|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zaistnieli kibice spiewając WTSK....:]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dosłownie parę sekund później Szpakowski wypowiada się o fantastycznej postawie kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
właśnie kuźwa w pierwszym momencie nie byłem pewien czy na pewno o Nas chodzi, ale jak widzę to nie tylko ja to usłyszałem...
trzeba mieć ****a kompleksy... ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Abstrachując od koroniarskich frustratow, to żal mi tych piłkarzy San Marino. Mam nadzieje, ze nasi tak samo złotają Irlandie Pn w jesieni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
tak szczerze to czego się spodziewaliście ? ktoś napisał że scyzory mieszają kluby w reprezentacje. a byleś na Polska-Usa ?
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Najlepszy był Szpakowski, który chwilę po "pozdrowieniach" dla nas stwierdza - świetna atmosfera na meczu, bardzo dobre zachowanie kibiców
On to zawsze ma wyczucie chwili |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Słoma wyszła z kieleckich butów,no ale czego się spodziewać po ludziach którzy mają zgode z "propagandzistami z drugiej strony Błoń"? Ciekawe czy ci sami najpierw skandowali Rafał Boguski,a potem spiewali WTSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Miałem wrażenie że zaraz po WTSK poszło Lech zdechł Kolejorz, ale może mi sie przesłyszało. Śpiewali też Eintracht
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jutro będzie znów "Leo cudotwórca" ;/
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kamson- co racja to racja, ale to pod wplywem chwili
![]() ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Co nie zmienia faktu że zachowanie żałosne. ![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Hołota i drobnomieszczaństwo. Przeciw zasadzie "wpuścić chamstwo na salony"- a kysz frustraci i kompleksarze. Żal, żal, żal.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Mimo wszystko dochodzę do "dobrej" dyspozycji naszych z wielkim dystansem, bowiem "gra się tak jak przeciwnik pozwala"... Brawo Boguski. |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
po WTSK kilkaset osób zaczeło gwizdać i śpiewać ŚLĄSK i WISŁA OOO tak mi napisał kolega będacy na meczu...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
olać WTSK, niech sie cieszą leszczyki
ale po ch** LEO śpiewać? To że tak gramy to raczej zasługa arcy słabego przeciwnika ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Świadczy tylko o tym jacy są żałośni .Gdzie jak gdzie ale nie na reprezentacji ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Żal?
Dla SM przegrać 0-7 to sukces )![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A może "krótkowzroczni" dojdą dlaczego Korona wyzwała Wisłę? Czy może niektórzy już zapomnieli. Mają powód wiec wyzywają.
Co do mieszania klubu na reprezentacji to kłania się Polska-USA. Wisła była cacy, Korona już nie ![]()
WP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie Szpakowski tylko Szpakoski. Tak samo jak Lewandoski, Błaszczykoski. Nie mam nic do gościa ale jak sobie nazwiska skraca to mnie ziemniaki rosną w piwnicy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Boguski ! raz, dwa, trzy ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jechanie po innych klubach na reprezentacji to już strasznie niski poziom. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ogólnie nie ma co przeżywać. Słyszę że Korona coś tam próbuje rozkręcać doping na kadrze, ale to "to my, to my Polacy" po Glasgow takie sobie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no tak,
zresztą Panowie spokojnie info tel. że śpiewali o Płocku ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
mi najbardziej sie spodobało to,ze jak juz postanowili sie ujawnić, to nie pochwalili swojego klubiku smiesznego tylko nas
![]() jednak nie przez przypadek Kielce uchodza za prawdziwe zadupie i koniec świata PS Ale sie gra jak przeciwnik stoi co? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Panowie nie róbcie wiochy, niech w Kielcach robią. Na razie lejemy San Marino, ważniejsze są wyniki u rywali a tam na razie remisy, które nam pasują idealnie.
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Po pierwsze nie rozumie niektórych Wiślaków którzy "cieszą się" że mamy coraz więcej pozdrowień i anty FC... Z czego tu się cieszyć? Że przy 15 tysiącach i milionach przed tv NA REPREZENTACJI śpiewa się coś anty na naszą WISŁĘ
Na początku wielkie zdziwienie, a po chwili już wiedziałem że to było WTSK... Już potem nawet nie słuchałem czy były wrzuty na inne kluby... Zachowanie scyzoryków idiotyczne i to jest dla nich gwóźdź do trumny w kibicowskiej Polsce... Rozumiem nienawiść z ich strony, bo my też za nimi nie przepadamy, ale ludzie... TO JEST REPRA. Wogule nie przekonuje mnie argument (jaki zapewne wystawią kielczanie) że my wywiesiliśmy na reprze ABG i przez chwile był doping dla Wisły, bo to było przy fatalnej grze naszych i ogulnej frustaracji, ale niebyło tam bluzg!!! A oni przy 4:0 zero jadą wrzuty... Idiotyzm. Ale zbyt się nie przejmuję bo: koronka po tym incydencie jest już zlekceważona przez reszte ekip, a gdy zaczęli to śpiewać pojawiło się dość dużo gwizdów... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|