|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A ile mniej więcej będziecie mieli punktów do liceum?! Chce wiedziec, jak stoje xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiem jak Wy, ale ja idę na luziku
[bynajmniej teraz tak mówię]Zakładałem, że do egzaminu będę powtarzał cały weekend, wczoraj i dziś. Jak to się skończyło nie muszę Wam chyba mówić hehe... Dzisiaj niby coś tam sobie przypomniałem [siódme przez dziesiąte], ale nie wiem co z tego wyjdzie. Liczę, że będzie mało historii i będzie łatwa forma wypowiedzi, np. zjadliwa rozprawka. Cytat:
Trzymajcie kciuki! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
połamania długopisów
czego sie najbardziej obawiacie przed jutrem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja też tak miałem podejść na luziku, jednak w chwili pisania już tak nie było
![]() Życze powodzenia jutro ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jezus, nie ma się czym spinać!
![]() Ja mam za 13 dni maturę, a jestem w pełni opanowany (chociaż jeszcze prezentacji z polskiego nie zrobiłem ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Ledwo. Nie wiem kiedy ostatnio tyle przeczytałem w 1 dzień Pustki w głowie ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
może głupie pytanie, ale: czy można żuć gume na egzaminie?
![]()
WSZYSCY NA HALE!!!
PDDCh ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Takie pytanie z ciekawości: czy pijecie jakieś energy drinki przed egzaminem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
powodzenia
ja mam to za soba juz i nic strasznego, a jezyk i tak tylko testowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
My się ustawiliśmy całą klasą na Red Bulla przed testem
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u was też tak wam grozili jak nam w tamtym roku ze jak Komórka wam zadzwoni to nie możecie dalej testu pisać?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj nam wychowawczyni mówiła, że zmieniły się zasady i jeśli zadzwoni komórka to test jest na chwilę przerywany i wywalają właściciela telefonu, a nie tak jak wcześniej anulują test całej szkole
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
U nas nie wolno wnosić telefonów. Zatrudnią ochrone na przedtestowe macanko...?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nam nawet babka od polaka powiedziała ,że jak będziemy chcieli się po dupie podrapać to egzaminator z innej szkoły może to wziąć jako próbę scągania i może Cie wypier...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak dla mnie nie ma się czym przejmować, jak ktoś dobrze przy tym pomyśli a na lekcję w gimnazjum w miare chodził to osiągnie nie najgorszy wynik.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Postanowienie ponowiłem kiedy zaczynało się drugie półrocze , również bez skutecznie Chyba wszyscy znacie ten ból panowie ![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kurde, troche spinam, bo z przedmiotów bede miał ok. 50 pkt i w tej sytuacji egzamin musze napisac dobrze. Cięzko będzie, ale damy rade
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja pamietam jak pare osob u nas w tamtym roku napisało wypracowanie o Syzyfie;> Coś czuje, że jutro bedziecie mieć do napisania Sprawozdanie
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Poruszę temat samego testu i podobno może być Renesans .
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Rownie dobrze moze byc barok i romantyzm
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Według pana Historyka mojego wypadło w tym roku na właśnie renesans
! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Naszej babce od polskiego co roku śnią się tematy egzaminów, bardzo zbliżone do tych które się pojawiają. Sprawdziło się w ostatnich dwóch latach... W tym roku wyśniło jej się, że będzie bardzo świński temat i że będzie do napisania rozprawka oparta na jakimś cytacie z wiersza czy utworu... Na ile się sprawdzi to nie wiem, bo nie przepada za naszą klasą. Jeśli będziecie mieć problem z rozwiązaniem zadania odpuście, czasem się zdarzy że kolejne pytania nakierują na poprzednie. Poza tym obowiązkowo warto sprawdzić drugi raz koniecznie!
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ja wam powiem tak pisałem to ścierwo 2 lata temu przez całe gim kompletnie nic się nie uczyłem "przechodziłem z klasy do klasy " wagarowałem itp. a Hum. zdałem na około40 pkt. a Majce na około 30
wiec nie najgorzej acha jak ktoś chce się nauczyć dobrze j. Fransuskiego to zapraszam do mojego liceum XVII wymiany itd. są pozdrawiam |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
2 rekrutacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Hahaha ![]() Druga rekrutacja polega na tym,że jeżeli w pierwszej nie zostałeś przyjęty z powodu braku np tych kilku punktów to w drugiej masz szanse na przyjęcie dzięki temu,że np ktoś wybierze inną szkołę lub klasę to wtedu Ciebie mogą wziąć na jego miejsce czy jakoś tak ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a ja słyszałem że nasz rocznik jest jakiś wybrakowany czy coś i że będzie się trochę łatwiej dostać ^
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
taka rada do piszących - panowie nie spinać się, wszystko na luzie bo to wszystko do rozwalenia jest.
zdenerwujecie sie, popiszecie głupoty i po co to komu. ![]() dwa lata temu to pisałem i powiem, że nie ma lepszej metody na nauke, niż rozwiązywanie testów. kilka ich rozwiązałem, powtórzyłem wiadomości typu części mowy, jak pisać rozprawki itp., wzory fizyczne i matematyczne i wystarczyło na 78pkt. ![]() powodzenia i życzę Wiślackiego tematu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
powodzenia ^
trzeba to lepiej od żydów napisać !! ![]() |
|
|