|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.justin.tv/djcrisvip
Sam zaplacilem za smsa ale nie wiedzialem, ze to po prostu justin. Ogladajcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
po prostu justin ale acces kode trzeba miec
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzeczywiscie, trzeba wpisac. Sporobjcie moj. 9I3Z19TM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co z tym kodem. Gdzie wysłac smsa i za ile?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nitrox może twój błąd polega na tym, że pracujesz na mozilli a uruchamiasz ten pierwszy prostokat który działa TYLKO na IE
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kod najtanszy wystarczy, http://www.hqtv.com.pl/dostep/djcris/index.php
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mi dobrze działa Sopcast już. Ale ponieważ nie znam się na nim (w sumie 1 mecz co ogladam tak rzeczywiście) to ktoś może mi powiedzieć czy da się jakoś zminimalozować czy schować to okienko tam z informacjami: kanał, pomoc ect?
P.S. Padła im (N) relacja? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wrocilo
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Tych komentatorow sie sluchac nie da, szczegolnie tego Jagody z jego "dopowiedzeniami" i zawieszaniem glosu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ja pierd... taka sytuacja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
To całe "N" to gówno jakich mało...
Pół godziny mecz trwa i już druga awaria... ![]()
Ddf
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To jeżeli masz Firefoxa to spróbuj otworzyć tą ikonkę pod tą pierwszą ( na Soccer-Live) tam gdzie masz Lech-Wisła.
Public Sport[450 kb/ s] ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Matko.. Tych komentatorów się słuchać nie da! Jak oni p******ą :/
Masakra ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
To sobie ITI robi reklame
Jak nie komentatorzy, ktorzy gadaja tylko zeby cicho nie bylo, to non stop przerwy w transmisji. I dziwia sie czemu jakis ulamek procenta ma "n" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Działa !! !! WIELKIE DZIEKI !! !! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ja w 47 minucie wyłączyłem głos, dobrze zrobiłem, żałosne żarciki komentatorów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szkoda że radio Biała Gwiazda nie nadaje co mecz. Włączyłbym je na full a wyłączył tych debili z nsportu. Byłby i obraz i dźwięk.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Slask - Gornik na sopcascie, kanal 11028
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Uprzedzając tysiące przed meczowych pytań : "Gdzie można obejrzeć mecz ?"- napiszę to już teraz , ponieważ osobiście wybieram sie na stadion .......
A wiec tak : Mecz będzie zapewne transmitowany na justinTV.... na jakim kanale? Tego jeszcze nie wiadomo ,ale zapewne będzie. Osobiście tego typu oglądania nie polecam. Kiepska jakość obrazu, przerywa, denerwujący ludzie na chacie itd. Raz z konieczności chciałem obejrzeć tam mecz i po 15 min się wk....wiłem i poszłem do baru. Osobiście polecam program SopCast - lepsza jakość obrazu , stabilna transmisja ( nie zacina się), nie ma tysięcy "napinaczy", którzy pie..dolą głupoty na chacie , przez co jakość transmisji ( choć i tak słaba) jeszcze bardziej sie pogarsza..... Teraz podstawowe pytanie : Jak program ściągnąć i jak obejrzeć na nim mecz ? Cała operacja (ściagnięcie , instalacja, spolszczenie ) trwa około 10 minut.. 1.Wchodzimy tu : http://www.soccer-live.pl/podstrona.php?id=sopcast 2.Wybieramy wersje SopCasta , która nas interesuje. (tej na Linuxa osobiście nie miałem) Ja posiadam -SopCast 3.0.3 od dłuższego czasu i żadnych problemów NIGDY z nią nie miałem.....( a często oglądam -Premiership) 3.Pod nazwą programu znajduje sie napis : "Śgiągnij z :" obok znajdują sie dwa linki z napisami "soccer-live". Klikamy w jeden z tych linków i rozpoczyna sie pobieranie . Oczywiście najpierw komputer pyta nas gdzie chcemy zapisać folderz plikiem instalacyjnym. 4. Po ukończeniu pobierania należy rozpakować plik WinRaRem lub innym tego typu programem ( myślę ,ze każdy owy posiada) 5. Klikamy na plik instalacyjny i instalujemy sobie programik 6. Po ukończniu instalacji usuwamy zbedne pliki i już NIC nie musimy robić ! 7. Przed meczem wchodzimy na stony : http://www.soccer-live.pl/ lub http://www.meczyki.pl/ , odnajdujemy mecz , który nas interesuje . pod spodem lub obok znajduję sie odnośnik do SopCasta. Klikamy i program uruchamia sie automatycznie. 8. Po uruchomieniu przez około 2-3 minuty trwa buforowanie i w małym okienku (obok menu głównego programu ) pojawia sie mecz. 9. U góry okienka na , którym oglądamy znajduje sie 5 przycisków na niebieskim tle ...... Klikamy na 1 z nich ( od lewej) . Znika nam meenu główne , które jest w tym momencie zbędne. Powiększamy obraz na cały ekran i cieszymy sie oglądaniem ! Mam nadzieje ,że pomogłem ! naprawdę polecam SopCast - nie jest taki trudny w obsłudze jak się wydaje .... W razie jakiś problemów , proszę pisać na priv do 16 - pózniej mnie nie będzie ....
Ostatnio edytowane przez Wiślak1994 : 11.04.2009 o godz. 08:29.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Dodam tylko od siebie, ze czesto kolo odnosnikow pisze jaki jest minimalny UPLOAD potrzebny do ogladania. Jezeli masz mniejszy NIE WCHODZ na ten link. Znajdz cos innego z mniejszym uploadem, albo ogladaj na justin.tv. Czemu ? Bo przyczyniasz sie do lagow i rwania transmisji A jakbys nie wiedzial jaki masz upload ? Wejdz np na www.speedtest.net |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To chyba trzeba jeszcze raz powtorzyc:
KAZDY kto chce ogladac przez sopcast wchodzi obowiazkowo na www.speedtest.net i jak NIE MASZ UPLOADU 450Kb/s.. to bardzo Cie prosze nie wchodz ! Oglądaj najlepiej na justin.tv pozdrawiam p.s od siebie http://www.speedtest.net/result/450047615.png
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.05.2009 o godz. 15:34.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ścina wam sopcast