The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2009, 14:13
Panowie stonujcie emocje, dziś pierwszy dzień wiosny i fakt chce tylko sensacje wywołać. Oficjalna.. jeśli tam nic nie ma to i tematu nie ma.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.03.2009, 14:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
nie tak do końca - badania rynku piłkarskiego przez Wisłę objęte są oczywiście tajemnicą. Widzę to tak, że pewne kontakty w Ameryce Południowej dają nam (na razie) dużą pewność sprowadzania niedrogich, lub wręcz darmowych piłkarzy, z duzym potencjałem.
już sie nie moge doczekac aż Beto pokaże ten potencjał.Dobrych, klasowych obrońców mozna jak widac za darmo wyszukac, gorzej z graczami ofensywnymi,potrafiącymi strzelac bramki a takich za free nikt nie chce sie pozbywac
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.03.2009, 14:36
Brazylia to głównie kraj napastników, graczów ofensywnych, dlatego jeśli są jacyś gracz na te pozycje to można wywnioskować, że nie są jakimiś świetnymi graczami, ale może w sam raz na polską ekstraklasę.

To Napastnicy są w cenie, ich sprzedaje się za kilkanaście milonów euro, z Obrońcami i Bramkarzem były zawsze jakieś kłopoty.

Myślę, że powinniśmy zrezygnować z scoutingu na terenie Czech i Słowacji, a bardziej przyjrzeć się Bałkanom. W Afryce też powinno być sporo ciekawych graczy, marzy mi się taki czyściciel, defensywny pomocnik z końskim zdrowiem i porządną kondychą
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 21.03.2009, 16:46
losiu2001 napisał(a):Wyświetl post
Czyli nastepny rok bedzie na przeczymanie!!byle sie utrzymac w lide bo nie ma stadionu!!Wierzcie w to ze jak wrocimy na R22 to Ciupiał odkreci kurek i powie,mamy prawdziwy stadion wiec teraz trzeba prawdziwych grajków sprowadzic!!!Chodz jestem pełen szacunku dla Pana C. za to co zrobil dla Wisły to jakos k...a nieche mi sie w to wierzyc!!
a co to ma wspólnego? na wyjazdach piłkarze nie potrafią grać?
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.03.2009, 16:54
AYALA napisał(a):Wyświetl post
już sie nie moge doczekac aż Beto pokaże ten potencjał.Dobrych, klasowych obrońców mozna jak widac za darmo wyszukac, gorzej z graczami ofensywnymi,potrafiącymi strzelac bramki a takich za free nikt nie chce sie pozbywac
to się chyba jednak nie doczekasz

co do Marcelo
jeśli ktoś za niego daje 2 melony to niech idzie
więcej wart pewnie już nie będzie
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.03.2009, 17:54
Odwalcie się od tego Beto,ile on raptem zagrał tych minut,przy tym nie były to katastrofalne występy .
Dalibyście mu szanse,ja uważam że tak czy owak jeśli nie będzie z nim problemów warto przedłużyć z nim kontrakt .

A co do Marcelo,jeśli to prawda że decydującym argumentem skłaniającym do sprzedaży bylo to że to grajek zagraniczny,jest to co najmniej dziwne .Myśle jednak że to uzupełnienie (domysły) gazety ....
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.03.2009, 18:14
manson777 napisał(a):Wyświetl post

co do Marcelo
jeśli ktoś za niego daje 2 melony to niech idzie
więcej wart pewnie już nie będzie
A na stoperze w przyszłym sezonie zagra Niedzielan, ewentualnie Beto? Nawet jakby dawali za jakiegos naszego pilkarza 15mln euro to i tak bede przeciwny transferowi bo wiem, mam 100% pewność, że nikt nie przyjdzie na jego miejsce, a kasa trafi do kieszeni Cupiała i kochane rady nadzorczej
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 21.03.2009, 18:15
Bo? Znawca stwierdzil ze jest zlym zawodnikiem, bo widzial go w grze moze z pol godziny ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.03.2009, 18:27
radekogi napisał(a):Wyświetl post
A na stoperze w przyszłym sezonie zagra Niedzielan, ewentualnie Beto? Nawet jakby dawali za jakiegos naszego pilkarza 15mln euro to i tak bede przeciwny transferowi bo wiem, mam 100% pewność, że nikt nie przyjdzie na jego miejsce, a kasa trafi do kieszeni Cupiała i kochane rady nadzorczej
nie. Na stoperze zagra Kowalski.
A my ściagniemy za darmo kolejnego obrónce z Brazylii. Marcelo jak do nas przechodził był w ostatniej piątce środkowych obrońców wg. dziennikarzy czy trenerów kraju kawy. Tym razem może uda sie kogoś z pierwszej 30 i po roku sprzedamy znowu za 2 bańki.
A na stoperze będzie grał Głowa do konca zycia, a w razie kontuzji Marek Zajac
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 21.03.2009, 18:59
szprotson napisał(a):Wyświetl post
nie. Na stoperze zagra Kowalski.
A my ściagniemy za darmo kolejnego obrónce z Brazylii. Marcelo jak do nas przechodził był w ostatniej piątce środkowych obrońców wg. dziennikarzy czy trenerów kraju kawy. Tym razem może uda sie kogoś z pierwszej 30 i po roku sprzedamy znowu za 2 bańki.
A na stoperze będzie grał Głowa do konca zycia, a w razie kontuzji Marek Zajac
Ewentualnie Kazek Moskal ;] Człowiek od wszystkiego.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Stary 21.03.2009, 19:15
mic napisał(a):Wyświetl post
Bo? Znawca stwierdzil ze jest zlym zawodnikiem, bo widzial go w grze moze z pol godziny ?
minutę w skrócie telewizyjnym
kiedy zgubił piłkę przed polem karnym
w meczu z Polonią W.

co do Beto. Można się łudzić że się przebudzi, zachwycać się jak pięknie odgrywa piłki i się zastawia. Ale człowiek bez szybkości i z dosyć "dziwną" koordynacją ruchową bramek strzelać nie będzie. Dowód dwa baloniki w dwóch kolejnych meczach z Warszawą i Botem. Gdyby cokolwiek potrafił chyba nie sądzicie że grałby u nas zresztą nie przebił się w żadnym klubie w którym grał w Brazylii, a i bramki w seniorach nie strzelił....

Marcelo. Niezły jest. Jak na nasze warunki. Ale ... ma swoje narowy, że przypomnę mecz z Poznaniem i kiwanie się kiedy był ostatnim naszym piłkarzem przed Pawełkiem. Sytuację z Warszawą już przytaczałem.
Dwie bańki euro to kupa forsy jak za zawodnika który jest zupełnie nie ograny w Europie. Fakt, możnaby poczekać i wziąć ze trzy, tyle że on dosyć drogi w utrzymaniu jest a cały rok gramy na wyjazdach. Kasy nie będzie więc skoro nadarza się okazja to Cupi z niej skorzysta.
No chyba że to bzdet na resorach Fucktu

Możecie się obrażać na rzeczywistość albo ją zaklinać w stylu Beto się musi zaaklimatyzować
ale...
Ostatnio edytowane przez manson777 : 21.03.2009 o godz. 19:38.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.03.2009, 19:49
Fakt napisał(a):
Właściciel Wisły Kraków doszedł do wniosku, że w jego zespole występuje zbyt wielu piłkarzy legitymujących się obcym paszportem. Postawowił więc ograniczyć ich liczbę i wystawić na listę transferową. Pierwszą ofiarą rewolucji Cupiała był Brazylijczyk Cleber (...)
Mam nadzieję, że jest to wymysł Faktu bo to jedna z najgłupszych rzeczy jakie ostatnio słysałem. Jeśli Cupiał rzeczywiście wpada na takie "genialne" pomysły to przerażenie mnie ogarnia... Wolę jednak wmawiać sobie, że nasz własciiel ma jakiekolwiek pojęcie o piłce bo nowych inwestorów nie ma nawet na horyzoncie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 21.03.2009, 20:17
minutę w skrócie telewizyjnym
kiedy zgubił piłkę przed polem karnym
w meczu z Polonią W.

co do Beto. Można się łudzić że się przebudzi, zachwycać się jak pięknie odgrywa piłki i się zastawia. Ale człowiek bez szybkości i z dosyć "dziwną" koordynacją ruchową bramek strzelać nie będzie. Dowód dwa baloniki w dwóch kolejnych meczach z Warszawą i Botem. Gdyby cokolwiek potrafił chyba nie sądzicie że grałby u nas zresztą nie przebił się w żadnym klubie w którym grał w Brazylii, a i bramki w seniorach nie strzelił....
To Brożek, Marcelo i Diaz to miernoty bo grają w Wiśle?
śmiezne rzeczy ludzie wypisują.
ja tu nie pisze że Beto jest dobry(bo to musi udowodnić) tylko te stwierdzenie...

Co do "Njusu" z Marcelo, ja poczekam na oficjalne źródło bo dziwny transfer skoro ma (podobno)klauzule
1 mln dolarów a sprzedają go niby za 2 mln Euro.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Stary 21.03.2009, 21:00
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
To Brożek, Marcelo i Diaz to miernoty bo grają w Wiśle?
śmiezne rzeczy ludzie wypisują.
ja tu nie pisze że Beto jest dobry(bo to musi udowodnić) tylko te stwierdzenie...

Co do "Njusu" z Marcelo, ja poczekam na oficjalne źródło bo dziwny transfer skoro ma (podobno)klauzule
1 mln dolarów a sprzedają go niby za 2 mln Euro.
czytaj człeku ze zrozumieniem i Brożka w to nie mieszaj bo o Polaków mi nie chodziło tylko o obcokrajowców
do naszej beznadziejnej przekupnej ligi trudno ściągnąć kogoś dobrego
stąd te wszystkie Papeckysy, Beta i inne dziwolągi

na palcach jednej ręki można policzyć tych obcokrajowców którzy wyszli z naszej ligi do dobrej ligi na Zachód lub Wschód, zostali dobrze sprzedani i jeszcze zrobili kariery
Uche, Kriżanac i ktoś jeszcze? bo nie pamiętam
Ostatnio edytowane przez manson777 : 21.03.2009 o godz. 21:04.

Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 21.03.2009, 21:26
czytaj człeku ze zrozumieniem i Brożka w to nie mieszaj bo o Polaków mi nie chodziło tylko o obcokrajowców
do naszej beznadziejnej przekupnej ligi trudno ściągnąć kogoś dobrego
stąd te wszystkie Papeckysy, Beta i inne dziwolągi

na palcach jednej ręki można policzyć tych obcokrajowców którzy wyszli z naszej ligi do dobrej ligi na Zachód lub Wschód, zostali dobrze sprzedani i jeszcze zrobili kariery
A ci co grają u nas i coś potrafią?

niemniej dlaej uważam że śmieszne jest stwierdzenie bo zachód gościa nie kupił to nic nie potrafi.
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Stary 21.03.2009, 21:39
Olisadebe.....ahh zapomniałem ,że to Polak.
Cleber - póki co robi kariere (2 mecze w pierwszej 11- jeden gol)
Rodnei- wymiata w Hercie
Siergiej Omeljańczuk- W Rosji gościa cenią
Moussa Ouattara - gra regularnie w Kaiseslautern

Kiedyś jeszcze był Kenneth Zeigbo ale nie wiem co się z nim stało.Radził sobie nawet dobrze we Włoszech.....

Może więc nie jest tak zle z tymi obcokrajowcami ? Nie zapominajmy ,że Essien był za słaby na naszą ligę...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.03.2009, 21:40
radekogi napisał(a):Wyświetl post

Ty jestes przeciwny? Dobrze, że nie masz nic do powiedzenia
Śmiech mnie ogarnia, kiedy czytam jak jeden za drugim powtarza: kasa ze sprzedazy idzie do kieszeni Cupiała.
Bzdura.
Piszecie tak, jakby Cupiał okradał Wisłę, co jest wyjątkowo bezzasadne.

Do kieszeni Cupiała (a raczej do TF) wraca co roku ustalona wczesniej część z pożyczki i będzie to tak długo trwało, az w ramach zbilansowanego budżetu dług zniknie. Na to nie ma rady.
A budżet będzie się coraz lepiej bilansował jak zejdą niektórzy piłkarze z listy płac. Wtedy i dług będzie spokojnie regulowany i bieżące wydatki niezagrożone, a inwestycje możliwe.

Oczywiście Fakt pewnie ma dobre wiadomości, ale ubarwia to rzekomą niechęcią Cupiała do cudzoziemców. W koncu co szkodzi przemycić w artykule jakieś spekulacje?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.03.2009, 21:45
Brawo, kolejny etap budowaina pikarskiej potęgi. Niedlugo nie będzie z czego spłacać długu. I ciekawe co wtedy zrobi Cupiał.
..
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 21.03.2009, 21:47
Myśle, że możemy zastopować i już nic nie pisać w sprawie Marcelo, na pewno jutro przed meczem padnie to pytanie, a jak nie przed derbami to na konferencji po meczu, wiec Skorza uchyli rabka tajemnicy

Co do Beto, mnie się podoba jego gra, ale wg mnie musi zrzucić około 4-5 kg, bo po prostu porusza sie jak czołg, jeszcze widac brak zrozumienia, ze strzalami z dystansu to u niego zapomnijmy, teraz powinien dostawac po 90, a jak nie po 90 to przynajmniej 70 minut na mecz (no chyba ze bedzie gral padake)
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.03.2009, 01:12
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Myśle, że możemy zastopować i już nic nie pisać w sprawie Marcelo, na pewno jutro przed meczem padnie to pytanie, a jak nie przed derbami to na konferencji po meczu, wiec Skorza uchyli rabka tajemnicy

Co do Beto, mnie się podoba jego gra, ale wg mnie musi zrzucić około 4-5 kg, bo po prostu porusza sie jak czołg, jeszcze widac brak zrozumienia, ze strzalami z dystansu to u niego zapomnijmy, teraz powinien dostawac po 90, a jak nie po 90 to przynajmniej 70 minut na mecz (no chyba ze bedzie gral padake)
Tak Skorża jutro uchyli rąbka tajemnicy w ten oto sposób,że stwierdzi ,że nie chce tych doniesień komentować. Według mnie decyzja o sprzedaży Marcelo do Olympiakosu jak najbardziej realna i w stylu naszych włodarzy.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Stary 22.03.2009, 01:30
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
Olisadebe.....ahh zapomniałem ,że to Polak.
Cleber - póki co robi kariere (2 mecze w pierwszej 11- jeden gol)
Rodnei- wymiata w Hercie
Siergiej Omeljańczuk- W Rosji gościa cenią
Moussa Ouattara - gra regularnie w Kaiseslautern

Kiedyś jeszcze był Kenneth Zeigbo ale nie wiem co się z nim stało.Radził sobie nawet dobrze we Włoszech.....

Może więc nie jest tak zle z tymi obcokrajowcami ? Nie zapominajmy ,że Essien był za słaby na naszą ligę...
Zeigbo robił karierę w II i III lidze. odpada W I lidze zagrał w Venezi bodaj w dwóch meczach. Choć kasę za niego Legia wzięłą niezłą prawie dwa mln dolców
Rodnei zgoda, ale kasy za niego Jaga nie wzięłą
podobnie z Ouatarą. Z drugiej strony co to za kariera w II lidze niemieckiej
Olisadebe tak. Panata i jakby nie kontuzje i pewnie szwindel z datą urodzenia to pewnie poszedłby gdzieś wyżej niekoniecznie do Chin
Omeljańczuk... nie sądzę. Nie grał w żadnym mocnym klubie...
Cleber... bez przesady

Odpowiedz cytując
Townshend
Member

Stary 23.03.2009, 22:50
Odnośnie polityki transferowe made in Brazil. Nie ma co się łudzić, Wisła nie sprowadzi już żadnego piłkarza, za free, grającego regularnie w pierwszym składzie, Marcelo to był niewyobrażalny wręcz zbieg pozytywnych okoliczności. Takiemu to chociaż nie brakuje ogrania, rytmu meczowego, przyszedł do nas zawodnik jak na polską ligę kompletny. Całkowite przeciwieństwo Beto, grał przez ostatnie lata ogony, jedyny jaki z niego pożytek to umie się chłopak zastawić, jak na I ligę to zdecydowanie za mało. Nie będę go jeszcze przekreślał ale bardzo długa droga przed nim by sprostał aspiracjom klubu. Jak dla mnie 2-3 sezony, ciekawe czy Wisła jest na to gotowa? I czy jest skłonna tak długo w niego inwestować?

W Europie nic już Wisła nie znaczy, w lidze nazwa zobowiązuje, trzeba się więc cieszyć tym co jest a nie jest dobrze niestety.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.03.2009, 15:17
Beto to jest piłkarz ,który bardziej by pasował do Pogoni Ptak Szczecin niż do Wisły Kraków. Nie można z niczego tworzyć wartości. Jak dla mnie jakieś wielkiej kariery on w Europie nie zrobi.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.03.2009, 15:32
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Beto to jest piłkarz ,który bardziej by pasował do Pogoni Ptak Szczecin niż do Wisły Kraków. Nie można z niczego tworzyć wartości. Jak dla mnie jakieś wielkiej kariery on w Europie nie zrobi.
spokojnie nie płacz... moze sie jeszcze chłopak rozkreci.. nie kazdy piłkarz ktory przychodził do Wisły od razu błyszczał... moze Beto potrzebuje troche czasu?
jesli sie nie sprawdzi to chyba logiczne ze Skorza Go pozegna...
tak wiec z takimi ocenami i podsumowaniami zawodnika poczekaj do konca sezonu...
mam pytanie: A co pisałes o Brozku gdy ten marnował po 3 tetki na mecz? Ze powinien grac w 5 lidze polskiej?!
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 25.03.2009, 15:52
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
spokojnie nie płacz... moze sie jeszcze chłopak rozkreci.. nie kazdy piłkarz ktory przychodził do Wisły od razu błyszczał... moze Beto potrzebuje troche czasu?
tak wiec z takimi ocenami i podsumowaniami zawodnika poczekaj do konca sezonu...
mam pytanie: A co pisałes o Brozku gdy ten marnował po 3 tetki na mecz? Ze powinien grac w 5 lidze polskiej?!
Dokładnie. Może jeszcze będą z niego ludzie. Pamiętam jak grał u nas Edno, to zagrał bodaj w 2-3 meczach i tyle go widziano. A jak wiemy teraz jako tako radzi sobie w Brazylii. Oby Wisła za pochopnie nie zrezygnowała z Beto. Trzeba wierzyć, że nada się do Wisły.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 25.03.2009, 15:53
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Jesli dobrze pamietacie mecz z Polonia i komentarz chyba Mirka Szymkowiaka po drugiej bramce dla Wisly: "nie wiem czemu Beto sie z wszystkimi nie cieszy..." Wlasnie to jest ten problem tutaj. Brak aklimatyzacji.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 25.03.2009, 16:32
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Jesli dobrze pamietacie mecz z Polonia i komentarz chyba Mirka Szymkowiaka po drugiej bramce dla Wisly: "nie wiem czemu Beto sie z wszystkimi nie cieszy..." Wlasnie to jest ten problem tutaj. Brak aklimatyzacji.
po meczu z Cracovia tez nie był z Wiślakami (Inni zagraniczni, którzy nei znaja polskiego byli)
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.03.2009, 17:02
No, ale on zszedł w 30 minucie z boiska. Rzadko kiedy rezerwowi podchodzą pod sektor, chyba tylko, jak zejdą zaraz przed końcem meczu.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 25.03.2009, 18:25
rafalek napisał(a):Wyświetl post
No, ale on zszedł w 30 minucie z boiska. Rzadko kiedy rezerwowi podchodzą pod sektor, chyba tylko, jak zejdą zaraz przed końcem meczu.
Był na ławce z innymi piłkarzami, Cebanu czy Cantoro spiewali
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 25.03.2009, 19:08
Beto musiał być podłamany tym że zszedł już w pierwszej połowie więc może dlatego nie cieszył się z resztą drużyny.Musi mieć również czas na aklimatyzacje,bo z tego co widziałem gdy oglądałem po raz 2 nsz mecz z ?Cracovią to Beto pokazywał się do gry ale inni nasi piłkarze wybierali inne rozwiązanie i podawali komu innemu.

Marcelo to dobry zawodnik i kwota 2 mln Euro jak za obrońce to nie tak mało.Ja jednak jestem za tym by pozostał w naszym klubie przynajmniej jeszcze sezon,bo ani w pucharach europejskich nie zagrał ani nie osiągnął z Wisłą żadnego większego sukcesu więc ja bym mu radził wstrzymać się z wyjazdem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów