The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Canis Lupus
Junior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2009, 07:36
A ja tak WAS Bracia czytam i wyczuwam ogromny niepokój Mówicie o żalu ze straconych punktów z Bytomia i Bełchatowa. O tym, że Brozio kontuzjowany i że w derbach to nawet ostatni może wygrać z pierwszym (). U nas umiarkowany obiektywizm, powiedziałbym. Ale ciekaw co dziewczyny z bokobrodami mówią o derbach udałem się na forum (KS Cracovia forum) ickowatych form humanoidalnych i co .... Tam humory dopisują na całego:

"Jak dotąd Wisła gra bardzo przeciętnie i myślę ,że to najlepszy moment, aby nadszarpnąć dobrym wynikiem tą "bufoniadę" , która bije z drugiej strony błoń." - pisze Zac

"Powiedzieć, że nasi nie mają nic do stracenia (bo Wisła jest oczywiście faworytem) a wszystko do zyskania, to chyba nie jest żadne nadymanie balonika.
Jeśli porównać formacje, to w tej chwili:
bramkarz: plus dla nas
obrona: równo
środek pomocy: plus dla nich
atak: plus dla nas
Czyli mamy jednego plusa dodatniego " - docent (dał nieźle czadu !!!!)

"a ja tak z innej beczki nie prorokujac wyniku etc.

mam prosbę do strzelca ewentualnej bramki.

Zafunduj nam Szanowny Panie niezapomniana cieszynkę.

Przemaszeruj niczym jakiś Brudny Harry przez całe boisko do tej ich maskotki, stan 1,5m od niej i ręką imitującą rewolwer wypal miedzy oczy apotem zdmuchnij dym.. ..." - Bambusfeld

"Tak jak już zostało napisane Wisła bez Brożka traci 50%, nie zapomoinajmy że to on strzelił nam ostatnio tam 2 gole :/
My jednak gramy dobrą piłkę w ataku i tu upatruje naszej szansy, ponieważ przyciśnięta obrona Wisły gubi się. " - pawlus17

"Wygramy ! Wygramy! Wygramy!!!
MUSIMY! nie dlatego,że nie ma Brożka dlatego,że zwisła tak jak cała czołówka jest słaba!
jesli nie teraz to kiedy?!!!" - denzi

Wychodzi na to, że oni już derby wygrali . To po co iść na R22 !!
Hac urget lupus hac canis. Wisła Kraków Victore.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów