|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja bym puscil Singlara, Baszcza trzeba oszczedzac na Arke (Marcelo nie zagra, poprawcie mnie jesli sie myle), Boguskiemu tez by sie urlop przydal, w koncu jest po kadrze, tu moglby wskoczyc Pepe, za Sobola wrzucilbym Cantoro, choc wtedy jakby grali razem z Jirsakiem to moglby byc blamaż w środku pola. Ale Sobol do najmlodszych nie nalezy...no nie wiem, warto ten mecz moze nie odpuscic, ale tez nie wygrac za wszelka cena, bo po kij nam ten puchar? liczy sie rpzede wszystkim mistrz, jak bedzie mistrz, to o tym pucharze nikt nie bedzie pamietal, niech go sobie wygra Stal Sanok, czy Polonia Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jeśli myślisz że Marcelo nie może grac z Arką to sie mylisz .A tak wogule to gramy teraz z Jagiellonia moze ci sie pomylilo.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A Arboleda to nie jest zawieszony na 2 mecze PP (to będzie drugi) za czerwoną kartke w którymś meczu?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
zamiast marcelo glowa i na to samo wychodzi
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O czym Wy piszecie ? Z jakiej okazji Marcelo jest zawieszony ? Przeciez pauzowal tylko jeden mecz (z Amica, liga) i teraz jest "czysty". Poza tym w PP nie mial zadnej kartki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Z jednej strony powinnismy sie bic o PP na 100%, bo sa cztery zespoly w czolowce ligi i tylko dwa miejsca do pucharow (w najlepszym razie bedzie trzecie jesli mistrz lub wicemistrz zdobedzie PP, ale ja bym na to nie liczyl) . W lidze moze sie wydarzyc wszystko, wlacznie z tym, ze wielce faworyzowany Lech zajmie 4 miejsce. Z drugiej strony pojawia sie pytanie co Skorza ma zrobic dysponujac skromna kadra (obecnie juz bez Clebera, Brozka i co chwila bez kartkowiczow), postawic wszystko na jedna karte (liga) czy probowac lapac dwie sroki za ogon, a wtedy moze zabraknac w koncowce sily albo/i ludzi do grania.
CEBANU BASZCZU - MARCELO - GLOWA - PI.BROZEK MALY - SOBOL - CANTORO - BOGUSKI CWIELONG - WTOREK Koment: Zieniu bez formy, Lobo podobnie, dlatego na skrzydla prawonozni, z prikazem dla Rafala scinania do srodka. Cantoro widac, ze 3msce nie gral w pilke, ale gdzies ogrywac sie musi, poza tym jego sila fizyczna wyraznie nie lezy lechitom. Potencjalnie moglby tez zagrac Konrad, ale nie wiem czy fizycznie pociagnie 90min. ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to mam racje. Dzieki za potwierdzenie.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy jest jakas transmisja telewizyjna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
na n sporty chyba!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby polsat sport mial puchar to by na polsacie albo tv4 puscili najwazniejsze mecze a tak to lipa, nie bede bral n dla pucharu polski, a liga mistrzow mniej mnie interesuje niz Wisełka
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W ramach ciekawostki, na kanale 65059 leci mecz pejsow, warto posluchac ich "dopingu"
Czasem nawet pilkarze na boisku ich przekrzykuja. I smieszne teksty mowi koles ze szczekaczkaW dodatku pozdrawia nas moze ze 100 osob ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 07.04.2009 o godz. 17:00.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Na boisku dość wyrównany mecz ale to Polonia prowadzi 1:0 od 5 minuty (Ivanowski)i jest już blisko półfinału. Od 33 minuty zero dopingu... Powód: TYLKO WISŁA!!!
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 07.04.2009 o godz. 17:32.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to mnie wk..ia najbardzie zeby ogladnac wszystkie mecze PP, PE, Ekstraklase, LM a UEFA w TVP trzeba miec wykupione trzy pakiety w trzech innych platformach cyfrowych. tylko dla pilki noznej
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale kocioł robią<lol2>
Ostatnio edytowane przez kadziolek1906 : 07.04.2009 o godz. 17:57.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy gdzieś w internecie będzie można zobaczyć jutrzejszy mecz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jest jeszcze 1 liga na TVP Sport Jakby człowiek mial te 3 platformy,to nie ma bata,cały weekend ogląda mecze A reszte tygodnia,powtórki tych co nie zobaczył w weekend ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
jeśli chodzi o mecz z leszkami to na meczyki .pl zazwyczaj są transmisje z większości spotkań . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Orietuje sie ktos w ktorym lokalu w Krakowie bedzie mozna dzis mecz ogladnac? Ma jakas knajpa ta cala N?
![]()
WISŁA KRAKÓW - pierwszy klub założony przez POLAKÓW!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pod Brunatnym Niedźwiedziem na Wawrzyńca.
Bardzo miły lokal. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jest możliwośc zamówienia relacji sms z dzisiejszego meczu na jakiejs stronie ?
![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
SopCast (jesli masz zainstalowany)
Wchodzisz na http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia gdzie o 17:30 klikasz na play. ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
www.soccer-live.pl w ramówce poniedziałek - piątek godzina 17.30 Public Sport.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
chodzi mi o relacje SMS z meczu gdyż niestety nie będe dał rady oglądać meczu w TV. ![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Witam , pytanko w jakiej knajpie na rynku bedzie mozna ogladac Wisełke na n-sport
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Po Ruchu i Polonii W. do półfinału Pucharu polski awansowała Legia Warszawa. Dziś w Sanoku zremisowali (!) z zaledwie IV - ligową Stalą 1:1. Oprócz ruchu Chorzów reszta półfinalistów to absolutna czołówka tego sezonu więc walka o Puchar a zarazem o miejsce w Lidze Europejskiej będzie dość ciekawa.
Mam nadzieję, że Wisła znajdzie się w tym gronie a w półfinale trafimy na przeciwnika, który przyjmuje na swoim stadionie kibiców gości... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
raczej szans nie ma na wyjazd, Polonia nie przyjmuje, Ruch teraz też, Legia też.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cebanu w bramce!!
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Diaz musi jak wół pracowac, zero odpoczynku. Czemu nie gra Niedzielan to ja nie wiem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wisła: Ilie Cebanu - Peter Singlar, Marcelo, Arkadiusz Głowacki, Piotr Brożek - Wojciech Łobodziński, Radosław Sobolewski, Junior Diaz, Patryk Małecki - Piotr Ćwielong, Beto
zaskoczył Skorża składem. Brak Baszcza, Pawełka, Boguskiego, Cantoro... ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|