The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2009, 21:52
sq napisał(a):Wyświetl post
że tak uświadomię kolegę - bo jestem zarejestrowany na forum Wisły (raczej nie jest tylko dla Wiślaków tylko) i pytam w temacie Hyde Park zdziwiony?
Ja jestem zarejestrowany na forum grzybiarskim i tam tez jest Hyde Park (nie tylko dla grzybiarzy), ale nigdy nie pytałem o sprawy kibicowskie. Jaką wg Ciebie wiedzę, posiadają kibice Wisły na temat prowadzenia dopingu na Legii?
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Rafał_TS
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.04.2009, 22:06
gigant frajde Ci wielką sprawia takie przypierdalanie się o byle gówno?Rozumiem że kolega z Wielkopolski ale bez przesady..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.04.2009, 22:10
panowie 3-1

sialalala
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
han_solo
Member

Od: 04.2009

Stary 24.04.2009, 22:21
No ale Pasy chyba jednak lecą w tym sezonie... W sumie szkoda derbów, ale jak się gra 3/4 meczu w przewadze i się przegrywa 1:0, to chyba po prostu nie zasługują na grę w Ekstraklasie.

Być może mi się dostanie za to co napiszę, ale jednak wolałbym żeby spadła na przykład Odra niż Cracovia.
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.04.2009, 22:22
gigant napisał(a):Wyświetl post
Ja jestem zarejestrowany na forum grzybiarskim i tam tez jest Hyde Park (nie tylko dla grzybiarzy), ale nigdy nie pytałem o sprawy kibicowskie. Jaką wg Ciebie wiedzę, posiadają kibice Wisły na temat prowadzenia dopingu na Legii?
I piszesz to chłopie w temacie "ekstraklasa", a z tego co wiem, to nie tylko Wisła w niej gra-> nie tylko kibice Wisły tu się udzielają. Może na forum grzybiarskim za przypierdalanie się do kogoś zyskujesz respa, ale nie tu.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 24.04.2009, 22:30
Nie ten dział, ale ponoć Cracovii 1500 w Bytomiu. Nieźle

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 24.04.2009, 22:35
Pawel.Busko napisał(a):Wyświetl post
Nie ten dział, ale ponoć Cracovii 1500 w Bytomiu. Nieźle
Z czego pewnie polowa GKS Tychy
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 24.04.2009, 22:40
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Z czego pewnie polowa GKS Tychy
No zobaczymy oficjalną liczbę to pogadamy o tym Nakręcali się na tak daleki wyjazd z dobrym skutkiem

Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.04.2009, 22:57
Zapiszą sobie w statystykach - najliczniejszy ekstraklasowy wyjazd - a na następny sobie chyba poczekają
Tylko co zrobi Psor bo już zapowiedział, że nikomu nie pozwoli odejść w razie spadku. Jak się Panowie Piłkarze uprą to mogą mu niezłego errora w Comparchowym systemie zrobić....
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.04.2009, 23:26
ech... może w Hyde Parku na forum grzybiarskim powinieneś pytać o inne grzybki?
wg mnie to forum jest jednym z największych for kibicowskich w Polsce i udzielają się na nim nie tylko kibice Wisły więc warto spytać w tym temacie. EOT

Wisła dzisiaj - miazga w I połowie. Gdyby do 45 min prowadzili 4:1 byłoby sprawiedliwie... a wg mnie to że się męczyli i odpuścili (poniekąd) II połowę... mecz nabrał smaczku i nawet 1:1 czy 2:2 by mnie nie zdziwiło.

Brożek - mnie spodziewałem się że po tak masakrycznie wyglądającej kontuzji wróci tak szybko do formy (i to bez strachu i odpuszczania)
Z dwojga złego wolę jego jako Króla Strzelców niż Chinyamę
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.04.2009, 23:38
Na dole jescze sporo meczow

Gornik Cracovia,Lechia-Gornik,i pare innych,tam wydarzyc sie moze jeszce wszytsko.

A ta Cracovia z wmiare solidnymi grajkami to powinna sie utrzymac,ale jakos wybitnie im to nie idzie
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 24.04.2009, 23:44
Więc Rafał_TS i Zieniu17 albo odpowiedzcie koledze z Wielkopolski na jego pytanie, albo mordy w kubeł.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.04.2009, 23:52
nie atakuj kolegów po szalu
GemHZR już mi dał odpowiedź więc otrzeźwiej..

Wojtas, wiem że jesteś zagorzałym Wiślakiem i mimo że źle życzysz Craxie to i tak wolałbyś żeby została w Ekstraklasie, bo wolisz, by Wisła wygrywała z lokalnym rywalem niżby nie miała takiej okazji, czyż nie? ;P

Ślusarski... myślałem że więcej pokaże po powrocie z wysp... ale w Lechu też grał piach.
Odpowiedz cytując
puszek06
Banita

Od: 11.2008

Stary 25.04.2009, 09:37
eee Slusarski wcale taki zły nie był, chyba nawet kiedyś było przebąkiwanie żeby do Wisły (ale chyba tylko spekulacje prasowe) .. Co do Cracovii to dla mnie jedno z największych zaskoczeń tego roku, byłem pewny że powalczą o górny środek tabeli a tu taka maniania. Przeciez budżetowo i składowo mają naprawde nieźle, powiem że papierowo wygląda to o wiele lepiej a tu chyba będzie spadek. Są głosy (które częściowo podzielam) że pasy nie dorosły jeszcze organizacyjnie do I ligii. Brak stadionu, podejście Filipiaka, jeden wielki burdel, afery Tabisza przywalającego kary finansowe za trzaśnięcie drzwiami (ponoć największy przydupas i człowiek znienawidzony przez piłkarzy)... kto wie, w każdym razie jeszcze rzeknę truizm że tak interesującej ligii nie widziałem od bardzo dawna
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.04.2009, 09:55
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
I piszesz to chłopie w temacie "ekstraklasa", a z tego co wiem, to nie tylko Wisła w niej gra-> nie tylko kibice Wisły tu się udzielają. .
Mam pytanie czy będzie oprawa jutro na meczu ŁKS - Piast ?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.04.2009, 09:58
Czy w naszej ekstraklasie obowiązuje system pucharowy (bramki strzelone na wyjeździe) jeśli chodzi o bezpośrenie mecze? Zastanawia mnie co będzie, jak jakimś sposobem skończymy z Legią z tą samą ilością punktów, a bezpośredni mecz wygramy 1:0. Bramki mamy słabsze, czy zatem gol strzelony w Warszawie pozwoli nam minąć Legię? Była taka głośna sprawa w sezonie 1998/1999 kiedy dzięki miśkowi Legia z Widzewem walczyli o LM i przy tej samej ilości punktów, oraz wynikach 1:0 dla L w Warszawie i 3:2 dla Widzewa w Łodzi, RTS był wyżej, bo miał lepsze bramki..
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Stary 25.04.2009, 09:58
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie czy będzie oprawa jutro na meczu ŁKS - Piast ?
Ależ oczywiście....

http://www.ull.webd.pl/
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 25.04.2009, 10:55
Kortys napisał(a):Wyświetl post
Czy w naszej ekstraklasie obowiązuje system pucharowy (bramki strzelone na wyjeździe) jeśli chodzi o bezpośrenie mecze? Zastanawia mnie co będzie, jak jakimś sposobem skończymy z Legią z tą samą ilością punktów, a bezpośredni mecz wygramy 1:0. Bramki mamy słabsze, czy zatem gol strzelony w Warszawie pozwoli nam minąć Legię? Była taka głośna sprawa w sezonie 1998/1999 kiedy dzięki miśkowi Legia z Widzewem walczyli o LM i przy tej samej ilości punktów, oraz wynikach 1:0 dla L w Warszawie i 3:2 dla Widzewa w Łodzi, RTS był wyżej, bo miał lepsze bramki..
Tak jest przede wszystikm licza sie mecze bezposrednie (czyli bramka na wyjezdzie x2) czyli musimy skonczyc punkt przed Lechem bo w bezposrednich jestesmy gorsi, a z Legią wygrac 1-0 lub dwoma bramkami bo oni maja duzo lepszy bilans bramkowy)
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.04.2009, 10:59
Więc Rafał_TS i Zieniu17 albo odpowiedzcie koledze z Wielkopolski na jego pytanie, albo mordy w kubeł.
"Mordy w kubeł" to sobie w domu mów, albo na forum grzybiarskim.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
han_solo
Member

Stary 25.04.2009, 13:06
Mam takie pytanie do kibiców Legii. Dlaczego wszystkie wasze mecze są rozgrywane w takich wczesnych porach? Zawsze Legia jakoś u siebie gra o 16 albo 17.

UWAGA! PROSZĘ SIĘ WCZYTAĆ!
Nie mam zamiaru nikogo prowakować tą wypowiedzią, po prostu jestem ciekaw.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 25.04.2009, 13:10
han_solo napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie do kibiców Legii. Dlaczego wszystkie wasze mecze są rozgrywane w takich wczesnych porach? Zawsze Legia jakoś u siebie gra o 16 albo 17.
to już raczej pytanie do władz ligi i Canal+. Ale nie jest tak jak napisałeś, że wszystkie nasze mecze na Ł3 są o tak wczesniej porze. Np mecze z Cracovią czy Górnikiem były o 20.00. Jak i również mecze pucharowe są często rozgrywane o 20 lub nawet później.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 25.04.2009, 13:33
han_solo napisał(a):Wyświetl post
Możliwe że ma to coś wspólnego z zastępczymi jupiterami, które stoją obecnie na Ł3. Tak tylko zgaduję.
Odpowiedz cytując
han_solo
Member

Stary 25.04.2009, 14:24
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
to już raczej pytanie do władz ligi i Canal+. Ale nie jest tak jak napisałeś, że wszystkie nasze mecze na Ł3 są o tak wczesniej porze. Np mecze z Cracovią czy Górnikiem były o 20.00. Jak i również mecze pucharowe są często rozgrywane o 20 lub nawet później.
Chciałem napisać większośc
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.04.2009, 15:50
a po cichu tylnymi drzwiami puka GKS ktory wlasnie wygrał w Chorzowie 1:0 i na tą chwile wyprzedził POlonie z Warszawy

Gks - 47
Polonia - 46

Kilka wpisów z relacji Live z tego meczu:

77 min. Co wy robicie Niebieską eRkę hańbicie... - śpiewają kibice
87 min. Na trybunach: zmiana trenera w Chorzowie zmiana trenera...
90+3 min. Na Piasta za darmo... - śpiewają kibice
90+4 min. Kibice usiedli i po chwili skoczyli krzycząc "JEESSS!!!", a następnie "jeszcze jeden jeszcze jeden..."
90+5 min. Bramki oczywiście jednak nie było...
90+6 min. Chorzów czeka my czekamy na zdobycie trzeciej bramy... - śpiewają fani. I po chwili głośno "JEESS!"...
90+7 min. Piłkarze nie podeszli podziękować kibicom...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.04.2009, 16:36
Jak ogladam derby trojmiasta to jestem zalamany poziomem polskiej ligi.W zasadzie to 68 minut nie stworzyly obie strony doslownie NIC. Spadnie Cracovia i Lechia , bo maja najgorszy terminarz. Choc kandydatami do spakdu powaznymi sa jeszcze Ruch i Arka. Obie te druzyny graja tragicznie na wiosne. A Fryzjer nie odbierze telefonu..;-)
Odpowiedz cytując
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.04.2009, 16:41
Bardzo ładna bramka Lechii
Odpowiedz cytując
puszek06
Banita

Od: 11.2008

Stary 25.04.2009, 16:42
i jeeest jeden zero dla Lechii
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

I Wiśniewski włożył brameczke, brawo Lechia.
I jeszcze mi kupon wchodzi .
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Oświadczam trzem ..., że tekst o forum grzybiarskim był tylko pokazaniem że o niektóre rzeczy nie pyta się na forach.

Brawo Lechia 2-0, ciężko bo ciężko ale do przodu.

Lechijko KOCHAM CIĘ.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.04.2009 o godz. 16:47.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.04.2009, 16:44
Ladnie przymierzyl i ladnie strzelil. Brawo. Te 3 pkt sa bardzo wazne. I juz 2-0! 3 pkt sa juz pewne.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 25.04.2009 o godz. 16:47.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów