|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mógł im sedzia doliczyc 10 minut od razu nie dostrzegłem aż tyle minut przerw?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
to nie przypadek kolejny mecz kuchenkorz ma doliczone 4-5 minut dla mnie to smierdzi!!!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ale 0:1 jest lepsze niż 1:1
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
do k***********!!!
jak zobaczyłem ze 4 min doliczone, to pewnie strzelą i jak zwykle strzelili....Błagam niech stracą mistrza w ostatniej minucie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja już k***a nie moge... ileż można mieć takiego farta?!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Spokojnie, ważne, że strata punktów. A Lech z meczu na mecz coraz słabszy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
dobre i 1:1....
mysle ze kazda strate pkt przed meczem przez lecha bysmy przyjmowali z pocałowaniem reki... było blisko.. ale i tak musimy sie patrzec przede wszystkim tylko na siebie. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że przy takiej sytuacji Wiśle w doliczonym czasie nigdy nic nie wpadnie....
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
hahahahahaha amica 1:1 i 2 pkty w plecy a w perspektywie gry w wawie to raczej nie widze ich przyszlosci zaciekawej
EJ AMICA CO Z WAMI 5 mecz i 4 remis ? Jak to szlo gornik 1:1 arka 0:0 Wisla 1:1 Piast 2:1 i tera LKS 1:1 HAHAHAHAHAHA AMICA AMICA MISTRZ MISTRZ ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak czy siak trzeba się cieszyć jesli jutro wygramy (oby!!) to jestesmy w dobrej sytuacji Legia-Lech remisik albo zwycięstwo Legii i jest już całkiem dobrze
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sedzia doliczyl 4 minuty,ale trener LKS to idiota gosc mial zmiane ,zamiast robic ja na czas to czekal i strzelili gola....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przeciez to juz i tak duza niespodzianka, wiec nie wiem na co narzekac? Trzeba swoje mecze wygrywac, bo Lech jeszcze conajmniej 2 razy straci punkty w Warszawie.
Gdyby LKS mial lepszych pilkarzy, to po kontrach powinno byc 3 lub 4 : 0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
,,Teraz podopiecznych Franciszka Smudy czeka trudny wyjazd do Warszawy, z taką formą jak dzisiaj Lech nie ma chyba czego szukać w meczu z Legią". Cytat z onetu - tak jakby legła grała coś wielkiego. Jeśli jutro wygramy a Lech zremisuje w Wawie to wygrana z Legia u siebie daje nam ogromne szanse na mistrza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To się nazywa gra do końca....dalej wmawiajcie sobie że to fart, tylko po co?
ps swoją drogą świetny wynik dla układu tabeli...nic tylko jutro wygrać ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie narzekajcie, przed meczem Lecha chyba każdy wziąłby taki wynik w ciemno
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Teraz pryszczate 14 latki, mistrzowie napinki w necie będą wypisywać na 10 stron o farcie :|
Po co ? ![]()
Oglądasz najbardziej humorystyczne forum w polskim internecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dobry i remis. ale dziwie sie LKsowi, z pzrodu mieli tyle miejsca na budowanie akcji bo Lech sie wogole nie wracał
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehe czułem to... W poprzednich meczach jak Lech zdobywał gole w ostatnich minutach to naprawdę myślałem, że to jest kwestia ich gry do końca... Dziś gdy oglądałem mecz stwierdzam, że jednak nie... To jest po prostu mega mega mega fart... W ostatnich 10 minutach to ŁKS grał lepiej, a Lech wrzucał piłki na pałę... No i ten gol jakiś wepchany, wyfarcony.... Dramat...
Btw remis jest dla nas świetnym wynikiem, tylko jutro trzeba wygrać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
buahahha
tak z Was się smieje, Wy się nigdy nie nauczycie, żeby nie chwalić dnia przed zachodem słońca, zwłaszcza jeśli chodzi o Amice. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie są teraz Ci co mówili że to nie na farcie Lech jedzie?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak jak to już powiedziane było wcześniej - na nic strata punktów przez Lecha, jeśli jutro nie powieziemy Arki w Gdyni.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
co za różnica czy remis czy przegrali? istotne jest, że stracili punkty, muszą się potknąć raz jeszcze
teraz kolej na nas, jutro tylko zwycięstwo, jeżeli nie wygramy to jesteśmy frajerzy i na tytuł nie zasługujemy ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Teraz piłeczka po naszej stronie.
Jutro z Arką w piątek z Górnikiem. Jak trafimy szóstkę, to ze spokojem można będzie oglądać Legie z Lechem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() A co twierdzisz że to normalne strzelać tak non stop bramki w doliczonym (nie wiedzieć czemu) czasie gry ? Przypominasz sobie sytuacje żeby Wisła miała aż tyle minut doliczonych ? i to tak czesto ? lub jakiś inny klub ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bodzio W wielki szacunek dla tego goscia. za ten mecz ale i za po meczowy wywaid. Wiecej takich ludzi w polskiej piłce, taka dygresja mnie naszła
![]() 1-1 to swietny wynik, przed meczem kazdy z was bralby to w ciemno ;] ps. tylko ten gol w 93 minucie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A kto chwalil? 1:1 to sukces amici twoim zdaniem
Amica na 100% nie bedzie mistrzem, licze ze Brozio zaladuje pare bramek szparce i Wisła zacznie grać swoje, Lechia narazie dzielnie walczy z dyskopolo i stara sie takze wam pomoc ^^! ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie "magiczne" gole w ostatnich minutach to już kiedyś widzieliśmy, tylko w innym klubie też na L.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jechani fuksiarze kuchenkowcy - zawsze w 90. minucie !!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() Nienormalne to by było strzelać non stop ze spalonych, ręką, a nie grając do końca i wbijając bramkę zmęczonemu rywalowi ![]() Kurdę, masz rację Nie pamiętam. Lech ma tyle tych minut, że to na bank musi być jakiś spisek ![]()
Oglądasz najbardziej humorystyczne forum w polskim internecie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Poki co to w tej kolejce Lech zdobyl 1 pkt. , a Legia 3 ,my narazie nie mamy nic ,wiec trzeba ochlonac przed jutrzejszym meczem. Jest to dla nas szansa ,ale jesli nam sie nei uda to i tak po tej napince pyr, z dwojga dwoch wole Legie ,ale Wisełka jest dalej w grze
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|