|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
polecam elektryka na szkolnym. szkoła typowo żydowska, dużo gumiorów a nas Wiślaków nikt nie tyka hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trójka na Wysokim jest Wiślacka, nawet ostatnio wydawali szaliki wiślackie z herbem 3LO ;]
Przyjmuja nawet od 130 pktów ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ej mam pytanko: W VII LO też Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
XII bez problemow powinieneś się dostać, jak chociaz troche sie uczysz to nie ma problemów :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
może mi ktoś jeszcze coś powiedzieć o technikum na Szablowskiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A może ktoś coś napisać o XV LO ? Słyszałem że fajne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() A co do III słyszałem ze duże wymagania mają dot. nauki ![]()
WSZYSCY NA HALE!!!
PDDCh ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja zapraszam do VII zakładu.
Szkoła w stu procentach wiślacka. Mało który nauczyciel ma jakieś wielkie wymagania. Jeśli ktoś chce spędzić sobie fajne 3 lata w liceum, to chyba będzie dobry wybór. Kończąc pierwszą klasę nie żałuję wyboru. ![]() .
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
znajomi tak mówią |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mógł by ktoś napisać o ZSŁ?
![]() Standardowe pytania: Jakie wymagania? Wisła rządzi? Jakie progi pkt? Z góry dzięki Powód: Nagła myśl
Ostatnio edytowane przez Seba_sc : 19.04.2009 o godz. 14:53.
|
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A my swoje - V LO !!
Szkoła wcale nie taka straszna jak wszyscy o niej mówią. Ja w piątek zostanę jej absolwentem, więc przeżyć trzy lata się da. Jakbym miał wybierać LO jeszcze raz, wybrałbym tak samo. Zajebiście mi było. A jakby ktoś nie wierzył, że szkoła 100% wiślacka pokażę wam naszą oprawe z turnieju gwiazdkowego na: http://i43.tinypic.com/25he5hl.jpg, potem TSW ułożone z tych literek http://i43.tinypic.com/es97xz.jpg. Cała szkoła + dyrekcja i nauczyciele baaardzo nas za nią chwalili ![]() ![]()
©
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o ludzi, którzy się uczą w XV to szkoła zdecydowanie na plus. Ponadto, tępią wagary więc albo chce Ci się i umiesz kombinować, albo nie wagarujesz i tyle
Próg w tym roku jak od kilku lat 120pkt, od około 130 można być praktycznie pewnym przyjęcia. Co jeszcze? Nie trzeba chyba mówić, że to Prokocim, bliskie sąsiedztwo osiedla na Kozłówce, więc trójkolorowe barwy w okolicy nie są niestety mile widziane. Mimo to, zdarza się na terenie szkoły zobaczyć jakieś Wiślackie akcenty w postaci vlepek lub [niedawno] plakatów reklamujących mecze Wiślackich koszykarek. Jeszcze jakieś pytania? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na razie bardzo dziękuje, jak coś sobie przypomne to napisze.
Juz jestem prawie pewny że tam pójde bo mnóstwo znajomych mówi że super atmosfera - a to jest najważniejsze ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie:
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W miare lajtowe liceum, kibicowsko podzielone, choć szaliczki XV sa
![]() ![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a ile trzeba mieć pkt do XV
smiga ktoś do gastronomika na zamoyskiego albo elektryka na kaminskiego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
jeśli tylko masz trochę oleju w głowie chcesz spedzic 3 lata na dobrych melanzach i poznac mnóstwo świetnych ludzi (pozdro G8!), a potem zdac mature bez problemu (oby tak było ) no to zapraszamy nie pytajcie czy szkoła wiślacka bo chyba widzicie w jakiej jestem koszulce na drugim zdjęciu ![]() pozdro A MY SWOOOOOOJE! V LO! ![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak jest próg do VII LO na profil ekonomiczny i humanistyczny? Z góry dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Raczej Wisła rzadzi, chociaz jest tez Cracovia. Ja jestem drugi rok w tej szkola na kierunku technik informatyk i gdybym mial jeszcze raz wybierac to wybralbym inna szkole, ze wzgledu na niektorych nauczycieli od przedmiotow zawodowych. Mimo tego w szkole mozna poznac fajnych ludzi i w tym wzgledzie nie narzekam. Jednak mam troche zastrzezen. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie ma co się przejmować tym egzaminem. Ja nie przeczytałem nigdy żadnej lektury, a i tak miałem z humanistyczego 46 pkt.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
wystarczy mieć iq koło 60 + pisać poprawnie po polsku żeby zdać przyzwoicie
![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak jest próg do VII LO na profil ekonomiczny i humanistyczny? Z góry dzięki
( sorry za powtórzenie, ale chce się jak najszybciej zorientować ), z Wiślackim pozdrowieniem |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Chyba koło 140.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dobra, dziękówka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
****a,test z humana już w środe,co będziecie robić we wtorek wieczorem np. ? chill czy ostre rycie ?
![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|