|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To już dziś powodzenia :]
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czy to prawda,że wyniki egzaminu z języka obcego nie mają wpływu na punkty i przyjęcie do szkoły średniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
prawda... (10 znaków) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
no i po egzaminie.... <zieeeeww>
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dziwnie łatwo było
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
no, aż mi się śmiać chciało na nim, taki banalny
gorzej będzie jutro... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
nie trudne..
rozprawka łatwa plan to banał,dużo pisania a 3 pkt tylko Jedno wiem na pewno jutro to będzie armagedon w porównaniu z dzisiejszym dniem |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przy rozprawce trzeba było wiedzieć co się chce przekazać, a potem kilometrowe lanie wody wokół tego tematu. Oczywiście rozprawka to dla mnie najlepsze co może być, bo przez 3 lata nauki w gimnazjum napisałem ich cholernie dużo.
Powiem, że jak pierwszy raz zerknąłem do arkusza i zobaczyłem "podanie" to trochę mnie zmroziło, bo w ogóle tego nie ćwiczyliśmy w szkole, ale jakoś sobie poradziłem. Będzie dobrze, stres po pierwszym egzaminie pęka jak bańka mydlana, jak już to masz za sobą. ![]() P.S. Z tymi komórkami to moja szkoła chyba jakieś unikalne faszystowskie reguły ma, bo: - chusteczki tylko luzem, żadnych paczek - KATEGORYCZNY zakaz wnoszenia telefonów komórkowych - zegarków i innych uż. elektronicznych Przy wejściu musiałeś zakasać rękawy i odpowiedzieć na serię pytań, czułem się prawie jak na meczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
przejebany byl ten sprawdzian a wy mowicie ze łatwy
![]() ![]()
WSZYSCY NA HALE!!!
PDDCh ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ee tam nie było tak źle
najgorsze właśnie to podanie. Ale dało się zrobić.Cytat:
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A u nas żadnej kontroli poza oddawaniem telefonów. Myślę, że na podaniu straciłem ze 3 punkty ale i tak w sumie liczę na powyżej 40
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak przed testem liczyłem na 40 i więcej to teraz biore w ciemno 35. To było za łatwe.
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
a wiadomo kiedy podadzą odpowiedzi w necie?(nie wyniki)
![]()
WSZYSCY NA HALE!!!
PDDCh ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dziś podobno o 14:00 mają być na Interii ;]
http://fakty.interia.pl/raport/egzam...u,1293592,6022 Cytat:
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 22.04.2009 o godz. 10:39.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ktoś pamięta odpowiedzi do pytań przy wierszu Gałczyńskiego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak samo jak koledzy wyżej. Jak zobaczyłem podanie przeglądając arkusz to mnie zgieło ale jakoś napisałem. Trudne nie było ale, że łatwe to nie powiem.
Przy którymś pytaniu (chyba o date powstania listopadowego) jako, że nie wiedziałem zastosowałem metode... HSV ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dla mnie niestety egzamin też nie był zbyt łatwy
ale mam nadzieje ze będzie jakieś 35-40 pkt xD Najwięcej chyba mogę stracić przez to podanie...wogóle tego nie ćwiczyliśmy w gimnzajum :| Ale widzę że kolejnośc odpowiedzi była rózna bo u mnie data 1830 była pod B ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
I czego było się spinać?
. Jedno pytanie mam: czy w podaniu na górze trzeba było napisać adres (tego kogoś kto pisał) i czy można było podpisać tylko: "Samorząd uczniowski" w podpisie ? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sorry ale jak Wy się tego spinacie to co będzie na Maturze
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja na górze nie napisałem adresu
a w podpisie dałem samorząd uczniowski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Widzę, że większość jest bardzo zadowolona. Niby podszedłem do tego na luziku, od początku zero stresu... z upływem czasu nie wiem czemu ale się zacząłem denerwować. Osobiście nie jestem zadowolony. Przez te nerwy zrobiłem parę głupich błędów. Podanie - bez komentarza. Jak można napisać coś, czego nie miało się w szkole. Mimo wszystko coś skleciłem. Chyba dobrze. Jedyny błąd w podaniu... napisałem datę bez miejscowości ![]() Ogólnie nie jestem zadowolony. W próbnych najgorszy wynik to 44. Chciałbym to teraz powtórzyć. Myślę, jednak, że może to się nie udać :( PS. Kto by pomyślał, że Dudek będzie na egzaminie hehe
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 22.04.2009 o godz. 11:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja sobie robiłęm powoli a tu patrzę mało czasu a rozprawkę trzeba napisać :/ .To poszło najgorzej .Chciałbym mieć tak z 35-40 punktów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
o czym rozprawkę napisaliście ?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dupa. Według mnie kilka zadan zamkniętych były niejasne strasznie.
Modlę się o 40. ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozprawke argumentowałem tekstem I (słowami tego podróżnika), podróżami Kolumba i wierszem z arkusza (tekst II chyba) - jako utwór literacki. Boje sie, że ktoś sie do tego dowali...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie bardzo latwe, tez poszedlem na luzie, ale po zamknietych bylem juz poddenerwowany
![]() rozprawka latwa - kaminski, skawinski, odyseusz, strace do 5 pkt podanie - latwe, troch lania wody, pewnie 1 pkt strace rysunek - nie moglem odczytac co ta twarz przedstawiala ![]() otwarte krotkie + plan - banalne o dziwo, dla mnie najtrudniejsze byly zamkniete (wiersz + emigracja) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w przyszlym roku angielski bedzie sie liczyl
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wejdźcie sobie do tematu ze śmiesznymi rzeczami... bardzo poprawia humor
![]() Powtarzacie coś na jutro? Ja tylko wzory. Jeśli chodzi o angielski... nie wiem jak Wy, ale dla mnie to będzie luz totalny. Liczę na 50 pkt. PS. Nie wiem czy sprawdzić o 14 te wyniki i być ewentualnie wkurzonym, czy nie ;] |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|