The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
3,5nando
Junior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2009, 19:01. Preyentacja maturalna
[FONT='MS Shell Dlg 2']Witam. Zbliżają się maturki a więc i również nieszczęsna prezentacja ustna na polski... Niestety mam mały problem... Moim tematem jest ,, Wolność człowieka a tragiczna konieczność w literaturze wybranych epok." Wydaje mi się, że odpowiednimi przykładami będą Antygona, Hamlet, Konrad Wallenrod i Ludzie bezdomni. To jest moja ,,literatura podmiotu". Jednak mam problem z opracowaniami czyli literaturą przedmiotu... Czy ktoś mógłby mi coś polecić? Bo najchętniej prezentacje bym pisał całkiem od siebie ale słyszałem, że to powoływać się trzeba na te i owe opracowania ? Jak to z tym jest? Więc jakby ktoś był tak dobry i mi to i owo wytłumaczył, coś poradził to byłbym bardzo wdzięczny [IMG]file:///C:/Program%20Files/Nowe%20Gadu-Gadu/emots/usmiech.gif[/IMG] [/FONT]
Odpowiedz cytując
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.03.2009, 19:40
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=2848&page=57 Tutaj jest od takich pytań temat.
Perkele!
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 31.03.2009, 19:58
3,5nando napisał(a):Wyświetl post
[FONT='MS Shell Dlg 2']Witam. Zbliżają się maturki a więc i również nieszczęsna prezentacja ustna na polski... Niestety mam mały problem... Moim tematem jest ,, Wolność człowieka a tragiczna konieczność w literaturze wybranych epok." Wydaje mi się, że odpowiednimi przykładami będą Antygona, Hamlet, Konrad Wallenrod i Ludzie bezdomni. To jest moja ,,literatura podmiotu". Jednak mam problem z opracowaniami czyli literaturą przedmiotu... Czy ktoś mógłby mi coś polecić? Bo najchętniej prezentacje bym pisał całkiem od siebie ale słyszałem, że to powoływać się trzeba na te i owe opracowania ? Jak to z tym jest? Więc jakby ktoś był tak dobry i mi to i owo wytłumaczył, coś poradził to byłbym bardzo wdzięczny [IMG]file:///C:/Program%20Files/Nowe%20Gadu-Gadu/emots/usmiech.gif[/IMG] [/FONT]
hmmmm, a czasem bibliografi nie trzeba oddac do jutra?

tak nawiasem, bibliotek podgorska obok przystanku na konopnickiej, opracowaniania na samej gorze, pan i pani ktorzy tam urzedują pomogą ci dobrac opracowania pod twoj temat i lektury. nie trzeba miec zadnej karty ani nic, jak chcesz mozesz sobie wybrane strony z opracowan na miejscu skserowac, 15gr od strony
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 31.03.2009, 20:12
Do 3 kwietnia chyba trzeba oddać bibliografię.
Odpowiedz cytując
concedi
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.03.2009, 21:24
jeszcze dziś pamiętam ile to było stresu, niepotrzebnych nerwów i odwiedzania biblioteki (nie jednej), żeby zdążyć przygotować tą cholerną bibliografię. Ale tak to jest jak człowiek jest głupi i zostawia wszystko na ostatnią chwilę...
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 31.03.2009, 21:28
Kamil czy to aby nie Ty miałeś temat 'motyw snu...' ? O ile dobrze pamiętam. Mam taki sam, jeśli napisałeś bibliografię to może mógłbyś się podzielić ? Ja jeszcze swojej nie skompletowałem, mam parę materiałów, to mogę podesłać.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 31.03.2009, 21:38
David. napisał(a):Wyświetl post
Kamil czy to aby nie Ty miałeś temat 'motyw snu...' ? O ile dobrze pamiętam. Mam taki sam, jeśli napisałeś bibliografię to może mógłbyś się podzielić ? Ja jeszcze swojej nie skompletowałem, mam parę materiałów, to mogę podesłać.
ano to ja byłem, za chwile podeśle ci ją na priv

4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Do 3 kwietnia chyba trzeba oddać bibliografię.
faktycznie przepraszam za błąd , stąd wynikał iż u mnie w szkole trzeba do jutra oddać
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.03.2009, 21:43
Ja mam o lekarzu, napisałem w jeden weekend. Cos czuję że za szybko ale jak mi sie to nie sprzyda to po co siedziec nad tym pół miesiąca. Bibliografie już oddałem ale bez planu ramowego, który mamy u nas dostarczyć do czwartku.
Perkele!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów