|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jakies typy na wieczór panowie?
Myślę o over 5,5 w meczu Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightening Może jakis baseball albo NBA? ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
kocham kosza ja na nocke zagram PHO i OKC w NBA i na Chicago Cubz większą kaskę przyłożę w MLB. może nawet z handi.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 11.04.2009 o godz. 19:54.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na weekend:
Schalke-Karlsruher 1 Barcelona-Recreativo 1 Real-Valladolid 1 Lille-PSG 1x Dzisiejsze mecze wyglądaja dobrze, miejmy nadzieje, że jutro będzie podobnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a mój kupon lajtowy na 3 remisy poległ na meczu Kolejarz-Przebój(1:2) gdzie kurs na dwójkę był coś koło 5 zł
a teraz nasze lodołamacze męczą się z Holandią eh chyba Święta w plecya na noc może mecz Salt Lake-Washington w MLS ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mam pytanie bo mam konto na bet-at-home juz jakis czas nie mam na nim kasy i jak chce wplacic i nie czekac dlugo to jak chce przelac przez przelewy 24 to na czym to polega z gory dziekuje za pomoc pozdro
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A Orlando byś nie grał? Co sądzisz o NYY z handi zagrać? ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orlando po takim kursie dla mnie nie bardzo, aczkolwiek można grać.
NYY? może bym się skusił ku NYY over +5.5 (over punktów samych Yankesów) ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Bula pw (10 zn)
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Detroit Pistons(+2) - Indiana Pacers 1 @ 1,90
Orlando Magic(-7) - New Jersey Nets 1 @ 1,90 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Manchester City-Fulham 1 1,85
Sv Kapfenberg-Red Bull Salzburg 2 1,62 0-2 Dalin Myślenice-Orlicz Suchedniów 1 1,65 1-0 2z3 za 99 zł do wygrania 287,83 zł Real-Valladolid 1 1,30 Granat Skarżysko Kamienna-Puszcza Niepołomice 2 1,40 0-6 Inter-Palermo 1 1,40 2-2 2z3 za 99 zł do wygrania 184,80 już tylko 60 zl do odrobienia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
a tak wogóle to nie grał Lewis i stracili do tego Turkoglu (bo sobie kostkę skręcił) . no i przegrali również bo Dwight nie grał na swoim poziomie tylko odwalał kichę. co do BAH mi również nie chce działać. pozdro.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 12.04.2009 o godz. 08:25.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3 kupony na każdym po jednej porażce:/ i jeszcze pani w okienku mi powie wesołych świąt
![]() na dziś na podwójnej szansie: Reggina-Udinese X Huesca-Vallecano x Teplice-Bohemians 1 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Witam Ma ktoś składy i w jakiej dyspozycji są piłkarze Lyonu bo chcę zagrać za grubo 1 i myślę a nie mogę znaleźć nigdzie , wyraźcie się na temat tego meczu czy 1 jest pewnym rozwiązaniem i warto grać i do tego jeszcze chcę dodać real jak myślicie ? pozdrawiam W$
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Monaco: Roma, Simic, Diaz, Alonso i Licata na pewno nie zagrają, a Adriano i Muratori nie na 100% bowiem też mają drobne urazy. OL musi bronić lidera i na stratę punktów ze średniakiem Ligue1 nie może sobie pozwolić. Myślę że dadzą sobie radę, a po takim kursie nie wiem czy warto bo już nie raz mogliśmy się przekonać jak to bywa z takimi meczami. Aczkolwiek można probówać nawet z handi bo jak mająwygrać to 3:0, 2:0 a nie 1:0. Real mi się podoba. Wraca Robben i Pepe. Sezon temu 7:0 ich rozjechali. Valla nie jest dobra, a Real jeżeli myśli jeszcze o tytule to musi grać idealnie. Bo tylko oni mająjeszcze szanse na ogranie Barcy. Kuon wygląda spoko, ale jeżeli ja bym grał to myślę że oba mecze z handi i zagraćza 1/3 tego co chcesz włożyć. Ale to tylko takie moje zdanie Pozdro i Wesołych wszystkim ! ![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś z Was może kiedy jest/był mecz niemieckiej koszykówki Trier-Giessen? z góry dziękuje za odpowiedź.
Już znalazłem więc można usunąć mój post jak myślicie na dziś zagrać: Lyon-Monaco 1 Real-Valladolid 1 Rapid-Sturm 1 Marsylia-Grenoble 1
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 12.04.2009 o godz. 10:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Weekend,jak i piatek udany ![]() Powód: wynik
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 12.04.2009 o godz. 16:32.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jutro jest mecz. http://www.livesports.pl/koszykowka/ WBIJCIE SOBIE TO DO ULUBIONYCH ![]() Lukas. do dwóch meczy sie juz wypowiedziałem. Rapid - Sturm to nie moja działka i na Austrii się nie znam. Ale OM.. Niby ok ale we Francji takie kursy śmierdzą. Możliwe że Grenoble może nam wałka wycisnąć bo widzę że ten mecz staje siętrochę masówką. Z drugiej strony OM musi takie coś wygrywać.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 12.04.2009 o godz. 11:04.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pilne !
Kojarzy ktos moze w ktorym miejscu Konopnickiej jest Fortuna ? UL. M. KONOPNICKIEJ 92 C Edit: Dzieki bardzo Johnny B ![]() Na jutro: St.Gallen-Schaffhausen 1 1.23 Fc Kopenhaga-Vejle 1 1.25 Ako:1,38
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 12.04.2009 o godz. 17:16.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fortuna jest zaraz przed przystankiem w strone Grunwaldzkiego od strony Matecznego.
Ech Estudiantes zawaliło ciekawy kupon ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na dziś na podwójnej szansie:
Reggina-Udinese X Huesca-Vallecano x Teplice-Bohemians 1 weszło,trochę bardziej radosne te Święta ![]() a na jutro daje: Trier-Giessen 1 (kosz.Niemcy) Prestatyn-Rhyl 2 Włochy--Wielka Brytania 1 (hokej) Lakers-Memphis 1
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 12.04.2009 o godz. 18:16.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[quote=El'kabat;707701]Pilne !
Kojarzy ktos moze w ktorym miejscu Konopnickiej jest Fortuna ? UL. M. KONOPNICKIEJ 92 C Edit: Dzieki bardzo Johnny B ![]() Jest prawie przy samym rondzie Matecznym, za hotelem Forum. Czyżby chodziło o to, że jutro tylko Fortuna jest czynna z bukmacherskich zakładów? ![]() Co myślicie jutro o Realu Madryt w kosza? kurs 1,53 ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh johnny B,dokladnie tak
Rozszyfrowales mnie ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Johny B ja myślałem żeby dać ich zwycięstwo końcowe,w razie remisu ale biorąc pod uwagę że dziś poległem na Estudiantes-Granada a wczoraj na Treviso-Biella to chyba z koszykówką dam sobie spokój
ps a dla mnie szczęśliwa Fortuna jest na Długiej 2 razy tam grałem i dwa razy weszło mi kuponu nie wtopił bo nie stawiam na Olympiakos gdy ma pewnego mistrza,ogólnie to najlepiej mi siadał curling ostatnimi czasy
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 12.04.2009 o godz. 19:05.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Btw. Żurawski strzelił gola Olympiakosowi na wyjeździe i ciekawe ilu osobom wtopił kupony ![]() ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
STS jutro też jest czynny
Na jutro rozkminiłem kilka meczy,które pewnie na 2 kupony rozłoże Birmingham - Plymouth 1 Sheffield Utd. - Nottingham 1 FC Kopenhaga - Vejle 1 St.Gallen - Schaffhausen 1 Malmoe FF - Orgryte 1 Kurs : 5,81 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiślak w jakich godzinach,wiesz moze ?
Bo na sts.pl nie laska podac ![]() Co do Kopenhagi i St.Gallen to gram sam,malmoe widzialem gdzies po 1,62 ,pozniej po 1,4 wiec rozbieznosci spore ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie tak jak normalnie w poniedziałki czyli chyba 10-18 czy jakoś tak
|