The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2009, 20:27
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie też. Ale może jest inaczej... Mam wrażenie, że Lecha można obrażać pisząc Amika a na legie nie można powiedzieć złego słowa. Dziwne forum. Czasem można obrazić nawet naszych piłkarzy lub dyrektora sportowego. A za legxx dostałem 2 tyg bana!!!!!! Ktoś tu niewątpliwie jest kibicem legii i trzeba się pilnować i nie obrazić. Sprawdzam czy można Legii wchodzić w dupe i przedstawiać ten klub jako wielki. Zobaczymy czy można czy nie. Jak tak to chyba poproszę o usunięcie mojego konta. NIE DLA LEGII NA TYM FORUM!!! Gdzie ja się zarejestrowałem...Ban na 2 tyg. za legxx.... Jeszcze nie moge tego pojąć...
Po pierwsze - za przekręcanie nazw drużyn są bany odkąd sięgam pamięcią, więc dość długo.

Po drugie - przyczyny, dla których twór nazywany obecnie Lechem jest w istocie Amicą masz w archiwum tego tematu.

Za obrażanie piłkarzy i pracowników klubu też są bany, tyle że nie zawsze jesteśmy w stanie wszystko wyłapać. Jesteśmy tylko ludźmi, mamy ograniczony czas itp.

EOT.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.04.2009 o godz. 20:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 23.04.2009, 20:31
rav napisał(a):Wyświetl post
www.wislakrakow.com/forum/faq.php
jak nie rozumiesz różnicy między "ległą" a "amicą" to mi się tego nie chce tłumaczyć.
Rozumiem, że chodzi ci o zasade karalną "- brak szacunku dla kibiców innych klubów." ...Czy wy naprawdę myślicie, że jak piszemy amika to nie obrażamy kibiców Lecha i oni nie czują się pokrzywdzeni? Tak samo jak legXX . Prawda jest taka, że jakiś mod dał mi bana za Legxx, popełnił bład, bo jest kibicem legii i poczuł się obrazony, a wy go teraz bronicie, bo w sumie nie macie innego wyjścia ale wiecie, że to ja mam racje...Przykładem jest artykuł "Prawie wszystko w rękach Wisły" gdzie przez ręce prawdziwego Wiślaka przeszedł komentarz ze słowem legxx i nadal tam widnieje. Nikt nie ma pretensjii. I słusznie. Ja po prostu miałem tego pecha, że moją legxx wytropił mod - kibic Legii i dostałem tego nieszczęśliwego bana... Dobra mi już przeszły frustracje i się nie udzielam. Miłej nocy życze.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 23.04.2009, 21:12
Tak tak, wszyscy jesteśmy kibicami Legii i dlatego od 11 lat pozwalamy tej stronie istnieć, moderujemy forum itd... Takie wallenrody - legioniści kontrolujący wiślaków. Widzisz jedną dopuszczoną "ległą" pod artykułem, a nie widzisz setek usuniętych - wiesz, mamy taki przycisk 'zatwierdz wszystkie' i jak mamy lenia bierzemy z niego użytek. Czasem się coś prześlizgnie. Skończ żałosne teorie.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 23.04.2009, 21:35
Czy Amika i dyskopolo to określenia obraźliwe to trzeba by chyba spytać kibiców tych dróżyn. Wg was nie są to określenia obraźliwe...aha.

I jeszcze jedno. Jak napisze WIELKA LEGIA lub GALAKTYCZNY KOLEJORZ to też dostane bana za wchodzenie w dupe? Czy wchodzić w dupe można tylko obrażać nie można?
Pytam profilaktycznie, chcę wiedzieć co można na tym forum czego nie. Miałem już bana na dwa miechy - do dziś nie wiem za co i na 2 tyg. za Legxx. Nie chcę kolejnego za kolejny bzdet. Czekam na ustosunkowanie się moderatorów do tego przykładu. Pozdrawiam.
zawsze możesz wchodzić "chłopakom" ze swojej "dróżyny w dupę ale bana to możesz dostać na paradzie "równie innych". Dwa razy bana dostałeś i nic się nie nauczyłeś. Może do 3 razy sztuka

Wg mnie też. Ale może jest inaczej... Mam wrażenie, że Lecha można obrażać pisząc Amika a na legie nie można powiedzieć złego słowa. Dziwne forum. Czasem można obrazić nawet naszych piłkarzy lub dyrektora sportowego. A za legxx dostałem 2 tyg bana!!!!!! Ktoś tu niewątpliwie jest kibicem legii i trzeba się pilnować i nie obrazić. Sprawdzam czy można Legii wchodzić w dupe i przedstawiać ten klub jako wielki. Zobaczymy czy można czy nie. Jak tak to chyba poproszę o usunięcie mojego konta. NIE DLA LEGII NA TYM FORUM!!! Gdzie ja się zarejestrowałem...Ban na 2 tyg. za legxx.... Jeszcze nie moge tego pojąć...
Sam chłopie prowokujesz. Chyba Ci się pomyliło, bo nie jesteś "Czakiem Norisem" i nawwet nie potrafisz użyć argumentów a'la "półobrotu"

Rozumiem, że chodzi ci o zasade karalną "- brak szacunku dla kibiców innych klubów." ...Czy wy naprawdę myślicie, że jak piszemy amika to nie obrażamy kibiców Lecha i oni nie czują się pokrzywdzeni? Tak samo jak legXX . Prawda jest taka, że jakiś mod dał mi bana za Legxx, popełnił bład, bo jest kibicem legii i poczuł się obrazony, a wy go teraz bronicie, bo w sumie nie macie innego wyjścia ale wiecie, że to ja mam racje...Przykładem jest artykuł "Prawie wszystko w rękach Wisły" gdzie przez ręce prawdziwego Wiślaka przeszedł komentarz ze słowem legxx i nadal tam widnieje. Nikt nie ma pretensjii. I słusznie. Ja po prostu miałem tego pecha, że moją legxx wytropił mod - kibic Legii i dostałem tego nieszczęśliwego bana... Dobra mi już przeszły frustracje i się nie udzielam. Miłej nocy życze.

Już Ci rav odpowiedział.A ja głupi nie zauważyłem, że to Legijne forum
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.04.2009, 22:06
rav napisał(a):Wyświetl post
Tak tak, wszyscy jesteśmy kibicami Legii i dlatego od 11 lat pozwalamy tej stronie istnieć, moderujemy forum itd...
Wypraszam sobie. Ja jestem kibicem KS "Tęcza" Gowarczów.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 23.04.2009, 22:20
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
zawsze możesz wchodzić "chłopakom" ze swojej "dróżyny w dupę ale bana to możesz dostać na paradzie "równie innych". Dwa razy bana dostałeś i nic się nie nauczyłeś. Może do 3 razy sztuka

:
Heh, typowe. Postraszyłeś banem i myślisz że jesteś zajebisty? Łał ale masz władze. Wklep sobie gościu sam bana. Mogę znaleść w regulaminie pkt. w którym ewidentnie obrażasz innych. W tym momencie gejów, być może także użytkowników forum...a miałem jak to mówisz "uczyć się od najlepszych" . Trochę tolerancji. Z tobą już nawet nie będe dyskutował.

Pytam czemu żaden z was nie potrafi ustosunkowac się do tego, że próbujecie wmówic użytkownikom, że obrażanie Lecha jest ok, a Legii już nie. Chyba nie wierzycie, że pisząc Amika nie obrażamy Lecha. Zarejestruje się na ich forum i się spytam czy jest to w porządku. Atakujecie mnie już we trzech, skończą wam się argumenty typu wytykanie mojej dysleksji, wyzywanie od geji...i dostane bana. Jesli ma sie to tak skończyc po tym poście to prosze od razu zlikwidować moje konto.

Rav napisał, że "widzę jedną ległę pod artykułem, a nie widzę setek usuniętych"...Legł widzę więcej ale już w oczy rzucają się tysiące Amik. Więc widząc, że można używać tego określenia co do poznaniakow, użyłem zwrotu wg. mnie równie obraźliwego w stosunku do Legii.

Wolfy napisał "Po pierwsze - za przekręcanie nazw drużyn są bany odkąd sięgam pamięcią, więc dość długo." Więc ok. nazywając Lecha Amikom nie przekręcamy nazwy dróżyny...dobrze wiedzieć.

JEszcze raz:
PYTAM CZEMU MOŻNA OBRAŻAĆ LECHA A NIE MOŻNA TKNĄĆ LEGII.
Doświadczenia życiowe przezycia typu gdzie mozna spróbować seksu homoseksualnego zostawcie dla siebie. Zarejestrowałem się na tym forum dlatego, że kibicuję Wiśle. Okazało się że można tu znaleść instrukcje co i gdzie mozna dostać w dupę. I mówi to ten od którego mam się uczyć - najlepszy.

ps. z banem poczekajcie ze dwa dni. Zarejestruje się na forum Lecha i spytam czy możemy tu nie obrażając ich pisac, że ich klub to Amika.
Powód: Widzę, że dzielnie walczysz o kolejnego bana
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.04.2009 o godz. 23:09.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 23.04.2009, 22:40
Puka, stuka, wierci i boruje.

Czlowieku! Opanuj sie !
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.04.2009, 22:58
PYTAM CZEMU MOŻNA OBRAŻAĆ LECHA A NIE MOŻNA TKNĄĆ LEGII.
Jak ktoś zażąda od Ciebie dużo kasy za wykonanie jakiejś roboty, to wyzywając go od złodziei obrażasz go. Jak koleś rozwalił Ci szybę i wyjął radio z samochodu, to nazywając go złodziejem stwierdzasz fakt.

Legii wiele osób tutaj nie lubi, ale nie obrażamy jej. Lech nazywany jest Amicą nie dlatego, że ich nie lubimy, tylko dlatego, że gra na licencji Amici, jej piłkarzami, na jej punktach w europucharach, a niedługo także na jej stadionie. Klubu Lech Poznań nie ma dla nas od kilku lat. Tak samo jak od tego sezonu nie ma Polonii Warszawa. My te nowe twory nazywamy po imieniu.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.04.2009, 23:00
Wolfy napisał "Po pierwsze - za przekręcanie nazw drużyn są bany odkąd sięgam pamięcią, więc dość długo." Więc ok. nazywając Lecha Amikom nie przekręcamy nazwy dróżyny...dobrze wiedzieć.
Wejdź w temat który Ci podałem i poszukaj tam odpowiedzi na swoje pytanie.
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś zażąda od Ciebie dużo kasy za wykonanie jakiejś roboty, to wyzywając go od złodziei obrażasz go. Jak koleś rozwalił Ci szybę i wyjął radio z samochodu, to nazywając go złodziejem stwierdzasz fakt.

Legii wiele osób tutaj nie lubi, ale nie obrażamy jej. Lech nazywany jest Amicą nie dlatego, że ich nie lubimy, tylko dlatego, że gra na licencji Amici, jej piłkarzami, na jej punktach w europucharach, a niedługo także na jej stadionie. Klubu Lech Poznań nie ma dla nas od kilku lat. Tak samo jak od tego sezonu nie ma Polonii Warszawa. My te nowe twory nazywamy po imieniu.
Dodajmy do tego, że przedstawiciel ich zarządu sam stwierdził, że SĄ AMICĄ WRONKI. Ale - jak widzę, ty wiesz lepiej od pana Masioty. Można i tak.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.04.2009 o godz. 23:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 23.04.2009, 23:16
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Puka, stuka, wierci i boruje.

Czlowieku! Opanuj sie !
Byłem już opanowany. Pogodziłem sie z banem, życzyłem wszystkim miłej nocy( czyt. 4 posty wyżej). Rany rozgrzebaj "najlepszy" - mocawski. Kilka postów wyżej kazał mi sie uczyć od niego bym był najlepszy Zignorowałem go. Ma ze 16 lat i wybujałe ego pomyslałem...Pałe przegiał póxniej wytykając mi moje wady dot. dysleksji, dał do zrozumienia, gdzie mam szukać seksu homoseksualnego jak by mi tyo było do czego potrzebne i wnosiło coś do tematu i problemu...Byłem już gotów zapomnieć o całej sprawie ale widze, że się mnie tu obraża i postanawiam się bronić. Właśnie zarejestrowałem się na forum Lecha, czekam na maila potwierdzającego...Spytam ich czy ich tu obrażamy pisząc amika. Rozwieje to wszelkie wątpliwości. Później prześle wam linka z dyskusji z poznaniakami. Jak będe miał aktywne konto oczywiście...bo cooś czuje, ze wszystkie te posty do jutra znikna, dlatego tez zrobiłem sobie skan który wkleje do mojego tematu z amikom, żeby oni przedstawili swoje zdanie, całość potem tu wrzuce.
Uściślijmy co napisaliście:
- Nie jest obraźliwe pisać Amika
- Broń boże pisać Ległx. - to jest obraźliwe i warszawiacy się smucą i trzeba przeprosić i bana dostać. Biedni legioniści płaczą w nocy i my kibice którzy tak piszemy jesteśmy nu-nu. Cacy, cacy warszawiacy. Przepraszam was Legio i pozdrawiam. Już nie będe.

Na poważnie:
Po mojemu wszyscy jesteśmy facetami, kibicami a nie dziećmi w przedszkolu. Kibicujemy swojej dróżynie a inne mamy w dupie. Nie będe pisał Legia, Lech, Polonia tylko Legxx, Amika, kuchenkxxx, korupcjxxx, dyskopoxx i wg mnie jest to chyba normalne? Niedługo nie będzie mozna napisac słowa skurczybyk lub kurka wodna..bo to przecież forum dla dzieci do 6 roku życia. Ludzie dajcie trochę luzu. To nie są słowa niewiadomo jak obraźliwe. Przyznajcie że ban za legxx to nieporozumienie. Jeśli myslicie inaczej to bądźcie konsekwentni i za amike także banujcie, bo człowiek nie wie na czym stoi i co może.
Powód: Bój to już Twój ostatni...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.04.2009 o godz. 00:05.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.04.2009, 23:38

Na poważnie:
Po mojemu wszyscy jesteśmy facetami, kibicami a nie dziećmi w przedszkolu. Kibicujemy swojej dróżynie a inne mamy w dupie. Nie będe pisał Legia, Lech, Polonia tylko Legxx, Amika, kuchenkxxx, korupcjxxx, dyskopoxx i wg mnie jest to chyba normalne? Niedługo nie będzie mozna napisac słowa skurczybyk lub kurka wodna..bo to przecież forum dla dzieci do 6 roku życia. Ludzie dajcie trochę luzu. To nie są słowa niewiadomo jak obraźliwe. Przyznajcie że ban za legxx to nieporozumienie. Jeśli myslicie inaczej to bądźcie konsekwentni i za amike także banujcie, bo człowiek nie wie na czym stoi i co może.
Czy Ty na prawdę wierzysz w to co piszesz?Sam zachowujesz się jak dziecko.Nie kumasz że jest różnica między ironią a zwykłym prostactwem które reprezentujesz?
Amica,Kuchenkorz,Dyskopolo nie wzięło się z niczego - jak dla mnie każdy kibic powinien być przeciwko takim machlojkom bo inaczej tego nazwać nie można i dajemy tego wyraz ironicznie nabijając się z owych dziwnych tworów.

Jak Ci Legia nie przejdzie przez ręce to po prostu sobie odpuść albo poszukaj forum gdzie to jest respektowane bo jeśli nie wiesz, to zasada by nie przekręcać nazw, starać się pisać konkurentów z dużej litery itp - występuje praktycznie wszędzie więc jak coś to miej pretensje do ogółu że takie zasady zostały przyjęte.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 23.04.2009 o godz. 23:41.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.04.2009, 00:02
Widzę, że muszę znowu być tym złym, ale nie będzie mi nikt na rympał kpił z regulaminu w tym pokoju. Jeżeli kolega nie jest w stanie napisać nazwy Legia poprawnie bez przeżywania werterycznych dylematów moralnych, to lepiej będzie dla niego odpocząć sobie od tego forum.
On będzie spokojniejszy, ja będę spokojniejszy, kibice Legii na tym forum będą spokojniejsi (aż do meczu z nami, rzecz jasna).

Niech teraz moderatorzy forum Lecha się z nim męczą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.05.2009 o godz. 17:34.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 24.04.2009, 05:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Niech teraz moderatorzy forum Lecha się z nim męczą.
Kolegom po fachu podrzucasz takiego "kwiatka"
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.04.2009, 05:43
Ala1955 napisał(a):Wyświetl post
Kolegom po fachu podrzucasz takiego "kwiatka"
Kwiatek się sam podrzucił !

Najpierw płacze:
Pałe przegiał póxniej wytykając mi moje wady dot. dysleksji,
zapominając zapewne o swoich wadach i wcześniejszym wpisie własnym:

http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=169

po czym pisze:

dał do zrozumienia, gdzie mam szukać seksu homoseksualnego jak by mi tyo było do czego potrzebne i wnosiło coś do tematu
również mając gdzieś swe wynurzenia wobec koleżanki z Forum :

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=1008
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.04.2009, 08:24
Moderatorzy, trochę racji ma Kordel_Walker.
Sam dostałem bana tygodniowego za to, że napisałem "legła". Zapewne dużo banów za to przewinienie daliście po tym jak jakis warszawiak napisał żebyśmy nie obrażali innych klubów. Dawnej tego tak aż nie pilnowaliście, czasami sam pisałem "legła" i bana nie było. A 1,5 tygodnia temu taka "niespodzianka" mnie spotkała.

Wg mnie skoro dawniej tak tego nie pilnowaliście, a po poście warszawiaka, postanowiliście tego przypilnować, to na początku powinniście usuwać takie posty i napisać ze za pisanie "legła" są bany i że zaczęliście na to zwracać uwagę.

Robicie jak uważacie, wkońcu Wy tutaj macie władze.

Edit: nie obrażałem tutaj specjalnie Legii, tylko cytowałem, więc prosze o nie banowanie mnie
Powód: Rozwalacie mnie, po prostu rozwalacie...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.04.2009 o godz. 12:52.

Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.04.2009, 09:09
chłopie nie gadaj głupot.
To że ktoś coś zgłosi moze przyspieszyć sprawe a na pewno nie spowoduje, że bedzie od ręki nowy paragraf. Za obrażanie innych bany były od zawsze i będą dalej to , że akurat ktoś nie zauważył twojej twórczosci wczesniej nie znaczy że było to umyślnie przepuszczone..

Przy okazji: osobiście uważam, że szacunek dla rywala na forum to czesto tylko "szacunek". Niemniej w całej tej zabawie chodzi o to, żeby nie dopuścić do sytuacji jaka jest na forum KSC czy innych Koron, gdzie "****ować" mozna wszystko na prawo i lewo.

Pozatym, że tak zarzucę klasykiem, do pokazywania swojego szacunku czy jego braku nie jest internet. jesteś kozakiem? Na pewno znajdziesz okazję by to udowodnić bez komputera.

Zakończmy ten temat. Granice jakieś musza być, nikt nie mówi, że są one sprawiedliwe.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.04.2009, 12:46
Nitrox napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie skoro dawniej tak tego nie pilnowaliście, a po poście warszawiaka, postanowiliście tego przypilnować, to na początku powinniście usuwać takie posty i napisać ze za pisanie "legła" są bany i że zaczęliście na to zwracać uwagę.
Jestem tu znacznie dłużej niż Ty i mogę Cię zapewnić, że bany za obrażanie innych drużyn zawsze były i były wysokie. Przed zarejestrowaniem się poświadczyłeś znajomość regulaminu forum i zobowiązałeś do jego przestrzegania. Jakim więc cudem nie zauważyłeś tego podpunktu:
Regulamin Forum napisał(a):
(...)
12. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum. Niedopuszczalne jest również obraźliwe przekręcanie nazw innych klubów. Użycie wielkiej litery w nazwie Legia lub Cracovia naprawdę nie zepsuje klawisza <SHIFT> na Twojej klawiaturze.
(...)
?

Ma rację pan_premier pisząc, że to nie jest forum dla internetowych kozaków. Napisanie nazwy czyjegoś klubu z małej litery, ani też jej przekręcenie trudno uznać za cokolwiek innego niż zwykłą dziecinadę.

Jeżeli dotąd nie dotarło, to przypominam po raz ostatni - nazwy własne piszemy z dużej litery.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.04.2009 o godz. 12:56.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.04.2009, 13:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jestem tu znacznie dłużej niż Ty i mogę Cię zapewnić, że bany za obrażanie innych drużyn zawsze były i były wysokie. Przed zarejestrowaniem się poświadczyłeś znajomość regulaminu forum i zobowiązałeś do jego przestrzegania. Jakim więc cudem nie zauważyłeś tego podpunktu:
?

Ma rację pan_premier pisząc, że to nie jest forum dla internetowych kozaków. Napisanie nazwy czyjegoś klubu z małej litery, ani też jej przekręcenie trudno uznać za cokolwiek innego niż zwykłą dziecinadę.

Jeżeli dotąd nie dotarło, to przypominam po raz ostatni - nazwy własne piszemy z dużej litery.

Wolfy ten podpunkt w regulaminie widziałem, ale przyznam sie szczerze, że widząc jak inni pisza tak jak pisza to samemu zadarzyło mi się tak napisać. Bana dostałem, kare odbyłem i teraz bede uwazał. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 24.04.2009 o godz. 13:12.

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.04.2009, 13:38
Ale tutaj nie trzeba nic rozkminiać.Sprawa jest prosta ,jak konstrukcja cepa.

Wystraczy umieć znaleść rozgraniczenie pomiedzy "znaczeniem" słow

- do Legii-Legła

-do Lecha -Amika.

A w kontekscie pierwsze obraża,drugie szczypie i dogryza,i bynajmniej nie stosuje sie tego dla głupoty.Wystarczy elementarna wiedza o pilkarskiej Polsce.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
puchaty1906
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.04.2009, 08:17
Spam - http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5702
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.04.2009, 10:25
Czy 'mariusz.agh' to nie kolejny klon pięknego 'RomkaTS' i 'umyślnego' znaczy charcerzyka? Podobny styl, cytowanie samego siebie etc etc etc.
the end
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 26.04.2009, 17:50
Ktoś moderuje komentarze pod artykułami?
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=20805
przecież tego co tam niektórzy wypisują nie da sie czytać, takich glupot to ja nigdy w zyciu nie widzialem,
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.04.2009, 17:53
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Czy 'mariusz.agh' to nie kolejny klon pięknego 'RomkaTS' i 'umyślnego' znaczy charcerzyka? Podobny styl, cytowanie samego siebie etc etc etc.

Nawet taka sama sygnaturka
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 26.04.2009 o godz. 19:15.

Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Stary 26.04.2009, 19:07
Albo mi się wydaje albo mariusz.agh to kolejna odsłona naszego forumowego ulubieńca. W dodatku taki sam tekst ma w podpisie jaki lansował jako Romek.TS. Ale nie wiem może przewrażliwiony jestem
Odpowiedz cytując
avanti
Member

Od: 03.2009

Stary 26.04.2009, 19:16
w każdym razie koleś ma średnią postów dziennie 16
WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 01.05.2009, 14:26
FMS8 Nabija sobie konto w grze internetowej w temacie Wszystko o graniu na PC
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.05.2009, 14:37
Linki do tej idiotycznej gry wysyła coraz więcej osób...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 01.05.2009, 15:13
Ja po raz kolejny prosze o zmiane nicku na R33 i jakby była taka możliwośc to w podpisie zamiast Senior Member to Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.05.2009, 21:10
http://wislakrakow.com/forum/showthr...298#post718298

Prosze modow o przyjrzenie sie temu tematowi i banowanie kretynow za durne wpisy!

A najlepiej zamknac temat do jutra bo powo;i robi sie z tego kartoflisko!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.05.2009, 21:16
Tym najaktywniejszym trzeba dawać bana co tydzień dzień przed meczem i anulować go dzień po meczu
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów