The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2009, 20:48
killzone napisał(a):Wyświetl post
PS: Skkt coś tam... Jezeli uwazasz ze antyoprawa Wisly byla zenujaca to co powiesz o Waszej Anty-Panoramie?
Nie wiesz ze wszystko ostatnio co ma rodowod wroniecko-poznanski jest zajebiste i super, a kto twierdzi inaczej ma kompleksy, nie zna sie i zazdrosci im "chwaly"?

A kolega skkt... to musi miec bardzo nuzace zycie, skoro kazda wizyta tutaj polepsza mu humor.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 09.03.2009, 20:49
Kamson napisał(a):Wyświetl post
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
akurat jeśli chodzi o tą anty-oprawę, to przebiliście wszystko, co da się w tej kategorii wymyślić. Była żenująca.
Rozwiń proszę
Żenująca.

W przeciwieństwie to ich oprawy z meczu z Legią...
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 09.03.2009, 20:52
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
nie wiem jak Ty, ale ja wolę wygrywać z GCZ 6:0,,
czyli jednak u Was tylko wynik się liczy...

Cytat:
niz zbierać tęgie baty od Valencii czy Barcy,żeby móc 'zrównać' się w spektakularnych porażkach z Wisłą czy Legią. Nie jestem ascetą.
a ileż to Wy macie potyczek z takimi drużynami nic dziwnego że się nie możecie zrównać

a już pojedynek z Udinese pokazał Wasz "spektakularny" sukces...wkońcu to drużyna pokroju Valencii czy Barcy

pozdr
Odpowiedz cytując
bieniuTS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.03.2009, 20:53
Tylko czekałem, aż pojawi się kolega brain ze swoim stałym arsenałem tekstów typu: kompleksy, zaślepienie, zawiść, uprzedzenie, ubaw i dostarczanie rozrywki... Tak jakby ciężko było kolesiowi zrozumieć, że nikt tu delikatnie za Amikolechem nie przepada, a co za tym idzie niektóre posty to żarty, złośliwe docinki, lub "skuś baba na dziada". Ale nie, on wie swoje - Boże co za człowiek.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 09.03.2009, 20:58
Proud napisał(a):Wyświetl post
czyli jednak u Was tylko wynik się liczy...

a ileż to Wy macie potyczek z takimi drużynami nic dziwnego że się nie możecie zrównać

a już pojedynek z Udinese pokazał Wasz "spektakularny" sukces...wkońcu to drużyna pokroju Valencii czy Barcy

pozdr
A Terek Grozny? Zresztą nie wiem czy się liczy dla "Wary Lecha", bo był jeszcze za czasów Lecha Poznań, czyli stworu którego na dzień dzisiejszy się zgodnie wyrzekli.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.03.2009, 20:59
Zwykle tak jest,że oprawa anty dla twórców jest celna i kumata, a dla "celu" żenująca. Widać wcześniej rzadko kto przeciw Lechowi coś robił i odczuwali tylko to pierwsze.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 09.03.2009, 21:02
bieniuTS napisał(a):Wyświetl post
Tylko czekałem, aż pojawi się kolega brain ze swoim stałym arsenałem tekstów typu: kompleksy, zaślepienie, zawiść, uprzedzenie, ubaw i dostarczanie rozrywki... Tak jakby ciężko było kolesiowi zrozumieć, że nikt tu delikatnie za Amikolechem nie przepada, a co za tym idzie niektóre posty to żarty, złośliwe docinki, lub "skuś baba na dziada". Ale nie, on wie swoje - Boże co za człowiek.
Bo to jest tak, dawniej kazdy Lecha lub Amice olewal cieplym moczem, nikogo jakos bardzo nie obchodzily ich poczyniania, slowa "Lech/Amica" mozna bylo przeczytac po ewentualnej potyczce z tymi druzynami. Teraz maja dobra forme, wygrywaja mecze, szczesliwy awans do pucharow i dobra gra pomieszana ze szczesciem dala im jakis tam sukces. No to normalnym jest, ze te nazwa ich klubu pojawia sie dosc czesto, bo gra druzyna polska, no i mamy tematy "Ekstraklasa" czy "Polskie druzyny w pucharach". Oni jednak traktuja to jakbysmy im specjalnie ciupali czy cos. Ot, ich taka "chwila chwaly". Pewnie z przyzwyczajenia, bo skoro o nich mowimy to musimy miec kompleksy. Tylko szkoda ze pewnie sami znaczenia tego slowa nie rozumieja

BTW, ostatnio bylo prawie identycznie z Zaglebiem, zdobyli mistrza, to na kazdym forum mozna bylo przeczytac o "Wielkim ZL". A jak cos sie o nich wspomnialo to od razu zazdroscimy i kompleksy
Ostatnio edytowane przez mic : 09.03.2009 o godz. 21:06.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.03.2009, 21:20
mic napisał(a):Wyświetl post
BTW, ostatnio bylo prawie identycznie z Zaglebiem, zdobyli mistrza, to na kazdym forum mozna bylo przeczytac o "Wielkim ZL". A jak cos sie o nich wspomnialo to od razu zazdroscimy i kompleksy
To i tak nic w porównaniu z "wielką" Koroną Kielce. Ci to już kompletnie nic nie osiągnęli, nawet do pucharów się nie zakwalifikowali...
A jak kolega sktr chce zobaczyć kompleksy, zawiść, nienawiść i ogólną żenadę, to niech odwiedzi dowolne forum Cracovii i poszuka postów na nasz temat. Może zrozumie, że jest różnica między niechęcią a pojęciami, którymi tutaj tak szafujecie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.03.2009 o godz. 21:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.03.2009, 21:33
Ech, może trzeba założyć temat "Potyczki słowne"? Bo ni cholery nie mogę się doszukać c.dalszego wczorajszej dyskusji o EKSTRAKLASIE
Odnośnie linków z kontrowersyjnymi sytuacjami - też chciałbym je zobaczyć, bo Lewandowskiego łokcia nie widziałem live, w "Szybkiej Piłce" też nie pokazali, ale chyba się faktycznie uwzięli na Wisłę bo widzieli i pokazali "łokieć Głowackiego" bodajże i czerwień (drugą żółtą) dla Marcelo w ostatniej minucie...

Więc... linki linki linki... jak ktoś ma (o co chodziło z Lewandowskim)
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 09.03.2009, 21:50
sq napisał(a):
Odnośnie linków z kontrowersyjnymi sytuacjami - też chciałbym je zobaczyć, bo Lewandowskiego łokcia nie widziałem live, w "Szybkiej Piłce" też nie pokazali, ale chyba się faktycznie uwzięli na Wisłę bo widzieli i pokazali "łokieć Głowackiego" bodajże i czerwień (drugą żółtą) dla Marcelo w ostatniej minucie...
Zastanow sie co ty w ogole porownujesz. Taktyczne zagranie Marcelo (nie przecze, byc moze nalezalo mu sie zoltko) z proba uderzenia w twarz, gdy rywal jest bez pilki. To z cala pewnoscia nie ten sam kaliber wykroczenia.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 09.03.2009, 22:06
Eustachy ja nie porównuję bo nie widziałem nigdzie "łokcia Lewandowskiego" bo nie miałem okazji. Jak masz jakiegoś linka to chętnie zobaczę, bo w TVP i na C+ nie widziałem
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 09.03.2009, 22:09
Niestety nie mam linka. Musisz poszukac gdzies indziej. Moze na forum Jagielloni, wszak kilka osob z ich obozu bylo tym zajsciem powaznie zbulwersowanych (np. Franek w pomeczowym wywiadzie).
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 09.03.2009 o godz. 22:32.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 09.03.2009, 22:21
No właśnie sęk w tym że przeglądałem dziś do południa forum Jagi i nie widziałem ani linka, ani nic nie pisali o "łokciu". W sumie narzekali tylko na swoich.. a - i o Arboledzie że spajacował w ostatniej minucie że "niby dostał kuksańca w brzuch"
A o Lewandowskim nawet napisali:
Cytat:
Lewandowski 8. Piłkarz z innej półki. Zdobył 10. gola w lidze, trafił w słupek, plątał nogi rywalom i w końcu dostał owację od kibiców.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez sq : 09.03.2009 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 09.03.2009, 22:24
O w takim razie jakze mi przykro.
Niestety tak to juz jest z tym Canal+, ze nie na wszystkich skladaja donosy, by sprawe rozpatrzono w trybie przyspieszonym, przez co zanosi sie na to, iz na powtorki poczekamy sobie jeszcze tydzien.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 09.03.2009 o godz. 22:30.
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Stary 09.03.2009, 22:29
sq napisał(a):Wyświetl post
No właśnie sęk w tym że przeglądałem dziś do południa forum Jagi i nie widziałem ani linka, ani nic nie pisali o "łokciu". W sumie narzekali tylko na swoich.. a - i o Arboledzie że spajacował w ostatniej minucie że "niby dostał kuksańca w brzuch"
A o Lewandowskim nawet napisali:

W Lidze+ Extra obiecali, że zajmą się tą sytuacją w kontrowersjach za tydzień. W tych nie starczyło czasu bo we wcześniejszych meczach też było sporo ciekawych momentów.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 09.03.2009, 22:42
Cichy napisał(a):Wyświetl post
W Lidze+ Extra obiecali, że zajmą się tą sytuacją w kontrowersjach za tydzień. W tych nie starczyło czasu bo we wcześniejszych meczach też było sporo ciekawych momentów.
Chyba mieli na myśli ŁKS - Cracovia
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Stary 09.03.2009, 23:08
sq napisał(a):Wyświetl post
Chyba mieli na myśli ŁKS - Cracovia
Niebardzo rozumiem, czyli jednak oglądałeś L+Extra i udajesz, że nie słyszałeś jak mówili o tym łokciu przy okazji skrótu Waszego meczu i że przyjrzą się temu w kontrowersjach (wypowiedź Smokowskiego)? I później, że w związku z wieloma kontrowersjami w we wcześniejszych meczach sytuacje m.in. z Waszego meczu pokażą za tydzień?
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 09.03.2009, 23:26
Hehehe naprawdę nie oglądałem L+ Extra
Oglądałem "Szybką piłkę" i na tej podstawie twierdzę że ŁKS - Cracovia mógł mieć "sporo ciekawych momentów" o których piszesz
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.03.2009, 15:37
ciekawy wywiad z Ecikiem Janoszką

http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.03.2009, 16:48
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ciekawy wywiad z Ecikiem Janoszką

http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Hah sam bylem ciekaw co sie dzieje z Ecikiem,i teraz wiem ze dalej gra w piłke

Zycze mu wszystkiego dobrego,pamietam ten jego Ruch Radzionkow i chyba historyczne 6 miejsce w ktoryms tam sezonie w ekstraklasie .

Powodzenia Ecik
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 12.03.2009, 16:58
Nie ma juz takich piłkarzy jak "Ecik" a szkoda...
Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 13.03.2009, 18:33
Polonia W. - ŁKS 0-1 do przerwy, ogromna niespodzianka póki co
The Apostasy

Odpowiedz cytując
Szary007
Member

Od: 07.2008

Stary 13.03.2009, 18:35
ŁKS ogólnie dobrze zaczął tę runde.
Wynik bardzo dobry ^^
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.03.2009, 18:38
Oby ŁKS zaczął II połowę tak samo jak skończył pierwszą. Jezeli Polonia dostanie drugą bramę, to już się nie podniesie, jestem o tym przekonany. Jeszcze Jagiellonia urwie punkty Legii dzisiaj i będzie pięknie, jest tylko jedno ale - trzeba jutro wygrać w Bełchatowie.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 13.03.2009, 18:40
Oby ŁKS po sezonie nie pojechał kolegialnie do Wrocławia.

Przepraszam za brak wiary w ten zespół, ale tak długo byłem oszukiwany, że już nie wierzę w kolejnych "rycerzy wiosny".
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 13.03.2009, 19:00
Obejrzę gdzieś w necie ten meczyk ŁKS-KSP? Gdzie ?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.03.2009, 19:19
2:0!

No to nam Polonia polegnie Chyba ubywa konkurent do mistrzostwa...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 13.03.2009, 19:19
http://www.justin.tv/crishd

2-0 i po robocie chyba
The Apostasy

Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.03.2009, 19:20
dyscopolo juz przegrywa 2-0 z Lks jeszcze dzis jaga wygra i pieknie weekend sie zaczyna http://www.justin.tv/crishd
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
Slayer666
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.03.2009, 19:28
rafalek napisał(a):Wyświetl post
2:0!

No to nam Polonia polegnie Chyba ubywa konkurent do mistrzostwa...
Jeden ubył, drugi przybył
Za wczasu zapytam: poda ktoś linka, gdzie będzie leciała Legia? Z góry dzięki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów