|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Oby Piast dojechał do końca tak z Legią. Albo nawet i wygrał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Najgorsze w tym wszystkim, ze nas też czeka podróż do Gliwic. Łatwo nie będzie...
Wie ktoś czy Kowalski będzie mógł zagrać w tym meczu? Czy moze znowu jest jakaś umowa zabraniająca mu tego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
niestety 1-0 dla Legii...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No i Chinyama pokazał klasiore
bramka mniam i Piast niestety płynie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kasprzik to ten bramkarz ,ktorego chce kupic Bednarz
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
No To Teraz Kasprzik Zawali!:( MogŁ Zostac W Bramie!!kont Zerowy,brozek Ma Godnego Rywala O Krola StrzelcÓw!!!!!!
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
powinien byc karny dla Legii
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy to jest relacja live?
Dyskutujcie nt. ligi, bo zaraz będziecie komentować każde zagranie L |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
to napisz jeszcze co mozna komentowac co nie , albo co ci przeszkadza to ze napisalem ze powinien byc karny dla Legii ,jakby Siejewicz prawidlowo odgwizdal to byloby 2-0 i moglbys gasic TV lub kompa...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ponieważ każdy ma indywidualne zdanie odnośnei tego karnego, ja np. mówię, że karnego słusznie Siejewicz nie podyktował. I co? Konflikt interesów i za chuja mnie nie przekonasz, ze był
Koniec OT - do usunięcie moje i kolegi posty |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no i 2 pozytywy po meczu Legi
-trafiony wynik w typerze forumowym -nasi musza w niedziele wygrac i basta! ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No niestety, Legia wygrywa w meczu w którym nie byla lepsza od Piasta...szkoda że Wisła w tym sezonie takich meczów nie wygrywa...mało tego, w Bełchatowie, czy Chorzowie, byliśmy lepsi o dwie klasy, a i tak nie wygraliśmy...
Brakuje farta w tym sezonie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To czyżby Lech jutro wtopa i za tydzień Legia 4 pkt przewagi? :o Musimy wygrywać wszystko do końca. Źle się podziało...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Za tydzien graja z Lechem ,jak wygraja to na pewno beda liderami.. Jesli chodzi o terminarz to maja zdajsie 4 mecze u siebie i tylko 2 wyjazdy ,wiec maja najlepsza sytuacje ,tymbardziej ze Lech gra wyjazd z nimi , z Polonia W. i chocby Slaskiem na Oporowskiej. My mamy mecze teoretycznie i latwe i trudne .3-cie miejsce dla Nas chyba najbardziej realne ,choc Polonia W tez sie nei poddaje.W sumie wszystko sie moze zdarzyc w pierwszej 4 ce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oj jak oglądam grę Legii, Lecha i Wisły i pomyślę, że o mistrza walczy też Polonia, to stwierdzam jedno. Kto by tym mistrzem nie został, będzie to najsłabszy mistrz od wielu, wielu lat, nawet Zagłębie było lepsze.
Ktoś wie, co tam legioniści na meczu wyprawiali, ponoć czymś strzelali w piłkarzy Piasta? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to powiedział KAsprzik "lotkami z igłami"
tam an stadionie Piasta przeciez moglbys wniesc co chcesz, jako ze stoja za plotem to nie sa w ogole przeszukiwani, moglbys wiec napierdalac w bramkarza gości kamieniami. |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Spiker na meczu Cracovii:
- Dzisiejsze spotkanie obserwuje Nigell Kennedy <brawa>, jest też z nami Agnieszka. Niestety, nie ma Ani, która musiała zabrac na spacer PSY |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
„[...] dopóki praktykowana przez to państwo polityka apartheidu nie zostanie zniesiona – nie zamierzam dać tam ani jednego koncertu. Przecież Palestyńczycy traktowani są we własnym kraju tak samo jak czarnoskórzy obywatele RPA przed 1994 rokiem. [...] Izrael słynie z tego, że nie wolno tam wykonywać Wagnera ze względu na jego rzekome związki z niemieckim nazizmem. A wyobraźcie sobie, co by się stało, gdyby ktoś spróbował w tamtejszej filharmonii zagrać muzykę palestyńską... To najbardziej nacjonalistyczne państwo współczesnego świata [...]”[2]. Jedno drugie się trochę wyklucza Sorry za offa. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Legia nic nie gra a punkty ciuła.
Heh...przypomniał mi sie którys tam sezon gdzie identyko wygrywając po 1-0 i,grając piłke gdzie mozna ja było ogladać tylko i wyłącznie po mocnej kawie ,uciułając wtedy Majstra. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Spokojnie jeszcze parę meczy do końca sezonu. Zobaczymy co w tej kolejce zaprezentują Wisła, Amica i Polonia. Też nie mają łatwego zadania i któraś z tych drużyn może się potknąć. Co do Legii to zdobyła dziś ważny komplet punktów na trudnym terenie w Gliwicach. Zostały nam już tylko 2 ciężkie wyjazdy i Amica u siebie, z którą w chwili obecnej mamy naprawdę realne szanse wygrać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie było by wam szkoda jeśli cracovia by spadała? Bo mi było by szkoda bo jak to powiedział mój Ziomek: "Uwielbiam ich upokarzać"
A tak w ogóle to nie ma co gadać czy legła będzie Mistrzem czy lech... Ja ogólnie sądzę że zostały jeszcze takie mecze że i lech i legia(która gra z nami u nas Bo wg. mnie te obie drużyny kompletnie nic nie pokazują teraz. A co do niedzielnego meczu jestem optymistą i wierze że Wisła wygra i nie straci dystansu do ległej bo nie wiadomo co jutro będzie z lechem ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
co więcej, bramki przede wszytskim zdobywał równiez cudziemniec który nikogo swoja gra nie zachwycał.Legia,tak jak napisałeś -nie rzucala na kolana,nie rzuca i teraz - lecz punkty ciułaja i moim zdaniem maja zdecydowanie wieksze szanse na tytuł niz Poznański Lech.Gdzie w tym wszystkim Wisła? ano przekonamy sie w niedzielę!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|