|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jaki polecacie serwis internetowy do obstawiania
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Juventus;/
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szarów nie od dziś wiadomo że ligą rosyjską rządzi mafia a Rostov karnego nie wykorzystał heh śmiech na sali co w tej lidze się wyrabia
P.S Juve 2-2 jednak coś jeszcze gra ale nie wygrywa
Ostatnio edytowane przez ABG NH : 26.04.2009 o godz. 15:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dodatkowo na dzis:
Napoli-Inter 2 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Przez weekend jestem na zero jak narazie wszedl over Barcelony weszlo Dallas i Anderlecht
Arsenal wygral teraz czas na Blackburn... na noc - Rondo over 16,5 ( o ile zagra to tyle zrobi bo serie z Chicago ma nieziemska w dodatku na playoffy popracowal na jumperem i trafia jak jest wide open). - Probuje Boston i Cavs.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 26.04.2009 o godz. 16:14.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Niestety nie mialem czasu wrzucic tego co zagralem . Jeden na wariata kupon a drugi spokojny . Narazie bez niespodzianek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
panowie jutro mogę zagrać za 30 zł ale nie wiem kompletnie co a potrzebuje kase na wtorek to co polecicie na poniedziałek pewnego
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Śledź temat na bieżąco to znajdziesz coś ciekawego. Popraw ten błąd w podpisie bo mnie zaraz coś opĘta. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie ma zabardzo co puscic na noc , na nhl kompletnie sie nie znam wiec puscilem bardziej pewnego takiego kuponika:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
****a... piłka nożna w ten weekend to jedna wielka P!!!YTA;/
pozostaje znów się ratować NHLem.Do boju Washington i Ovechkin edit: Aris przegrywał 0-2 w 92' wyrównał a w 95' wygrał <LOL2> komedia
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 26.04.2009 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie chcesz ty typów nie musisz podawać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
zapodajcie coś na jutro
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co o tym myślicie:
Newcastle-Portsmouth 1 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
widze że powiat wadowicki tu rządzi:d Kądziołek z jednej strony Wadowic Buła z drugiej
ja na jutro sobie zagram Slavię Parmę z piłki i z hokeja Szwecję oraz Finlandię na pierwsze tercje a z tenisa Wawrinke i Cilica ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja na jutro sobie zagram Slavię Parmę z piłki i z hokeja Szwecję oraz Finlandię na pierwsze tercje a z tenisa Wawrinke i Cilica[QUOTE]
tej slavi bym nie był taki pewny bo mlada gra o puchary a slavią ma przewagę 6 punktów na spartą ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no a co to jest 6 pkt? tzn ja to gram na podwojnej szansie wiec albo 1 na polowke albo na koniec,ostatnio przegrali w lidze a u siebie mają wybitny bilans więc liczę że wygrają
ale napewno już do końca sezonu nie postawie na AalborgEl'Kabat ja dałem 1x bo Inter szału grać nie musi i tak myślałem że się skończy 0-0 lub 1-1 ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 26.04.2009 o godz. 20:45.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Inter szalu nie gra gra,Napoli szalu tez nie robi.Mam nadzieje,ze zrobia jedna,dwie akcje po przerwie i strzela w koncu.
Inter to widze gra lepsza padake niz Man Utd swego czasu,zycze im,zeby jeszcze Milan ich dojechal do konca w 80 minucie chyba do nich doszlo,ze w meczu sie biega....banda decydentow do ch***
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 26.04.2009 o godz. 21:29.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ja na jutro wypatryzlem 2 ciekawiutkie meczyki po dobrych kursach.. po analiyowaniu tego postanawiam zagrac jutro na:
Newcastle - Portsmouth 1 kurs 1,95 ( walka ze strony Newcastle o utrzymanie.. i innym przypadku spadak z ligi wiec szykuje sie walka o życie,, w Portsmouth nie zagra chyba Niko Kranjcar!) Osnabruck - Hansa Rostock 2 kurs 2,55 ( walka o utrzymanie z obu stron.. jednak wydaje sie ze Hansa jest silniejsza kadra i powinna po ciezkim meczu wygrac,,, w Hansie nie zagra Sebastian Svärd)
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 26.04.2009 o godz. 22:38.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to liga włoska ładnie siadła jednak nie jest ten tydzień całkiem do dupy
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Niedziela jak narazie jest bardzo dobra , jak ktos zagral te typy co ja duzymi stawkami i w innej kombinacji , naprawde mogl duzo wyciasgnac, ja niestety przyczajony malymi stawkami atakuje ... niestety szkoda;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szarow,duze stawki sa w porzadku,ALE sam gralem od pewnego czasu duzymi stawkami i wlasciwie to ciagu 2 tyg tylko jeden typ mi nie wszedl (zeszla sobota Alkmaar).Dzis zagralem dubla CSKA,Porto za jeszcze wieksza i wiadomo co sie stalo....
A chcialem w poniedzialek juz wyplacic kase,zostawic to co mam i jezeli sie uda to dalej mnozyc....Takze woz,przewoz,nawet najlepsza passa kiedys sie skonczy niestety ;/ Trzeba sie samemu hamowac,bo po sobie sam zauwazylem ze bylem zbyt pewny i dzis mnie bardzo duzo to kosztowalo ;/
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 26.04.2009 o godz. 22:42.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
grzesiek632
Necastle? Naprawdę przekonuje Cię to ze musza walczyc bo inaczej spadek? A to ze w poprzednich meczach dostawali baty to co, nie musieli walczyc? Ja bym grał na remis w tym meczu :] Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapodałeś swoje typy już w trakcie ich realizacji niestety...
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mnie po raz kolejny tyłek uratował niezawodny hokej(Washington,Ovechkin,Kovalchuk).piłka w ten weekend to jedno wielkie nieporozumienie,także dziś footballu nie ruszam a skupiam sie ponownie na hokeju.
moje propozycje na dzis(za stroną sts) Czechy-Norwegia(+3,5) 1 USA-Austria(+3,5) 1 Finlandia-Dania(+4,5) 1 Szwecja-Łotwa(+3,5) 1 kurs:11,74 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
rocco :
czyli mówisz,że warto to postawić? Postawione ![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 27.04.2009 o godz. 12:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na dziś taki kupon
Monaco Juan Youzhny Mikhail Wawrinka Ac Parma AKO: 2,67 ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|