|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
2. Chcesz zorganizować konkurs i dać 3.000zł nagrodę - nikt Ci nie broni. 3. W konkursie chodzi raczej o zabawę i koncepcję, jakiś ciekawy pomysł - który może posłużyć później, przy wyborze krzesełek na trybunę. Nie ma tu mowy o zamówieniu żadnego profesjonalnego projektu graficznego. TO MA BYĆ ZABAWA, szczególnie liczę na młodszych kibiców. 4. Jakby chciano napisać WISŁA KRAKÓW to by nie ogłaszano konkursu. Choć i tak nie wiadomo, czy tak się nie skończy. 5. andalemono - jakby chciano zlecić to firmie to by zlecono - szacunek to kibiców? A jaki ty masz szacunek do kogokolwiek pisząc "zrobić z nich kretynów w mediach"? Szacunkeim do kibiców jest to właśnie, że ogłoszono konkurs, gdzie każdy kibic, czy ma 4 lata i zrobi projekt w paincie, czy ma 55 lat i jest grafikiem, może wystartować. To ma być zabawa - a przy okazji będą nagrody - wydaje mi się, że dość atrakcyjne. 6. Szczerze powiem, jak czytam to forum (wiem wiem...nie chcę czytac to nie muszę) to mi się niedobrze robi...parę osób i to mocno związanych z Wisłą zapierdala żeby ten stadion jakoś wyglądał a jedyne co się słyszy to to, że wszystko jest spieprzone, że nikt nic nie robi, że nikomu się nic nie chce, że 'urzędasy' leżą i mają wszystko gdzieś - nie wiecie, to się nie wypowiadajcie. Pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez dannato : 10.03.2009 o godz. 08:01.
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Masz rację. Tak jest właśnie ze względu na ruch słońca nad stadionem, i z tego wynika również przepis UEFA odnośnie umieszczenia kamer na stadionach, z czym problem ma np. Stadion Śląski. Ale zdaje się że rozwiązali to tam przy pomocy dachu (na razie projektu). Główne kamery na pewno będą tam gdzie teraz. ![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Prezydent nie boi się komisarza ani wstrzymania inwestycji
"Ale mamy ogólnoświatowy kryzys. Czy trzeba będzie zrezygnować z budowy stadionów, dróg czy linii tramwajowych. - Nie ma żadnego zagrożenia dla inwestycji. Podpisuję umowę na budowę trybuny zachodniej stadionu Wisły. W miniony piątek minął termin zgłaszania ofert na budowę stadionu Cracovii i zgłosiło się 17 wykonawców, spośród nich wybierzemy 5 do drugiego etapu. Na przełomie maja i czerwca zwycięzca przetargu rozpocznie budowę tego stadionu. Będą realizowane planowane inwestycje drogowe i komunikacyjne. Budżet skonstruowaliśmy bardzo ostrożnie, biorąc pod uwagę, jak pan to nazwał, ogólnoświatowy kryzys, co dla miasta oznacza ewentualne zmniejszenie planowanych dochodów. Jeżeli dostaniemy od rządu tyle środków, ile było obiecane, to nie powinno być problemów..." http://www.krakow.pl/prasowka/?art_id=8911 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Że idziesz do marketingu, Hi darling! mam wieczorem stype, rzuć mi brelok, kalendarzyk, podłokietnik i breloczek... Ciekawe czy prywatnie naprawdę wierzysz w to co napisałeś. Jeśli tak to pozwól, że dorzucę się do waszego 'za.......u' i podwoję wartość nagród, dorzucając 200. Numer konta proszę na priw, a Wy dalej - w imię dobrej zabawy koncepcyjnej - róbcie z ludzi frajerów ;-) Jesteśmy dumą tego miasta z ogólnopolskim konkursem, opatrzonym oszałamiającym regulaminem i budżetem 50ojro na ojro 2012. Również pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Co do aktualnego konkursu, to teraz zasady są jasne, chcesz kasę zajmij się czym innym, chcesz wchodząc na stadion widzieć trybunę zaprojektowaną przez ciebie, no to otwierasz program graficzny i działasz. Ja zapewne jak znajdę chwilkę to coś im podeślę.
Ostatnio edytowane przez matt_21 : 10.03.2009 o godz. 10:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Gadżety są dodatkiem, o czym chyba zapominasz. Po drugię - tak jak mówię - nagrody są jakie są i tyle - nie podobają Ci się - nie startuj. ![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam pytanie bo nie mogę sie doszukać tego w tym co na necie pokazano.
Trybuna jest piętrowa. A ile rzędów krzesełek ma dolna trybuna a ile górna ? Ile jest krzesełek pomiędzy tymi oczodołami wejściowymi ? ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
rzędów jest 18 na dole i 24 na górze. W sumie 42 rzędy na całej trybunie, przydałoby sie aby klub udostępnił jakis plan sektora, bo nie wiadomo ile krzesełek jest wzdłuż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czyli wychodzi na to, że prezydent podpisał mimo braku zgody Rady Miasta? Czegoś tu nie rozumiem... Żeby potem nie było "cyrków" i kolejnych opóźnień przez to.
To po derbach stopniowa rozbiórka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie.
Nie jest już wymagana zgoda radnych na podpis Majchra |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Umowa na trybunę zachodnią Wisły podpisana
Prezydent Krakowa podpisał umowę na realizację ostatniego elementu przebudowy miejskiego stadionu Wisły Kraków. Planuje się, że arena przy Reymonta do lata 2010 roku będzie dysponować kompletnie przebudowanymi trybunami na około 33 tysięcy widzów. Po pokonaniu przeszkód formalnych, możliwe stało się podpisanie umowy na przebudowę trybuny zachodniej miejskiego stadionu Wisły Kraków. Wykonawca, Polimex Mostostal S.A., za kwotę nieco ponad 153 mln złotych – 8 mln mniej niż pierwotnie zakładano – wybuduje nie tylko miejsca dla widzów, ale także place, parkingi i drogi dojazdowe do stadionu. Kraków od 2004 roku prowadzi kompleksową modernizację miejskiego stadionu przy ul. Reymonta. W 2006 roku oddano do użytku trybunę południową. Rok później zakończono prace przy trybunie południowej. Następnie wykonano nowoczesny pawilon multimedialny. W tym roku rozpoczęły się prace przy realizacji trybuny wschodniej (od strony Parku Jordana) wraz z narożnikami. Planuje, że miejski stadion Wisły Kraków będzie dysponował kompletnie przebudowanymi trybunami na 33 tysiące miejsc do czerwca 2010 roku. (M). http://www.krakow.pl/komunikaty/?MOD...ow&kom_id=8505 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy tez macie na kamerce noc od dwóch dni?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez element : 10.03.2009 o godz. 17:36.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamerka nie działa poprawnie ...
Kiedy będą zalewać płytę fundamentową ? Znacie jakiś harmonogram ? ![]()
Runner
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kamera nie dziala bo cement wynoszą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Panie i panowie, na trybunie pojawiają się części żurawia
http://www.reymonta22.pl/?a=news&b=item&id=10532 ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
CO jest w ogole z zapleczem pod D, bo zadnych postepow nie widac ?
Trybuna jest czynna juz z 1,5 roku. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
o ile pamietam bedzie robione na końcu, bo nie bło na to podpisanej umowy
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Płyta denna ma być wylana etapami, a żuraw będzie stał na płycie denej. Beton wiąże jakiś czas więc pełna konstrukcja żurawia stanie za kilka tygodni najpewniej. Tak się składa że pracuje aktualnie na tej budowie
![]() ![]()
JŻS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A znasz może harmonogram prac przy tej trybunie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez element : 11.03.2009 o godz. 22:15.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
to jest oficjalny schemat? Bo jak tak to zrobili nam jajo a'la stadion Lecha w narożniku, chyba że jest to fragment trybun D,E
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
oficjalny....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skąd to wziąłeś?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
co wy na to?
wiem że troche pokracznie ale jakiś zarys już jest ![]() http://img149.imageshack.us/img149/6919/stadion.jpg
Ostatnio edytowane przez Carol09 : 12.03.2009 o godz. 16:59.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|