The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2009, 22:23
Brożek uzupełnia Boguskiego, a Boguski Brożka - oni się rozumieją bez słow, dlatego w meczach w których Paweł nie grał, Boguś grał taką kichę. Teraz widać na co tak na prawde go stać.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.04.2009, 22:28
Na moje oko łapiemy naprawdę dobrą formę i jeżeli w niedzielę Legia nie przegra, nasze szanse na mistrza widzę co najmniej dobrze.

Przede wszystkim widać, że drużynie zależy, że są kolektywem, wspierają się na boisku i zależy im na mistrzu. Przypomina mi to sytuację z jesieni 2007 r.

Dzisiaj po raz pierwszy zachwycił mnie Marcelo. Świetny w obronie i pożyteczny w ataku. Cała linia obrony bez zarzutu. Pawełek niestety pewnego poziomu nie przeskoczy. W pomocy średnio. Niezły Sobol, kiepski (tradycyjnie) Diaz, irytujący Małecki, niewyraźny Zieniu. Brożek i Boguski są teraz klasą samą w sobie. Gdyby pograli ze sobą jeszcze z rok, być może byłaby para na miarę Żurawia i Franka. Świetne zmiany. W następnym meczu chciałbym widzieć Ćwielonga w miejsce Małeckiego i Jirsaka w miejsce Diaza. Brawa dla Łobo, ale to chyba głównie zasługa kiepskiej obrony Górnika.

W niedzielę trzymam kciuki za krawaciarzy (na co to przyszło) i jeżeli mnie nie zawiodą będzie dobrze.
:/
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.04.2009, 22:30
irman napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj po raz pierwszy zachwycił mnie Marcelo. Świetny w obronie i pożyteczny w ataku. Cała linia obrony bez zarzutu. Pawełek niestety pewnego poziomu nie przeskoczy. W pomocy średnio. Niezły Sobol, kiepski (tradycyjnie) Diaz, irytujący Małecki, niewyraźny Zieniu. Brożek i Boguski są teraz klasą samą w sobie. Gdyby pograli ze sobą jeszcze z rok, być może byłaby para na miarę Żurawia i Franka. Świetne zmiany. W następnym meczu chciałbym widzieć Ćwielonga w miejsce Małeckiego i Jirsaka w miejsce Diaza. Brawa dla Łobo, ale to chyba głównie zasługa kiepskiej obrony Górnika.

W niedzielę trzymam kciuki za krawaciarzy (na co to przyszło) i jeżeli mnie nie zawiodą będzie dobrze.
Podpisuję się pod każdym słowem tego tekstu..
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 24.04.2009, 22:32
bieniuTS napisał(a):Wyświetl post
Znakomicie dziś niedoceniany jak zawsze SOBOL
Ubiegłeś mnie! Sobol już od kilku ładnych meczy jest absolutnie fantastyczny. Ciągle w ruchu, waleczny, nieustępliwy, a do tego potrafi dobrze rozprowadzić grę, a nawet dryblingiem mijać rywali (!!). Gdyby Wisła miała 3 piłkarzy tak ambitnych jak On w tej chwili zastanawialibyśmy się po której kolejce zapewnimy sobie mistrza.
Chciałbym jeszcze wyróżnić Marcelo, który sprawia, że chyba już nikt nie tęskni za Cleberem.
Na pochwałę zasługuje też Ćwielong. Jak już kilka osób zauważyło to naprawdę dobry zawodnik, ale koszmarnie nieskuteczny. Szkoda, że Wisła wypożyczyła go do tak słabego klubu. Gdyby (tak jak np. Boguski) trafił do zespołu grającego bardziej technicznie niż siłowo dziś mógłby być już istotnym ogniwem Wisły.
kiepski (tradycyjnie) Diaz,(...) W następnym meczu chciałbym widzieć Ćwielonga w miejsce Małeckiego i Jirsaka w miejsce Diaza.
Chyba oglądaliśmy inne mecze. Kulawy Diaz jest ambitniejszy, bardziej waleczny i zwyczajnie bardziej pożyteczny w środku pola niż Jirsak. Bez jego zadziorności i walki o górne piłki środek pola był dużo słabszy i Górnik przeprowadził tą strefą kilka niebezpiecznych akcji.
Jirsaka można za to bez większej obawy wpuszczać w końcówkach za Boguskiego.
Ostatnio edytowane przez jova : 24.04.2009 o godz. 22:37.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.04.2009, 22:34
Im bliżej sezonu tym bardziej zwracam uwagę na Sobola i zastanawiam się co dalej. Ewidentnie w drużynie od pewnego czasu coś zatrybiło. Walczą, wspierają się, mobilizują i cieszą wszyscy razem. To bardzo budujące. Na boisku widać jak duży wpływ na resztę zespołu ma właśnie Radek. Dlatego niepokoi mnie jego ewentualne odejście. Jeżeli zabrakłoby także Brożka to kto będzie potrafił krzyknąć, pobudzić do walki
Powoli zaczynam też tracić nadzieję na rozkręcenie się Jirsaka. Czechowi najwidoczniej brakuje zadziorności, czegoś co charakteryzuje walczaków, i czego wymaga się w polskiej lidze. Szkoda.
Jeżeli w niedzielę Legia nie przegra to wszystko, ale to wszystko, w nogach wiślaków.
Ciekaw jestem jak Urban będzie chciał zneutralizować Marcelo przy naszych stałych fragmentach gry. Szali nie ma )
Ostatnio edytowane przez spartan : 24.04.2009 o godz. 22:37.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.04.2009, 22:38
Chwalicie Radka Sobolewskiego ale dzisiaj już nie był takim walczakiem, ciężar gry był raczej na Boguskim. Choć nie mówię - grał nieźle, to jednak bez rewelacji. Szkoda, że ten atomowy strzał trafił w poprzeczkę, toż rozerwałoby to siatkę.
Odpowiedz cytując
ichigo
Senior Member

Stary 24.04.2009, 22:40
Marcelo dziś zagrał niesamowicie, przy rogach dla nas wygrywał chyba każdą głowkę, jest nie do przejścia. Jeśli marzą nam się sukcesy, nie możemy go teraz oddać.
Dawno nie widziałem tak grającej Wisły, nie zlekceważyli teoretycznie dużo słabszego przeciwnika i grali ambitnie do końca, taką grę chciałbym oglądać zawsze. I ta radość po ostatnim gwizdku.. Kilka akcji wręcz palce lizać.
Paweł tym meczem pokazał, jak wiele Wisła traci, kiedy go nie ma. Atak Brozio-Boguski jest znakomity, Rafał potrafi grać chyba tylko z Pawłem, ale za to jak.
Teraz pozostaje liczyć na Warszawiaków i na to, że nasi utrzymają taką formę jak najdłużej.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 24.04.2009, 22:43
Ten Banas to jest jednak kawał dobrego piłkarza, szkoda Gornikowi ze zlapał kontuzje, bodajze gra na obronie (?) a strzela im bramy w kazdym meczu.

na + Brozio, Boguski, malutki dla Łobo za asyste
na - Diaz , chyba najslabysz jego mecz jaki widzialem, nie nadązał za resztą druzyny

Nie wiem co z tym Małym, haruje chłop jak jasna cholera, wszystko idzie ok zeby na koniec popierdzielic kilka podan, Zbitek Malego i Łobo i mielibysmy niezlego skrzydłowego

Cwielong - alez ten chlopak ma pecha, gdyby ten ekszon z ostatnich minut zakonczyl sie golem to bylby powtarzany w kazdej Lidze+ i szybkiej pilce.

Humor troche popsuła mi "jazda" spod sektora E do Piastowskiej w 35 minut.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 24.04.2009, 22:44
Żebyś nie żałował tych słów Legia gra brzydko, ma najsłabszy zespół z czołówki i przeciętnego treneiro, a mimo to konsekwentnie gromadzi punkciki... Remis lub przegrana Legii mnie zadowoli, ale to już off top.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.04.2009, 22:47
jova napisał(a):Wyświetl post

Chyba oglądaliśmy inne mecze. Kulawy Diaz jest ambitniejszy, bardziej waleczny i zwyczajnie bardziej pożyteczny w środku pola niż Jirsak. Bez jego zadziorności i walki o górne piłki środek pola był dużo słabszy i Górnik przeprowadził tą strefą kilka niebezpiecznych akcji.
Jirsaka można za to bez większej obawy wpuszczać w końcówkach za Boguskiego.
Taka sama dyskusja od ponad roku. Dla mnie, wobec posuchy w naszej ofensywie, mało waleczny Jirsak jest o wiele pożyteczniejszy od pokracznego i walecznego (ale nic poza tym) Diaza. Zresztą tak tragicznego zawodnika jak Diaz w ostatnim meczu ligowym w Poznaniu, od lat lat w koszulce Wisły nie widziałem. Jemu zawdzięczamy stratę dwóch punktów w tym bardzo ważnym meczu i dla mnie zamyka to dyskusję o Diazie w tym momencie. Ty masz inne zdanie. Nie przekonamy się i dlatego szkoda klawiatury.
:/
Odpowiedz cytując
namiotnik
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 24.04.2009, 22:58
jova napisał(a):Wyświetl post
Kulawy Diaz jest ambitniejszy, bardziej waleczny i zwyczajnie bardziej pożyteczny w środku pola niż Jirsak.
Sprzeczałbym się z Tobą. Druga bramka to zasługa tylko i wyłącznie Jirsaka, gdyby nie on to dalej byłby remis i nasze szanse na wygranie malałyby z każdą minutą.

A na temat Małeckiego powiem tylko tyle: żenada. Dobrze że Skorża go w końcu zmienił, bo jego gra coraz bardziej mnie wkur***.
Odpowiedz cytując
rafiABG
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 24.04.2009, 23:00
mogłem mi się coś przewidzieć z sektora,ale czy widzieliscie jak sędzie popchnął tak kur.ewsko Jirsaka ?

Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.04.2009, 23:01
To był moim zdaniem najlepszy mecz Wisły w tej rundzie, jak nie w całym sezonie. Tyle sytuacji to nie stworzyliśmy już dawno. Doping na pełnej piździe co na pewno pomogło piłkarzom. Paweł Brożek robi różnicę. Marcelo kolejny świetny występ, te rogi grane na niego to naprawdę niezły pomysł. Mały solidnie biegał, biegał, walczył, szkoda, że nie ma wrzutki Łoba. Sobol, Głowa, Boguś, Zieniu - wszyscy na plus. Dawno nie przeżyłem takich świetnych chwil przy R22. Dzięki piłkarzom i wszystkim, którzy dopingowali Wisełkę za ten mecz.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 24.04.2009, 23:05
rafiABG napisał(a):Wyświetl post
mogłem mi się coś przewidzieć z sektora,ale czy widzieliscie jak sędzie popchnął tak kur.ewsko Jirsaka ?
nie pomyliło Ci się, zburaczył się Siejewicz....
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.04.2009, 23:08
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Ten Banas to jest jednak kawał dobrego piłkarza, szkoda Gornikowi ze zlapał kontuzje, bodajze gra na obronie (?) a strzela im bramy w kazdym meczu.

.

A Ten post świadczy o tobie jak sie znasz na piłce - wnioskujez że jest dobrym piłkarzem tlyko dlatego że strzelił kolejną już gramkę, a nawet nie jestes pewnien na jakij pozycji gra mimo ze jest czołowym piłkarzem swojego klubu i w dodatku dziś grac przeciwko nam ! Nie przeszkada mi jeśli na tej podstawie ocenia sie obcych piłkarzy ale szkoda że ci sami ludzie jadą po naszych piłkarzach gdy im nie idzie.
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Stary 24.04.2009, 23:15
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post

Humor troche popsuła mi "jazda" spod sektora E do Piastowskiej w 35 minut.
ja jechałem nieco ponad 10 minut choć nie spieszylem się z wyjsciem po meczu, jakbyś nie wychodzil przed gwizdkiem to byś nie stał w korkach
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Stary 24.04.2009, 23:16
Angmir napisał(a):Wyświetl post
A Ten post świadczy o tobie jak sie znasz na piłce - wnioskujez że jest dobrym piłkarzem tlyko dlatego że strzelił kolejną już gramkę, a nawet nie jestes pewnien na jakij pozycji gra mimo ze jest czołowym piłkarzem swojego klubu i w dodatku dziś grac przeciwko nam ! Nie przeszkada mi jeśli na tej podstawie ocenia sie obcych piłkarzy ale szkoda że ci sami ludzie jadą po naszych piłkarzach gdy im nie idzie.
a za co mam go chwalic jak nie za gole, za ładną fryzure ? pozatym poczytalem sobie forum górnika zeby sie wlasnie doedukowac a z niego wynika ze dla nich strata Banasia jest jak dla nas Brozka, wiec nie powiedziałbym ze nie jest dobrym pilkarzem, z resztą sam piszesz ze jest czoolowym pilkarzem swojej druzyny wiec o co kaman ? pozatym napisalem (?) bo wlasnie nie bylem pewien pozycji. I tak mi wieczora nie zepsujesz

atomek21 - chyba przegiąłem w drugą strone bo grzecznie poczekałem az sektor sie wyludni
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 24.04.2009 o godz. 23:18.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.04.2009, 23:16
Mecz kapitalny. Dawno nie przeżyłem takich emocji. Gra świetna momentami a nawet w przekroju całego meczu. Niektóre akcje palce lizać, szybkie krótkie podania, gra z pierwszej piłki timing, dokładne przerzuty, dużo kombinacyjnej gry to co lubię najbardziej. Tylko piać z zachwytu.
Pawełek 7 dwa mecze z rzędu na bardzo wysokim poziomie. 1 błąd ale raczej na konto Głowy
Baszczyński 7 super gra w ofensywie szczególnie w 2 połowie w defensywie trochę za łatwo dał się przechodzić
Głowacki 6 Pewna gra, dobre wejścia do ofensywy ale znowu kilka niedokładnych długich podań.
Marcelo 8 Kilka razy nie zatrzymał ruchliwych napastników, ale te wejścia do przodu, gra głową w odbiorze i polu karnym przeciwnika. Niestety po rundzie będziemy płakać po Marcelo jak i Cleberze
Piotr Brożek- 6 Kilkukrotnie się pogubił ale równie dobry w przedzie jak i tyle
Małecki 7 Dobra dynamika współpraca dośrodkowania drybling w 1 połowie i 10 minut drugiej później zaczął popełniać błędy
Sobolewski 9 Piłkarz skarb. Kapitalny w odbiorze równie świetny w rozegraniu. A przecież nie przepracował okresu przygotowawczego. Może zrzucilibyśmy się na jego kontrakt?
Diaz 7 Dobre indywidualne zagrania, drybling przetrzymanie piłki, ale zdarza się że jego zagrania są niezrozumiałe nawet nie niedokładne a zupełnie do nikogo, brakuje też szybkich prostopadłych zagrań timingu i podjęcia nieraz właściwszej decyzji
Zieńczuk 7 Jak nie musi używać pewnej umiejętności jak drybling to może zagrać naprawdę świetne zawody, ale to jest możliwe tylko w naszej lidze. To że Marek potrafi idealnie zacentrować wiedzieliśmy zawsze. Dziś wyjątkowo ambitny i najbardziej sponiewierany.
Boguski 9 Jak ktoś tu dobrze napisał z Brożkiem klasa światowa bez niego nie istnieje, uzupełniają się. Rafał nie potrafi być liderem. Ciekawe co jest tego powodem. Podcinka na najwyższym poziomie niczym rasowy snajper, poza tym każdy widział jak zagrał.
Paweł Brożek 9 Jak już wielu stwierdziło 2 klasy lepszy niż każdy z naszych ligowców. Mógł jeszcze ze 2 ustrzelić. Bramka przedniej urody.
Ćwielong- 7 to będzie naturalny następca brożka tylko trzeba mu trochę skuteczności dorzucić Jak strzeli ze 2 w jednym meczu albo kilka w następnych to będzie z górki bo poza tym
Łobodziński 6 przychylę się do opcji przeciwko Wojtkowi do asysty miał jedno dobre zagranie i reszta złych. Trzeba mu oddać że wrzutka pierwsza klasa.
Jirsak- 7 Był tam gdzie trzeba przy akcjach ofensywnych, przyspieszył grę i dobrze rozdzielał piłki.

Maciej Skorża 10 Kapitalne zmiany i udało mu się zmusić zawodników żeby nawet prowadząc grali do końca. Przygotowanie stałych fragmentów gry. Akcje kombinacyjne, mam nadzieję że chłopaki grając tak w następnych meczach udowodnią jaką Skorża wykonuje robotę.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.04.2009, 23:22
co jest na oprawie po lewej stronie ? obok tego sedziego
.....
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Stary 24.04.2009, 23:24
matti123 nie koloryzujesz trochę choćby z Małeckim i Diazem? Mecz, owszem super, ale nie ma tak, żeby nie było nic do poprawy. Wystarczyłoby, żeby Górnicy strzelili gola z groźnej akcji z 49 min., kiedy pilka przeleciała wzdłuż bramki i wtedy polowa forum by jechala po naszych.
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Stary 24.04.2009, 23:27
Marcelo - mega pozytyw! kto pamietał dzis o Cleberze ? sądzę ze może to byc strzał w dziesiątkę.
Fantastyczna atmosfera, Wisła walcząca,to jest ZESPÓŁ
Odpowiedz cytując
Jawor
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.04.2009, 23:29
Jawor napisał(a):Wyświetl post

Jestem kibicem Górnika i szczerze mówiąc liczę na zwycięstwo i 3 punkty. Górnik w tej rundzie pokazał, że o wiele lepiej gra się przeciwko ofensywnie grającym drużynom niż Polonii Bytom czy Piastowi Gliwice.

Zresztą Wisła w tym sezonie dwukrotnie grała z KSG i dwukrotnie zabrzanie jako pierwsi strzelali gole.

U buków sporo pieniędzy poszło na Górnika, więc co do tego że gospodarze są tu przeceniani nie mam wątpliwości, oczywiście Wisła mimo wszystko jest faworytem i o zwycięstwo będzie ciężko, ale wierzę że tak właśnie będzie.

Pozdrówki :razz:
Gdyby Wisła grała tak jak średnio w poprzednich meczach, to faktycznie Górnik miałby szanse na zwycięstwo, ale z taką Wisłą jak grała dzisiaj, nie było praktycznie żadnych szans.

Przed tą kolejką mówiłem, że Legia powinna wygrać z Lechem, potem nie przegrać z Wisłą i zostanie Mistrzem Polski. Po tym, jak zobaczyłem tak dobrze grającą Wisłę, to jakkolwiek wciąż sądzę, że Legia jest lepsza od Lecha, to jednak losy mistrzostwa nie rozstrzygną się, jak wielu twierdzi, w niedzielę w Warszawie, tylko dopiero w meczu Wisły z Legią.

Pozdrawiam :razz:
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 24.04.2009, 23:30
Mecz bardzo dobry.
Co do Małeckiego - jak ktoś obserwował dokładnie to widzial ile razy go Baszczu zje.ał za to, że wychodzi na obieg, lub wchodzi nieobstawiony w pole karne, a Mały kółeczko albo drybling. Jedna strata w takim momencie i całe skrzydło wolne do kontry. Co do dośrodkowań - on jeszcze tego nie potrafi.
Ale ogólnie bardzo pożyteczny zawodnik.
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.04.2009, 23:30
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
co jest na oprawie po lewej stronie ? obok tego sedziego
przygarbiony złodziej )) taki jak był w starych bajkach i komiksach
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Stary 24.04.2009, 23:32
Devonisch napisał(a):Wyświetl post
nie pomyliło Ci się, zburaczył się Siejewicz....
Swoją drogą to się zastanawiam dlaczego jeszcze go do Wrocławia nie przewieźli... (nie mam na myśli tego spotkania)
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Stary 24.04.2009, 23:40
ale jak odepchnął Tomasa? może ktoś przybliżyć, kto widział?
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.04.2009, 23:42
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Poczytajcie sobie najpierw forum Górnika (www.gornikforum.com) a potem forum Lecha - jakże dwa różne spojrzenia na mecz
siejesz ferment jakby faktycznie na "Wiara Lecha" coś ciekawego pisali, a gówno piszą, raptem 3 posty na krzyż. Bardziej płaczą o porażkę Pasów. Fani Górnika doceniają naszą postawę i na szczęście obiektywnie ocenili stan rzeczy. Chwała im zresztą, że nie są ślepo zapatrzeni. Życzę im, żeby się utrzymali, najlepiej kosztem Cracovii i Odry albo Arki.

Mecz w naszym wykonaniu bardzo dobry. Ogromna ilość okazji, ogromny pech w pierwszej połowie. Podobał mi się niezwykle Marcelo, rewelacyjnie Brożek z Boguskim, który w końcu chyba się odblokował. Niezłe zmiany dali Ćwielong i Łobo, ale muszę na spokojnie obejrzeć ten mecz raz jeszcze, co by powiedzieć więcej.

Atmosferka na duży plus, oprawa także. Generalnie, niezwykle miły był to dzień. Oby za kilkanaście godzin walka o prymat w Trójmieście skończyła się wygraną Biało-Zielonych, a w batalii o lidera padł remis.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 24.04.2009, 23:44
Oprócz wyniku mnie najbardziej cieszy postawa całej drużyny - po każdym golu cieszyli się całymi sobą – widać jak im zależy jak się opieprzają jak cos idzie nie tak.
I to bez względu czy Mały, który dopiero rozpoczyna karierę czy Marcelo, który ledwo, co przyjechał i pewnie niedługo odejdzie czy Zieniu, który dostał kopa z Wisły.

Z tej mąki może być chleb.
A i Boguski przy Brożku czuje się dużo pewniej i co tu dużo mówić nawet Łobo zatrybił. Oby tak dalej.
A w niedzielę trzymamy kciuki by Legia nie przegrała a potem Lidera mamy na ……………….. Legię czekamy
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 24.04.2009 o godz. 23:47.
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 24.04.2009, 23:47
radekogi napisał(a):Wyświetl post
przygarbiony złodziej )) taki jak był w starych bajkach i komiksach
Nie przygarbiony złodziej tylko złodziej z workiem łupów na plecach (w takiej więziennej koszulce w szaro - niebieskie paski) i w masce jak Zorro
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.04.2009, 23:48
Dzisiejsza gra mojej ukochanej Wisły to poprostu bajka

Chłopaki dali z siebie max ,biegali jak szaleni,wkladajac nogi w sytuacjach gdzie o to ciezko ,naprawde AGRESJA !!Tak powinni grac ludzie reprezentujący Biała Gwiazde na piersi.

Nasze bezdyskusyjne zwyciestwo i lider ,tylko do niedzieli ale zawsze to cos
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów