|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Teraz na kogo stawiacie na nadal nie obliczalną Arkę czy na przebudowany w znacznym stopniu Górnik ?
Ja stawiam na przekór wszystkiemu a najbardziej ostatniemu wynikowi na Arkę ![]() p.s nie lubię śląskich zespołów choć wiem ze są najbardziej utytułowane itp itd. ![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
w sumie ładnie ŁKS - trzeci mecz pod rząd zwycięstwo. Po 16 kolejce przedostatni w tabeli byli przed Górnikiem, teraz na środku tabeli.
Chciałoby się, żeby to czyste było, bo przy prawie 200 przymkniętych na dziś (a przecież wszystko możliwe dalej), to człowiek tak trochę z rezerwą do wyników podchodzi. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Trzeba bliżej przyjrzeć się Szczotowi...z Ruchem trochę wiatru zrobił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Górnik pewnie wygra, Arka chyli się ku upadkowi... sponsor ucieka z tonącego okrętu a piłkarze już nie widzą siebie w tym zespole
!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Co do tej włoskiej strony piłkarsko-handlowej, niejednokrotnie zdarzało im się "upiększać" rzeczywistość sportową, jak to zresztą włoscy (i chyba nie tylko oni) dziennikarze mają w zwyczaju. Tekst "Feyenoord, si sogna Lewandowski" nie oznacza, że Robert od razu trafi do Rotterdamu, tylko że Holendrzy "marzą" o takim młodym i skutecznym napastniku. Oczywiście podana jest suma ośmiu milionów euro z zaznaczeniem, że kwota jeszcze może wzrosnąć.
Tu już chyba fantazja mocno poniosła dziennikarza - czy oni nie pomylili Lewandowskiego z Messim albo Krkiciem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W związku z moimi zakładami stawiam na KSG.
Sportowo liczę na to że praca Henia zacznie przynosić efekty. Weszedłem na stronę starozakonnych , a tam cały czas widnieje wynik meczu 3:3, admin sobie w łeb strzelił , czy nie chcą przyjąć do wiadomosci bolesnej (dla nich) prawdy. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja trzymać będę kciuki za Częstochowianina, Przybylskiego!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ten Szczot to nie taki do końca jeździec bez głowy, ładnie rozprowadził a Gorawski przytomnie wykończył.
Jak tak będą jechali z bramkami to rekordowa kolejka będzie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie wiem jak wam ale wg. całkiem nieźle gra Anderson w Arce.
A Gora niewidoczny a gol na koncie jest obrona Górnika (nawet nie Nowak) to jest istna poezja a dokładniej czysta improwizacja ![]() Powód: edyta
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 06.03.2009 o godz. 20:42.
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje że nasze grajki oglądają te dwa mecze i widzą że żeby wygrać trzeba trochę pobiegać i trochę zdrowia na boisku zostawić...kolejka zapowiada się rekordowo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie wiecie ile Arki tam jest
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Po pierwszej połowie 1-2
Arka prowadzi i to zasłużenie. Zawodnicy trenera Michniewicza grają w Zabrzu otwarty futbol. Z kolei gra Górnika się nie klei. Sytuacja w której gospodarze zdobyli bramkę była jedną z niewielu ich składnych akcji |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Przerażające, że oba grające właśnie zespoły sprawiają wrażenie jakby miały lepszy pomysł na grę w ofensywie niż my tej wiosny.
Jeszcze bardziej przerażające, że taki Nawrocik czy Pitry byliby w chwili obecnej solidnym uzupełnieniem naszej kadry. |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Naszym kopaczom to coś się chyba poprzestawiało, jak dalej się utrzyma to bramek moze troche paść... wreszcie kurs under 2,5 na każdy mecz w lidze może nie wejść
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jutro sie przekonamy .Jesli gra znow bedzie niemrawa to twoje slowa beda jak najbardziej prawdziwe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tak na krótko ,;
Myslałem ze wykupujac Orange Sport place 10 zeta wiecej za ogladanie naszych ligowych pilkarzy jak chodzą po boisku i pudluja z 2 m do pustej bramki ale dzis sie przeliczylem. ![]() LKS-Cracovia -mecz super ,LKS naprawde fajnie gra piłką,super sie ogladało,na plus np Smolinski.Pejsy co mialy to strzelały,ale czuc było ze LKS zaraz im bramki nastrzela .I tak sie stało,i dobrze Gornk-Arka-myslalem ze chlopcy Henia pojadą ze sledziami, a tu zonk .Gornicy jakos niemrawo i bez polotu. W drugiej polowce troche lepiej,emis chyba sprawiedliwy. Jutro tez takie meczyki i przestane zalowac ze wykupilem Orange Sport ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zauwazcie ze poki co wiekszosc zespolow trafila z transferami! Sczot I Gorawski juz w drugim meczu robia szum, Hajto i Swierczewski--starsi panowie dwaj pokazuja ze grac nie zapomnieli,mimo przerwy w treningach, Cracovia trafila naprawde w sedno sprawy--Slusarki i Sasin to motor napedowy druzyny...Az sie chce powiedziec ze i u nas wypalily trasfery..Ale jak moga wypalic jak kur..a nikogo nie kupiono? Pardon--Gargule kupiono. Od lata. A raczej od wuisony 2010 roku jak sie zapowiada
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wisła wygra dziś a Legia... nie zdobędzie 3 pkt
! Wspomnicie moje słowa ;D!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
po tym co wczoraj pokazał Ślusarski śmiało można powiedzieć, że jakby do nas przyszedł to miałby plac. Pokazał się z naprawdę dobrej strony, szybkość, dynamika, umiejętność rozegrania. Gdzie takiemu Beto do Ślusarskiego?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ile zagrał minut Beto a ile Ślusarski ? Wspomnicie jeszcze moje słowa ,że z Beto będziemy mieli duży pożytek..... Jeżeli chłopakowi będzie się chciało ciężko pracować to w przyszłym sezonie może być najlepszym napastnikiem naszej ligi. A może rozbłyśnie już w tym sezonie ? Efekty pracy z zespołem było widać już w meczu z Lechem.... Potencjał ma bardzo duży !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Oby nie okazało się dzisiaj ze i Polonia też trafiła z transferami Trałki i Mierzejewskiego. Też zresztą za darmo.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Następnym papieżem będzie murzyn. Wspomnicie jeszcze moje słowa!
![]()
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Stawiam na to drugie. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Beto sie dopiero rozkręca
zobaczycie niedowiarki Wierzcie w SWÓJ klub ! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja osobiscie uwazam ze Beto potrzebny jest jeden dobry mecz, aby uwierzyl , ze jest stanie walczyc w polskiej lidze. Strzeli 2 gole od razu
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piast wygrywa z Bełchatowem 1-0
jeszcze pół godziny im zostało ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Piast wygrał z Bełchatowem 1-0. No ciekawe, ciekawe...
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Oj ciekawie to na dole tabeli się robi ;]
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pozostaje liczyc na to,ze jutro Franek skarci Amice
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zakładać się nie bede choć mysle ze tak jak Franiu szybko rozbłysł, tak i szybko zgaśnie.
Każdy inny niż zwyciestwo kuchenek wynik, przyjme jak mega sensacje. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|