|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Zawsze mozesz wyslac maila z takim pytaniem jakie zadales w swoim poscie: Jezeli jest ta stacja kompetentna to powienn ktos Ci odpowiedziec na takie pytanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie no pewnie, ja nie oskarzam kibicow Legii o nierowne traktowanie, bo to nie wy odpowiadacie za to co sie dzieje (moze poza tymi legionistami z KL
)Chodzilo mi tylko o krotki komentarz. Pol roku temu mocno z nas laliscie, zarzucajac wietrzenie spiskow, paranoje itd. Pytanie, czy w zainstnialej sytuacji nadal tak uwazacie ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() killzone napisał(a):
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Cytat:
C+ zawsze omawia kontrowersje chronologicznie, więc nie dziw się, że sytuacja z ostatniego meczu się nie znalazła. Napewno to odpowiednio zinterpretują za tydzień i jak będzie trzeba to Lewandowski będzie pauzował. Z resztą co tu ma C+ do gadania, od komisji powinno się tego wymagać. Jeszcze chciałbym zauważyć, że takiego agresywnego zastawiania piłki rękami, za które Szala dostał czerwo ostatnio, było w tej kolejce trochę. Jednak nawet trafiających w twarz (np Hajto) piłkarzy nie traktowano tak samo. W meczu Wisły też była taka sytuacja, gdzie Polonista padł jak rażony piorunem uderzają c się o rękę Wiślaka i nic nie było. I żeby było jasne wg mnie takie sytuacje to nie czerwień oczywiście. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Eustachy, kibice Legii odwiedzający nasze forum może i tak uważają. Pytanie jednak, co o tym sądzą "dziennikarze" zarówno z gazet, jak i TV. Piszę w cudzysłowie bo do pracy niektórych mam sporo zastrzeżeń. Polowanie na Wisłę i zwiastowanie jej końca, "bo dobrze się artykuł sprzeda", albo naciągane wiązanie naszego klubu z korupcją "były zawodnik/ II trener / ktoś tam... Wisły zamieszamy w...
Niech się lepiej do Lecha, pardon Amiki z Pyrolandii przyczepią. Niech zanalizują zachowanie Lewandowskiego (czy po dzisiejszym nie powinien dostać pauzy), niech też napiszą, że Lech poczynił "fantastyczne" transfery w zimie, a Amica Wronki, z którą wiceprezes z Poznania tak chętnie się utożsamia, jeszcze nie została rozliczona. Byłaby beka, gdyby wbrew wszystkiemu mistrzem została Wisła albo Legia, a Lech/Amica skończył w drugiej (pierwszej) lidze... Wiem, wiem, fantastyka i sprawiedliwość piętro wyżej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GemHZR napisał(a):
el Nuero pelna zgoda. W Polsce dziennikarstwo praktycznie nie istnieje. Zamiast tego mamy "dziennikarzy", z czego wiekszosci powinno sie zabronic wykonywania zawodu w trybie natychmiastowym, a przy tym niejednego osadzic jeszcze dodatkowo w zakladzie karnym pod zarzutem medianego huliganstwa. Kiedy Boguski zrobil wymach noga, probowano zrobic z niego pierwszego brutala ligi. Teraz gdy Lewandowski probowal wybic komus zeby, ci sami ludzie zbywaja wszystko milczeniem i udaja ze nic sie nie stalo, bo przeciez komu potrzebne robienie z tego afery ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sytuację powtarzano kilkakrotnie w powtórkach po samym zajściu. Zobaczymy co chłopaki z publicznej powiedzą na ten temat. Jeśli macie do C+ jakieś uwagi co do tej sprawy: [email protected]
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapis video c+ oczywiście powinien udostępniać. Może im nawet przekazywać wszystkie nagrania z kamer i niech sobie to oglądają sami, ale niech nie czekają na magazyn ligowy i interpretację sędziego Ryszki, czy innego Wita Stwosza (wiem wiem teraz jest inny).
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GemHZR naprawde sadzisz, ze Canal+ nie mial zadnego wplywu na zawieszenie Boguskiego ?
To za co w takim razie prowadzacy Jacek i Agatka przepraszali pozniej Skorze w studio po meczu przy L3 ? No i czy potrafisz podac choc jeden przyklad, kiedy KL uarala pilkarza zanim jego przypadek trafil do "kontrowersji" ? Bo z drugiej strony, jesli by tak zawieszono Lewandowskiego dajmy na to juz jutro, to jaki sens bylby w przenoszeniu przez C+ tej kontrowersji do rozpatrzenia na nastepny tydzien ? Komisja Ligi swoje, a my i tak swoje ?
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 08.03.2009 o godz. 23:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety mieli, co nie znaczy, że tak powinno teraz ustawowo to działać." Niestety" nie dlatego, że nie mieliście piłkarza
tylko dlatego, że nikt z urzędników nie rusza dupy w takich sprawach dopóki się nie poda mu tego na złotej tacy.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dlaczego kiedy Lewandowski z Amiki wali kogos z łokcia nikt sie tym nie intersuje a sprawe Boguskiego potraktowano "priorytetowo" ,zeby oslabic Wisle przed meczem z Legia.
Sprawa jest oczywista. Za tydzien Lech nie gra Legią. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja się bede rozckliwiać nad Śląskiem. Gra pięknie,widowiskowo,ofensywnie. Fojut to profesor na stoperze,zresztą sami się przekonacie,że WKS jeszcze namiesza... Pozdrawiam, ŚWL!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
ale płaczecie, za tydzień Lech nie gra z Legią, ale za 3 gra z Wisłą
, więc dla nas to lepiej że komisja się nie śpieszy.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Lech nie gra za tydzień z Legią! Eustachy to nie gra pod Lecha ale pod Legie. Inaczej Wieszczycki już zrobiłby nagonkę na całą Polskę jakie to chamstwo się rozpleniło z R22 (Boguski) na Bułgarską (Lewandowski) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wieszczyckiego akurat nie było w studiu jeśli o to Ci chodzi, może za tydzień.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale sprawę z Boguskim to właśnie Wieszczycki zaczął! To on rozpoczął całą lawinę jeśli pamiętasz. Teraz wiem że go w studiu nie było, ale pewnie się pojawi i zobaczymy jego reakcję. (reakcję "obiektywnego łódzkiego warszawiaka")
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ma ktoś linka do video z tą kontrowersyjną sytuacją, o której mówicie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wasze forum nieodmiennie dostarcza mi powodów do śmiechu chłopaki. Zdecydowanie tak, Lech się zaciął, padł mit znakomitego skałtingu, a na dodatek cham Lewandowski dobrowolnie nie poprosił PZPN-u o karę. Ach, bym zapomniał, i to kolejne fuksowate zwycięstwo 1:0, bo przecież słupki i poprzeczki to żadne sytuacje, poza tym Frankowski nie zjadł na obiad swojej ulubionej kaszanki i dlatego piłkę tylko około pięciu razy na boisku dotknął, zamiast strzelać bramki jak Arce.
Tak trzymać Wiślacy. ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zaczynasz przynudzac z tym dostarczaniem ci smiechu. Zwlaszcza ze nic ponad to napisac nie mozesz. Nie weim czy nie umiesz, czy nie wiesz, nie chcesz, czy ci nie wolno.
Coraz blizszy jestem wreczenia ci one way ticket. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ciekawe, czy będzie ci tak wesoło, jak wam dokopią Górnicy Kasperczaka lub nieoczekiwanie stracicie punkty z jakimś słabeuszem. W zeszłym sezonie mieliście na Bułgarskiej fajny mecz z Bełchatowem. Strzeliliście trzy
bramki i dlatego przegraliście 2:3. Nie mów hop zawczasu, bo w piłce różne przypadki się zdarzają. My to już przerabialiśmy wiele razy, a wy zachłysnęliście się pierwszym sukcesem... Jak zdobędziecie z pięć mistrzostw (jak my) lub wyjdziecie z grupy w LM (jak kiedyś Legia) to wtedy pogadamy.A póki co, zobaczymy czy utrzymacie obecną kadrę, bo jak na razie to np. Arboleda i Stilić wręcz nie mogą doczekać się lata i transferu. Budowanie wielkiego Lecha trwa już ładnych kilka lat, tylko że zamiast Lecha póki co macie Amicę (tak oficjalnie wypowiadał się wasz wiceprezes), puchary dostaliście w prezencie od Groclinu, a takiego farta w pucharach to wam szczerze zazdroszczę. Cóż, zostaje nam dalej "kompromitować się" w pucharach przeciwko Barcelonie, Realowi, Porto, Interowi, Lazio, a Legii - przeciwko tej samej Barcelonie, Valencii, Schalke, czy Szachtarowi. To przecież pikuś przy waszych "potęgach" klasy Grasshoppers, Austra Wiedeń czy dogorywujący Feyenoord. Słodkich marzeń, jednosezonowy kibicu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
skttr...
Z naszej ostatniej pucharowej oprawy też się śmiałes? , bo ona odzwierciedla nasze gorące uczucie względem waszych obydwu klubów . Polski kibic jak chce się z was pośmiać to wchodzi na "stronki dotyczące miasta Wronki ", ew.prokuratury we Wrocku lub też korupcja.pl. Ostatnimi laty byliście raczej łzami zalani, a tu widzę pół roku współżycia "po wroniecku" i zgrywacie największych kozaków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
@el nuero hah, coż za argumenty 'jednosezonowy kibicu' Pominę milczeniem, że miałeś to szczęście kibicowac Wisle w okresie prosperity i nijak nie wiesz jak to jest być ze swoim klubem w chwilach cięższych, niż 8. miejsce w lidze, a teraz rzucasz się jakbyś wygrał LM. Poza tym, nie wiem jak Ty, ale ja wolę wygrywać z GCZ 6:0, niz zbierać tęgie baty od Valencii czy Barcy, żeby móc 'zrównać' się w spektakularnych porażkach z Wisłą czy Legią. Nie jestem ascetą.@darotsok akurat jeśli chodzi o tą anty-oprawę, to przebiliście wszystko, co da się w tej kategorii wymyślić. Była żenująca. ![]() widzisz, daleko mi od 'kozaczenia' jak to ty nazywasz, wystrczy żebyś sobie przypomniał co wielokrotnie o grze Lecha w tym dziale pisałem. Cieszę się z pierwszego miejsca, co naturalne, ale póki co wątpię jeszcze w wywalczenie MP. Kozaczą osoby na tym forum, i to raczej są to twoi kumple po szalu. Bo nie powiesz mi, że czytając parę, a może nawet paręnaście ostatnich stron tego wątku nie widzisz, że niektóre teorie jakie tutaj się pojawiają na temat GRY Lecha przechodzą momentami granice abstrakcji, nadmiernego uprzedzenia i zaślepienia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Oparawa była żenująca? A mnie bardziej żenująca wydawała sie panorama zrujnowanej Warszawy, na która wydaliscie ileś tam tysięcy złotych. Nasza oprawa, ot taka mała docinka, a tak Was oburzyła. Przynajmniej to nie była nasza główna oprawa na najwazniejszym w całym sezonie meczu (z pkt. widzenia Poznaniaków) Tak apropos, farta Lecha w Pucharach, jest takie powiedzenie fortuna kołem sie toczy. Miałem wielką nadzieje,ze dostaniecie w UEFA Tottenham, ten słaby nic nie znaczący angielski klubik, niesety nie udało się. Ale może w przyszłym roku? Życzę Wam wylosowania rywala takiego jak miała Wisła, bo narazie w Pucharach zadnej dobrej druzyny nie ograliscie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bez urazy ale wam sie to 2 razy nie udało
![]() ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A i owszem
Dobra to Temat "Ekstraklasa" a nie "Europejskie Puchary..." EOT ![]() PS: Skkt coś tam... Jezeli uwazasz ze antyoprawa Wisly byla zenujaca to co powiesz o Waszej Anty-Panoramie?
Ostatnio edytowane przez killzone : 09.03.2009 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Skrytybaranie czy jak ci tam, pisząc o Amice na forum Wisły Kraków zgadzasz się z byciem naszym gościem. Pisaliśmy o Amice w temacie pucharowym, cieszyliście się że mamy kompleks czy nie wiadomo co, bo piszemy o was. Teraz znowu boli Amicowców pisanie w naszym temacie Ekstraklasowym.
To nie Wirtualna Polska, czy spotkanie z handlowcem Piotrem R. by wszystkie wroniecko-poznańskie orgazmy przechodziły jak przy Kałuży. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|