|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
uff....Tylko martwi mnie ten zapis o tym, że NA RAZIE nie jest potrzebna operacja...oby rehabilitacja przebiegała bez zadnych problemów i Paweł jeszcze w tym sezonie wróci
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Obstawiam, że w meczu z Górnikiem Broziu raczej zagra.
)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gdzieś tam pisało, że na mecz z Jagą będzie gotowy ale mi się w to niechce wierzyć, choć nie obraziłbym się jakby wystąpił. Mimo wszystko nie mamy słabych napastników i "powoli" trzeba się oswajać z grą bez Pawła.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja szczerze mówiąc wolałbym, żeby nie podejmować ryzyka i upewnić się, czy brak operacji nie spowoduje jakichś komplikacji w razie kolejnego urazu. Zdrowie Brożka jest ważniejsze, niż jego występ z Jagą.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez __Cobra__ : 29.03.2009 o godz. 15:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
BROZIO JUŻ TRENUJE
http://www.youtube.com/watch?v=xjAnx...e=channel_page ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy to nie sądzę, żeby diagnozy były jakoś naciągane tylko po to żeby Brożek szybciej wrócił do gry. Po za tym, gdyby coś było nie tak to sam Paweł na pewno dałby o tym znać. Urazy kolana dają o sobie znać bardzo wyraźnie i wg. mnie gdyby coś było nie tak wszyscy byśmy już o tym wiedzieli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ale to w końcu mógłby mi ktoś napisać jaka była diagnoza ostateczna Brożka? Bo ja słyszałem że nie ma uszkodzonych więzadeł krzyżowych przednich ani tylnych, ale ma uszkodzone poboczne przyśrodkowe i rozerwaną torebkę stawową. Czy ktoś mógłby to sprostować? Bo jeśli ma jakiekolwiek uszkodzone więzadła to czas trwania rehabilitacji i dojścia do pełnej sprawności nie może być krótszy niż 1,5 miesiąca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Diagnoza była taka, że nie wchodzimy w kolano Pawła. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
www.wislaportal.pl/news.php?id=15061
Ciekawy komentarz użytkownika Maldini: Cytat:
Powód: zły link
Ostatnio edytowane przez Hives4 : 04.04.2009 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A co tu potwierdzac. Jakis ancymon wyprodukowal swoje marne wypociny na forum i sie pewnie teraz cieszy, ze jakis poszukiwacz tanich sensacji wzial jego slowa na serio. Żurawski strzelil bramke przeciwko Lechowi i jakos nigdy nie widzialem, zeby slabej gral w potyczkach z tym zespolem. Lech to klub, w ktorym zaczal profesjonalna pilke i nie mozemy miec pretensji do niego, ze stawia te 2 kluby (znaczy obecna Amice i Wisle) na rowni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
"Weszło" o Boguskim, na swoim typowym, dennym poziomie. Wchodzić na własną odpowiedzialność.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wyłapany tekst o tym, że nie zagra Garguła jest jednak niezły ;]
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wszyscy czekają aż niejaki Beto się na tyle zaaklimatyzuje że zacznie cóś grać
wydaje mi się że próżne oczekiwania bo... to kopacz słaby lub bardzo słaby prosto z brazylijskiej plaży lub ligi stanowej mieliśmy tu swego czasu drągala na którego pomstowaliśmy, twierdziliśmy że to drewnik, cienias i w ogóle... tyle tylko że to drewno strzelało bramki czyli robił to co Beto zrobić nie potrafi... Branko Radovanović... obecnie a u nas... proszę bardzo: liga 11-3 PP: 2-3 PE: 2-2 PUEFA 7-0 w sumie: 22-8 pomstowaliśmy narzekaliśmy ale tak sobie myślę z perspektywy czasu że Branko był o dwie klasy lepszy od Brazylijczyka... ps. oglądnąłem uważnie powtórkę wolnego po którym Amika strzeliła gola. Arboleda przepchnął Boguskiego a Beto... cóż stał jak cip* z rozkraczonymi nogami... I raczej nikt go nie popychał.. po prostu stał jak .... :(
Ostatnio edytowane przez manson777 : 06.04.2009 o godz. 23:40.
![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No fakt... Branko juz na starcie dostał etykietkę "drewna" Beto wg mnie ROKUJE jakies nadzieje ze przystosuje sie do gry z polskimi obońcami ,bo na razie wyglada to tak jakby chciał "zobaczyc" jak sie gra w pilke w Polsce. Ale ta akcja z Amika gdzie dosc dlugo mial pilke i nie dal jej sobie odebrac -niby jedna akcja ale daje jakis obraz jaki to typ napastnika ,napewno nie wykończeniowego. To taki Crouch tylke ze musi nabrac wiecej swobody ,bo umiejetnosci ma,smiem twierdzic ze duze wieksze niz Radovanovic,ktorego przyklad podajesz. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Tyle, że Radovanović był najlepiej w ostatnich latach grającym głowa napastnikiem w Wiśle. Do tej pory mam w pamięci gol po rzucie rożnym w meczu z Koroną, przed którym kumpel pyta jak oni chca strzelić bramkę, skoro stoi jeden Branko w polu karnym i 5 obrońców. Wbrew pozorom nie był też taki wolny za jakiego go uważano (vide bramka z Odrą w PE). Daleko mi od skreślania Beto, aczkolwiek porównując go w tym momencie do Radovanovica to w mojej opinii Serb prezentował się dużo lepiej i posiadał walory, które bardziej by nam się teraz przydały.
Ostatnio edytowane przez Jurand : 07.04.2009 o godz. 14:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=20689 czemu nikt mu nie da szansy ? ;] w pierwszym składzie. Może to nowy Lubański?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5578
Sobolewski piłkarzem marca ![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Łobo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
tyle tego szukałem... dzięki
![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No i teraz zobaczycie, że Pawełek jest lepszy niż Cebanu, okaże się to w meczach z Jagą i paru następnych
) . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jestem naprawdę w szoku po wsyłuchaniu wywiadu z Ilie - wiedziałam, że ma łatwość w uczeniu się języków, ale jego swoboda i poprawność mówienia po polsku jest naprawdę godna podziwu, meczu nie widziałam więc sie nie wypowiadam na temat jego sportowych umiejętności
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Szkoda że wczesniej nas nie oswieciłes. Gdy wszyscy mówili że musi byc inny bramkarz mogłeś to napisać. Jestem ciekaw meczu z Jagą . PZDR
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|

|