|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gornik Zabrze - Polonia Bytom
połowa czasu/pełny czas Pol. Ekstraklasa 1/1 2.35 za 70zł a poza tym na Górnik - Polonia 1 za 50zł ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
w fortunie lepszy kurs na Lubin bo 2 zł
też myślałem nad Zagłebiem(nowy trener) a do tego żeby zagrać Podbeskidzie i Widzew no ale akurat się nie odważyłem i pewnie będę żałować![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
siemka ja zagralem :
wolsburg 1 hoffenhaim 2 twente x2 arsenal 1x widzew 1 ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja postawiłem:
Barcelona 2 Sporting 2 Marsylia 2 Wisła 2 Real M. 2 Man. Utd. 1 Milan 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ja tam wierze
![]() żeby nie było że krótki post nic nie wnoszący to... Clevland - Detroit over 175.5 nie wiem skąd tak niska linia. Boston - Chicago +8.5 młodzież byków powalczyć musi ![]() Powód: wykrakałem?:D
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 18.04.2009 o godz. 17:27.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Górnik prowadzi 2:0
![]() ![]() LECHIA GDAŃSK!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
haha a Łeczna prowadzi z Widzewem....
jako ze jestem z lubelszczyzny i dobrze orientuje sie na temat Gornika to odrazu chcialem ostrzec Was zebysie nie stawiali akurat w tym meczu na Widzew... ogladałem 2 poprzednie mecze Widzewa i widzialem jaka padake grali... a Górnik to Górnik.. zawsze nieobliczalny a ostatnio w klubie troche sie dzialo ![]() ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mecz się jeszcze nie skończył.
Dla mnie największa niespodzianka, to zwycięstwo Warty Poznań nad Petrą w Płocku no i remis ****a mać Kotwicy z Zagłębiem Sosnowiec. Dobrze, że ten pierwszy kupon pewnie wejdzie. Nie wiem, czy na jutro nie zagrać na Jagę u siebie ze śmieRdzielami. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mam nadzieję że Atletico nie da ciała i będzie chociaż trochę kaski... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() ja jutro gram żużel raz mi wszedl żużel a raz nie wszedl 1pkt wiec czas znowy na wygrana!!
Ostatnio edytowane przez kameleon2323 : 18.04.2009 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mi też Zurich nie wszedł na jednym kuponie a na drugim Rapid Wideń.
Trzeba kur** na jutro poszukać czegoś |
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie grałem nigdy systemami. Więc może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega np w STSie system 3 z 8 ,4 z 8 itd. ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aarhus - FC Kopenhaga 2
Rosenborg - Odd 1 Slovan - D.Streda 1 Young Boys - Grasshoppers 1 Kurs : 4,01 Jakieś sugestie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jedyny typ jaki wdg. mnie jest do tego meczu to over 2,5 +.Grasshopers gra na wyjazdach nie tak zle,bramki 17-16. Young boys srednio 2,84 gola u siebie,takze polecam ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
zapoda ktoś jakieś typki na niedziele
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra w sumie masz rację odpuszcze ten mecz i zostawie 3 pozostałe nie dokładając już nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a mi Lech siadł
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pod mały wpływem alko rozkminiłem coś takiego ;
Jaga - Ruch 1 Arka - Wisła 2 FC Lorient - Olympique Marseille 2 Hibernian FC - Glasgow Rangers 2 Kurs : 11,38 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moj dublecik na jutro to:
Milan - Torino 1 kurs 1,32 Khimki - CSKA Moskwa 2 kurs 1,45 kurs ogolny: 1,9 stawka: 100zł ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale dzis Alkmaar dal w dupsko pieknie i passe mi trochu zje*al..
Na jutro chyba to samo puszcze co Grzesiek632 czyli: Milan - Torino 1 kurs 1,32 Khimki - CSKA Moskwa 2 kurs 1,45 Edit: Mozliwe ,ze zamiast CSKA wsadze tu Hamburg-Hannover,co sadzicie ?
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 18.04.2009 o godz. 22:05.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
na jutro Bielsko po 1,3 polecam. Dobrze tez Jaga wyglada.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie Hamburg pewniejszy, ale zrobisz jak zdecydujesz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie tak samo chcialem zrobic... ja mysle po analizowaniu tego meczu ( Hamburg - Hannover ) ze lepiej nie grac... w druzynie Hamburga nie zagra kilku graczy, ( Atouba, Reinhardt, Castelen, Demel, Benjamin i Jorisa Mathijsen) przegrali ostatni w lidze ze Stutgartem w Uefa z Man C.... moga byc zmeczeni.. brak szczególnie Mathijsena moze miec duzy wplyw na gre... bo to przeciez ostoja obrony Hamburga... Przewidywane składy: Hamburger SV: Rost - Boateng, Gravgaard, Alex Silva, Jansen - Jarolim, Aogo - Pitroipa, Guerrero, Trochowski - Olic Hannover 96: Enke - Pinto, Eggimann, Schulz, Rausch - Andreasen, Balitsch - Rosenthal, Bruggink, Stajner - Hanke wiem jedno to bedzie ciezki mecz.... lecz patrza c tez z drugiej strony Hamburg chcac walczyc o mistrzostwo musi ten mecz wygrac.. ale zrobisz jak uwazasz TY
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 18.04.2009 o godz. 22:36.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawno kurde takiego bolu glowy nie mialem na niedziele
Dzieki wielkie za sugestie ![]() P.S Co do Hamburga to racja -moga byc zmeczeni po uefa -trochu absencji maja ale tez : -swoj stadion wiadomo dla Hamburga to wielki plus -ofensywa czyli trochowski olic,pitroipa ta sama -i..sam Hannover,ktory uwaga wyglada tak : HOME / AWAY POINTS Home 93.1 % Away 6.9 % Na wyjazdach :0-2-11 bramki 10-38 Trochu nieciekawie to wyglada ![]() Edit na jutro : Hamburg-Hannover 1 Milan-Torino 1
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 18.04.2009 o godz. 23:09.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
siemka wczoraj wygrałem skromne 15.40 bo bc grupa siadła w a mi aston villa zrąbał a na dziś:
WISŁA 2 Manchester United 1 Hsv 1 (może jeszcze dołoże milan ale nie jestem pewny) za 16 zł około 65 zł do wygrania ![]() DZISIAJ TYLKO ZWYCIESTWO WISELKO TYLKO ZWYCIESTWO Z Wiślackim pozdrowieniem TSW!! ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Oj ten ruch mnie martwi :/
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a dla mnie z kolei Jaga to jest typ dnia. spodziewałem się kursów w granicach 1.30.
Ruch gra padakę a Jaga u siebie bardzo mocna. Mają dwóch dobrych napastników. Kontuzja Gikiewicza się potiwerdziła co prawda ale Piotrek Lech to też niezły bramkarz. Ja dziś ufam Jadze i oddaję pieniądze na lokatę w Jaga-HSV-bank ![]() Pozdro. edit: a tak wogóle to im więcej osób postawi na Milan tym większe szanse na X2 ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
N ciekawy kurs na Jage pytanie tylko czy będzie się im chciało bo jeżeli tak to jestem spokojny o wynik. Jaga u siebie jest bardzo mocna!
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
oni muszą wygrywać spotkania takie jak dziś. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|