|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
rocco a jakiś strzelców bramek? bo ja kiedyś miałem przez pomyłkę z czeskiej strzelców to na 4 trafiłem 3 nie mając żadnego pojęcia o nich
![]() a jak myślisz dać na Washington,Detroit,Boston w meczach a na Chicago jako zwycięzce na wypadek dogrywki? albo że bramki strzelą Jokinen,Hossa oraz Gomez?
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 17.04.2009 o godz. 18:27.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na sobote na 100% gram na Ovechkina.
myślę też nad Kovalevem z Montrealu;w pierwszym meczu z Bostonem nie zawiódł i strzelił. z Detroit największe szanse na bramki ma Zetterberg a w Chicago show zrobił Havlat(2gole w pierwszym meczu).Tam oprócz Havlata jeszcze Toews lubi coś czasem strzelić ![]() edit:w Bostonie Kessel strzela sporo bramek. edit2:WSH,DET i BOS to jest bardzo dobra opcja na kupon.Chicago nie ruszam. Gomeza bym nie ruszał.Ekipa Capitals w drugim meczu prawdopodobnie nie skorzysta z usług dotychczasowego bramkarza Jose Theodore i wystawi rosyjskiego mlodziezowca Varlamova z reszta kto by to nie byl to gorszy od theodore'a byc nie mozeHosse mozna sprobowac. Jokinen to trzeci strzelec w calgary... wyzej stoja akcje Iginli i Cammaleriego.krotko mowiac trudny wybor
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 17.04.2009 o godz. 18:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to daje Hossa,Oveckin,Zetterberg,Toews strzelą a drugi kupon na mecze WSH DET i BOS jak coś to pretensji nie będę mieć
edit:a z piłki na jutro daje: Brondby 1 Okocimski 1 Follo 1 (3 norweska,zauważyłem że tam jest mało niespodzianek) Bate Borisov 1 Rhyl 1 Górnik 1 Real 2 Rapid W 2 i podzielę to na 2 kupony
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 17.04.2009 o godz. 19:02.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja sie na na Dacjuku własnie przejechalem wiec mam focha niego
z Bostonu jak bym kogos gral to Kessela lub Rydera edit: Życzę powodzenia ![]()
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 17.04.2009 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
To zagram na pierwszy kupon. A 2 kupon : Altach - Rapid W. 2 Huelva - Real M. 2 Kurs : 2,74
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 17.04.2009 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje Rocco_1906, że nie zawiodłeś się na ov 5.5 ba Bostonie
![]() ech mi zawalilo San Jose, bylem pewien, że ich porażki w końcówce były oszczedzaniem kluczowych graczy a Hiller mial wczoraj dzień konia w Anaheim broniac jak w transie. Dla mnie pewne sa Detroit Boston i Vancouver, moze Pingwiny(choc to mniej prawdopodobne) a ze strzelcow teraz na 1000000000% wypali Oveckhin. Z Detroit dałbym Hossę albo Hudlera, strasznie szalał, w Fortunie bym stawiał na Chare gdyby co ;P Dzis w NHL dam Pittsburgh i Vancouver bez żadnego kombinowania Pozdrawiam ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no nie zawiodłem
i handi na Red Wings też weszło.na expekcie wypatrzyłem kurs 2,55 na zwyciestwo Capitals handicapem(-1,5) i bardzo mnie to kusi szczerze mówiąc |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ej Rocco_1906 powiedz ze wjedzie dzis Pittsburgh i Vancouver ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie powiem Ci,że wejdzie bo zapeszę... chcialbym wierzyc ze limit niespodzianek został w tamtych dwóch meczach wyczerpany.no i ja bym sobie jeszcze NJD życzył;] i gola Crosbyego i Daniela Sedina hehe.
cza czekac do rana.. do 3razy sztuka z tym play offem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Na jutro Broendby i Az ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Farul C.-Cluj 2
Wolfsburg-Leverkusen 1 Huelva-Real M. 2 Zurich-Sion 1 Salzburg-Mattersburg 1 wklad 10zl Do wygrania 72.36 zl co sadzicie ![]()
Ostatnio edytowane przez kameleon2323 : 18.04.2009 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dzięki ci Kamikaze za ten typ
![]() Piast Gliwice - Legia Warszawa 2 1,85 FC Schalke 04 - Energie Cottbus 1 1,37 Wkład 10zł wygrana 22.75:] jest czym grać przez weekend ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A co o Wolfsburgu myślicie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kruca fuks - ja bym nie umiał stawiać na Legie, Amice, i Izrael - no bo po co stawiać na coś, co jeśli siądzie to będę się w****iał, że Wisła nie doskoczyła do czołówki?
Ja dzisiaj kombinuje coś takiego AV - WHU 1 1.75 Huelva - Real 2 1.57 Malaga - Mallorca 1 1.95 Juventus - Inter 1x 1.40 Widzew - Łęczna 1 1.50 Arminia - BAyern 2 1.50 ako: 16,71 i jeszcze pokombinuje nad jakims dubelkiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy ja jestem nawiedzony że myślę o Górniku że to pewniak, nikt tego nie wymienia? Stawiam na nich 100zł
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam trafiony kupon w totomixie.postawiłem na strzelców bramek:Malkin z Pittsburgha i H.Sedin z Vancouver.obaj strzelili bo sprawdzałem na livesporcie i oficjalnej NHL ale te pedały z totomixu zaliczyły gola D.Sedinowi,kttóry miał przy tej bramce ASYSTE. i co teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zwierze myślimy podobnie ja również uważam , że dziś Górnik wygra postawiłem na nich 400zł więc do Boju
a kurs 1,30 wiec atrakcyjny dla powiększenia Ako powodzenia panowieP.S rocco cieżko im będzie teraz racje udowodnić że ten strzelił , chyba że bardzo dużo ludzi stawiało na to więc powinni się ugiąć pod presją ludzi i dać że strzelił ten właściwy .A dużo tam miałeś wygranej ?
Ostatnio edytowane przez mac251_251 : 18.04.2009 o godz. 08:53.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Powodzenia ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oficjalna NHL,jak i polska strona NHL oraz livesports podają H.Sedina jako strzelca... chyba przyjdzie mi sie wykłócać;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co myślicie o Arsenal - Chelsea
Semi-final at Wembley Stadium Ang. FA Cup 2.85 3.20 2.45 Dajcie jakiś pomysł na kurs min 2zł ![]()
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 18.04.2009 o godz. 09:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za 2,00 to Wiselka jest w Gdyni, jutro będą zmuszeni do wygrania meczu jak nigdy. Inny wynik będzie oznaczał koniec walki o mistrzostwo naszego kraju !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
+48 22 321 03 00 telefon do centrali, a jak nie pomoże to pisz na maile do nich. aczkolwiek najpierw śmigaj do punktu i sprawdź. a potem załatwiaj sprawę w centrali. bo babce w punkcie nic nie wmówisz pozdro.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 18.04.2009 o godz. 10:09.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dokładnie najpierw się upewnij czy sami nie poprawili błędu. Jeśli nie to pisz mailem do nich załączając linki stron NHL-owych. Ja kiedyś miałem podobną sytuację w ilości żółtych kartek w meczu nie wiem czemu zaliczyli żółtą którą dostał zawodnik po zakończeniu spotkania. W regulaminie stanowi , że liczy się czas 90 minut i skorygowali ale 3 dni czekałem na odpowiedź. Więc biegnij do STS-a i sprawdzaj nie wykłócaj się bo kobita sama decyzji nie podejmie. Powodzenia
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja z piłki też dałem KSG dzisiaj a do tego:
Vetra Wilno 1 Elche 1 Lugano 1 Zylina 1 Borac Bania Luca 1 Brondby 1 i kupon na wariata: Sochaux-Auxerre x Creteil-Arles x Lech-ŁKS x a dobry kurs ok 2 zł to ten co zawierzyłem Rocco czyli Washington Capitals ![]() a na jutro: Wisła strzeli Moss-Alta 1 Tubingen-Alba Berlin 2 Denver-New Orleans 1 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Atletico - Numancia 1 1.38 Górnik - Polonia 1 1.57 Wolfsburg - Leverkusen 1 1.90 ako: 4.12 co myślicie, bracia? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wolfsburg ma serie iles tam zwyciestw , w tym sezonie na wlasnym stadionie 12-1-0 , jak wiemy kazda seria sie kiedys konczy, życze Ci zeby nie w tym meczu. Aptekarze sa najlepsza ekipa w Bundeslidze jeskli chodzi o wyjazdy. kroi sie ciekawy mecz.
Atletico easy, a Gornik jak beda grac i strzelac anie tylko grac jak ostatnio to tez latwo powiaza Bytom ![]() ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
||
|
Też radziłbym odpuścić Wolfsburg z tych samych właśnie względów. Ewentualnie zagrać over 2,5. KSG- sam widzisz jak oni grają- szkoda zdrowia jak dla mnie
![]() Ja na dziś i jutro zagrałem takie mecze: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najlepsze wydaje się Zagłębie Lubin po kursie 1,8. ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
a co do "koniec walki" to mimo wszytko mocno przesadziłeś![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
moje mecze na weekend:
Celtic - Aberdeen 1 kurs 1,32 Kadra Celticu na mecz z Aberdeen: Kadra: Boruc, Caldwell, McManus, Crosas, Loovens, Naylor, Hinkel, Flood, Nakamura, Scott Brown, McGeady, Mizuno, Vennegoor of Hesselink, McDonald, Mark Brown, Ferry, Misun, Maloney. nie zagraja:Georgios Samaras, Darren O'Dea oraz Barry Robson Kadra Aberdeen: Kadra: Langfield, Foster, Diamond, Severin, Mair, Mulgrew, Jamie Smith, Kerr, McDonald, Aluko, Maguire, Wright, Bossu, Considine, Young, Duff, Vidal, Crawford. nie zagraja: Lee Miller i Darren Mackie Analiza: Jeden punkt przewagi Celtiku Glasgow nad ich odwiecznym rywalem - Glasgow Rangers - to mizerna zaliczka w drodze po czwarty tytuł mistrza Szkocji z rzędu. Nie ma więc wątpliwości, iż zapowiada się walka do samego końca sezonu. Celtic gra dzisiaj z Aberdeen FC i jeśli powtórzy się scenariusz z dwóch pojedynków z obecnego sezonu czeka go bardzo trudna przeprawa. Na to liczą z pewnością fani The Dons, bowiem walczą z Dundee United o czwartą lokatę w lidze i w tej chwili liczyć będzie się każdy punkt. Podopieczni Jima Calderwooda przegrali po raz ostatni 14 lutego tego roku na wyjeździe z Hearts. Od tamtego czasu odnieśli dwa zwycięstwa i pięć remisów. W wyjściowej jedenastce mistrzów Szkocji z pewnością nie zobaczymy jutro Giorgiosa Samarasa, Darrena O'Dea i Barry’ego Robsona. Niewielkie szanse na grę ma również Stephen McManus, który dzisiejszy trening przesiedział na ławce. Aberdeen na mecz z Celtikiem pozbawione jest swoich największych armat w osobach Lee Millera i Darrena Mackie. Do składu wracają natomiast po zawieszeniu Andrew Considine i Mark Kerr, a Zander Diamond wyleczył się z urazu. Pamiętajmy jednak, że braki w linii ataku jeszcze o niczym nie przesądzają. Wszak żaden ze wspomnianych zawodników nie zdobył gola w ostatnim zwycięstwie The Dons zakończonym wynikiem 4:2. Fani Celtiku nie mogą wybaczyć owej porażki swoim pupilom i oczekują srogiego rewanżu na własnym obiekcie. Byleby nie nastąpił on w identycznym stylu, co we wrześniowym meczu, kiedy o tym, że trzy punkty zostaną na Parkhead, zadecydowała dopiero bramka Vennegoora of Hesselinka w 90 minucie meczu. Celtic musi zdobyc 3 pkt i bedzie walczył do upadlego... w innym wypadku moga stracic mistrzostwo. Athletico Madryt - Numancia 1 kurs 1,40 ATLETICO MADRYT Sytuacja w drużynie: Tym meczem mogą, a raczej powinni potwierdzić, że przekonywujące zwycięstwo z Deportivo nie było przypadkiem. Rojiblancos są bardzo specyficzną drużyną - w tym sezonie nauczyli kibiców, że w meczu z ich udziałem każdy wynik jest możliwy. Nie dziwi już zwycięstwo z Barceloną, ani blamaż z Osasuną. Atletico zaczyna walkę o Ligę Mistrzów i żadne potknięcia nie wchodzą grę. Nie zagrają: Pablo Ibanez pauzuje za żółte kartki. Taktyka: Abel Resino po raz kolejny ma do dyspozycji prawie pełny skład. Atletico zagra w systemie 4-4-2 z Maxim Rodriguezem i Simao na bokach pomocy, oraz Diego Forlanem i Sergio Aguero w ataku. Do zdrowia wraca także Maniche, jednak jego występ od pierwszej minuty jest wątpliwy. Warto zwrócić uwagę na: Sergio Aguero – młody Argentyńczyk strzelił bramkę w ostatnim meczu i wydaje się, że wraca do dobrej formy jaką prezentował na początku sezonu. Jeden błysk Sergio i piłka ląduje w siatce, więc obrońcy Numancii muszą się nim specjalnie "zaopiekować". NUMANCIA Sytuacja w drużynie: Z trójki będącej obecnie w strefie spadkowej, to oni wydają się być murowanym kandydatem do spadku. Nie mają specjalnych wahań formy – cały sezon grają słabo, chociaż ambicji i woli walki nie wolno im odmówić. Zdobyli wiele punktów dzięki tzw. "gryzieniu trawy" i piłkarze Atletico nie mają co liczyć, że trzy punkty z przedostatnią drużyna w tabeli przyjdą lekko, łatwo i przyjemnie. Nie zagrają: Carlos Aranda jest kontuzjowany i nie zagra przez trzy tygodnie. Taktyka: 4-5-1. Javier del Pino, były gracz Atletico zagra prawdopodobnie na prawej flance, a po przeciwległej stronie boiska zobaczymy Carlosa Bellvisa. Jedynym wysuniętym napastnikiem będzie Asier Goiria. Warto zwrócić uwagę na: Jose Barkero – strata Carlosa Arandy to duży cios dla Numancii i w takiej sytuacji, to Barkero będzie musiał przejąć rolę lidera drużyny. Do tej pory zdobył jedenaście goli w lidze, i od jego sobotniej dyspozycji w dużej mierze zależeć będzie gra Numancii. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|