|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To pierwsze, o czym pomyślałem. Tyle, że nie wiem czy oni tez nie współpracują z polskimi nadawcami. Nie sądzę, ale warto byłoby to sprawdzić.
Jest jeszcze kilka innych potencjalnych serwisów, m.in. "Metacafe". Myślę, że to wygląda interesująco. Rozumiem, że z uwagi na bandwidth nie rozważasz umieszczenia materiałów na własnym serwerze?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.03.2009 o godz. 16:04.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówisz o "Dailymotion"?
To były polskie kreskówki? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Tak na kreskowki.fani.pl było sporo polskich jak i zagranicznych kreskówek wrzuconych, wszystkie poszły w wek.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...941#post694941
proponuję zajrzeć. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez mic : 20.03.2009 o godz. 23:55.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Do usunięcia raczej nic nie wnosi do tematu o meczu Wiślaków w Niepołomicach gdzie ostatni post jest z 2008
http://wislakrakow.com/forum/showpos...87&postcount=7 To samo w temacie o bukach http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=164 http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=163 Jeden i ten sam....
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 21.03.2009 o godz. 10:31.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tylko chcialem pogratulowac ynteligentowi ktory mnie zbanowal. Mam nadzieje ze Ci to pomoglo i czujesz sie lepiej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tylko nie odpowiadaj trzecim.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2009 o godz. 00:17.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Witam po trzy miesięcznym banie za nic. Nauka dla was wszystkich jest taka abyście czytali ze zrozumieniem i potrafili interpretować właściwie zdanie, a nie na swój nikomu nie znany sposób.
Przydałoby się rozumieć także takie pojęcia jak ironia choć nie wymagajmy za wiele... podając powód banicji też przydałoby się pisać go zgodnie z zasadami pisowni. Przydatny link: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Pozdrowienia dla maarcina. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzy miechy?
Musiałeś nieźle nawywijać... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasza polityka jest prosta: nie zmieniamy nicków. Dotąd było trochę inaczej, ale to przez nadgorliwość jednego z nas. Sprawa została już wyjaśniona.
W uzasadnionych przypadkach - jak kolegi wyżej - proszę się kontaktować na priva z moderatorami. Tylko niech to będą uzasadnione przypadki. rav - jak coś przekręciłem, to mnie popraw.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2009 o godz. 02:37.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
to się chyba do obserwacji nadaje, użytkownik "ksych"
http://www.wislakrakow.com/forum/sea...earchid=551643 PS. jeżeli to nadgorliwość to sorry ;-) ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
prosiłbym o chwilowe otwarcie tematu o bandzie z trzebinii, aby wkleić tam zdjęcie jako podsumowanie, jako, że według pasiastych jestem mistrzem propagandy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
jusz....,,,,,
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie zmienią Ci nicka, pogódź się z tym
. A jeśli zmienią to znaczy, że jednych traktuja tak, a drugich inaczej![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmieniamy, ale tylko w skrajnych, uzasadnionych przypadkach(wykrycie przez "kolegów" z drugiej strony błoń, włam na konto etc.).
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Skad macie pewność ze Franek 6634, to jestem Tomek Frankowski
Rav napisał ze ma 85% pewności że to Franek. Skad taka pewność ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
kto kasuje posty w temacie o Franku?
pogratulować pomysłowości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pogratulować ale bez ironii którą wyczuwam, bo niektórym sie w głowach poprzestawiało co tam wypisują, albo okazują zupełny brak szacunku. To chyba z podniecenia.
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=4
Cytat:
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czym kierował się Wolfy, ale jaki był sens przenoszenia czegoś tam skąd zostało to specjalne zabrane ?! Mam na myśli oczywiście temat o panu F. i temat "Byli...".
Nieskromnie mówiąc zasugerowałam rozdzielenie tematu byli i tematu pana F. żeby uwolnić trochę ten pierwszy od tej wojenki ... wydawało mi się, że to nie głupie, 7 kotów sprawę załapał ... a tu po jednym dniu mamy znów to samo ... Rozumiem powód w chęci oddzielenia czata z panem F. od dyskusji między użytkownikami, ale ... Czy to konieczne? Jakoś pytania (te na które chciał odp) docierały do zainteresowanego, a i teraz już nawet nic nie pisze ... A w temacie "Byli..." zrobiła się kolejna wojenka między zwolennikami i przeciwnikami. Jak koniecznie chcecie rozdzielić rozmowę z panem F. od dyskusji kibiców to może osoby temat? Tak jak z budową czy transferami - jeden informacje (czyli pytania-odp) i drugi komentarze? Dajmy "żyć" innym byłym ... a to jeden strzelił gola, a to kolejny ma kontuzje, ale nie mają żadnych szans z TYM tematem ... Nie wiem co myślicie, to takie moje drobne uwagi jako forumowiczki z jakimś tam stażem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W jednym temacie("Byli piłkarze...")mamy grupową nawalankę, w drugim są pytania(i tylko one). Tematu o byłych w tej chwili nie moderuję, proszę zgłaszać posty naruszające regulamin, albo ogólnie pojęty dobry smak. Później może ktoś się przez to przekopie i przyzna nagrody(nie ja). BTW - wojenka trwała w obu tematach, udało mi się zagonić towarzystwo do jednego. W moim odczuciu to jakiś zysk. I nie, nie będzie osobnego tematu. Niektórzy z nas pragną zachować poczytalność. Poza tym - cała dyskusja wpisuje się w ramy tematu. P.S. A wolfy kierował się tym, co rav napisał i wskazówkami innych modów, którzy akurat nie mogli tego moderować. EDIT: Przepraszam, że nie zauważyłem, ale inni też już tną. Więc jakby co, to nie tylko wolfy ![]() EDIT2: Jak ktoś zadał PYTANIE, które zostało omyłkowo usunięte, to niech się zgłasza na priv do modów. EDIT3: Padły odpowiedzi na kolejne pytania zawarte w temacie. Przynajmniej nie zginęły w ogólnej nawalance.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.03.2009 o godz. 23:51.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zagoniłeś towarzystwo do "Byłych" - fakty i mity z założenia powstały wlaśnie po to by tam trwała ogólna wojenka. A cała dyskusja dawno już przekroczyła ramy tematu "byli" (dla mnie), ale widać nie pojmuję do końca jego ram.
Ale wiadomo - Wasza piaskownica, Wasze zabawki ... Pzdr |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A wojenka trwała jednocześnie na dwóch frontach - historia pokazuje, że nie jest to najzdrowszy układ. Również pozdrawiam. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
jest mozliwos zeby ktos TWSD dal info na stronie zeby inni nie powielali na swoich stronach informacji z tematu o Franku ?
![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przedrukowujący nasze posty dokonują plagiatu na ich autorach i (być może - tu nie jestem pewien) serwisie. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|