|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
wie ktoś może jaki wynik meczu środowego siatkówki włoskiej CUNEO - MONTICHIARI (5 MECZ) ?
EDIT: wielkie dzięki!
Ostatnio edytowane przez KarolOutlawz : 16.04.2009 o godz. 00:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
pozdrawiam ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No właśnie sam nie wiem co sądzić o tym meczu. Ja chyba postawię 1 za 50zł bądź hadicap za troszkę mniej
A tak sobie dzisiaj jeszcze na weekend patrzyłem i wiem że Polskiej ligi się nie stawia ale ciekawa stawka na Górnik u siebie który dla mnie jest więcej niż pewniakiem ![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ja postawiłem na awans hamburgera dzisiaj + jeszcze kilka meczy, jak wejdzie to napisze
![]() Dobry kurs jest na jutrzejszy mecz cracovia - śląsk . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ooo tego meczu to na pewno nie będę stawiał bo to prawie jak mecz Bayern - Barcelona hehe
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mista 92 zaczynałem 8 lat temu grać za 2zł
Wrzś - dokładnie zainwestowane pieniądze w tą wygraną jak i grę to 300zł tydzień temu przed weekendem i cały czas grałem i powiększałem (dlatego napisałem że taki zysk wysoki Łączny ) od siebie z kieszeni na grę dałem 300zł i to z wcześniejszej wygranej Później wkleję kupony weekendowe jak i wczorajszy jeśli ktoś by chciał Pozdro poźniej coś pomyśle nad typami.
Ostatnio edytowane przez mac251_251 : 16.04.2009 o godz. 11:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
siemka ja dzisaj dałem :
manchester city -hambrug sv 2 dynamo kijów-psg x2 za 4.75 bo tyle miałem na koncie do wygrania 31.63 ![]() ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Man City-Hamburg Sv 2 to trochu ryzyko,City pewnie od poczatku pojdzie do przodu..A hsv nie ma dwoch podstawowych obroncow w tym meczu,wiec moze byc ciekawie tam.
Ja gram tutaj over 2,5 i mam nadzieje,ze siadzie... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dynamo Kijów na x2 to nie jest dobry pomysl - dynamo w lidze ma praktycznie juz wystarczajaca przewage na mistrza a w pucharze uefa bedzie chcialo zaistniec a PSG na odwrot - w lidze wciaz walczy o najwyzsze cele i mysle ze skupi sie na lidze wiec gralbym tutaj czyste 1
![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale mnie Washington roz...ał w nocy;/ sprawdził się czarny scenariusz pod tytułem:"Henrik Lundqvist staje na głowie i broni więcej niż powinien"... Waszyngton na dobrą sprawę mógł rozstrzygnąć mecz w pierwszej tercji oddając olbrzymią liczbę strzałów,jednak szwed bronił jak w transie.
licze że dziś się odkuję na: Detroit Red Wings San Jose Sharks i myślę nad jakąś opcją na mecz Boston - Montreal |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oglądałem 2 pierwsze tercje i rzeczywiście skurczybyk wyczyniał cuda w tej bramce.I tak wd mnie Capitals by to wygrali gdyby nie ten straszny błąd zaraz po strzeleniu gola na 1-0.
Jednak myslę ze w następnym meczu juz dadzą rade ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po Twojej analizie zrezygnowałem z KZ na NYR, ale że Theodore przepuścił to uderzenie Gomeza i na 3-1 to lekka przesada... Dziś Detroit San Jose Boston strzelcy Zetterberg i myślę nad Marleu, ale coś mnie powsztrzymuje(jak co to wsadzę Wisłę ) Rocco_1906 dla mnie Boston - Montreal śmierdzi wręcz over 5.5 ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
moj na dzis:
Dynamo K - PSG 1 kurs 1,86 Helsinborg - Hammarby 1 kurs 1,67 ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tez myślałem żeby zagrać na overa(Boston) i tylko mnie przekonałeś żeby to zagrać
![]() ze strzelców dałem na jednym kuponie Kovaleva z Montrealu i Datsyuka z Detroit.Zetterberg tez powinien coś trafić.Taki Sedin wczoraj np. nie zawiódł a co do Marleau to kurcze ciężko mi to ocenić.Niby kapitan i najlepszy strzelac SJS jednak w ostatnich meczach sezonu zasadniczego praktycznie nie trafiał i teraz pytanie jest jak bardzo SJS odpuszczali te mecze i oszczedzali najlepszycha Waszyngton będę dalej grać tak jak i Ovce na strzelców wybitny niefart w nocy i tyle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie powiem Ci, żeby się przekonać zagrałem sobie w NHL 09 specjalnie Detroit - Columbus i wszystko grałem na Dastyuka, który nawet jak Jakcets wycofali bramkarza nic nie strzelił, za To Henryk walnął i problem rozwiązany ;P
Postawiłbym na Hossę, ale nie przyjmują na niego w Totolotku. No Caps przegrali wczoraj zdecydowanym niefartem, za to Penguinsi nie dali nic pograć Flyersom. Myślałem nad 3 kwartami, ale to już mega ryzyko jest. 1 kupon będzie Boston Detroit San Jose Zetterberg Marleu v Wisła 2. Boston over v Boston Detroit hmm może tyle? albo SJ KZ Powód: zbyt poważne
Ostatnio edytowane przez Johnny B : 16.04.2009 o godz. 18:10.
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
patrzyłem teraz na strzelców w fortunie i tam oferta jest bardzo bogata
ale Hossy tez nie ma.czyzby jakas kontuzjanajwazniejsze zeby jakichś cudów nie było to będzie dobrze Twój kupon 2. wygląda bardzo ciekawie na prawde.Powinno siąść niezależnie czy z SJS czy bez
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 16.04.2009 o godz. 18:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ja takie coś na weekend posłałem:
Salzburg - Mattersburg 1 Huelva - Real M. 2 Arka - Wisła 2 Kurs: 3.71 Aston Villa - West Ham 1 Celtic - Aberdeen 1 FC Zurich - Sion 1 Jagiellonia - Ruch Ch. 1 Kurs: 5.25
Ostatnio edytowane przez Żuczek : 20.04.2009 o godz. 18:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tam oferta odnośnie NHL jest bardzo spora, a jeśli chodzi o strzelców to już w ogóle ![]() Z Detroit nie zagra tylko Draper i prawdopodobnie Cleary czyli 4 lineup, no i Lilja z defensmenów jest kontuzjowany A "więc dla mnie mocne 1" No, bez cudów dziś w nocy. Wszystko przed czasem ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a tak na szybko: Dowalą nam włosi w hokeja za chwile
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli jesteś patriotą to zostań przy NHL ;D ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() P.S Czy kase z wygranego kuponu sts,moge odebrac tylko w tym punkcie,gdzie go zawarlem ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a co to za kłopot skoro wygrana jest? ![]() ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
opłaciło sie zagrać na makaronów
choć bardzo szkoda naszych chłopaków którzy w pierwszej tercji rozgrywali kapitalne zawody.pozniej braklo sil,pojawily sie bledy i bylo po zawodach.teraz czas na nocke i hokej na najwyzszym poziomie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() jaki ostatecznie kupon? Stawiasz to ov 5,5 bo ja go jednak nie dałem. ale dziwne jest to MLB ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sam wiesz że w bukmacherce nie ma sentymentów.
zagram tego overa za 20zeta.i handi na Detroit,że wygrają minimum dwiema bramkami |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja dzisiaj przypadkowo zahaczyłem o STS i postawiłem za 2zł:
Man. - Ham.(będzie czerwona kartka) - 4,15 Udi. - Brema (będzie rzut karny) - 3,80 Dynamo K. - PSG (1 gol) - 1,45 Kurs ogólny: 22,87 Wygrana: 41,20 ![]() ![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezeli chodzi o jutro to na pewno idzie :
Schalke 04-Cottbus 1 1.38 Piast-Legia 02 1.17 Ako:1,45 Co uwazacie o Jastrzebie-Skra 2 1,65 ?
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 17.04.2009 o godz. 13:42.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co powiecie na :
FC Brugge - Mons 1 Broendby - Sonderjylland 1 Alkmaar - Vitesse 1 FC Zurich - Sion 1 Kurs : 2,5 Edit : w takim razie bez Salzburga.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 17.04.2009 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamikaze:Ja bym tej Cracovi nie ruszal kompletnie....
WislakNH,sam bede gral podobnie ale: Slazburg-Mattersburg tez mialem grac,po czym popatrzylem na ich oficjalna i : " Injury news: seven players injured, two doubtful, two back in training. Kovac and Aufhauser have returned to the squad, but Boussaidi and Nelisse remain doubts. Definitely out of Saturday’s match are: Bodnar, Gustafsson, Leitgeb, Meyer, Jezek, Ochs and Pitak. Due to the long injury list youngster Martin Matos has been added to the first team squad." Takze za taki kurs sie wstrzymam moze,Az i Broendby na bank bede gral ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a mógłby ktoś ze znawców NHL podać jakieś dobre typy na noc z soboty na niedzielę? może być do prostego albo do systemu
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|