|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A ja tak WAS Bracia czytam i wyczuwam ogromny niepokój
"Jak dotąd Wisła gra bardzo przeciętnie i myślę ,że to najlepszy moment, aby nadszarpnąć dobrym wynikiem tą "bufoniadę" , która bije z drugiej strony błoń." - pisze Zac "Powiedzieć, że nasi nie mają nic do stracenia (bo Wisła jest oczywiście faworytem) a wszystko do zyskania, to chyba nie jest żadne nadymanie balonika. Jeśli porównać formacje, to w tej chwili: bramkarz: plus dla nas obrona: równo środek pomocy: plus dla nich atak: plus dla nas Czyli mamy jednego plusa dodatniego " - docent (dał nieźle czadu !!!!)"a ja tak z innej beczki nie prorokujac wyniku etc. mam prosbę do strzelca ewentualnej bramki. Zafunduj nam Szanowny Panie niezapomniana cieszynkę. Przemaszeruj niczym jakiś Brudny Harry przez całe boisko do tej ich maskotki, stan 1,5m od niej i ręką imitującą rewolwer wypal miedzy oczy apotem zdmuchnij dym.. ..." - Bambusfeld"Tak jak już zostało napisane Wisła bez Brożka traci 50%, nie zapomoinajmy że to on strzelił nam ostatnio tam 2 gole :/ My jednak gramy dobrą piłkę w ataku i tu upatruje naszej szansy, ponieważ przyciśnięta obrona Wisły gubi się. " - pawlus17 "Wygramy ! Wygramy! Wygramy!!! MUSIMY! nie dlatego,że nie ma Brożka dlatego,że zwisła tak jak cała czołówka jest słaba! jesli nie teraz to kiedy?!!!" - denzi Wychodzi na to, że oni już derby wygrali . To po co iść na R22 !!![]()
Hac urget lupus hac canis. Wisła Kraków Victore.
|
|
|

|
||||||
|
|