|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wy nie patrzcie co tam piszę jakaś gazetka tylko po bilety cisnąć bo pewnie jeszcze w dzień meczu będą dostępne
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
skąd wy wiecie jaka kupka biletów była jak oni je drukują? Po 2 jesli jakas była to skad wiece czy ona czasem nie była na A lub B?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
W niedziele może być problem z biletami, poza tym radze przyjść wcześniej ,bo jeśli coś zostanie z tych 2.000 biletów to będą duże kolejki i wszyscy sie bedą pchać
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
sprzedam bilet na sektor D za 80 zl pisac gg 5883361
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za teksty typu sprzedam bilet na Wisłe >40 na D powinien być ban! z miejscai usuniecie posta!
Koniki ****a jebane. Znajdź sobie robote a nie rób w chuja brata po szalu Powód: Bo to tak jest jakbyś przedal Wisłe cieciu
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.03.2009 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kupię bilet na sektor D po NORMALNEJ cenie. Pisać na PW lub na GG: 6624871
Powód: bo lubie
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 20.03.2009 o godz. 20:01.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mam bilet na D do sprzedania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
wg mnie nawet mozna przyjąć, że kwota 55 jest odpowiednia - człowiek pojechał po bilet, wydał pieniądze na przejazd, poświęcił czas, a ty DOMAGASZ SIĘ mieć wsyztsko na gotowe za niższą cenę przyjmijcie jakiś margines ludzie Bless |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
55 a 80 to jest roznica ..
to juz frajerstwo jest .. ja bym rzekomo kupił taki bilet spotkał się i wytłumaczył takiemu frajerowi, ze po szalu tak nie wypada |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jezeli jest Chetny na wejście za 35 zl na mecz z Cracovia na sektor D niech pisze na priva.
kto pierwszy ten lepszy NIE AKTUALNE!
Ostatnio edytowane przez Tobi1906 : 20.03.2009 o godz. 23:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kupie bilet na sektor D w ostatecznosci na E po normalnej cenie
pisac na priv albo na gg 4832804 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kupie bilet na sektor D lub E...jak cos to priv lub gg....7134053
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale spojrz na to od tej strony
Ten gość musiał pewnie wydać na jakiś dojazd pod stadion, musiał conajmniej godzinke lub dwie poświęcić na to wszystko, przy czy ten czas mógł na coś innego spożytkować. No chyba, że ty jesteś miłosierny i sam z siebie zapierdalasz po bilety dla innych nie oczekując chociażby zwrotu kosztów, jakie poniosłeś. apropo: Nie jestem głupi, po prostu patrzę z perspektywy sprzedającego, a nie kupującego, który patrzy na każdy grosz. Bless |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
@ Nie czarujmy się, wielu z nich kupując dla siebie bilet "PRZY OKAZJI" kupuję jeszcze jeden lub więcej po to by sprzedać go na forum (z reguły po wyższej cenie). Co innego jak komuś coś wypada nagle, bądz zostaje wolny bilet znajomka który jednak nie jedzie. Cena 55 zł ok. Wyższa? nie tutaj. Dziwne jest zawsze to że pytają się o te bilety na forum , a bilety w kasach lezą i czekają na nich (mowa o tych biletach dostępnych na sektory na które dane osoby chcą iść).
Ostatnio edytowane przez element : 21.03.2009 o godz. 00:22.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
O tym właśnie mówię, gość odsprzedaje nomen-omen SWÓJ bilet po który musiał pojechać. Też uważam, że ceny typu 80 zł są wyjęte z dupy, ale 55 złotych powinniście przełknąć i zrozumieć sprzedającego. Bless |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A po drugie... nie bądź naiwny... Większosc sprzedających 45++ to konie którzy kupują zeby potem z zyskiem dla siebie sprzedawać... znam te środowisko szczerze ci powiem
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.03.2009 o godz. 00:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drogi Palikocie looknij post wyżej
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja pisze zeby banowac typow co dają chorendalne ceny za bilet, a nie jak jest drozszy o piątke czy dziesiątke... Ty mi próbujesz cos wytłumaczyć o czym ja nie pisze... ">40" to był przykład... wiadomo ze jak bedzie 45 to sie nic nie dzieje ale jak juz bedzie 60 to jest cos nie tak proste o tym pisze, ze w****ia mnie robienie kogos w huja. 5 zł wiecej to sam bym mu dał na browca, ze mnie uratował i moge isc na mecz... hipotetycznie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzisz - wystarczyło od początku napisać wprost to nie byłiby całej gadki
![]() Moderatorzy niech usuną całą tą dyskusję Bless |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jezu ,ludzie , to co tu niektórzy "kibice" wypisują to na prawdę szczena opada.
Dla umotywowania cwaniactwa i zwykłej chciwości i chęci dorobienia łatwej kasy na (ich zdaniem) jeleniach wymyślają takie brednie że niedobrze się robi czytając. Dla mnie sprawa jest prosta ,myślałem że derby to święto kibiców. A tu proszę święto cwaniaczków ,koni i innych geszefciarzy. Niby nagle nie mogą iść na mecz , chcą sobie zwrócić koszt biletu (zrozumiałe) ale wliczają czas, dojazd, może jeszcze stres i koszt ubłoconych spodni i zdartych butów doliczycie. Szanujesz innych Wiślaków , chcesz odsprzedać -to zrób to uczciwie i po temacie. Innym razem (dość często) w - sprzedam kupię..- jakiś "brat po szalu" oferuje NIBY kolekcjonerski, unikatowy szal , koszulkę itp.za jedyne 55 + 15 wysyłka - gdy identyczne są w WŚ za 25-30zł.... Niby nie powinno to dziwić bo mamy kapitalizm i wolny handel ,ale to jest Forum Wisły a nie ..Tomexu i jakiś elementarny szacunek do reszty kibiców przydałoby się zachować. A jak ktoś przelicza przywiązanie do Barw klubowych i szacunek do współziomków na 30 zł zysku to....szkoda słów. Sam sobie wystawia świadectwo...
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 21.03.2009 o godz. 01:59.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Witam wszystkich xD postanowiłem się zapytać o bilety... ale trochę inne xD Mianowicie za jakiś miesiąc, Śląsk gra z pasiakami. Czy jest możliwe zdobyć bilet na sektor gości tam xD?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy mając karnet mogę kupić bilet za 30 zł czy muszę dopłacić tę piątkę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|