|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
co panowie na lm ? ja myślę że chelsea powinna wygrać z liverpoolem i warto zagrać kurs ponad 3 zl :]
anderlecht 0:0 ;/ ale ac grupa weszła skoromnie 15.10 zl ale zawsze coś pozdro ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Co do LM w tym tyg,to jedynie moze pojdzie singielek na Barcelone za wieksza stawke,poza tym odpuszczam. pzdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja na dziś zagrałem:
Sparta-Liberec 1-1 Freiburg-Ahlen 1-1 Widzew-Dolcan 1-1 Schiavone,Vinci-Cabeza,Candel 1 Szkocja-Finlandia 1 (curling) Czechy-Kanada 2 (curling) i takie pytanie gdzie można curlingu wyniki na żywo śledzić? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wisła 1
Bayern 1 Manchester 2 Barcelona 1 za 1600zł warto grać to ? Proszę o jakieś rady wskazówki wszystko sobota ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wstrzymaj się jeszcze z drużynami grającymi w LM. Powypadają jacyś ważni zawodnicy ze składu i może być bubel... Do tego jeszcze masz rewanż LM zaraz po tej kolejce ligowej co chcesz grać więc mogą dać odpocząć gwiazdeczką i jakiś niefartowny remis się przypląta :/
Na pierwszy rzut oka wygląda, że musi wejść, no ale musi to na Rusi... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok ok dzięki wielkie za wskazówki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja na Twoim miejscu zagrałbym np za te 600 zł żeby w razie jakiejś wpadki mieć za co ewentualnie grać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Moja rada jest taka, żebyś sobie wypłacił tego tysiąca i grał za 600 jeśli już musisz grać za tą kasę. Przynajmniej nie będziesz w plecy, a z reguły takie pomnażanie źle się kończy. Na pewno nie grałbym na LM- nie podpalaj się, tylko zagraj z głową. Już raz Ci się bardzo pofarciło- wątpię, że to się powtórzy tak szybko.
Lukas- nie byłbym taki pewny tego Widzewa dziś. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie nie ja oprócz tego co chce zagrać mam pieniądze na koncie na czarną godzinę , poza tym Pan Dudi często mi się tak farci
wkońcu 8 lat grania swoje robi , ale wpadki też są , tylko chciałem się zapytać o te rady co do meczów weekendowych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam
Zleciłem wypłate dosyć dużej sumy. Dostałem od expekta maila z treścią: Szanowny Kliencie, Aby zapewnić wysokie standardy bezpieczeństwa transakcji, jak również ochronić Twoje fundusze przed użyciem ich przez nieuprawnioną stronę trzecią zwracamy się z prośbą (postępując stosownie do odpowiednich przepisów legislacyjnych) o przesłanie następujących dokumentów: 1. Dowodu tożsamości Kopię paszportu lub dowodu osobistego ze zdjęciem 2. Potwierdzenia płatności Wyraźną kopię Twoich kart/-y kredytowej lub debetowej LUB screen z Twojego konta Moneybookers/ClickandBuy/NETELLER z widocznym potwierdzeniem dokonanego depozytu do naszego serwisu, w zależności od wybranej formy wpłaty. 3. Potwierdzenie danych adresowych Kopia aktualnego wyciągu z banku/opłaty za użytkowanie mieszkania, na której zamieszczone będą dane osobowe, adres zamieszkania i numer konta. Pierwsze dwa punkty rozumiem, jednak trzeci nie wiem skąd mam wziąć, gdyż za mieszkanie nie płacę ja tylko rodzice. Chyba że wystarczy screen z konta bankowego internetowego gdzie będzie podany numer konta i moje dane? I co do drugiego punktu, to wystarczy jak zrobię skan karty bankomatowej z podanymi moimi danymi? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pan Dudi ale to podwójna szansa więc może do przerwy jakieś ich skromne prowadzenie
poczekamy do wieczora ale jestem dobrej myśli![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Dosyc duza tzn ile ? rzedu 10 tys? ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej wystarczy print screen wyciągu bankowego.
Pkt 2- zależy jak kasę wpłacałeś- jeśli przez kartę, to chyba chodzi o skan karty, jeśli przez moneybookers- print screen tego przelewu itd. Chyba ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zabezpieczaja W ten sposob oficjalnie Ciebie,ale wiadomo,ze jak przychodzi do wyplaty kasy to tez siebie
Bo wiadomo,ze znajdzie sie ktos,kto im tego nie dostarczy i pieniazki zostaja u nich ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zabezpieczają siebie w ten sposób, żeby jedna osoba nie założyła kilku kont i dzięki temu nie dostawała od nich darmowych bonusów przecież, a nie ze względu na to, że liczą, że może ktoś nie dostarczy. No i jak widać koledze Lukasowi kupon położył się na Widzewie (BTW podwójna szansa, to zakład typu 1X, lub X2, a nie 1/1 (czyli prowadzenie gospodarzy do przerwy i do końca
).![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie,nie w fortunie gram i to jest ALBO do przerwy albo na koniec bo najlepszy przykład to mecz Feyenoordu wczoraj,co nie zmienia faktu że kupon poległ przez Sparte bo 1:1(0:0) to jakby nie było w podwójnej szansie x-x
na te zaklady o których Ty mowisz jest oferta wynik poł/wynik spotkania i tam są dużo wyższe kursy iz na tą podwójną szansę i jest tak oznaczone jak Ty mówisz czyli np 1/1 a nie 1-1 mały niuansik ![]() za stroną firmy:np. X - Y typ 1-1 : po połowie jest X - Y 1:0, a wynik meczu końcowy X - Y 1:3 W takiej sytuacji tez wygrywamy ponieważ, odnosi się to do wyniku po połowie LUB całym meczu.(w tym przypadku dobrze wytypowaliśmy wynik po połowie).
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 06.04.2009 o godz. 19:16.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Widzew 2:1 Dolcan 86 minuta ^^ Prawie jak Milan ostatnio
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co sądzicie o tym na środe
MaNU - FC Porto 1 Stal Sanok - Legia 2 Lech - Wisła 2 Barcelona - Bayern 1 Liverpool - Chelsea 1 Cardiff - Dearby 1 ?Villarreal - Arsenal 2 Stawka : 4zł Wygrana: 128zł |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Postawił 1/1, czyli, że Widzew będzie prowadził do przerwy (przynajmniej tak to zrozumiałem). Edit: Nawet nie zauważyłem, że jest tam post skierowany do mnie, ewentualnie przeczytałem go zanim go edytowałeś,a potem już nie zwracałem na niego uwagi. Nigdy nie grałem w Fortunie i stąd się to wzięło. Edit 2: Betclick daje +100% do 50 zł do depozytu od już zarejestrowanych klientów. Bardzo dobre warunki wypłaty obrót samym bonusem 3 x po kursie 1,2 na zdarzenia z 3 możliwościami wyniku (wygrana/ remis/ porażka).
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 07.04.2009 o godz. 10:11.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panie Dudi wyżej Panu wytłumaczyłem jaka jest różnica w fortunie z tymi zakładami 1/1 czy 1-1 ogolnie to mecz siadł ale to musztarda po obiedzie.na jutro ryzykuje:
Cracovia-Polonia X-X (1 pol lub koniec) Lubin-Ruch X-X (1 pol lub koniec) Panduri-Steaua x2 Watford-Southampton 1x Leyton-Leeds x2 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ja chyba pójdę jutro w coś takiego:
Farjestads - HV 71 1 San Jose - Colorado 1 New Jersey - Toronto 1 Philadelphia - Florida 1 Sheffield Utd. - Barnsley 1 Manch.Utd. - FC Porto 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
takie coś w związku z promocją na expekt
Kupon stworzony Wt 07/04/09 10:41 stawka : 50.00 PLN możliwa wygrana 165.00 PLN data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs Wt 07/04/09 20:45 Manchester United - Porto obie drużyny strzelą Liga Mistrzów Nie 1.65 Śr 08/04/09 20:45 Barcelona - Bayern München obie drużyny strzelą Liga Mistrzów Nie 2.00 ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Villarreal - Arsenal 2
Machester-Porto 1 Barca-Bayern 1 Liverpool-Chelsea 02 lech-WISŁA 02 za 10 zł około 65 zł do wygrania ![]() ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Manchester - Porto 1
Villarreal - Arsenal X2 1,92 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bondar.A.,Bondaren.K.-Koryttseva,Kudryavts. 1
Spadea-Juska 1 Sacramento-Lakers 2(zwycięzca) Davos-Kloten 1(zwycięzca) kurs:3,20 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Celtic 2
Rangers 1 Liverpool - Chelsea X Co o tym myślicie ? ![]() |
|