|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
****ości ale mecz w Madrycie
![]() 1:2 dla getafe , karny dla getafe , czerwona kartka dla realu iiiiiii 3:2 dla realu ![]() dlaczego niema takich meczy w lidze polskiej ? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś propozycje z NHL na tę noc? Czy coś poza Columbus - Detroit warte jest uwagi? Mnie się osobiście wydaje, że dzisiaj Vancouver na czysto skończy swój pojedynek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
postawił bym na San Jose.liczę ze przełamią sie tak jak wczesniej Waszyngton i Philadelphia |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
hunter - tez mi się wydaje że można zaryzykować na Szarków, to dla nich mecz ostatniej szansy właściwie, tyle że jak gdzieś wyżej pisałem ,Anahaim ma na prawde dobrą pakę - zdecydowanie lepszą niż by seozon zasadniczy mógł wskazywać - a awansowali psim swędem
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na jutro
Barcelona-Sevilla 1 Man Utd-Portsmouth 1 Taki dubelek ![]() Edit: Jak patrze na to co zrobił ten s******* pepe,to dyskwalilifkacja ze 2 lata dla goscia.Osobiscie do odstrzalu...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 22.04.2009 o godz. 00:52.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
kurde no to kupony w....kosz
![]() na dziś Oveckin i Kovaliov strzelą (mam nadzieję) ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przeglądam ofertę buków na weekend i od razu w oczy rzucił mi się kurs na 2 w meczu Hoffenheim- Hertha, który wynosi 2,7! Jak dla mnie to chore, żeby na Berlińczyków kurs był aż tak wysoki, ale oczywiście nie mam nic przeciwko temu i na pewno z tego skorzystam
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gramy to samo
no i miałem racje że sie Sharksi przełamią(fartem bo fartem ale jednak) a Detroit na handicapie zrobią Columbus. a Vancouver jako pierwszy zdobył awans do półfinału konferencji nie dając szans St.Louis
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 22.04.2009 o godz. 10:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Tyle, że tutaj nie widać jeszcze jak Pepe uderzył jednego z piłkarzy Getafe w twarz...szkoda słów
Zeby nie było ot: Lausanne - Lugano 2 @ 1,62 Servette - St.Gallen 2 @ 1,52 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rocco a kogo jeszcze masz na oku ze strzelców lub jakiś meczyk z NHL bo najwyżej system się zrobi?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ten Pepe to kretyn jakich mało, aż normalnie żałuje że Real wygrał, choć przez to siadła mi część kuponu , bo postawiłem na nich w przerwie....no właśnie.
Real wszedł, hokeje weszły, na dziś został: Śląsk i Timisoara.Ostatnio zupełnie mi nie idzie, więc zastanawiam się który z tych meczy mi ten kupon zjebie ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie to samo. Po dobrym, a nawet bardzo dobrym początku miesiąca, kilka dni temu coś się zdupcyło i nie chce naprawić z drobną przerwą w weekend (ale to i tak tyle, żeby wyjść na 0). Dlatego gram za lekkie staweczki, bo szkoda zdrowia. Na dziś: Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 22.04.2009 o godz. 11:41.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Boston,tak,mi sie wydaje,skonczy dzis z montrealem. edit:no i liczę że Waszyngton znów dokopie NYR i wyrówna stan na 2-2
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 22.04.2009 o godz. 12:15.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Panowie disiejszego dnia mam do dyspozycji 100 zł co proponujecie za to postawic? (nie musi być jeden kupon za 100)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Man + Barcelona wydają się pewniakami Chelsea raczej też
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Everton to nie frajerzy, a Chelsea u siebie lubi zgubić punkty ze słabszą od siebie drużyną.
Ja na dzisiaj polecałbym Flota - Tur, Barcelona - Sevilla (zagram z handicapem 0:1) i Śląska. Wrocławianie w lidze de facto grają już o nic, więc powinni się skupić na tym, żeby wygrać Puchar Ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sam na dzis gram dubelka Barca+Man Utd
A zastanawiam sie powazniej nad czyms takim: Barca-Sevilla 1 Man Utd-Portsmouth 1 Chelsea-Everton 1 ewentualnie Flota-Tur 1 Śląsk-Arka 1 ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 22.04.2009 o godz. 12:18.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja chyba sobie dziś zrobie wariata systemowego i dam dokładne wyniki w nhl plus tych 2 strzelców na osobnym kuponie.
tak więc: Montreal-Boston 2:3 Rangers-Washington 2:4 Calgary-Chicago 4:3 na rozpiske 2 z 3 Rocco a jak myślisz Kessela dać że strzeli? no to nic zostaje przy tych 2 zawodnikach za 24 zł to zagram i zobaczymy ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 22.04.2009 o godz. 12:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no chlopak ma spore szanse
ale Boston jest jak Detroit... dysponuje bardzo szeroką i wyrównaną kadrą i ciężar zdobywania bramek rozkłada sie na wielu grajków. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
system: Trixie
Flota Swinoujscie - TUR Turek typ:1 Manchester United - Portsmouth typ 1 Barcelona - Sevilla ( -1 ) typ 1 stawka:40zł ew wygrana (maksymalna): 111.80 zł |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Barcelona Sevilla postawiłeś chyba z (+1) przy Sevilli.
Nie wiem, czy to rozsądne, ale to przecież Twój kupon Ostatnio w Valencii Sevilla przegrała ze względu na czerwień dość szybko "wręczoną". Teraz na Barcę pewnie będą jeszcze bardziej zmotywowani niż przed kilkoma dniami na Mestalla. No, ale powodzenia. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a na piłkę tak myśle nad:
Juventus-Lazio 1 (Juve praktycznie już tylko walka o puchar Włoch została) Kolejarz-Wigry 1 (myślę że wreszcie Kolejarz się przełamie ,a z Suwałk kawałek ,więc może to sie odbić na ich grze) Warta-Odra 1( Warta ma ogólnie dobrą wiosnę,z kolei Odra to chyba chce w spokoju dograć tę rundę do końca i pewnie zleci) i jak ktoś by był tak dobry i powiedział mi wynik pierwszego meczu Pilzno-Sparta w P.Czech? na stronie STS-u jednak są wyniki pierwszych spotkań(0-0) jak myślicie warto ryzykować 2? Sparta jest w podobnej Sytuacji co Juventus a więc już spora strata do lidera
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 22.04.2009 o godz. 13:33.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://www.betexplorer.com/soccer/cz...cup-2008-2009/
w tym roku ze sobą w pucharze nie grali jeszcze więc to będzie pierwszy mecz. edit: racja. nie rozwinąłem results. btw. Takiego chamstwa jak pepe dawno nie widziałem. Getafe mogło to wygrać i byłaby to zasłużona wygrana. a tak to musiałem oglądać radość tych szmat z madrytu.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 22.04.2009 o godz. 13:56.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nikt przy Barca - Sevilla nie pokusi się na over 2,5 ? Ja w tym meczu przynajmniej 3 bramki widzę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spinnaker trafna uwaga
Over bardzo mozliwy Over 3,5 dla hardkorow ![]() Edit: W piatek ma byc decyzja na ile poleci Pepe...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 22.04.2009 o godz. 14:08.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wiem że to pytanie pojawia się cyklicznie co jakiś okres czasu ale jak wiadomo wszystko sie zmienia
![]() Którego bukmachera internetowego polecacie? Z jakiego sami korzystacie? poproszę o uzasadnienie, ktory najmniej oszukuje, gdzie jest najprosciej o wypłaty, minimalne wpłaty itp. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawdziwość dla gry Getafe to też Madryt no może taka ich Nowa Huta
a szmata to dziś gra z Sevillą co nie zmienia mojego zdania jako kibica Realu że Pepe zachował się jak buc![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na dzisiaj luźny kuponik za 10zł
Śr 22/04/09 17:30 Slask Wroclaw - Arka Gdynia handicap Pol. Puchar Polski 1 (-1.0) 2.85 Śr 22/04/09 21:00 Manchester United - Portsmouth handicap Ang. Premier League 1 (-1.0) 1.75 Śr 22/04/09 22:00 Barcelona - Sevilla handicap Hisz. Primera Division 1 (-1.0) 1.95 Man Utd musi wygrać żeby odskoczyć, Barceolna żeby utrzymać przewagę przed derbami, Śląsk gra ze słabiutką Arką u siebie a poza PP nic im nie pozostaje... a mają ambitne plany. Żeby było wesoło dałem im po -1 bramki i zobaczymy ![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|