|
|||||||
| Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciekawe co będzie teraz jej trzecim domem
![]() ![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
napred zvezda leeee!
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Myślę, ze to jest początek końca Jej przygody z koszykówką...
![]()
PNU '06
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To juz bodajże czwarty z kolei początek końca kariery tej pani..
![]()
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."
Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Decyzja jak dla mnie totalnie absurdalna! Za odejściem tej Pani nie miałem nic przeciwko, ale nie w takim momencie! Przecież po to była zakontraktowana, aby grać w fazie play off. A ta się jeszcze nie zaczęła... Jeżeli taka jest sytuacja, to nie mogę pojąć dlaczego nie rozwiązali kontraktu wtedy, kiedy jeszcze była możliwość ściągnięcia kogoś na jej miejsce... To ,że Holdsclaw ma już kolana nie do gry w kosza było wiadome przed sezonem, zarząd nie wykazał się konsekwencją w tym przypadku...
![]() MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja powiem krótko po tej pani płakał nie będę podobnie jak po Canty, jakoś w głowie mam kilka zachowań Holdsclaw i nie akceptowałem jej w Wiśle, więc dla mnie nieważne w, którym momencie ważne, że jej nie ma.
Zresztą ten zespól dla mnie to jakiś zlepek bez ładu składu gdzie połowa zawodniczek mnie po prostu drażni, to nie jest Wisła jaką chce oglądać bo tak naprawdę z nielicznymi wyjątkami są to zawodniczki co przyszły tu troszkę skosić pieniążków, a Wisłę mają głęboko i ja mam do nich takie samo podejście. Fajnie, że jeszcze są nieliczne którym zależy na tym klubie i kibicach, ale z moich obserwacji myślę, że to mniejszość. A co do postu Jeżyka to zarząd nie wykazał się myśleniem nie teraz a wtedy kiedy kompletowali nowy skład z takimi rodzynkami jak Canty, Holdsclaw i Maksimovic, których po prostu nie trawię.
Ostatnio edytowane przez emsi : 26.02.2009 o godz. 19:26.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja też od początku sezonu nie kryłem, że w szczególności pierwszym dwóm ani za pobyt w Gdyni nie powinno być tu miejsca, ani ze względu sportowego (Holdsclaw może i była jedna z najlepszych ale...kolana). Jeżeli jednak zarząd zapłacił im z pewnością nie małe pieniążki, to powinien być chociaż konsekwentny. Bo w tym momencie to Pani Holdsclaw pobierała pieniądze za...no właśnie za co?
![]() MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
no to dowalily do pieca - CCC 70:66 Wisła
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Energia Toruń - Wisła Kraków 66:69 [22:26] [12:8] [16:15] [16:20]
Stan rywalizacji 0-3 A więc w półfinale play-off PLKK gramy z Lotosem: 28.03/29.03 - dwa mecze w Gdyni 4.04 i ew. 5.04 - dwa mecze w Krakowie oraz ew. 8.04 - mecz w Gdyni ![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w pierwszym meczu polfinalowym zebralismy niezle manto: Lotos - Wisła 78:57
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
najlepsza trzecia kwarta
19-4 |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
mecze z Lotosem mogą mieć rózne rozstrzygnięcia, ostatnio w finale PP wygraliśmy w Gdyni, teraz ostra porażka. Nie ma się co deprymować tylko walka w następnych meczach;
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w drugim meczu polfinalowym, po pierwszej polowie 39:21
to jest ku..a jakas kpina.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 29.03.2009 o godz. 16:09.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
33-16 bez kitu jak nie przejdziemy lotosu to moze byc po dobrej koszykowce w Krakowie !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
edit:
wynik koncowy 81:60 dla Lotosu nasze statystyki: za 2 - 17/47, za 3 - 5/15. u nas grala jedynie Marta - 27 pkt., ale jedna zawodniczka ciezko wygrac mecz Can-Pack na pewno rezygnuje po sezonie, jak nie zdobedziemy misrzostwa?
Ostatnio edytowane przez Coglin : 29.03.2009 o godz. 17:03.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
no właśnie, tylko jak na razie zero walki...zero wiary w siebie,dramat.
![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niestety nie oglądałem meczu, ale wynik 81:60 i wszystkie kwarty przegrane mówią za siebie:( Trudno, trzeba przyjść w sobotę (i miejmy nadzieję w niedzielę) i wspomóc dziewczyny.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Widzę, że po ostatnich meczach na naszym forum cisza. czekają nas jednka jedne z ważniejszych meczy. czas więć na mobilizacje. wiem, że nastroje są niżowe, ale jezcze nic straconego. cały czas pisze sie, że Wisła straci sponsora. ten rok jest rzeczywiście słabe. jednak musimy uświadomić sobie, że 2 podstawowe zawodniczki nie grają ( Wielebna i Chamika). w zwiazku z tym nasz potencjał jest o wiele mniejszy. Po 3 latach wielkich sukcesów może być gorszy rok. Sponsor nie powinien odchodzić tylko podobnie jak w wypadku Lotosu zaufać jeszcze raz drużynie z tradycjami. W wypadku Lotosu tak było. dal nich 3 porażki w okolicznościach jakie dobrze zanmy były tragedią. Nikt jedank nie rezygnował ze sponsorowania drużyny. tak więc w sobotę widzimy sie na meczu i pokazujemy, że koszykarki też są ważne dla naszego klubu.
|
|
|
|
napred zvezda leeee!
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Po tym weekendzie, to jedyne co można powiedzieć to całe szczeście, że nie przegraliśmy jeszcze więcej i Lotos nie rozjechał nas jeszcze mocniej.
Czy widzieliście mecz w TV? Widzieliście jakąś walkę, chęć zwycięstwa? Widzieliście nasze koszykarki mobilizujące się do jeszcze większego wysiłku i walki? Odpowiedź brzmi NIE! Myślałem, że najgorsze mamy już za sobą, że kryzys po porażkach z Lesznem i Polkowicami jest już za nami, że PP i wygrana z Lotosem na zakończenie rozgrywek zasadniczych to dobry prognostyk przed zbliżającymi się play-off'ami. I co? Zaje****abiście się zawiodłem - jak każdy kibic koszykówki. Pod kątem sportowym, zarówno sobotni jak i niedzielny mecz pokazał przepaść jaka dzieli nas i Lotos. to tak jakby nasi piłkarze mieli się zmierzyć z czołówką europejską z Man U, czy Barceloną na czele. Takiego popisu nieporadności w ataku (SKUTECZNOŚĆ NA GRANICACH WYTRZYMAŁOŚCI KAŻDEGO KIBICA), brak zespołowej gry w obronie i niecheć do wygrania meczów spowodowały, że było mi wstyd. Mam pytanie skąd uśmiechy na twarzach Pań Maksimovic, Gburczyk czy Skerovicz po tzw. air-ballach A co mamy powiedzieć MY, kibice, zawsze do końca wierzący w nasze dziewczyny? Skąd nagle taka zajebista nieporadnosc w poczynaniach naszych dziewczyn? Czy one napewno są godne reprezentowania naszych barw? Czy one chcą wygrać z Lotosem? Bardzo dużo pytań bez odpowiedzi, bardzo dużo zarzutów i niezrozumienia dla tego co mogliśmy w weekend zobaczyć na parkiecie w Gdyni. Wydaje mi się, ze należy napewno naszym dziewczynom przypomnieć w jakim klubie występują i co reprezentują sobą ubierając trykoty z Białą Gwiazdą na piersi i reprezentując najbardziej utytułowany zespół żeńskiej koszykówki w Polsce. Przegrać można, ale po walce! Mówie stanowcze NIE dla takiego zachowania zawodników reprezentujących nasze barwy! A my kibice, pojawmy się na najbliższym meczu i pokażmy naszym "gwiazdkom", że WISŁA TO MY. Wszyscy na hale! ![]()
PNU '06
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
ufff udało mi się odzyskać hasło do tego forum.
ja tylko do jednej kwesti sie odniosę Cytat:
Pani Canty notuje cudowne 4/19 z gry w dwumeczu z Lotosem Pani Szamika poszukuje 3 domu( po Krakowie i Gdyni) to wszystko ![]() poza tym z całą resztą się zgadzam ![]() Powód: ...
Ostatnio edytowane przez ann : 30.03.2009 o godz. 23:32.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://live.plkk.pl/plkk/mecz.html?game_id=2477 jak narazie przegrywamy 6 pkt po 3. kwarcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przykre to... bylo już tylko 42-45, a mecz sie konczy wynikiem 42-60.. ;/ tragedia..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a to wynikalo z nieskutecznosci gry pod koszem :/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Koniec marzeń o mistrzowskim tytule: Fotogaleria
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jezeli ktos ustawial sie z mezem Boby na odbior szalika Zvezdy to niech podbije na priv
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Romek.TS : 17.04.2009 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Trudne gra. Marta well done |
|
|