The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
atomek21
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2009, 14:27
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
pamiętasz pan Butragueno ? nie wiem czy dobrze napisalem nazwisko
dobrze
.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 15.03.2009, 14:40
A najbardziej w tym całym meczu denerwuje mnie to że we wszystkich skrótach pokażą 3 akcję Wisły(i to wcale nie te najlepsze) i powiedzą że Wisła rozegrała kolejny beznadziejny mecz...
Np. w żadnym skrócie z meczy z Polonią nie pokazali sytuacji Brożka sam na sam z Przyrowskim za to wszędzie pokazali fantastyczny strzał Ivanovskiego(tego z 2 połowy) który minął barmkę Wisły zaledwie o 4 metry.
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.03.2009, 14:59
a ja obstawiam na Boguskiego baź Małeckiego że u ktoregoś z nich eksploduje talent strzelecki
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.03.2009, 15:06
Brożek jak za pół roku wróci do gry to będzie cud. Choć jak patrzę na tą kontuzję, to drug cud,że nogi nie złamał. Ciężko będzie mu wrócić, cholera wie jak to będzie w przyszłości, bo nie ma co ukrywać, ale facet wrócić do poważnego grania nie musi. Tego niestety nikt nie wie jak to będzie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 15.03.2009, 15:30
MedEx napisał(a):Wyświetl post
A to że jak się ma zakaz to wydawałoby się że oficjalnie być tam nie można. A my byliśmy. Dla mnie to dziwne dlatego pytam.
Nieoficjalnie weszliśmy - oficjalnie byliśmy, tak bym to ujął
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.03.2009, 16:40
amica stracila chyba punkty
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.03.2009, 16:54
tylko 2 stracila wiec w tej kolejce nic nie odrobilismy i nic nie stracilismy
Odpowiedz cytując
ZNAMEK
Member

Od: 09.2004

Stary 15.03.2009, 17:09
Amica znowu zdobywa punkty w doliczonym czasie gry w tym roku już 3.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.03.2009, 17:49
Bo jest obecnie piłkarsko lepsza, więc zdobywa punkty. Co to za różnica, czy zdobędzie w 50, czy 90. Po prostu grają do końca i przynosi to rezultat. Nie pierwszą bramkę zresztą zdobyli w końcowym fragmencie gry.
Odrobiliśmy 1 punkt do Legii. Gdyby Sobol wykrozystał akcję, byłoby tylko 3 do Lecha i jeszcze realna szansa, a tak musimy dalej ciułać i liczyć na wpadki Lecha.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.03.2009, 18:03
A mi się wydaje ze wszystko przez te nasze niebieskie stroje, przynoszą nam one po prostu pecha. Zawsze jak w nich gramy to zdarza się coś złego. Przegrane z Legią, Śląskiem, teraz remis i kontuzja Brożka. A tak na poważnie, to na prawdę nie podoba mi się ten kolor, jak dla mnie niebieskie koszulki są zarezerwowane dla Ruchu i Lecha. My mamy swoje wyjazdowe, od kilku lat są tao białe koszulki i takie powinny zostać. To tak jakby reprezentacja Polski zagrała w koszulkach np. żółtych albo niebieskich, wyobrażacie sobie coś takiego, bo ja nie!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.03.2009, 18:06
hehe - w końcu ktos prawde napisał - to wszystko przez koszulki
A co do koloru żółtego, czy niebieskiego , to widziałes na fladze polskiej te kolory bo ja nie...reszty się domyśl.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 15.03.2009, 18:08
złej baletnicy...
Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.03.2009, 18:32
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
amica stracila chyba punkty
Na temat przyczyn słabiej jak cholera gry Wisły powiedziano już chyba wszystko. Dzisiaj, po meczu ekipy z krainy kwitnącego kartofla można zobaczyć ile po raz kolejny straciliśmy. Cała trójka najgroźniejszych rywali "zagrała" dla Wisły. Lepszej kolejki nie można było sobie chyba wymarzyć !
Jedynie "skóro-kopy" sami nie potrafili zadbać o samych siebie !
Ktoś kilka dni temu napisał, że nie pamięta aby Wisła zagrała dwa prestiżowe mecze pod rząd z pełnym zaangażowaniem - na tzw. 200% swoich możliwości. Odpowiedź pozostawię bez komentarza...
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.03.2009, 18:55
1q2 napisał(a):Wyświetl post
hehe - w końcu ktos prawde napisał - to wszystko przez koszulki
A co do koloru żółtego, czy niebieskiego , to widziałes na fladze polskiej te kolory bo ja nie...reszty się domyśl.

ja widzalem jak nasz pierwsza reprezentacja grala raz w czarnych koszulkach i czarnych spodekach a raz czarnych heheh i to nie sa zarty
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.03.2009, 19:02
Tak analizując dotychczasowe kolejki odnosi się wrażenie że żaden zespół nie chce zdobyć mistrzostwa. Liga pod względem kibicowskim wydaje się być ciekawa, małe różnice punktowe walka o europejskie puchary jak i o utrzymanie wydaje że będzie się toczyła do samego końca. Jednak pod względem piłkarskim prezentuje się to słabo. Piszemy że drużyny zagrały pod Wisłę, to samo pewni piszą w Warszawie czy Poznaniu. O Zagłębiu pisano że jest to najsłabszy mistrz w ostatnich latach. Po tym sezonie może się okazać że mistrz będzie jeszcze słabszy.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 15.03.2009, 19:04
nikt nie chce zdobyc mistrzostwa ? a ŁKS?
Odpowiedz cytując
Ensar
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 15.03.2009, 19:05
http://ekstraklasa24.com/index.php?o...kroty&Itemid=2
Skróty meczów z tej kolejki do obejrzenia na necie (póki nie usunęli, bo teraz wszędzie skróty z ligi znikają dzięki Agorze)
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 15.03.2009, 19:35
Nie mamy kim wygrać tego mistrzostwa i cudem byłoby jego wygranie. Paweł-kontuzja, Rafał bez formy, a poza tym zawsze wraca z repry zamęczony. Można sprobować Niedzielana-a nuż zdarzy się cud i coś zagra, same krasnale - Mały i Cwielong plus nieruchawy Beto nic nie zrobią co doskonale było widać wczoraj w 2 połowie
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 15.03.2009, 19:42
Martwi to, że tyle akcji i brak wykończenia! Nie ma kto strzelać... w dodatku teraz Pawła nie będzie to kiepsko to widzę, może Beto się obudzi i Pepe zacznie strzelać bo marnie będzie.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów