|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Przecież jeszcze nie wiadomo tak naprawdę nic nie wiadomo.Niech Osuch wynegocjuje świetny kontrakt w Wiśle a nie pcha naszego Brozia na siłę zagranicę, kiedy widać że Pawłowi wcale by tak nie zależało gdyby miał tu porównywalne zarobki i status prawdziwwej gwiazdy.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 16.03.2009 o godz. 13:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zejdź na ziemię. Po coś Paweł zatrudniał Osucha, a nie na odwrót.
Oby było tak, jak w tytule! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myślę, że nie mamy w kadrze dwóch zdolnych i młodych napastników. Beto pod te kategorie nie podchodzi. A bywalcy pewnej wiślackiej knajpy i tak wiedzą, o kogo chodzi.
Poza tym, konkretne podpowiedzi daję tylko w "Zagadkach europejskich..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To rozwiałeś moje wątpliwości
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Niepokojące info o Pawle:
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,63..._Brozka_z.html |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj pojawiła się wypowiedź trenera Skorży na temat gry Juniora Diaza na środku pomocy. Uważa on że jest bardzo dobry na tej pozycji. Według mnie nie jest to zupełnie pozycja dla niego i raczej widziałbym go na boku lub środku obrony, a nie pomocy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobra ale Sobol ma swoje lata. A pokaż mi kogoś oprócz Garguły kto by potrafił zdomninować środek boiska w polskiej lidze? Diaz już sporo umie i ma napewno charakter i możliwości żeby w środku zdominować tych naszych kiepskich ligowych kopaczy. Oczywiście póki nie wypatrzymy jakiegoś talentu. Ale na to się nie zanosi bynajmniej. A jak widać Skorża woli w środku mieć piłkarzy którzy przede wszystkim umieją wygrać walkę fizyczno-ambicjonalną. Dlatego że w tej strefie można po prostu zabiegać, zagęścić i zalety techniczne(np. Jirsak) przestają być takim atutem.
Bentitez od co- Mascherano, Gerard itp to niezłe byki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Skorża liczy wyraźnie na warunki fizyczne, wybieganie, agresywność, zaangażowanie Diaza i Sobola i wg. mnie wybiera optymalnie. Jirsak nie potrafi zdominować środka pola tak jak Diaz, czy Sobol a często jest tak że kto zdominuje środek pola ten ma wiele okazji do kontry i kreowania niebezpiecznych sytuacji co dobitnie pokazał mecz z PGE (zawiodła skuteczność). ![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...brozka,1277126
Aby tylko oni nic nie spier** bo już wielu dobrych piłkarzy odeszło w cień przez złe leczenie. Pośpiech Pawła w powrocie na boisko może być złym doradcą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nic nie rozumiem. Przecież według wcześniejszych badań rezonansem, Pawłowi w kolanie zbierała się krew a chrząstka stawowa miała być zmiażdżona czy pęknięta. I teraz nagle taka zmiana - przesuwają termin zabiegu w Niemczech. Czy teraz będą wobec niego stosować leczenie zachowawcze, a może po rezonansie stwierdzili że oba więzadła są całe? Cała ta sprawa jest coraz bardziej niepokojąca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tzn nie bardzo wiem w czym sama artroskopia mogłaby przeszkodzić? Przecież nie trzeba przy tym robić żadnego zabiegu. Czy samo wprowadzenie do torebki stawowewej endoskopu jest tak obciążające?
Mądrze napisał ktoś w komentarzach na głównej. Jak jedno więzadło jest naderwane to przy następnym obciążeniu zamiast rekonstrukcji 1 więzadła będzie trzeba robić rekonstrukcję obu. Chyba że uszkodzenie kolana(chrząstek) jest tak poważne że szanse powrotu do wielkiej piłki Brożka są takie same po operacji i po leczeniu zachowawczym. Nie wiem jaką zdolność regeneracyjną mają więzadła. Mam jednak nadzieję że wybiorą najbezpieczniejszą drogę zgodnie z zasadą że lepiej coś zrobić teraz dobrze niż później źle. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Fajne te zdjęcia wyszły z malowania jajek wielkanocnych przez piłkarzy Wisły. W szczególności rogi przyprawione Małeckiemu pod koniec.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Tak na marginesie, to ten 'doktur' z Freiburga, to on ciacha kolana jakimś poważnym grajkom też? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Skorza o Gargule;
Cytat:
http://www.futbol.pl/index_2501.php?...85a8db30f8e635 ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Patryk to skarb - ech, wzruszyłem sie. Mam nadzieję, że da się pasiastym we znaki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że zamiast gadać zacznie w końcu grać na poziomie pierwszoligowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak Małecki nie gra na poziomie pierwszoligowym, to na jakim gra Łobodziński? Reprezentacyjnym?
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
otóz to Mic nie zauważyłem Twojego posta.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pan Incognito chyba chce żeby nasi cofnęli się w umiejętnościach.
Ostatnio edytowane przez element : 21.03.2009 o godz. 00:27.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
a da się w przód?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Małecki na poziomie ekstraklasy? Panowie litości, to że jest Wiślakiem z krwi i kości to nie znaczy że mamy niezauważać jego słabszej (a nawet słabej ostatnimi czasy) gry. Na prawej pomocy to robi tylko wiatr i irytuje głupimi stratami. Przynamniej ja go tak odbieram. Pamiętam jak liczono asysty Łobodzińskiemu, jestem ciekawy ile Małecki ma ich na swoim koncie w tej rundzie a grał dość dużo do tej pory.
Chyba że granie na poziomie ekstraklasy ma znaczyć że gra w ekstraklasie. To przepraszam, nie zrozumiałem ironii... ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Wybaczcie, jestem przyzwyczajony do tego co było zawsze - nie do pierwszej ligi, która notabene jest drugą.
mr_kwolf - otóż to. Nie jest on piłkarzem w świetnej formie, powiem że wręcz gra przeciętnie.
Przyzwyczaiłem się do fatalnej gry Wisły od odejścia Kasperczaka. Może nie zawsze fatalnej jeśli chodzi o wynik, ale beznadziejnej jeśli chodzi o styl. |
||
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=46913
Oby plotka... P.S Wklejcie link do swojej wyszukiwarki, bo przez forum nie działa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
(moj post do skasowania) |
|
|

|
||||||