|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
pamietajcie ze Barca ma dobra lawke nawet z kilkoma rezerwowymi moga wygrac wkoncu np Hleb to nie zaden cienias
pzdr^^ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co by nie było ja na ten mecz nie stawiam bo tu może być 1-x-2 nie wiadomo kto co zagra, nie wiadomo czy Bayern jeszcze wierzy tak więc...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja wam mówie spokojnie możecie dać barce dzisiaj bo odpoczywał eto'o ostanio i kilku graczy więc wiadomo że nie na najbliższy mecz ligowy tylko właśnie na bayern. Ja sie również skusze na handicap na 2 kurs 4.60 i liverpool 2 zagram to za 10 zł pozdro
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
kurs ako 13,57 do wygrania za 10 zł jest 135 !!
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skusiłem się na Barcelone z handicap a gwiazdy na stojąco grają nic z tego nie będzie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dynamo-PSG 1
OM-Shahtar 1 MC-SV 1x 4,20 co myslicie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Chelsea wczoraj siadła Barca niestety nie,tak więc dziś remis Porto albo wygrana Arsenalu żeby kupon nie poszedł w kosz.
Rocco no i remis nas pogodził w meczu Polska-Ukraina no chyba że dałeś na zwycięstwo a nie na sam mecz ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
całkiem ciekawe typy batixie
![]() Kijów u siebie jest zawsze bardzo groźny a krótka ławka PSG już daje im sie we znaki i gubią punkty w lidze z przeciętniakami. OM z kolei super forma,strącili LYON z fotela lidera po przeszło 26.kolejkach!!!!!! Szachtar na wyjazdach to nie ta sama druzyna co u siebie i traci na wyjazdach do 40% wartosci(grajac w europejskich pucharach) Man City ma najtrudniejsze zadanie ale to są anglicy więc będą walczyć do upadłego.na pewno nie zagraja tak jak wczoraj Chelsea z Liverpoolem ale o awans powalcza,wiec porazka w gre nie wchodzi. fajny kupon aczkolwiek ja na dziś gram NHL bo zaczynają się PLAY OFFy typy wrzuce za jakis czas.POWODZENIA BATIX ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Washington - NY Rangers 1
Vancouver - St.Louis 1 kurs:3,51 stawka:25 Washingtom(końcowe zwycięstwo) Vancouver(końcowe zwycięstwo) NJ Devils(końcowe zwycięstwo) kurs:3,58 stawka:25 takie cos dzis gram jeszcze dla zabawy puszcze sobie pewnie strzelców bramek: będzie to na 99% Ovechkin i D.Sedin Powód: Alex Ovechkin 8
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 15.04.2009 o godz. 09:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Właśnie EnEjDżel!
W totolotku po raz pierwszy odkąd gram jest tak bujna oferta na strzelców, można by pokminić komu się uda. Ja bym zagrał dziś Pittsburgh i Vancouver , i nie wiem czy nie pokusiłbym się o NYR KZ. Ich forma jest ostatnio najciekawsza, pozatym ich bramkarz Lundqvist ma najmniejszy wskaźnik puszczanych bramek na mecz Rocco a Ty jak byś zagrał? P.S Może bym postawił na jednego z Sedinów albo Iginlę jakos strzelców. ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Johnny B
ja spotkania pingwinów nie ruszam to jest najciekawszy ale zarazem najtrudniejszy pojedynek ze wszystkich i na dobrą sprawe tak mógłby wyglądać finał konferencji.Małkin i Crosby kontra Carter i Gagne... jak dla mnie to bedzie 7meczowy triller w ktorym nie potrafie wskazac lepszego.Vancouver pewniak i o Capitals tez jestem spokojny-typuje 4-1 lub 4-0 w tej rywalizacji.co do strzelców to Sedinowie pewnie obaj strzelą ale to Daniel w sezonie zasadniczym miał więcej bramek ![]() Calgary ma niełatwe zadanie ale szansa ze Iginla lub Cammalleri cos trafia jest spora ![]() ja sie trzymam swoich wczesniejszych typów:Ovechkin i Daniel Sedin |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
no nareszcie PO się zaczynają. ja dziś szczerze mówiąc troche nieobiektywnie zagram na Penguins. Od zawsze im kibicowałem. spotkania u siebie MUSZĄ wygrywać bowiem na lodzie PHI nie jest łatwo. to myślę że jako singielek za skromną stawkę poleci, a tak to zagram na VAN i WAS, bo to bardzo ciekawie wygląda.
teraz jeszcze trzeba poczekać na PO w NBA i......... USA SHOW MUST GO ON ![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a Arsenal.. zechce zbije. Nie muszą nawet wygrywać bo 0-0 też im styka, ale pasiłoby jednak coś ugrać, więc bardzo prawdopodobne to że wygrają. aczkolwiek 1-0 mnie nie zdziwi, tak samo jak i 3-0. pozdr. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Słusznie , ciekawie bardzo jednak dla mnie najbardziej wyrównaną będzie para Devilsi kontra Hurricanes. Tamci mieli słabą końcówkę, z kolei Carolina miała taką pytę w marcu i kwietniu, że jak to utrzymali to będzie mega ciekawie. Co do jutra to pewny dla mnie Boston i San Jose, choć rekiny się trochę pomęczą. P.S Oj obawiam się tego WSH, Rangersi pod wodzą Tortorelli zaczęli grać znacznie lepiej, a Antropov Gomez i Naslund umieją grać. ![]() Ktoś jakieś NBA czy MLB dzisiaj obkminił? Powód: bo czasem za mało było powiedzane
Ostatnio edytowane przez Johnny B : 15.04.2009 o godz. 16:06.
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z MLB to bym zagrał dzis na Boston Red Sox i Pittsburgh Pirates, a nawet może z handi PIT.
za trochę mniej Chicago Cubs i Washington National. @Johnny nie mam pojęcia, nie analizowałem zostaję przy swoich ![]() Boston 7/10 Pittsburgh 7/10, handi 4/10 Chicago 5/10 Washington 5/10 ![]()
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 15.04.2009 o godz. 17:30.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Texas albo LAA?
jeden kupon odpalony 8608 Pittsburgh-Houston 1 1.75 P 1 8604 Oakland-Boston 2 1.75 P 2 6277 Ovechkin (Washington) 15.04 SN1 1 1.80 P 3 6259 Pittsburgh-Philadelphia (1M.) KZ 1 1.60 P 4 6267 Washington-NY Rangers (1M.) 1 1.95 P 5 kurs 17.2
Ostatnio edytowane przez Johnny B : 15.04.2009 o godz. 18:38.
![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Wszelkie prawa zastrzeżone;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pytanie mam w tematyce okolo-bukmacherskiej.
Ile trwa usuwanie konta na moneybookers ? Da się później założyc konto na tego samego maila ktorego sie wczesniej uzywalo ? ![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arsenal-Villareal 1,52 1
Porto-Manchester 2,00 2 za 140,26 wygrana 426,39 zł jeeeeeeeeest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Panowie :
Dzisiejszy bilans ;MU 2 -- postawione : 1600zł wygrana 3360 2 kupon : Arsenal awans Mu awans Postawione : 1100 Wygrana : 2618 Łączna Wygrana :5978 Idę pić do jutra |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Gratuluje bo naprawde jest co podziwiac Moge się cos ciebie spytac jak zaczynałes grac to jaką miałes stawke startowa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Hmm....co proponujecie na weekend?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja proponuje :
Salzburg - Mattersburg 1 FC Brugge - Mons 1 FC Zurich - Sion 1 Ewetualnie : Getafe - Barcelona 2 Huelva - Real 2 Alkmaar - Vitesse 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mac 251 gratulacjeeee
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ja dzisiaj postawiłem.
Arsenal - Villarreal - 1 Porto - MU - 2 Lommel - Deinze - 1 Caslav - Vitkovice - 1 Kazan - Novosibirsk - 1 Crvena Zvezda - Smaderevo - 1 STAWKA : 10 zł KURS : 16.36 WYGRANA : 147.20 zł Zawsze do przodu, biorąc pod uwagę niewielki wkład ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja dzisiaij 80zł na czysto. Mac gratulacje, ale trzeba już mysleć o PUEFA, chyba się skuszę na Man City
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zwierze a co sadzisz o Man City-Hamburger IL 2,5 2 1,8 ?
Sam dosyc mocno mysle o tym,bo na p. uefa jakos nic wymyslic nie moge ;/ Na jutro idzie : Man City-Hamburger IL 2,5 1,8 Nordverst-Fc Kopenhaga hc +1 1.37 Ako:2,21
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 16.04.2009 o godz. 10:59.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|