|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
z całym szacunkiem dla naszych braci z Wroclawia ale osobiscie gram na górnik jeden mecz za 50zl
162zl do zgarniecia |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co do dzisiaj to polecam goraco :
Hamburger SV-Man City 1 2.0 Hamburger u siebie w lidze 11-1-1 ,Manchester na wyjazdach gra padake 1-5-10 ![]() Patrzac na forme w ostatnich meczach,w tym mecz Man City z Arsenalem,smialo twierdze,ze dolary szejkow im w tym meczu nie pomoga... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Co powiecie o tym:
Polonia-Odra X ŁKS-Arka 1 Śląsk-Górnik 1 stawka:5zł, ew.wygrana:58zł Szachtar-Marsylia 1X HSV-City 1 Werder-Udinese 1 PSG-Dynamo +2,5 stawka:5zł,ew.wygrana:38zł Polskiej ligi generalnie nie obstawiam ale jak już miałem za 5zl grać to trzeba ryzykować, a tegoroczny puchar UEFA ma to do siebie że mało jest niespodzianek(w 1 kolejce wygrałem 112 za 2zł) dlatego mam nadzieję że te 30 chociaż wpadnie w razie kichy na kuponie 1. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To są takie typy jak twój nick
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Barcelona-Bayern 1
Cuneo-Montichiari 1 Kanepi-Soler Espinosa 1 Boston-New Jersey 1 (zwycięzca) wczoraj weszło to na dziś może: Basel-Neuchatel 1 Peschke/Raymond-Chan/Gulikson 1 Kanepi-Rus 1 Lakers-Denver 1 Czarni-Kotwica 1(kosz) Trentino-Calipo 1(siatkówka) USA-Czechy 1 (curling) kurs 4,45 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że szpArka może się przełamać w tym meczu i odnieść zwycięstwo. Dlatego odpuszczam na dziś Polską ligę, bo każdy wynik może paść. Długo się zastanawiałem nad Śląskiem u siebie z KSG, ale jakoś nie jestem do końca przekonany, a granie na siłę źle się kończy.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 09.04.2009 o godz. 16:06.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na dziś puszczam takiego singla
LDU Quito (ECU) – Colo Colo (Chi) 09.04.09 22:00 South America – Copa Libertadores typ.1 kurs 1,80 Sportingbet 4/10 Jest to 4 kolejka w Copa Libertadores , obecnie sytuacja w grupie jest taka , że każda drużyna ma szanse na awans . Może opiszę sytuacje jaka obecnie jest w Colo Colo , drużyna w rodzimej lidze w ostatnich 5 meczach zdobyła zaledwie 1 punkt , głośno w mediach mówi że trener zostanie w najbliższych dniach , tygodniach zwolniony . Atmosfera w szatni Colo Colo jest bardzo zła , zawodnicy za złe wyniki obwiniają trenera . Jeśli chodzi o drużynę LDU Quito to w swojej lidze wygrała ostatnio 3 mecze pod rząd i są vice-liderami w swojej lidze . Wielkim atutem LDU Quito jest ich stadion , który jest położony około 2800 m.n.p.m . Ten fakt sprawia że większość drużyn przyjezdnych nie może poradzić sobie z grą na tej wysokości nad poziomem morza. Wystarczy przytoczyć wyniki spotkań LDU z Colo Colo sprzed 2 lat , u siebie Colo Colo wygrało 4-0 , natomiast w Ekwadorze Colo Colo poległo 1-3 . Stadion LDU Quito jest wielkim atutem gospodarzy jak myślą o awansie do dalszej fazy Copa Libertadores ten mecz u siebie muszą wygrać . Zapraszam także na forum www.bet-up.pl , gdzie typuję na bierząco pod nickiem Miro . Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
siemka na weekend 2 kupony 2z3 i jeden zwykły
pierwszy kupon 2z3 grupa a : wigan-arsenal 2 anderlecht-fc brugge 1 breda-alkmaar 2 grupa B : chiveo-milna 2 kapfenberg-salzburg 2 gorzow-widzew 2 grupa C : dortmund -koln 1 hoffenheim-bochum 1 gladbach-wolsburg 2 drugi kupon 2z3: grupa a : cska-lokomotiv 1 hearts-celtic 2 gijon-valencia 2 grupa B : polonia bytom-odra 1 (do przerwy 1:1) łks-arka 0 ŚLĄSK-gronik 02 grupa c : genoa-juventus 2 stuttgart-hamburg 2 flota-podbeskidzie 2 i jeden kupon ako chelsea-bolton 1 liverpool-blackburn-1 sunderladn-manchester 2 st.liege-lokeren 1 lyon-monaco 1 bayern-frankfurt 1 ajax-tillburg 1 LECHIA-bełchatów 10 WISŁA-bełchatów 1 benfica-academica 1 porto-amadora 1 sporting-naval 1 zenit-perm 1 barcelona-huelva 1 zaglebie lubin-jastrzebie 1 15 meczykow za 2 zl 98.95 taki sobie dałem ![]() Pozdrawiam i Życze Wesołych Świąt Wszystkim typerom żeby typy wchodziły TSW![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Śląsk - Górnik 1
Biel - Lausanne 1 kurs:3,60 stawka:10 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zagrales to? Wszyscy polecaja grac przeciwko Kanepi...
zagrałem i chyba słusznie bo: Kanepi-Rus 7:5,6:2 "wszyscy" byli w błędzie ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Śląsk 0-1...w tej lidze to juz mnie nic nie zdziwi,jeszcze pewnie Basel zaraz dostanie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już drugi raz Śląsk mi kupon psuje... Na jesieni niebyłem do nich przekonany teraz jak się w końcu przekonałem to zaczęli przegrywać... Pewnie zremisują i tak czy tak ch*ja z tego będzie...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i po kuponie,remis w koszykówkę jak ja tego nie lubie
![]() Martinho a czy ja się wymądrzam?Mówię tylko że trafiłem to spotkanie i tyle.A jak jesteś dobrym specem od tenisa to powiedz mi czy to spotkanie deblowe które postawiłem jest dobrym posunięciem,bo muszę przyznać że tam głownie na kurs patrzyłem
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 09.04.2009 o godz. 20:57.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Ja na tenisie zeby zjadlem i uwierz mi typowanie tej dyscypliny to nie tylko rozkminka miejsca w rankingu. Estonka to nie zawodniczka na mączkę, to jest zawodniczka typowo na hard, a btw na pewno wazniejszy dla niej jest masters za tydzien. A podobne opinie słysze od ludzi ktory tez mocno w tenisie siedzą Zreszta co ja bede rozkminiac... Nawet slepej kurze czasem ziarno się trafi. ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła - Jaga 1
Sunderland - ManU 2 Barca - Huelva 1 Lyon - Monaco 1 Real - Valladolid 1 Heerenveen - Volendam 1 co o tym myslicie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na jutro:
Parma-Ascoli 1 Wigry-Pelikan 1 Salzburg am-Loeben 1 trochę ryzykownie ale może warto ,kusiło mnie dać na porażke Alkmaar ale tam wszystko jest możliwe ![]() Rocco mi się Twoje typy podobają chociaż może Volendam pójdzie za ciosem ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Siema
co myślicie o tym kuponie Anaheim Mighty Ducks - Dallas Stars 1 St.Louis Blues- Columbus Blue Jackets 1 Edmonton Oilers - Calgary Flames ov 5,5 Minnesota Wild - Nashville Predators 2(KZ) albo under 5.5 ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Ja dziś ufam statystykom i gram +2.5 po kursie 1.70. Do tego Gicquel po 2.50 (tenis Gicquel - Andreev). ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Za100zl
Stoke-Newcastle-X co myslicie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
drugi kupon 2z3:
grupa a : cska-lokomotiv 1 hearts-celtic 2 gijon-valencia 2 grupa B : polonia bytom-odra 1 (do przerwy 1:1) łks-arka 0 ŚLĄSK-gronik 02 grupa c : genoa-juventus 2 stuttgart-hamburg 2 flota-podbeskidzie 2 mogłem zagrać polonie remis a łks dac 1 ale ch*j jedna grupa dopiero poszła a tu jeszcze dzisiaj puściłem jeden kuponik na dziś : Roeselare-Genk 02 Sandanski-Petric 1 Derry-Sligo Rovers 1 Breda-Alkmaar 2 Braga-Maritimo 1 Steaua B.-F.Constanta 1 Samara-Chimki 1 Kocaelispor-Besiktas 2 wiem za dużo meczy ale za 2 zł do wygrania około 58 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sory źle zaznaczyłem górnik zabrze siadł 02
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym nie był taki pewny co do legi i lecha kiedyś też muszą zgubić punkty a grają z zespołami które bronią się przed spadkiem. Wątpie żeby piast odpuścił u siebie to samo cracovia ma nóź na gardle i musi zdobywać punkty
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
a teraz mój pomysł na dzisiejszy kupon:
Wisła - Jagiellonia 1 Piast - Lech 2 Legia - Cracovia 1 Korona - Turek 1 Liverpool - Blackburn 1 Chelsea - Bolton 1 Sunderland - Manchester United 2 no i jeszcze Barcelona - Huelva 1 Zakładana Stawka: np. 10zł AKO: 14.67 Potencjalna wygrana: 132.10zł Co o tym myślicie? Proszę o opinie, komentarze, analizy ![]() Szczerze, obawiam się stawiać na polską ligę. Lech jest zagadką z mocnym (?) ostatnio Piastem. Legia jak zawsze jest ciotą, Craxa ma Ślusarskiego. Jaga ma Frankowskiego, Grosickiego i dobrze gra ostatni, a nasza Wisełka bez polotu bez pomysłu. Wisła może skończyć remisem : / |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Taki jeden luźny kuponik mi sie nasunął,później jakieś inne typy pewnie rozkminie.
Sunderland - Manch.Utd X Wigan - Arsenal X Kurs : 12,24 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mysle nad takimi kuponami:
1.kupon SV Mattersburg - SCR Altach over Kocaelispor - Besiktas JK 2 NAC Breda - AZ Alkmaar over Olympique Nimes - HSC Montpellier 2 Kurs: 10,53 2.kupon Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers 2 Detroit Pistons - New Jersey Nets 1 Memphis Grizzlies - Phoenix Suns under 226 Dallas Mavericks - New Orleans Hornets 1 Kurs: 4,38 Jakieś opinie na temat tych kuponów?
Ostatnio edytowane przez Mamba : 11.04.2009 o godz. 16:37.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|