|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ale przed WTSK bylo spiewane HSV to ich napewno podraznilo slychac bylo to z innej czesci stadionu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
OMG, na meczu chyba spora ekipa Amiki, "lalalala..." będą wyć do końca meczu?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Byłem na Polska-USA i nie było nic anty. To tylko świadczy o nich, jak to ktoś wyżej napisał, że chcąc się ujawnić śpiewają coś anty, widać była przyjaźń ze starozakonnymi procentuje..
jednak mam pytanie do kogoś kto tam był/dostał info tel. czy ktokolwiek ich sprowokował, były jakieś zadymy przed meczem, jakaś WIŚLACKA flaga może? Cokolwiek? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zeby tylko nie połamali Boguskiego...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
****a, ale Kubuś za.......ił brameczkę!
Edit: Jasny ****, a jednak zaliczono to uderzenie Smolarkowi Sorry za moją podnietę.![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
i tak zasługa Kuby
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No strzał przepiękny. Smolarek może síę pocieszyć do kolejnej kolejki Premiership.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie było spalonego.
Brawo Rafał! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ooo, jestem vip'em na weszło. Zacytowali mnie w relacji.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czy tylko ja widziałem ten strzał
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
zostaje nam czekać tylko na DYCHĘ
Boguski na Hattricka !
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 01.04.2009 o godz. 21:10.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taaaak !!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Chciałeś DYCHE to masz DYCHE ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Aż żal przyjezdnych.
Tymczasem Czechy straciły bramkę, Słowacja 2-1 prowadzi. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to Dziękuję
![]() Dziesięć do Zera ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Brawo Polska ale to był mecz z C klasą więc podniecać się nie ma co, najbardziej rozśmieszający moment meczu to pozdrowienia dla Wisły, wiedzą kto rządzi i tu ich boli, srał pies na kielce i tą ich koronę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
dlaczego nie mamy takich fajnych siatek w naszych bramkach? piłka fajnie w nich trzepocze.
dziękujemy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No zajebiście się gra, jak przeciwnik stoi a bramkarz nie wie co robi.....gorzej, gdy przeciwnik cokolwiek gra .... o czym sie przekonaliśmy w sobotę
Bez dwóch zdań - w lidze amatorów bylibyśmy nie do pokonania Nasi piłkarze zrobili co mieli zrobić, ale wszelka euforia, czy zachwyt po tym meczu są delikatnie mówiąc - na wyrost. Niestety dziennikarze TVP chyba faktycznie uważają, że wynik w tym meczu mówi cokolwiek więcej o polskiej reprezentacji niż to co widzimy od czasu mistrzostw ...... A najgorsze jest to, że Leo sie utrzyma - no, Panie i Panowie w końcu drużyna pod jego wodzą rozgromiła nie byle kogo ....... San Marino, eh.... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
I wszyscy razem: LEOOOOOOOOOOOOOO!
Ciekawe co jutro wyczytam w gazetach ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
to że śpiewają coś na naszą WISEŁKĘ to tylko świadczy o ich kompleksach (nawet swoich flag korona nie umie upilnować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wynik niezły, ale nie da się ukryć, że przeciwnik praktycznie nie istniał na boisku (w końcu czego oczekiwać od San Marino?). A zachowanie kieleckiej hołoty szkoda komentować - sami sobie wystawiają ocenę tym, co pokazują na meczu reprezentacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To Ty myślisz że Szpakowski sobie sam przygotowuje statystyki? Czy bawisz się w Prima Aprilis? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Swoją drogą, żal mi trochę piłkarzy z San Marino. Tak piłkarzy, to nie jest kpina. Oni nie grają dla kasy, nie grają dla szpanu. Grają bo lubią grać w nogę. O to chodzi z piłce nożnej. A taki Smolarek-wsiur olewa piłkarza, który chciał pamiątkowej koszulki. Mam nadzieję, że San Marino niedługo będzie się mogła cieszyć z jakiegoś remisu, albo chociaż ze strzelonego gola. W końcu "w życiu piękne są tylko chwile".
A to tak na marginesie: http://i41.tinypic.com/2n6oee.jpg ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
o to mi chodzi że najpierw dureń nie wie, że było 9-0 z Norwegią,
jak mu powiedzieli to wymyślił baran, ze Lubański strzelił 5 bramek Co jak co, ale w '63 to moi rodzice ledwo do szkoły chodzili i ja wiem, ze bło wtedy 9-0, jak równiez wiem, ze Lubańskie nie strzelił wtedy 5 bramek a jedną. Jak idiota całe zycie jest "dziennikarzem" sportowym to mógłby równiez trakie rzeczy wiedzieć... ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smolarek to jest typowy showman. Te jego gesty po bramkach, istne gwiazdorstwo. No i jeszcze ta koszulka.
Dzisiejsze bramki mu nie pomogą w Boltonie, jestem tego pewien.
![]() Dobranoc. Lech 0:2 Wisła.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 01.04.2009 o godz. 21:36.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|