The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2009, 15:02
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=10756

nastepne glupie "ref-gierki"

----
Propozycja: Moze zmienic nazwe tematu "Ogladaj mecze Wisly" na cos bardziej odpowiadajacego tematowi postow, np. "Ogladanie meczow przez Internet (Sopcast, Justin.tv itd)" ? Bo generalnie o kazdym meczu nie tylko pilkarskim tam jest.
Ostatnio edytowane przez mic : 13.04.2009 o godz. 11:41.
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.04.2009, 22:35
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5660

Prosił bym moda o del tematu
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 13.04.2009, 22:35
http://wislakrakow.com/forum/showthr...357#post708357 wywalic w kosmos ta blazeniade :/

http://wislakrakow.com/forum/showthr...374#post708374

dzieci dalej maja wolne? Jutro szkola, spac juz powinny
Ostatnio edytowane przez mic : 13.04.2009 o godz. 22:51.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.04.2009, 22:36
NIE-USUWAĆ !!

absolutnie , przynajmniej jajca są
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.04.2009, 00:26
A a mam pytanie

Czy planujecie zrobic np tak jak juz jest na wiekszosci for pilkarskich,tzn obowiazek logowania
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.04.2009, 23:17
A wytłumacz mi Wojtas - po co ma być obowiązek logowania?
Ja sam czasem lubię odwiedzić konkurencje ale jak mam się rejestrować to odpuszczam sobie bo jak dla mnie to tylko po to by nabić sobie pustych użytkowników.
Poza tym każdy powinien brać odpowiedzialność za swoje słowa i wiedzieć że może to przeczytać dosłownie każdy a nie jedynie ten co będzie się rejestrował a w ekstremalnych przypadkach, czekał jeszcze na decyzje moderatora.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 16.04.2009, 23:33
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A wytłumacz mi Wojtas - po co ma być obowiązek logowania?
Ja sam czasem lubię odwiedzić konkurencje ale jak mam się rejestrować to odpuszczam sobie bo jak dla mnie to tylko po to by nabić sobie pustych użytkowników.
Poza tym każdy powinien brać odpowiedzialność za swoje słowa i wiedzieć że może to przeczytać dosłownie każdy a nie jedynie ten co będzie się rejestrował a w ekstremalnych przypadkach, czekał jeszcze na decyzje moderatora.

1q2 ja tylko pytałem a nie chcialem aby takie logowanie zostało wprowadzone

Sam niejednokrotnie wchodze na fora kibicowskie innch ekip,ale polowa juz wprowadzila logowanie.
tez tam gdzie mialbym sie logowac -odpuszczam niebede powiekszac im liczby uzytkownikow

Dlatego nawet czysto dywagacyjnie zapytalem ,luzik
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Stary 18.04.2009, 09:27
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...365#post710365
do wyjebania
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.04.2009, 00:31
rafiABG napisał(a):Wyświetl post
czy ten gościu co gra na takim małym pianinie na końcu ul.szpitalnej na serio jest niewidomy?

dla pana ban na komputer, ip, klawiature itd.
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
globoos
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.04.2009, 08:20
kms napisał(a):Wyświetl post
dla pana ban na komputer, ip, klawiature itd.

a niby dlaczego? widzisz w jego pytaniu coś łamiącego regulamin forum?
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.04.2009, 08:43
Widze debilizm, arogancje, ironie, wystarczy ?

temat mam pytanie, kontekts ? zadal pytanie cos wiecej potrzbujesz ? rozmowy nie bylo.
Ostatnio edytowane przez kms : 19.04.2009 o godz. 12:42.
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Miro
Senior Member

Stary 19.04.2009, 09:09
hmm, to masz wspaniały wzrok.....

Może podałbyś przynajmniej linka do tematu - cytowanie wypowiedzi bez kontekstu ich umieszczenia jest conajmniej nie fair
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 19.04.2009, 09:19
Miro przeczytaj 2 ostatnie posty z poprzedniej strony z tego tematu
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
WSB
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.04.2009, 09:23
Proszę o zmienienie nazwy tematu "Wisła Kraków - Orzeł Polkowice 21 i 22 Kwietnia godz. 18 Wszyscy na Hale!" NA " Wisła Kraków - Orzeł Polkowice 21 kwietnia godz.18 oraz 22 kwietnia godzina 18 30! Wszyscy na Hale!"
Odpowiedz cytując
puchaty1906
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.04.2009, 15:52
Może warto by to zamknąć, bo temat oczyszczony, a zabawa trwa w najlepsze, zara będzie z kim mamy kosę, a z kim nie....
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
Odpowiedz cytując
rafiABG
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 21.04.2009, 18:44
z racji pojawienia się na forum użytkownika o podobnym,a właściwie takim samym nicku jak ja http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=46641
proszę o zmiane mojego nicku z "rafiABG" na "R."

z góry dziękuję

Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 21.04.2009, 18:46
rafiABG napisał(a):Wyświetl post
z racji pojawienia się na forum użytkownika o podobnym,a właściwie takim samym nicku jak ja http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=46641
proszę o zmiane mojego nicku z "rafiABG" na "R."

z góry dziękuję
Wskazanego delikwenta już nie ma więc i Twoja prośba nie ma uzasadnienia.
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 21.04.2009, 23:37
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Zajął się życiem i pracą. Chociaż istnieje 0,5 % prawdopodobieństwa, że loguje się tutaj pod innym nickiem lub jako niezalogowany. Ze sporą częścią, chłopak poprostu zerwał kontakt.

Mieszka w Londynie i ma kanał na youtube http://www.youtube.com/user/gulldarek
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 22.04.2009, 14:02
Moge wiedzieć dlaczego dostałem bana na 2 tyg? Powodem jak mi napisano jest to, że napisałem Legła...Co w drugim poście używa się tego terminu i nikt normalny nie płacze i się nie obraza. Focha strzelił tylko jakiś cichy wielbiciel legii, farbowany lis który dostał moda i niedługo ogłosi się Bogiem, pokazując juz teraz swoją "władze". Mam nadzieje, że ci warszawiaku ulżyło i czujesz sie zajebisty.
Proponuję chociażby poczytać komentarze do artykułu "Prawie wszystko w naszych rekach" gdzie użytkownik także użył tego terminu, przeszło to przez ręce normalnego moda i jest wszystko ok...
Zróbcie czystke w waszych szeregach bo rak was zżera od środka...Pisać można, że Bednarz to łysy h..,
łobo to kaleka, Beto drewno...i jest ok. A na legie broń boże złego słowa. Trochę to śmieszne i żałosne. Tyle dobrego, że na Lecha mozna pisać Amika, bo akurat nie ma moda który kibicuje poznaniakom...
PS. Nie życze sobie kolejnego bana za bednarza, łobo i beto. Są to cytaty nie moje słowa.
Tak dalej panowie a zostaniecie tu sami. Pozdrawiam kibica LEGII. 3maj się fałszywy lisku.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 22.04.2009, 16:55
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Moge wiedzieć dlaczego dostałem bana na 2 tyg? Powodem jak mi napisano jest to, że napisałem Legła...Co w drugim poście używa się tego terminu i nikt normalny nie płacze i się nie obraza. Focha strzelił tylko jakiś cichy wielbiciel legii, farbowany lis który dostał moda i niedługo ogłosi się Bogiem, pokazując juz teraz swoją "władze". Mam nadzieje, że ci warszawiaku ulżyło i czujesz sie zajebisty.
Proponuję chociażby poczytać komentarze do artykułu "Prawie wszystko w naszych rekach" gdzie użytkownik także użył tego terminu, przeszło to przez ręce normalnego moda i jest wszystko ok...
Zróbcie czystke w waszych szeregach bo rak was zżera od środka...Pisać można, że Bednarz to łysy h..,
łobo to kaleka, Beto drewno...i jest ok. A na legie broń boże złego słowa. Trochę to śmieszne i żałosne. Tyle dobrego, że na Lecha mozna pisać Amika, bo akurat nie ma moda który kibicuje poznaniakom...
PS. Nie życze sobie kolejnego bana za bednarza, łobo i beto. Są to cytaty nie moje słowa.
Tak dalej panowie a zostaniecie tu sami. Pozdrawiam kibica LEGII. 3maj się fałszywy lisku.
Czytaj uważnie. Żeby być lepszym należy wzorować się od najlepszych, więc weź przykład z userów, z dłuższym stażem i naucz się szacunku do innych klubów. Amika jest bo nie ma Lecha i taka jest prawda,Legia jest nie ma Ległej. Za tego posta również dostać bana. Za ległą i za bezczelność.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 22.04.2009, 17:18
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Amika jest bo nie ma Lecha i taka jest prawda
Chyba coś pokiełbasiłeś. Obecnie jest LECH a nie ma klubu Amica (Amica piszą ludzie zakompleksieni, najczęściej dzieci) . Uważam, że za to również powinno się karać, ale to moje prywatne zdanie ;-)
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Stary 22.04.2009, 19:00
Pan ankieciarz robi się irytujący...3 posty, 3 tematy i same ankiety
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=46444
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.04.2009, 13:25
Ten pan także robi sie juz irytujący wklejając jakieś linki: http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=46240
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.04.2009, 13:29
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Chyba coś pokiełbasiłeś. Obecnie jest LECH a nie ma klubu Amica (Amica piszą ludzie zakompleksieni, najczęściej dzieci) . Uważam, że za to również powinno się karać, ale to moje prywatne zdanie ;-)
Drogi kolego jest Amika bo na takiej licencji gra Lech, wiec formalnie jest to Amika pod nazwa Lech,
I nie jest to wcale obrazanie tego klubu jak w przypadku Legi piszac przekrecona nazwe
,
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 23.04.2009, 18:38
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Drogi kolego jest Amika bo na takiej licencji gra Lech, wiec formalnie jest to Amika pod nazwa Lech,
I nie jest to wcale obrazanie tego klubu jak w przypadku Legi piszac przekrecona nazwe

Oczywiscie.

Lech to zamaskowana Amika i sprytny wymysł jak to uniknąc odpowiedzialnosci za swoje czyny.

Pisaanie Amika jest wiec poprostu nazywaniem rzeczy po imieniu.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2009, 18:58
Legła, Sracovia, Żydzew - określenia obraźliwe. za takie lecą bany.
Amica, Dyskopolo, Starozakonni - określenia złośliwe, ale nie obraźliwe; takie zostawiamy.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 23.04.2009, 19:58
rav napisał(a):Wyświetl post
Legła, Sracovia, Żydzew - określenia obraźliwe. za takie lecą bany.
Amica, Dyskopolo, Starozakonni - określenia złośliwe, ale nie obraźliwe; takie zostawiamy.
Czy Amika i dyskopolo to określenia obraźliwe to trzeba by chyba spytać kibiców tych dróżyn. Wg was nie są to określenia obraźliwe...aha.

I jeszcze jedno. Jak napisze WIELKA LEGIA lub GALAKTYCZNY KOLEJORZ to też dostane bana za wchodzenie w dupe? Czy wchodzić w dupe można tylko obrażać nie można?
Pytam profilaktycznie, chcę wiedzieć co można na tym forum czego nie. Miałem już bana na dwa miechy - do dziś nie wiem za co i na 2 tyg. za Legxx. Nie chcę kolejnego za kolejny bzdet. Czekam na ustosunkowanie się moderatorów do tego przykładu. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 23.04.2009, 20:06
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze jedno. Jak napisze WIELKA LEGIA lub GALAKTYCZNY KOLEJORZ to też dostane bana za wchodzenie w dupe? Czy wchodzić w dupe można tylko obrażać nie można?
Za to ban powinien być dożywotni
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2009, 20:08
www.wislakrakow.com/forum/faq.php
jak nie rozumiesz różnicy między "ległą" a "amicą" to mi się tego nie chce tłumaczyć.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 23.04.2009, 20:16
spartan napisał(a):Wyświetl post
Za to ban powinien być dożywotni
Wg mnie też. Ale może jest inaczej... Mam wrażenie, że Lecha można obrażać pisząc Amika a na legie nie można powiedzieć złego słowa. Dziwne forum. Czasem można obrazić nawet naszych piłkarzy lub dyrektora sportowego. A za legxx dostałem 2 tyg bana!!!!!! Ktoś tu niewątpliwie jest kibicem legii i trzeba się pilnować i nie obrazić. Sprawdzam czy można Legii wchodzić w dupe i przedstawiać ten klub jako wielki. Zobaczymy czy można czy nie. Jak tak to chyba poproszę o usunięcie mojego konta. NIE DLA LEGII NA TYM FORUM!!! Gdzie ja się zarejestrowałem...Ban na 2 tyg. za legxx.... Jeszcze nie moge tego pojąć...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów