The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2009, 21:47
jabadabaryba napisał(a):Wyświetl post
a niemialbym nic przeciwko gdyby Lech sie uplasował na 4 miejscu, tabela końcowa Wisła Legia Polonia Lech mi jak najbardziej odpowiada.
Ja tam zamiast Polonii wziąłbym GKS, reszta może być

Ciekawa kolejeczka przed nami, trzeba wygrać i zaśpiewać: LIDERA MAMY, TYLKO NA CHWILKĘ ODDAMY!
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.04.2009, 07:57
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Tylko zauwaz kogo testuje Lech a kogo my (Indonezja, Australia, 2 liga slowacka itp). Zgadzam sie z panem Dudi, Lech dosyc szybko zareagowal na kontuzje Wojtkowiaka. Poczekamy, zobaczymy.
Co za kretyńska wybiórczość. O bramkarzu z Juventusu i ligowcu z Primera Division to już ani słowa.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.04.2009, 08:32
Legia faworytem Probierza do mistrzostwa.

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,65..._Legia___.html
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.04.2009, 09:13
twardybidon napisał(a):Wyświetl post
Co za kretyńska wybiórczość. O bramkarzu z Juventusu i ligowcu z Primera Division to już ani słowa.

A co sie dziwisz? nikomu nie dogodzisz. Jak Wisla testowala tych zawodnikow to byly placze ze Wisla schodzi na psy i traci pieniadze na testy i wogole to nie jest godne mistrza kraju.
Jak Lech testuje to placze ze na testy do nas nikt nie przychodzi ze Bednarz to .... i wogole
,
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 24.04.2009, 14:44
Nie jeden "gwiazdor" spalil sie w naszej lidze, i nie jeden "ogorek" w tej lidze wyplynal Lepiej poczekac jakis czas by ocenic danego grajka na tle reszty ligi, niz podniecac sie lub psioczyc.

Renifer nie zagra w niedziele, w przeciwienstwie do Choto Doping nawet bedzie, zobaczymy na jak dlugo. Tak czy siak pojawie sie na meczu by zobaczyc jak to wszystko wypadnie i jak Leszek sie "zepnie" bo przeciez wielki talent Lewy powiedzial ze wygraja ten mecz

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.04.2009, 14:48
Heh, dopingujcie tam porządnie żeby czasem Lech nie wygrał Myślę, że remis jest całkiem realnym wynikiem, bo obie drużyny prezentują zbliżony poziom. Jeśli tylko Lechowi nie wpadnie jakiś farfocel w końcówce
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.04.2009, 14:51
Co jak co ale nigdy nie sadzilem ze to napisze ale z calego serca zycze Legi wygranej, wygranej oczywiscie w meczu z Leszkami tak ze 3-0 zeby pyry zobaczyly gdzie jest ich miejsce w szeregu.

Sadze ze i z Reniferem w skladzie Lech co najwyzej moze remis z Warszawy wywiesc co tez by mi osobiscie odpowiadalo
,
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.04.2009, 14:53
Ar222 napisał(a):Wyświetl post
Heh, dopingujcie tam porządnie żeby czasem Lech nie wygrał Myślę, że remis jest całkiem realnym wynikiem, bo obie drużyny prezentują zbliżony poziom. Jeśli tylko Lechowi nie wpadnie jakiś farfocel w końcówce

Zobaczymy jak to bedzie wygladac. Ludzie glodni dopingu sa, a wiemy jak to wygladac bedzie przy tej ilosci widzow...Zalezy jak ustawia mikrofony
Biletow juz nie ma i wielu znajomych pluje sobie w brode bo chcieli byc na tego typu meczu, nie chodzi o przeciwnika a raczej o atmosfere. Inni nadal sadza ze to jednorazowy wybryk...zobaczymy Grunt to podpisac papierek - jak to bedzie podpisane to juz nic nie powinno sie stac, chociaz znajac ITI...moze byc akcja "Lyzka" i po ptokach
Najwazniejsze jest to ze bedzie mozna razem po prostu podopingowac jak za dawnych lat i zobaczyc jak to wplynie na kopaczy bo nie raz i nie dwa tego sie domagali
Zdzierac gardlo, stracic glos...no i wynik tez sie liczy

Co do poziomu to nie do konca sie zgodze. Lech obnizyl loty i to wyraznie, a my gramy coraz lepiej tzn coraz lepiej to wyglada ale nadal jest to niezly piach Czyli mierny Lech vs dostateczna Legia...tak bym to mniej wiecej nazwal...albo raczej mierna +

Dl;a mnie najwazniejszy mecz to mecz z Wami w Krakowie a nie to co zobaczymy w niedziele, co nie znaczy ze i tak ich musimy rozniesc bo tak ich napompowali ze uwierzyle ze sa na tym samym poziomie co Legia i Wisla Do Nas to im jeszcze dalekooo

PS: Saklak - Renifer wazny dla Lecha ale jako nominalny napadzior to cos cienko mu wychodzi to z czego powinni go rozliczac.

Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 24.04.2009, 14:53
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Co jak co ale nigdy nie sadzilem ze to napisze ale z calego serca zycze Legi wygranej, wygranej oczywiscie w meczu z Leszkami tak ze 3-0 zeby pyry zobaczyly gdzie jest ich miejsce w szeregu.

Sadze ze i z Reniferem w skladzie Lech co najwyzej moze remis z Warszawy wywiesc co tez by mi osobiscie odpowiadalo
podziwiam wszystkich których ucieszy gładkie zwyciestwo Legii nad Lechem
a na Legię wraca doping,koniec ... * rzadko słyszysz tu brawa,częściej to drwiący śmiech *
Ostatnio edytowane przez Dubi : 24.04.2009 o godz. 14:58.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 24.04.2009, 14:55
Z dwojga złego wolę wygraną Legii ale nie ukrywam że optymalne było by 0-0 ale to byłoby zbyt piękne
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.04.2009, 14:58
Dubi - Oczywiscie nie kazdego cieszy nasza wygrana z Lechem...Sa jednak ludzie ktorzy wola np Legie lub Wisle jako MP niz Leszka. Jest tak i w Warszawie i w Krakowie. Ja wierze ze Legia wygra MP ale jesli ( odpukac ) tak sie nie stanie to juz wole Wisle na tronie niz tego przepompowanego Kolejorza

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.04.2009, 15:07
Remis jest całkiem realny, tak jak i nas z Warszawiakami.Sporo spotkan 'na szczycie' kończy się remisem ,jak będzie , zobaczymy - najważniejsze wygrać z Górnikiem bo inaczej to już będzie bardzo ciężko.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.04.2009, 15:59
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Dubi - Oczywiscie nie kazdego cieszy nasza wygrana z Lechem...Sa jednak ludzie ktorzy wola np Legie lub Wisle jako MP niz Leszka. Jest tak i w Warszawie i w Krakowie. Ja wierze ze Legia wygra MP ale jesli ( odpukac ) tak sie nie stanie to juz wole Wisle na tronie niz tego przepompowanego Kolejorza
W Poznaniu z kolei znajdą się tacy co wolą by Legia na mistrza (szok!) niż Wisła
No i jest tak w Poznaniu jak i w Warszawie (może dlatego że coraz mniej Warszawiaków w Warszawie...)

Dzisiaj Wisła będzie miała ciężką przeprawę z Górnikiem (może Szczot się odkręci), a w niedzielnym meczu Legia-Lech - każdy wynik jest możliwy więc do buka się nie wybiorę
Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.04.2009, 16:11
kreseq napisał(a):Wyświetl post
To że prędzej zniosę Was na tronie niż Lecha to swoją drogą. Przyznam jednak, że moje życzenia remisu lub przynajmniej Waszego zwycięstwa wynikają bardziej z tego, że z Wami mamy jeszcze mecz. Więc jakby co, to wszystko w naszych rękach, nie musimy patrzeć na potknięcia innych
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 24.04.2009, 18:34
uuuu Zakościelni lecą chyba ...
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.04.2009, 18:34
nad.Legły napisał(a):Wyświetl post
jak narazie Cracovia na remis w Bytomiu
juz przegrywaja
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 24.04.2009, 18:35
Peiknie ,pieknie , Cracovia gra od 25 minuty w przewadze a w 87 minucie Polonia Bytom strzela gola !
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 24.04.2009, 18:36
nie bedzie meczu derbowego w przyszlym sezonie
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Stary 24.04.2009, 18:38
No i Icki dzisiaj pokazały klasę. Przez dwie trzecie meczu grali 11 na 10 i jeszcze dali sobie bramkę strzelić..... Śmiech na sali Niestety 1 liga nie unikniona - brak wyników , brak kibiców. Ja na miejscu Filipiaka już bym zwijał manatki. Zresztą na jego miejscu to bym nigdy zakościelnych nie wspomógł
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 24.04.2009, 18:41
Jechali po "Doktorze" ze przez niego nie ma wyników ,ale ten Płatek to widać jeszcze gorszy o Majewskiego
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 24.04.2009, 18:46
co ten polczak gada ze przypadkowa bramka? gol wisial w powietrzu a to on gra tam chyba z przypadku!
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.04.2009, 18:55
Polecam przejrzeć ichnie forum. Aj, waj, rozdzieranie szat, płacz i lament. "A będzie jeszcze więcej, a będzie ludzi masa..."
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 24.04.2009, 19:10
Kolder, zaraz zarobisz bana i to dozywotniego za szceniackie prowokowanie.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 24.04.2009, 19:19
No, jak się przegrywa w takim meczu to już nie ma ratunku. Radzewicz dał Pasom prezent ostatniej szansy, z której oni nie skorzystali.

Zupełnie nie rozumiem, czemu grają tak słabo. Przecież Baran, Pawlusiński, Ślusarski - to wyróżniający się zawodnicy. Polczak, Karwan, Nowak też nie ogórki. Teoretycznie ten zespół powinien był się utrzymać z palcem w d.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 24.04.2009, 21:08
Jutro oby Lechia wygrała i Odra urwała punkty Polonii Warszawa i mamy murowanych 2 kandydatów do spadku: Górnika i Cracovie
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 24.04.2009, 21:10
Tak trzymaliśmy kciuki za doktorka a nie docenialiśmy działalności Płatka
Jeśli dokończy swoje dzieło - znaczy spuści ich z Ekstraklasy to jak nic należą mu się gratulacje i skrzynka piwa
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 24.04.2009, 21:21
że tak spytam ... to prawda że w niedzielę na Legia-Lech wraca doping?
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.04.2009, 21:24
sq napisał(a):Wyświetl post
że tak spytam ... to prawda że w niedzielę na Legia-Lech wraca doping?
Że tak spytam...dlaczego odpowiedzi na to pytanie szukasz na forum Wisły?
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.04.2009, 21:31
Powiedzmy, że wraca "doping", przecież Żylety nie ma cały czas, a Kryta to raczej piknikowy sektor. Ale fakt faktem, jest porozumienie, nawet spisane ma być ;p

Dylemat przed meczem Odra-Polonia, z jednej strony Odra mogłaby już polecieć, ale i Polonia mogłaby coś stracić. Może będzie sprawiedliwy remis : )
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 24.04.2009, 21:40
gigant napisał(a):Wyświetl post
Że tak spytam...dlaczego odpowiedzi na to pytanie szukasz na forum Wisły?
że tak uświadomię kolegę - bo jestem zarejestrowany na forum Wisły (raczej nie jest tylko dla Wiślaków tylko) i pytam w temacie Hyde Park zdziwiony?

dzięki GemHZR
powiem szczerze że tęskniłem za dopingiem na Legii bo nie szło oglądać meczy z piknikowymi przyśpiewkami... szkoda, że oprawy nie będzie widać...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów