The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
namiotnik
Junior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2009, 19:01
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Diaz dla mnie fatalnie, trzyma sie kurczowo futbolowki nawet jak mu dwoch gosci siedzi na plecach
Chyba oglądaliśmy dwa różne mecze, dzisiaj jak dla mnie Diaz jeden z lepszych. Owszem, pare razy niecelnie podał, ale był bardzo aktywny i ambitnie walczył.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 19.04.2009, 19:08
Z przyjmowaniem pilki Boguskiego to ogolnie dziwna sprawa, bo potrafi swietnie przyjac pilke odrazu ze zwodem, robi to naprawde bardzo dobrze, chyba najlepiej w naszej druzynie. Gorzej jest z prostymi pilkami, bo te mu strasznie odskakuja, kozluja i inne cuda wyprawiaja, sam nie wiem czy to braki techniczne, czy brak koncentracji?
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.04.2009, 19:12
ja ogladalem ten sam mecz co tommiyacht - co z tego, ze Diaz walczyl jak nic z tej walki nie bylo? czyli glownie tracil pilke albo niecelnie podawal?

tak samo jak przyjecie pilki przez Boguskiego - gosciu gra w reprezentacji a co przyjecie pilka 3 metry do przodu.

najwazniejsze 3 punkty, a styl w jakim je Wisla zdobyla, delikatnie mowiac - slaby

p.s. co najlepsze juz ktorys mecz gdzie Diaz tak gra.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 19.04.2009 o godz. 19:16.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.04.2009, 19:15
Juniorowi trzeba znalezc miejsce na boisku...u nas gra w pomocy...w reprezentacji na lewej obronie...robi duzo szumu..ale czesto nie celnie podaje...i dzis ciagle udawal...
ja bym z Gornikiem dal szanse Jirsakowi...niech zagra...
Sobol to jest klasa sama w sobie
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 19.04.2009, 19:18
Panowie wali mnie jak Boguski przyjmuje piłke ważne są 3 punkty nie mieliśmy szczesścia w Bytomiu , Bełchatowie i Poznaniu w końcu wygraliśmy nie ważne w jaki stylu Pawełek wybronił na mecz ta interwencja klasa Światowa dzięki Mariusz teraz musimy wygrać z Górnikiem Jazda Jazda Biała Gwiazda !!!!
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 19.04.2009, 19:21
nie mogłem obejrzec meczu;/ czy mógłby mający możliwość wrzucić obronę Pawełka, ponoć uratował nam d*** z góry dziękuje
What's new?

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.04.2009, 19:22
Druga połowa bardzo słaba. Jedynie kilka kontr. Cieszą 3 punkty ale skuteczność znów kiepska, za dużo kombinowania pod bramką Arki. Ćwielong i Boguski totalnie bez formy.

Chyba 10 minuta... "Cały stadion śpiewa z nami! Cały stadion śpiewa znami! ... Wisła to stara..."
Jak trzeba WTSK to śpiewają całe rodziny
Ostatnio edytowane przez Kamson : 19.04.2009 o godz. 19:25.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.04.2009, 19:29
Jeżeli już wygraliśmy u tych śmierdzących śledzi to musi być dobrze. Jesteśmy teraz na serio w walce o mistrza. Jeżeli Lech nie wygra za tydzień nasze szanse oceniam co najmniej na 60%.

Co do meczu to niestety wyglądało to jak zwykle marnie. Pawełek ok. Obrona ok. Im bardziej ofensywne pozycje tym gorzej. Gdy oglądam Ćwielonga to tracę wiarę, że z tego gościa cokolwiek będzie. Pięc lat temu nie łapałby się u nas na ławkę. Nie rozumiem zachwytów nad Diazem. Na lewej obronie beznadziejny, w lewej pomocy cienki, na środku kompletnie bezproduktywny. Jirsak do boju. Dla odmiany brawa dla Cantoro. Świetnie uspokoił parę razy grę w końcówce.

Gdyby to była porządna liga i drużyna klasy mistrzowskiej powinniśmy pojechać parchów z Trójmiasta z 4:0. W tym roku jednak drużyna godnej mistrzostwa nie ma więc może nam się uda.
:/
Odpowiedz cytując
Agnieszka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.04.2009, 19:29
namiotnik napisał(a):Wyświetl post
Chyba oglądaliśmy dwa różne mecze, dzisiaj jak dla mnie Diaz jeden z lepszych. Owszem, pare razy niecelnie podał, ale był bardzo aktywny i ambitnie walczył.
Jakby serio Diaz był dzisiaj jednym z lepszych to byśmy takie baty od Arki dostali że dramat ;]
Proszę cię.. dla ciebie dowód ambitnej walki to ciągłe leżenie na murawie albo pląsanie się tymi długimi nogami wszędzie?
Jeszcze w pierwszej połowie oglądanie jego dało się znieść ale w drugiej połowie z minuty na minute coraz bardziej mnie on denerwował. Ten piłkarz motał się jak nawiedzony. Jak już się akcja zapowiadała dobrze to..to.... DIAZ. Perfekcyjnie zmaścił swoim średnim przyjęciem lub podaniem. Ogólnie jego gra dla mnie to totalny chaos, a nogi to dziura ozonowa.
Ale żeby tak już po nim nie jechać w końcu chłopczyna widać się starał to ogólnie na temat meczu - pierwsza połowa dobra, ciekawe akcje, szkoda nieskuteczności bo wynik mógłby być 3-0 do przerwy co do drugiej części meczu.. hmm bez komentarza

Cieszmy się z 3 punktów bo w tej kolejce udało się odrobić trochę
"Victoria Concordia Crescit"
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 19.04.2009, 19:33
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
Boguski dwie godziny dziennie powinien poświęcić na przyjęcie piłki.
zgadzam sie z Tobą...kolejny mecz a pilka mu odskakuje...tak nie moze byc...
A Pawełek 5h na wybicie
Odpowiedz cytując
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 19.04.2009, 19:34
Skorża musi się zastanowić nad sensem wystawiania Diaza w środku pola- przy lepszym przeciwniku ilość jego strat niechybnie może zamienić się w groźne sytuacje dla przeciwnika a co to znaczy wszyscy wiemy- w pucharach tego typu brak koncentracji vide nonszalancja będzie się nam śniła nocami- środek pola musi być poukładany taktycznie a tego nie widać- bez Sobola była by masakra na całej linii.

Niech Bednarz (Cupiał) sprowadzą wreszcie napastników, którzy prezentują jakąś klasę- poza Brożkiem nie ma obecnie w kadrze przyzwoitego snajpera a tak w perspektywnie nie da się grać na kilku frontach z powodzeniem...

Nie ma co gadać Marcelo w tej formie nie zostanie u nas długo- błędem było pozbywanie się Clebera teraz latem będzie trzeba przemeblować prawie całą obronę przy prawdopodobnym odejściu Baszcza...
Odpowiedz cytując
kubamusial
Member

Od: 02.2005

Stary 19.04.2009, 19:37
Ludzie, co wy mówicie? Junior robi świetną robotę w środku pola. Z samego meczu w Gdyni można by zmontować filmik jak kręcił biednych arkowców.
KOPER
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 19.04.2009, 19:37
Jestesmy naprawde w komfortowej sytuacji ,aby zasiąśc na tronie za tydzień.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 19.04.2009, 19:39
Agnieszka napisał(a):Wyświetl post
Jakby serio Diaz był dzisiaj jednym z lepszych to byśmy takie baty od Arki dostali że dramat ;]
Proszę cię.. dla ciebie dowód ambitnej walki to ciągłe leżenie na murawie albo pląsanie się tymi długimi nogami wszędzie?
Jeszcze w pierwszej połowie oglądanie jego dało się znieść ale w drugiej połowie z minuty na minute coraz bardziej mnie on denerwował. Ten piłkarz motał się jak nawiedzony. Jak już się akcja zapowiadała dobrze to..to.... DIAZ. Perfekcyjnie zmaścił swoim średnim przyjęciem lub podaniem. Ogólnie jego gra dla mnie to totalny chaos, a nogi to dziura ozonowa.
Ale żeby tak już po nim nie jechać w końcu chłopczyna widać się starał to ogólnie na temat meczu - pierwsza połowa dobra, ciekawe akcje, szkoda nieskuteczności bo wynik mógłby być 3-0 do przerwy co do drugiej części meczu.. hmm bez komentarza

Cieszmy się z 3 punktów bo w tej kolejce udało się odrobić trochę
Sorry ale jak w ostatnich meczach wszystkie laury zbierał Sobol, to dzisiaj Diaz był od niego zdecydowanie lepszy, może czasami gra Diaza nie wygląda estetycznie ale jest efektywna, o ile się nie mylę to Diaz w przeciągu całego meczu miał o ponad 20 kontaktów więcej niż Sobol. Fakt miał możliwość chyba 2 razy zagrania dokładnej piłki a zwróć uwagę, że to on te akcje rozpoczynał czy to dryblingiem czy odważnym wejściem. Respekt dla Diaza za ten mecz.

Patrząc na naszą siłę ofensywną to, że ten wózek się cały czas toczy, a nawet rozpędza jest dla mnie fenomenem, i wielką zasługą Skorży.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.04.2009 o godz. 19:42.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 19.04.2009, 19:41
Po następnej kolejce możliwe, że będziemy wiedzieć baaaardzo dużo. Żabole walczyć będą o życie ale to nie zmienia faktu, że trzeba zrobić swoje. W Warszawie liczę na zwycięstwo Legii. Wygrana pyr spowoduje, że nawet wszystkich pokonując możemy już ich nie dogonić.
A co do naszej gry....
Bardzo dobry mecz Marcelo, nawet pomijając bramkę, kolejny świetny mecz Sobola. Niestety ogólnie gramy nie najlepiej. Bardzo drażniące było cofnięcie się w II połowie. Drużyna silniejsza od śledzi mogła nas za to srogo ukarać. W ataku wahania Boguskiego i słabiutki mecz Pepe.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.04.2009, 19:49
Pawełek zagrał najlepszy mecz od dłuższego czasu ale nie ustrzegł się błędów. Obrona na poziomie. Mam nadzieje że zdobędziemy mistrza i Marcelo zostanie. Skrzydła (szczególnie Zieńczuk) pozytywnie zaskoczyły ale o pomstę do nieba woła ich gra od 60 minuty - nie istnieli. Co jest nie tak? Jakieś problemy z kondycją... Sobol klasa sama dla siebie. Diaz niby dobrze ale w kluczowych momentach psuł dobre kilka razy. Boguski widzę że potrafi grać tylko z Brożkiem, zaczął świetnie ale po wejściu Pawła- co będzie jak jego zabraknie. Broziu po kontuzji dlatego nie ma co krytykować ale szkoda że nie nie trafił w bramkę woleja i kilkukrotnie nie powalczył indywidualnie, ale miejmy nadzieję że dzięki tym 30 minutom Paweł wystrzela nam mistrza.

Dziwi mnie fakt, że Skorża niby tak krzyczał i mobilizował, a taki piach graliśmy w 2 połowie. Nie można się tak cofać w żadnym momencie gry a szczególnie prowadząc tylko 1 bramką. I jeszcze jedno czemu nie wyeliminowaliśmy błędu krycia gdy atakujący uciekają ze spalonego przy stałym fragmencie.
Odpowiedz cytując
Agnieszka
Senior Member

Stary 19.04.2009, 19:49
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Sorry ale jak w ostatnich meczach wszystkie laury zbierał Sobol, to dzisiaj Diaz był od niego zdecydowanie lepszy, może czasami gra Diaza nie wygląda estetycznie ale jest efektywna, o ile się nie mylę to Diaz w przeciągu całego meczu miał o ponad 20 kontaktów więcej niż Sobol. Fakt miał możliwość chyba 2 razy zagrania dokładnej piłki a zwróć uwagę, że to on te akcje rozpoczynał czy to dryblingiem czy odważnym wejściem. Respekt dla Diaza za ten mecz.
Po pierwsze.. jasne jego motanie się z piłką jest efektowne i to bardzo ale jaka szkoda że nie.. EFEKTYWNE.
Po drugie.. jest takie bardzo pasujące tutaj powiedzonko "NIE LICZY SIĘ ILOŚĆ, A JAKOŚ"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.04.2009, 19:59
Diaza się czepiacie?
Kazdy z pilkarzy coś dziś skiepścił (no, może poza Marcelo, chociaz i on mial trochę strat), a że Diaz jest jednym z najaktywniejszych i najbardziej kopanych przez rywali to i w oczy się rzucają jego (na szczęscie nie aż tak liczne, jak twierdzicie) błędy.
Faktem jest, że to lewy obrońca i tam sam chce grać. Ale Skorża widzi go przy Sobolu i mimo nieprzychylnych recenzji na tym forum, nadal trzyma Diaza w środku. Bardziej ufam Skorży niż Agnieszce (z szacunkiem)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 19.04.2009, 20:00
Mecz walki a ostatnie 10 minut to totalna kopanina ale styl można pominąć- ważne są 3 punkty!!!
Przyznam, że na początku byłem zdziwiony dobrą postawą piłkarzy Wisły, potem przyszła bramka i gra siadła z obu stron.

Marcelo bardzo dobry mecz podobnie jak Diaz tylko, że Junior czasami ma takie przestoje w grze głupie straty.Małecki też coś ostatnio zawodzi ja nie wiem chyba naprawdę nie czuje zagrożenia ze strony Łobodzińskiego.
Boguski od meczu reprezentacji po prostu porażka, częściej w meczu piłka mu odskakuje niż ten ją dobrze przyjmuje.
Także trzeba przyznać, że nasz bramkarz Pawełek też rozegrał dobry mecz złapał to to złapać powinien i miał interwencje meczu broniąc strzał Telichowskiego.Ale te jego wykopy to masakra...
Pojawił się Brozio ale widać, że jeszcze nie czuje gry, trudno się dziwić oczywiście.

Jak już przedtem napisałem nie ważny styl o którym i tak nikt nie będzie pamiętał na tym etapie liczą się tylko zdobycze punktowe.
spartan wolę aby w meczu Legi i kuchenek padł remis, lepsze by to było w końcowym rozrachunku .
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 19.04.2009, 20:09
a tego stwora widzieliście?
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.04.2009, 20:10
Że co proszę? Diaz jak dla mnie najlepszy na boisku dzisiaj! Świetnie się zastawia potrafi utrzymac sie przy piłce z dwoma zawodnikami na plecach, dużo nam dziś stałych fragmentów gry wywalczył, bardzo dobra technika, właściwie jedyny gracz który ma zwód nie polegający na szybkości. Jak jeszcze troche pogra w środku to to bedzie najlepszy def pomocnik w lidze. Niech jeszcze czasem uderza bo czasami chce grać zbyt kombinacyjnie. Tego właśnie mi w meczu brakowało zamiast walnąć to chcieliśmy wejść do bramki.

Co do meczu dobra pierwsza połowa i w drugiej spokojne kontrolowanie gry. Marcelo i Głowa klasa. Wszystkie główki wygrali. Ja nie wiem co wy się czepiacie jeśli chodzi o styl gry. Wiedząc że z przodu jest cienko bardzo umiejetnie sie broniliśmy niedużym nakładem sił. Zagraliśmy tak trochę po Włosku. Przecierz gdyby nie stałe fragmenty gry to Arka nawet stopy by nie postawiła na naszym polu karnym.
Odpowiedz cytując
Agnieszka
Senior Member

Stary 19.04.2009, 20:10
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Diaza się czepiacie?
Kazdy z pilkarzy coś dziś skiepścił (no, może poza Marcelo, chociaz i on mial trochę strat), a że Diaz jest jednym z najaktywniejszych i najbardziej kopanych przez rywali to i w oczy się rzucają jego (na szczęscie nie aż tak liczne, jak twierdzicie) błędy.
Faktem jest, że to lewy obrońca i tam sam chce grać. Ale Skorża widzi go przy Sobolu i mimo nieprzychylnych recenzji na tym forum, nadal trzyma Diaza w środku. Bardziej ufam Skorży niż Agnieszce (z szacunkiem)
Pff... Nie no ja nie mówię, że Skorża ma go nie wystawiać przy Sobolu niby gdzie tak pisałam?
Ogólnie Diaz dziś owszem był widoczny i to bardzo, ale w według mnie za dużo w tym gościu chaosu jest i dlatego nie potrafi tego ostatniego podania dobrego, dokładnego zrobić. WARTO zauważyć że nad tym da się popracować
A co do reszty kopaczy.. Tak patrze na Baszcza i on chyba bardzoo chcę się pokazać i gdzieś jeszcze (póki wiek pozwala) wyjechać za granice. Baszczyński taki ofensywny się stał
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 19.04.2009, 20:12
Ja się ciesze z coraz lepszej gry Pawełka. Broni coraz pewniej chociaż dalej musi poprawić grę nogami.
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Michal_23
Junior Member

Stary 19.04.2009, 20:23
Szkoda, że nikt nie raczy zauważyć, że Diaz jest wszędzie, na całej szerokości i długości boiska. Pokazuje się po podać, gra z klepki - wychodzi na pozycję. Sobol operuje zdecydowanie bliżej osi boiska.
Ponadto, Junior D. stoczył dziś niezliczoną ilość pojedynków fizycznych z rywalami, zostawił jakby nie było sporo zdrowia na boisku. Widać, że grał na 100% co nie dla wszystkich naszych grajków jest oczywiste...
Trochę szacunku. A gdyby był Gerardem 2, jak od niego oczekujecie, to grałby w Anglii a nie w Polsce.
"...kto z paskami spodnie nosi, hahahaczyk na bluzie, robi często smutne oczy i smutną ma buzię. O czym myśli tajemniczo smutnooka młodzież, czy z paskami ma ubranie i z haczykiem odzież?"
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.04.2009, 20:24
Mecz walki, ciągła kopanina narzucona przez śledziowców, dobrze że obyło się bez kontuzji. Pawełek wybronił nam to zwycięstwo - brawo !!! Diaz najlepszy w pomocy, słabszy mecz Sobola, brawa dla obrony, z akcji ara nie pociągnęła sztycha, in minus za dużo fauli przed polem karnym. Ćwielong bardzo słabo w porównaniu do meczu z Jagą, Małecki trenować dośrodkowania z biegu, poprawnie Zieńczuk, dobra zmiana Cantoro. Boguś lepiej niż z Jagą ale to jeszcze nie to na co go stać.
W dzisiejszym meczu nasz chaos w ataku był konsekwencją bardzo ostrej gry arkowców, na co pozwolił zagubiony sędzia. Nie mniej jednak potrafiliśmy się przeciwstawić i kontrolować ten bardzo ciężki mecz.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.04.2009, 20:31
Z tym Głowackim i Marcelo to bym nie przesadzał, zagrali poprawnie, aczkolwiek kilka ważnych główek przegrali. Rozczarował mnie Pepe, gaśnie z meczu na mecz...a tak ładnie zaczął. I Mario dobrze, choć jeden niepewny wykop musiał mieć. Nie rozumiem po co nasi stoperzy mu tą piłkę podają, zamiast sami wywalić, efekt ten sam.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.04.2009, 20:45
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Jestesmy naprawde w komfortowej sytuacji ,aby zasiąśc na tronie za tydzień.
Jakim cudem? Legia ma nad nami 2 pkt przewagi, Lech jeden. Jeżeli będzie remis to przy naszym zwycięstwie z Górnikiem co najwyżej zrównamy się punktami z Legią a bilans bezpośrednich meczy z nimi jest na naszą niekorzyść. Jeżeli wygra Legia to wiadomo nie ma o czym mówić, jak Lech to też. Czy ja coś źle kalkuluję?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 19.04.2009, 20:50
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Jakim cudem? Legia ma nad nami 2 pkt przewagi, Lech jeden. Jeżeli będzie remis to przy naszym zwycięstwie z Górnikiem co najwyżej zrównamy się punktami z Legią a bilans bezpośrednich meczy z nimi jest na naszą niekorzyść. Jeżeli wygra Legia to wiadomo nie ma o czym mówić, jak Lech to też. Czy ja coś źle kalkuluję?
Dobrze kalkulujesz, ale może chodziło o to że my gramy w piątek a Legia w niedziele i przy ewentualnej naszej wygranej będziemy liderem przez dzień
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.04.2009, 20:51
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Wszystko dobrze. Nie mamy szans na liderowanie za tydzień.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
namiotnik
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 19.04.2009, 21:26
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Wszystko dobrze. Nie mamy szans na liderowanie za tydzień.
Otóż mamy szanse. Jak wiesz, bądź jak nie wiesz, Wisła z Górnikiem gra w piątek, a Legia z Lechem w niedziele. Wisła ma stratę do Legi 2pkt a do Lecha 1pkt. Jeśli Wisła wygra to będzie liderem do zakończenia meczu Legia - Lech. Więc szanse są, co prawda nie będzie to lider do następnej kolejki ale ta chwila może sprawić dużo radości
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów