The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IC !
Junior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2009, 13:28
Proszę o usunięcie tego konta. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
v
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 08.03.2009, 13:40
Bardzo proszę o zmiane nicka na V (literę "V")
Z góry dziękuje.
WSZYSCY NA HALE!!!
PDDCh
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.03.2009, 14:57
Ja bym prosił o zmiane nicku na R33 i opis pod nickiem na Wisła Kraków (oczywiscie jeśli byłaby taka możliwość). Z góry wielkie dzięki!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.03.2009, 18:49
do usunięcia, chyba że ktoś wytłumaczy co to znaczy
http://wislakrakow.com/forum/showpos...7&postcount=40
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=690
http://wislakrakow.com/forum/showpos...16&postcount=4

ten sam zawodnik.........
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.03.2009 o godz. 18:56.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.03.2009, 20:25
Ni_Ma napisał(a):Wyświetl post
Nitrox - mam prośbę.
Jeżeli w temacie luźnym zdarzyło się coś lub tez dzieje się coś co Cie obraża, obraża innych Kibiców lub Klub to przyjdź do nas i nam to powiedz.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie lub słowo krytyki. I wierz mi że weźmiemy to pod uwagę i zrobimy wszytsko żeby sutuacje, zdarzenia, wpisy które Ci się tak niepodobają wyeliminować.
Bo nikt z nas nie chce ani nikogo urazić, ani obrazić ,ani tym bardziej nikt z nas nie chce, żeby ktoś z Was miał złe zdanie o Luzakach (no ja napewno nie chcę, ale myślę że reszta też)

Więc smiało wpadnij do nas i powiedz co jest nie tak.

Wiecie co, przyjdźcie wszyscy którym się niepodobamy. I powiedzcie dlaczego.

Dzięki z góry
Ten temat jest do informowaniu o naruszeniach regulaminu.
Rada ode mnie - nie róbcie z tematu drugiego "Gadu gadu", bo to się źle skończy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 08.03.2009, 21:16
Moderatorki, moderatorzy i admini. Może czas na masową likwidację rang i przyznawanie ich jak kiedyś tylko nielicznym.Wnoszę też o zablokowanie na pół roku zmiany nicków, bo dzisiaj piszę z Kaziem który jutro jest Marianem. Jesli przegapi się moment zmiany, po paru dniach nie wiadomo kto jest kim, a nie każdego da się czytać.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 08.03.2009, 22:15
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...404#post689404

od postu nr.274 można by usunąć...

zwykłe zaśmiecanie tematu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.03.2009, 22:28
Przypominam, że prośby o zmiany podpisu pod nickiem mogą skończyć się zmianą, ale niekoniecznie tą oczekiwaną.
Dziękuję za uwagę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.03.2009, 02:31
Mam pytanie do Ciebie rav.

Wilku wrócił w wielkim stylu - w pierwszym poście zbanował użytkownika hoho - niby za to że po uprzednim zbanowaniu , założył następne konto.
1.szukałem w liście użytkowników kogoś z nickiem Eller - nie znalazłem
2.Nawet jeśli jestem ślepy to chciałbym dowiedzieć się za posty w jakim temacie i za co owa osoba została zbanowana - nie zdziwił bym się gdyby chodziło o 'polityczny' a osobą która to zrobiła był Wilku
3.Wilku już dawno temu banował za polityczny - za temat - który w żadnym wypadku nie jest tematem przewodnim a nawet jest jednym z tematów totalnie pobocznych , jeśli chodzi o 'forum kibiców Wisły Kraków'
4.Jasne jest to że ten ban jest zwykłym ,kolejnym wykoszeniem osoby z którą użytkownik Wilku , nie zgadza się jeśli chodzi o polityczne poglądy.
5.Chyba jesteś w stanie zrozumieć osobe, która zostaje zbanowana na długi czas 'na forum kibiców Wisły' tylko za to że ma inny pogląd na polityke jak jeden z moderatorów , i chce mieć nadal możliwość wypowiadania się - zakładając że powód podany przez osobe o nicku Wilku - jest prawdziwy.

I moje pytanie....Czy o to tu ma chodzić? - żeby biorąc przykład z najgorszych lat naszego kraju , usuwać ludzi 'niepoprawnych politycznie' - przez moderatora, który ma wd mnie po prostu paranoje i zamiast przyjąć do wiadomości że ludzie są na tym forum różni, a rzeczą która nas tu łączy jest miłość do Wisły a nie to czy kto ktoś ma taki czy inny pogląd na kwestie polityczne?

Bardzo Cię proszę rav - zajmij się tym - jeśli będzie taka możliwość , odbanuj hoho.
Nie znam go - nie bronie go bo myśli tak ja ja , bo tak nie jest - po prostu ręce mi opadają jak patrze na to, jak pod przykrywką , banuje się ludzi, których jedynym przewiniem jest to że napiszą coś nie po myśli jednego z moderatorów ,w temacie politycznym.
Sam też masz poglady na różne tematy, ale to nie oznacza że można przymknąć oko, gdy szmaci się kogoś, nawet z dalekimi od Twoich poglądami.

ps . znając zwyczaje robie printskrina z tego postu - jeśli sam zdecydujesz się go usunąć ,to daj znać(uznam że po prostu nie da się ruszyć tematu, -Ty tu rządzisz) - jeśli usunie go ktoś inny - napisze mejla.

pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 09.03.2009 o godz. 02:37.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.03.2009, 04:15
Tylko moje trzy grosze odnośnie stanu faktycznego.
1q2 napisał(a):Wyświetl post
1.szukałem w liście użytkowników kogoś z nickiem Eller - nie znalazłem
Eller istnieje/istniał, ma permanentnego bana za trollowanie. Pamiętam go, ciężki przypadek. Jedyny użytkownik w historii tego forum, który dostał ode mnie "ignora". Jeśli go nie pamiętasz, sprawdź polityczny sprzed jakichś dwóch lat.
Tak, wiem o co proszę

4.Jasne jest to że ten ban jest zwykłym ,kolejnym wykoszeniem osoby z którą użytkownik Wilku , nie zgadza się jeśli chodzi o polityczne poglądy.
Jasne? Chyba tylko dla Ciebie. Akurat Eller dostał bana słusznie(a pamiętam go doskonale), a posiadanie wielu kont jest niedozwolone. To, że ktoś ma "jakieś_tam_poglądy" nie oznacza, że nie dotyczą go zasady ogólne. Na tym forum nie ma "prześladowanych mniejszości", czego dowodem choćby dość liczna reprezentacja kibiców innych klubów.

ps . znając zwyczaje robie printskrina z tego postu - jeśli sam zdecydujesz się go usunąć ,to daj znać(uznam że po prostu nie da się ruszyć tematu, -Ty tu rządzisz) - jeśli usunie go ktoś inny - napisze mejla.
No i widzisz, to jest typowa demagogia(nawet, jeśli nieświadoma). Generalnie rzecz ujmując - to, że post jest skasowany dla użytkownika nie oznacza, że moderatorzy i administracja nie mogą go zobaczyć. To nie jest tak, że naszej pracy nie można zweryfikować Robienie z moderatorów sobiepanów na tym forum jest bardzo dalekie od rzeczywistości...

To tyle z mojej strony, nie będę przeszkadzał w obywatelskim proteście, walce o wolność słowa i sumienia. Prawie żałuję, że już wyrosłem z takich rzeczy, może bym się nawet przyłączył.

Prosiłbym tylko pozostałych użytkowników o nie bicie tutaj piany do czasu, aż odezwie się rav. Tym bardziej, że z poziomu użytkownika nie widać bardzo wielu rzeczy(tak przynajmniej wynika z moich doświadczeń).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.03.2009 o godz. 04:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 09.03.2009, 15:04
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=44637
Chyba juz wystarczy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.03.2009, 15:13
mic napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=44637
Chyba juz wystarczy
Coś konkretnego? Bo nie widzę niczego zdrożnego w jego "twórczości".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.03.2009, 15:39
Pewnie,koleś nie dość że zamiast "Boguski" napisał boguskiej i to nie był błąd klawiaturowy tylko złośliwy,do tego wyzwał użytkownika(nie on zaczął ale mógł sobie darować).
I takiemu kolesiowi to nawet upomnienia nie dacie,mi wystarczył jeden fakt głupi bo głupi ale nikomu nie urągający post i ban na miesiąc.
Troszkę konsekwencji i poczucia humoru na przyszłość !
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 09.03.2009, 15:45
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
zamiast "Boguski" napisał boguskiej i to nie był błąd klawiaturowy tylko złośliwy
No to sie doigral.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 09.03.2009, 15:48
wolfy napisał(a):Wyświetl post

No i widzisz, to jest typowa demagogia(nawet, jeśli nieświadoma). Generalnie rzecz ujmując - to, że post jest skasowany dla użytkownika nie oznacza, że moderatorzy i administracja nie mogą go zobaczyć. To nie jest tak, że naszej pracy nie można zweryfikować Robienie z moderatorów sobiepanów na tym forum jest bardzo dalekie od rzeczywistości...

O tym slowko. Nie wiem czy chcie3libyscie przegladac niektore tematy bedac moderatorami.
Widac wszystkie stare posty jako usuniete. Na jednej stronie potrafi takich postow byc 50 i wiecej. Nie da sie takiego tematu przegladac w ogole.

Co do hoho, nie wiedzialem ze juz mial inne konta tutaj. Ale jesli sa reguły ze ktos skads jest wyrzucony na zawsze to w momencie gdy zostanie wykryty w przebraniu i z doklejonymi wasami normalnym jest ze wyrzuci sie go znowu. I to powinno sie to zrobic z wiekszym hukiem.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.03.2009, 16:13
orzeu napisał(a):Wyświetl post
O tym slowko. Nie wiem czy chcie3libyscie przegladac niektore tematy bedac moderatorami.
Widac wszystkie stare posty jako usuniete. Na jednej stronie potrafi takich postow byc 50 i wiecej. Nie da sie takiego tematu przegladac w ogole.
Najlepszym przykładem jest tu "transferowy". Na starszych stronach więcej jest postów usuniętych niż zostawionych. Wyszukanie tam czegokolwiek jest koszmarem.

orzeu napisał(a):Wyświetl post
Co do hoho, nie wiedzialem ze juz mial inne konta tutaj. Ale jesli sa reguły ze ktos skads jest wyrzucony na zawsze to w momencie gdy zostanie wykryty w przebraniu i z doklejonymi wasami normalnym jest ze wyrzuci sie go znowu. I to powinno sie to zrobic z wiekszym hukiem.
Skrajnym przypadkiem jest tu harcerzyk i jego kilkadziesiąt kont.

WILU TS napisał(a):
Pewnie,koleś nie dość że zamiast "Boguski" napisał boguskiej i to nie był błąd klawiaturowy tylko złośliwy,do tego wyzwał użytkownika(nie on zaczął ale mógł sobie darować).
To lepiej wklejać konkretny post, bo przeglądając całą twórczość jakiegoś użytkownika można niektóre rzeczy przeoczyć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.03.2009, 21:52
http://wislakrakow.com/forum/showthr...949#post689949 ------> do zamkniecia. Koles poraz któryś pyta sie o wyjazd do Bełchatowa i wkoncu załozył temat z tym pytaniem.

Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 09.03.2009, 22:59
Pojawił mi się dzisiaj mały problem na forum: za każdym razem muszę się logować, nawet jeśli zaznaczę, zeby mnie logowało automatycznie. Wczoraj jeszcze wszystko było ok, a dziś mnie wywala.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 10.03.2009, 00:28
http://wislakrakow.com/forum/showthr...093#post690093

Moze by tak na kilka godzin zamknac temat bo sami sobie we wlasne gniazdo sramy!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.03.2009, 00:31
AOT napisał(a):Wyświetl post
Pojawił mi się dzisiaj mały problem na forum: za każdym razem muszę się logować, nawet jeśli zaznaczę, zeby mnie logowało automatycznie. Wczoraj jeszcze wszystko było ok, a dziś mnie wywala.
Musiałeś coś zmienić z ustawieniami cookies w przeglądarce.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Stary 10.03.2009, 00:50
Musiałeś coś zmienić z ustawieniami cookies w przeglądarce.
Właśnie nic nie ruszałem. Najlepsze jest to, że teraz logować sie nie musiałem, zapamiętało normalnie
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.03.2009, 02:47
Wolfy - wiesz dobrze że choć wkurzasz(a lepiej ujmując wkurzałes) mnie częściej bądź rzadziej, to jedyne prawdziwe 'ale' nagrabiłeś sobie przy sprawie jachtinga - Ja nawet bym Cie z podpisu usunął bo przeca gadamy ale ujowo to bedzie wygladało, pozatym to dla Ciebie zaszczyt.

Uwierz mi że żadne wojenki nie są mi potrzebne ale cholera mnie bierze gdzie 'ktoś' wraca po kilku miesiącach focha i pierwsze co robi to wali za politytczny(za dokładnie co - jest wszystko do wglądu)pod pretekstem że odkrył po pół roku że hoho to niejaki Eller - którego nie kojarze ale to przyjmuje na klatę jako element mniejszego czy większego 'zrycia'.Ok , powód jest ale przecież wiemy o co chodzi.Gdyby hoho nie wpisywał sie w politycznym to nigdy wilku by go nie zdemaskował - sprawa jasna jak drut.
Po prostu nie lubie takich akcji i zawsze, jeśli coś takiego zauważę , bede protestował a że to zazwyczaj uja daje to inna sprawa

Dostałem ostatnio banana ,domyślam się że nie od Ciebie i choć uważałem go za niesprawiedliwego , bo w przeciwieństwie do osoby która mi go dała(to nie jest zarzut), starałem się zawsze w tym temacie, jeśli tylko miałem jakąs wiedzę pomóc, a widać że to nic nie znaczy bo za 1 ironiczne zdanie ,dziabnięto mnie na tydzień - to olałem to a że teraz o tym pisze to tylko dlatego żeby uzmysłowić że nie wszystko jest ok.

Gdzie jestem ostatni by pisać tu o jakims wielkim zamordyźmie - jest ok ale mogło by być lepiej - sprawiedliwiej.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.03.2009 o godz. 02:52.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 10.03.2009, 06:58
To o czym piszecie stwarza równocześnie możliwość bezkarnego i prawie niezauważalnego (w mnogości słusznie usuwanych postów) wywalać posty niezgodne z "liną poglądów" moda.
Nie mam PrtSc postów usuniętych, ale z ostatnich tygodni mod wolfy usunął fragment dyskusji wykazujący mu obrażanie byłego zawodnika Wisły (Kosowskiego określił mianem "szmata").
Nie zauważyłem, żeby zbanował się za to sam, albo uzyskał taką pomoc od kolegów moderatorów , jednak wydaje mi się, że przestrzeganie i regulaminu i zasad kultury wypowiedzi powinno dotyczyć modów w szczególności.
Nie jest to jedyny przypadek "sobiepaństwa" wolfiego i jego prywatnych "rozwiązań" spraw z forumowiczami wyrażającymi poglądy inne od jego, a w szczególności wykazujących mu jego błędy w pracy moda.
Wolfy niestety wygląda na osobę tu bezkarnie psującą opinię i o forum i o modach.

PS. tu na wszelki wypadek prtsc sobie zrobię spodziewając się szybkiej "inkwizycji"
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 10.03.2009 o godz. 07:56.
Odpowiedz cytując
West
Vide Cul Fide

Od: 09.2004

Stary 10.03.2009, 07:47
AOT napisał(a):Wyświetl post
Właśnie nic nie ruszałem. Najlepsze jest to, że teraz logować sie nie musiałem, zapamiętało normalnie
Andrzej mi jedynie co pomoglo to totalna reinstalacja Firefoxa .

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.03.2009, 14:26
Wolfy - wiesz dobrze że choć wkurzasz(a lepiej ujmując wkurzałes) (...)
Martwi mnie ten czas przeszły...

Gdzie jestem ostatni by pisać tu o jakimś wielkim zamordyzmie - jest ok ale mogło by być lepiej - sprawiedliwiej.
Och, zawsze może być lepiej, w końcu jesteśmy tylko ludźmi. Tyle, że Twoje zarzuty są trochę chybione - zważywszy, że hoho pojawił się po banie dla snakesa i K_2, w czasie kiedy Wilku nie moderował. Poza tym - pisał prawie wyłącznie w politycznym...

AOT - to pewnie któraś z aktualizacji Firefoxa coś zmieniła. Ważne, że działa

jerry.lii.lewis - śmieszny się już robisz...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.03.2009 o godz. 17:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Stary 10.03.2009, 16:18
AOT - to pewnie któraś z aktualizacji Firefoxa coś zmieniła. Ważne, że działa
znów nie działa...
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 10.03.2009, 16:54
jerry.lii.lewis - śmieszny się już robisz...

nie będę odpowiadał czy komentował, bo nie ma czego ...
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 10.03.2009 o godz. 16:59.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 10.03.2009, 20:07
http://wislakrakow.com/forum/showthr...420#post690420 do zamknięcia
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Stary 10.03.2009, 20:40
Michael. napisał(a):Wyświetl post
Ja też tak miałem niedawno. Wywaliłem Firefoxa i zamontowałem od nowa i jest kot.
Jak go wywale i zainstaluje od nowa, to bede musiał też od nowa instalować wszystkie dodatki wtyczki, robić zakładki itp, czy to zostanie ?
Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 10.03.2009, 20:41
zostanie, lajtowo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów