The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2009, 19:59
Teraz na kogo stawiacie na nadal nie obliczalną Arkę czy na przebudowany w znacznym stopniu Górnik ?
Ja stawiam na przekór wszystkiemu a najbardziej ostatniemu wynikowi na Arkę
p.s nie lubię śląskich zespołów choć wiem ze są najbardziej utytułowane itp itd.
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.03.2009, 20:01
w sumie ładnie ŁKS - trzeci mecz pod rząd zwycięstwo. Po 16 kolejce przedostatni w tabeli byli przed Górnikiem, teraz na środku tabeli.

Chciałoby się, żeby to czyste było, bo przy prawie 200 przymkniętych na dziś (a przecież wszystko możliwe dalej), to człowiek tak trochę z rezerwą do wyników podchodzi.

Odpowiedz cytując
kotyrek
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.03.2009, 20:03
Trzeba bliżej przyjrzeć się Szczotowi...z Ruchem trochę wiatru zrobił
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 06.03.2009, 20:07
Górnik pewnie wygra, Arka chyli się ku upadkowi... sponsor ucieka z tonącego okrętu a piłkarze już nie widzą siebie w tym zespole !
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 06.03.2009, 20:19. Italian spy
jachting napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem że chodzi ci o portal tuttomercatoweb.com ?
Co do tej włoskiej strony piłkarsko-handlowej, niejednokrotnie zdarzało im się "upiększać" rzeczywistość sportową, jak to zresztą włoscy (i chyba nie tylko oni) dziennikarze mają w zwyczaju. Tekst "Feyenoord, si sogna Lewandowski" nie oznacza, że Robert od razu trafi do Rotterdamu, tylko że Holendrzy "marzą" o takim młodym i skutecznym napastniku. Oczywiście podana jest suma ośmiu milionów euro z zaznaczeniem, że kwota jeszcze może wzrosnąć. Tu już chyba fantazja mocno poniosła dziennikarza - czy oni nie pomylili Lewandowskiego z Messim albo Krkiciem?
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 06.03.2009, 20:21
W związku z moimi zakładami stawiam na KSG.
Sportowo liczę na to że praca Henia zacznie przynosić efekty.

Weszedłem na stronę starozakonnych , a tam cały czas widnieje wynik meczu 3:3, admin sobie w łeb strzelił , czy nie chcą przyjąć do wiadomosci bolesnej (dla nich) prawdy.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 06.03.2009, 20:23
Ja trzymać będę kciuki za Częstochowianina, Przybylskiego!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.03.2009, 20:35
ten Szczot to nie taki do końca jeździec bez głowy, ładnie rozprowadził a Gorawski przytomnie wykończył.

Jak tak będą jechali z bramkami to rekordowa kolejka będzie.

Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.03.2009, 20:36
Nie wiem jak wam ale wg. całkiem nieźle gra Anderson w Arce.
A Gora niewidoczny a gol na koncie jest

obrona Górnika (nawet nie Nowak) to jest istna poezja a dokładniej czysta improwizacja
Powód: edyta
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 06.03.2009 o godz. 20:42.
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
kotyrek
Senior Member

Stary 06.03.2009, 20:42
Mam nadzieje że nasze grajki oglądają te dwa mecze i widzą że żeby wygrać trzeba trochę pobiegać i trochę zdrowia na boisku zostawić...kolejka zapowiada się rekordowo
Odpowiedz cytując
kadziolek1906
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.03.2009, 20:51
Nie wiecie ile Arki tam jest ?

Odpowiedz cytując
darekolsztyn
Banita

Od: 01.2007

Stary 06.03.2009, 20:56
Po pierwszej połowie 1-2
Arka prowadzi i to zasłużenie. Zawodnicy trenera Michniewicza grają w Zabrzu otwarty futbol. Z kolei gra Górnika się nie klei. Sytuacja w której gospodarze zdobyli bramkę była jedną z niewielu ich składnych akcji
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.03.2009, 20:56
Przerażające, że oba grające właśnie zespoły sprawiają wrażenie jakby miały lepszy pomysł na grę w ofensywie niż my tej wiosny.

Jeszcze bardziej przerażające, że taki Nawrocik czy Pitry byliby w chwili obecnej solidnym uzupełnieniem naszej kadry.
Odpowiedz cytując
Norek28
Member

Od: 11.2008

Stary 06.03.2009, 21:04
Naszym kopaczom to coś się chyba poprzestawiało, jak dalej się utrzyma to bramek moze troche paść... wreszcie kurs under 2,5 na każdy mecz w lidze może nie wejść
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 06.03.2009, 22:02
d napisał(a):Wyświetl post
Przerażające, że oba grające właśnie zespoły sprawiają wrażenie jakby miały lepszy pomysł na grę w ofensywie niż my tej wiosny.

Jeszcze bardziej przerażające, że taki Nawrocik czy Pitry byliby w chwili obecnej solidnym uzupełnieniem naszej kadry.
Jutro sie przekonamy .Jesli gra znow bedzie niemrawa to twoje slowa beda jak najbardziej prawdziwe
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 06.03.2009, 23:47
Tak na krótko ,;

Myslałem ze wykupujac Orange Sport place 10 zeta wiecej za ogladanie naszych ligowych pilkarzy jak chodzą po boisku i pudluja z 2 m do pustej bramki ale dzis sie przeliczylem.

LKS-Cracovia -mecz super ,LKS naprawde fajnie gra piłką,super sie ogladało,na plus np Smolinski.Pejsy co mialy to strzelały,ale czuc było ze LKS zaraz im bramki nastrzela .I tak sie stało,i dobrze

Gornk-Arka-myslalem ze chlopcy Henia pojadą ze sledziami, a tu zonk .Gornicy jakos niemrawo i bez polotu.
W drugiej polowce troche lepiej,emis chyba sprawiedliwy.

Jutro tez takie meczyki i przestane zalowac ze wykupilem Orange Sport
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 07.03.2009, 04:38
Zauwazcie ze poki co wiekszosc zespolow trafila z transferami! Sczot I Gorawski juz w drugim meczu robia szum, Hajto i Swierczewski--starsi panowie dwaj pokazuja ze grac nie zapomnieli,mimo przerwy w treningach, Cracovia trafila naprawde w sedno sprawy--Slusarki i Sasin to motor napedowy druzyny...Az sie chce powiedziec ze i u nas wypalily trasfery..Ale jak moga wypalic jak kur..a nikogo nie kupiono? Pardon--Gargule kupiono. Od lata. A raczej od wuisony 2010 roku jak sie zapowiada
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 07.03.2009, 08:04
Wisła wygra dziś a Legia... nie zdobędzie 3 pkt ! Wspomnicie moje słowa ;D!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.03.2009, 08:25
po tym co wczoraj pokazał Ślusarski śmiało można powiedzieć, że jakby do nas przyszedł to miałby plac. Pokazał się z naprawdę dobrej strony, szybkość, dynamika, umiejętność rozegrania. Gdzie takiemu Beto do Ślusarskiego?
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Stary 07.03.2009, 09:34
Ile zagrał minut Beto a ile Ślusarski ? Wspomnicie jeszcze moje słowa ,że z Beto będziemy mieli duży pożytek..... Jeżeli chłopakowi będzie się chciało ciężko pracować to w przyszłym sezonie może być najlepszym napastnikiem naszej ligi. A może rozbłyśnie już w tym sezonie ? Efekty pracy z zespołem było widać już w meczu z Lechem.... Potencjał ma bardzo duży !
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 07.03.2009, 11:08
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
Ile zagrał minut Beto a ile Ślusarski ? Wspomnicie jeszcze moje słowa ,że z Beto będziemy mieli duży pożytek..... Jeżeli chłopakowi będzie się chciało ciężko pracować to w przyszłym sezonie może być najlepszym napastnikiem naszej ligi. A może rozbłyśnie już w tym sezonie ? Efekty pracy z zespołem było widać już w meczu z Lechem.... Potencjał ma bardzo duży !
Ślusarski to dobry piłkarz, idealny dla Nas, a Beto może będzie dobrym piłkarzem. To taka różnica. Ślusarski już teraz strzelałby bramki.... (w dodatku był za darmo, a wiadomo że my groszem nie śmierdzimy...)

Oby nie okazało się dzisiaj ze i Polonia też trafiła z transferami Trałki i Mierzejewskiego. Też zresztą za darmo....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.03.2009, 11:10
Następnym papieżem będzie murzyn. Wspomnicie jeszcze moje słowa!
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 07.03.2009, 11:18
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
Wspomnicie jeszcze moje słowa ,że z Beto będziemy mieli duży pożytek..... Jeżeli chłopakowi będzie się chciało ciężko pracować to w przyszłym sezonie może być najlepszym napastnikiem naszej ligi. A może rozbłyśnie już w tym sezonie ? Efekty pracy z zespołem było widać już w meczu z Lechem.... Potencjał ma bardzo duży !
Albo ja bylem spity jak świnia na meczu z Lechem albo Ty.
Stawiam na to drugie.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.03.2009, 11:58
Beto sie dopiero rozkręca
zobaczycie niedowiarki

Wierzcie w SWÓJ klub !
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 07.03.2009, 13:25
Ja osobiscie uwazam ze Beto potrzebny jest jeden dobry mecz, aby uwierzyl , ze jest stanie walczyc w polskiej lidze. Strzeli 2 gole od razu
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Stary 07.03.2009, 15:56
Piast wygrywa z Bełchatowem 1-0
jeszcze pół godziny im zostało
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 07.03.2009, 16:49
Piast wygrał z Bełchatowem 1-0. No ciekawe, ciekawe...
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 07.03.2009, 16:53
Oj ciekawie to na dole tabeli się robi ;]

Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 07.03.2009, 20:21
Pozostaje liczyc na to,ze jutro Franek skarci Amice
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.03.2009, 04:39
hoho napisał(a):Wyświetl post
Pozostaje liczyc na to,ze jutro Franek skarci Amice
Zakładać się nie bede choć mysle ze tak jak Franiu szybko rozbłysł, tak i szybko zgaśnie.
Każdy inny niż zwyciestwo kuchenek wynik, przyjme jak mega sensacje.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów