|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Marcelo po strzelonym golu ucałował herb Wisełki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
brawo Wisełko
![]() jeszcze jakby Boguś coś wpakował śledziom, JJJBG! ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Myślę, że warto zaznaczyć, że Marcelo już dwukrotnie: dziś i po bramce w derbach całuje herb na koszulce. Oby nie zapomniał o tym w przyszłości. Co do bramki to wreszcie zaprocentowała umiejętność i na pewno doskonałe warunki fizyczne. Z meczu na mecz gra lepiej i trzeba się z tego cieszyć.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A jesteś jego agentem, że wiesz, że w następnym sezonie będzie grał na pewno gdzieś indziej ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że zanim Brożek wejdzie, to sędzia trochę ostudzi ich drwalskie zapędy.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Co ten Głowacki zrobił Arce, że przy każdym dotknięciu piłki go wygwizdują?
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Małecki za bardzo sie awanturuje,glupia zolta kartka.Wezcie tego Cwielonga sciagnijcie bo zal na to patrzec...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Do kogo te blagania masz Masz jeszcze jakies prosby? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Widzieliście co zrobił Ćwielong ? 3 na 2 na 20 metrów od bramki, a temu piłka utknęła między nogami Oo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ale kamery C+ mógłby inaczej ustawić, dość wyraźnie słychać jak "pojedyńczy" fani Ary wychwalają naszą ekipę.
Co też Ćwielong zrobiłl najlepszego :/ ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Paulista by to strzelił
![]() ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Oj Pepe, Pepe.... Takich okazji się nie marnuje...
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Powinno być conajmniej 3:0, Ćwielong strasznie dużo niedokładności.... strasznie
Moskalewicz powinien zejść z boiska, strasznei złośliwie i ostro gra, druga żółć jak nic, sedzia czuwa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chinyama też
![]() Gramy niezły mecz, a pamiętając, że druga połowa nam lepiej idzie można być spokojnym No tylko te indywidualności (czytaj Ćwielong)... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ćwielong po raz enty pokazuję jaką ma skuteczność
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cwielong dno i nie chodzi mi o tą ostatnią sytuacje. Reszta zespołu na prawdę fajnie, teraz kosekwentnie grać i nie zapominać o obronie.
![]()
Krakowska Wisła !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ojojojoj Pepe,
obserwuje chlopaka od kilku meczy i ewidentnie i suma jego potencjalu rowna sie kwadratowi jego pecha ![]() Co ten chlop marnuje to klekajcie narody. Mam nadzieje, ze sie przelamie w koncu. Szkoda, ze witkowski mu dziubnal ta pilke bo by wreszcie mial bramke. Dzisiejzy mecz jak do tej pory nieco slabszy w jego wykonaniu niz ten z Lechem. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gramy zdecydowanie lepiej ,wiec szkoda tej sytuacji Cwielonga bo powinno byc 2-0 ,ale Skorza mowil ze czeka na napastnikow,bo juz nad Cwielongiem nie ma sie co rozpisywac.Moze wejdzie Brozek ,mam nadzieje ze sledzie sie nie odmienia w 2 polowie.
Wspolczuje pilkarzom ,szczegolnie Maleckiemu ze tak go lża z trybun ,trzeba miec nerwy w tym zawodzie jednak.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dobra, jak Skorza nie zmieni w przerwie Cwielonga, to chyba mnie krew zaleje. Ten gosc to dramat. Zastanawiam sie czy jest cos, czego bylby w stanie nie zepsuc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od razu upierdzielilo ten ich wieśniacki antydoping po golu jak ręką odjął , Arka szmaciarze na faulu cały czas jadą widac że brak im pewności siebie prowokują na każdym kroku chcą w ten sposób wybic z rytmu .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ćwielong powinien zejśc, a wejść Brożek
Sporo niedokładnosci ma Piotrek(nie podał do Zienia, nie wykorzystał dobrej sytuacji) ale co do Jego zmarnowanych sytuacji... Paweł też kiedyś marnował ,,setki" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja nic nie mam do Ćwielonga, ale patalaszy strasznie. I nie tylko dzisiaj. Taki już jest i raczej za słaby na Wisłę.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ćwielong trochę jak Brożek anno domini 2006/2007.
czyt. skuteczność jest odwrotnie propocjonalna do sytaucji. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brozio za Cwielonga pewnie wejdzie. 1-0. Nie jest Żle gramy bardzo pewnie w obronie poza jedna sytuacja gdzie Brozek z Pawelekiem sie nie porozumieli. Utrzymajmy to jebane 1-0 i bedzie dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Strasznie słaba ta Arka. Mecz do wygrania jak najbardziej i do zapomnienia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A Marcelo znacie ? To jest wieża nie do przejścia....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym Brozia nie wpuściał, póki prowadzimy nie ma co ryzykować, może na ostatni kwadrans żeby pobiegał ale nie teraz.
45' to zbyt dużo czasu, wiele zdarzyć się może jeszcze. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cieszy to że prowadzimy ale przede wszystkim to że robimy to w pierwszej połowie. Pepe do zmiany. Ale kto za niego? Oczywiście można Pawła wpuścić ale chyba nie od początku drugiej połowy. Teraz należy czekać aż Arka się otworzy i wykorzystać to.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|