|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A najbardziej w tym całym meczu denerwuje mnie to że we wszystkich skrótach pokażą 3 akcję Wisły(i to wcale nie te najlepsze) i powiedzą że Wisła rozegrała kolejny beznadziejny mecz...
Np. w żadnym skrócie z meczy z Polonią nie pokazali sytuacji Brożka sam na sam z Przyrowskim za to wszędzie pokazali fantastyczny strzał Ivanovskiego(tego z 2 połowy) który minął barmkę Wisły zaledwie o 4 metry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
a ja obstawiam na Boguskiego baź Małeckiego że u ktoregoś z nich eksploduje talent strzelecki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Brożek jak za pół roku wróci do gry to będzie cud. Choć jak patrzę na tą kontuzję, to drug cud,że nogi nie złamał. Ciężko będzie mu wrócić, cholera wie jak to będzie w przyszłości, bo nie ma co ukrywać, ale facet wrócić do poważnego grania nie musi. Tego niestety nikt nie wie jak to będzie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
amica stracila chyba punkty
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
tylko 2 stracila wiec w tej kolejce nic nie odrobilismy i nic nie stracilismy
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Amica znowu zdobywa punkty w doliczonym czasie gry w tym roku już 3.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bo jest obecnie piłkarsko lepsza, więc zdobywa punkty. Co to za różnica, czy zdobędzie w 50, czy 90. Po prostu grają do końca i przynosi to rezultat. Nie pierwszą bramkę zresztą zdobyli w końcowym fragmencie gry.
Odrobiliśmy 1 punkt do Legii. Gdyby Sobol wykrozystał akcję, byłoby tylko 3 do Lecha i jeszcze realna szansa, a tak musimy dalej ciułać i liczyć na wpadki Lecha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A mi się wydaje ze wszystko przez te nasze niebieskie stroje, przynoszą nam one po prostu pecha. Zawsze jak w nich gramy to zdarza się coś złego. Przegrane z Legią, Śląskiem, teraz remis i kontuzja Brożka. A tak na poważnie, to na prawdę nie podoba mi się ten kolor, jak dla mnie niebieskie koszulki są zarezerwowane dla Ruchu i Lecha. My mamy swoje wyjazdowe, od kilku lat są tao białe koszulki i takie powinny zostać. To tak jakby reprezentacja Polski zagrała w koszulkach np. żółtych albo niebieskich, wyobrażacie sobie coś takiego, bo ja nie!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
hehe - w końcu ktos prawde napisał - to wszystko przez koszulki
A co do koloru żółtego, czy niebieskiego , to widziałes na fladze polskiej te kolory bo ja nie...reszty się domyśl. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
złej baletnicy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na temat przyczyn słabiej jak cholera gry Wisły powiedziano już chyba wszystko. Dzisiaj, po meczu ekipy z krainy kwitnącego kartofla można zobaczyć ile po raz kolejny straciliśmy. Cała trójka najgroźniejszych rywali "zagrała" dla Wisły. Lepszej kolejki nie można było sobie chyba wymarzyć !
Jedynie "skóro-kopy" sami nie potrafili zadbać o samych siebie ! Ktoś kilka dni temu napisał, że nie pamięta aby Wisła zagrała dwa prestiżowe mecze pod rząd z pełnym zaangażowaniem - na tzw. 200% swoich możliwości. Odpowiedź pozostawię bez komentarza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
ja widzalem jak nasz pierwsza reprezentacja grala raz w czarnych koszulkach i czarnych spodekach a raz czarnych heheh i to nie sa zarty ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak analizując dotychczasowe kolejki odnosi się wrażenie że żaden zespół nie chce zdobyć mistrzostwa. Liga pod względem kibicowskim wydaje się być ciekawa, małe różnice punktowe walka o europejskie puchary jak i o utrzymanie wydaje że będzie się toczyła do samego końca. Jednak pod względem piłkarskim prezentuje się to słabo. Piszemy że drużyny zagrały pod Wisłę, to samo pewni piszą w Warszawie czy Poznaniu. O Zagłębiu pisano że jest to najsłabszy mistrz w ostatnich latach. Po tym sezonie może się okazać że mistrz będzie jeszcze słabszy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nikt nie chce zdobyc mistrzostwa ? a ŁKS?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://ekstraklasa24.com/index.php?o...kroty&Itemid=2
Skróty meczów z tej kolejki do obejrzenia na necie (póki nie usunęli, bo teraz wszędzie skróty z ligi znikają dzięki Agorze) |
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie mamy kim wygrać tego mistrzostwa i cudem byłoby jego wygranie. Paweł-kontuzja, Rafał bez formy, a poza tym zawsze wraca z repry zamęczony. Można sprobować Niedzielana-a nuż zdarzy się cud i coś zagra, same krasnale - Mały i Cwielong plus nieruchawy Beto nic nie zrobią co doskonale było widać wczoraj w 2 połowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Martwi to, że tyle akcji i brak wykończenia! Nie ma kto strzelać... w dodatku teraz Pawła nie będzie to kiepsko to widzę, może Beto się obudzi i Pepe zacznie strzelać bo marnie będzie.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|