|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No więc drodzy zaglądający tu kibice Amiki: wygląda na to że będzie mieć tego majstra. Jeśli tylko Franzowi uda się do czerwca utrzymać ten poziom przygotowania fizycznego jaki macie obecnie to nikt waszych kopaczy w drodze do mistrzostwa już nie zatrzyma.
Problemy mogą być tylko dwa: dołek fizyczny w drugiej części sezonu i kontuzje podstawowych zawodników (bo ławkę to macie króciutką). Ale wspomnicie te słowa w sierpniu: jeśli nie opchniecie swoich gwiazd w lecie to w następnym sezonie będziecie mieć szpital (wiemy w Krakowie co nieco o metodach treningowych Franza). I nie będzie żadnych pucharów (o LM nie wspominając) ani majstra w następnym sezonie. Będzie za to tak zwane lizanie ran po mistrzostwie (zdobytym przez Franza). Macie jeszcze tyle do nauczenia się....
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.03.2009 o godz. 18:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj Szymek w radio Biała Gwiazda ,mówił że nawet Smuda w tych czasach sugeruje się pewnymi wskaźnikami,jeśli on nie ma komputera,to ma go zawsze kto inny ....
Typowanie mistrza w tej chwili to mimo wszystko wróżenie z fusów . Ja osobiście liczę że Wisełka już grając z Polonią W przebudzi się,wskoczy na ten wyższy bieg i tak dojedzie do mety,szczególnie ze terminarz jest ciekawy dla Wisły. Dzisiejszy mecz nie jest jakimś wielkim wskaźnikiem ente plus czy minus dla Wisły i dla Lecha ,poza tym że Lech jest bliżej następnej rundy PP . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
,,Wisła to już inny zespół, jedziemy wygrać!,,
Cytat:
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
www.goool.pl/main.php?id=18025
Poziom głupoty przekracza wszelkie dopuszczalne stężenia. Wierzyć się nie chce. Gość kilka razy kopnął prosto piłkę, poderwał laskę Kłosowi, Benhałer powiedział że to talent a poza tym.... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
HAHA sory ale musiałem, nie no poprzewracało im się w głowach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem że chodzi ci o portal tuttomercatoweb.com
?![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Milan tnie koszty o 30%, Chelsea mówi że kupi tylko wtedy, gdy sprzeda kilku graczy za odpowiednie pieniądze. Feynoord, który ponoć jest "zainteresowany" ma kłopoty finansowe. W zasadzie trudno mówić o zachodniej lidze, w której większość klubów nie jest dotknięta kryzysem finansowym.
8 mln € to można wydać na młodzieżowego reprezentanta Brazylii. Za tyle to chyba poszedł Renato Augusto do Leverkusen. Ale rok temu, jak sytuacja była zupełnie inna. Za Lewandowskiego zachodni klub nie zechce dać więcej niż 2 mln €. Chyba że chodzi o Machester City... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
No powiem wam że podoba mi się jak Cracovia wychodzi z kontrą- co najmniej czterech piłkarzy biegnie do ataku. W dwóch meczach Wisły niestety tego nie widziałem. (Aktualnie Łks-Ksc 1:2)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
nie chodzi mi o kosmiczną cenę 8 mln euro, sory ale tyle to zaoferuje ktoś za paru graczy Amiki a nie Lewandowskiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no tak,ale nie wymyśliły tej ceny polskie media tylko ten portal(przynajmniej na niego się podają) .
Tylko to chciałem aby zauważyć ,zapewne ty czytałeś ,jednak czasami ludziska lubią trzepać bez rozmysłu pod manierę . ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
naprawdę ciekawy ten mecz w Łodzi, trzecia bramka dla Craxy to wręcz koronkowa robota.
Sprawa prosta: mogą oni, no to muszą i nasi ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sedzia teraz ladnie przekrecil ŁKS. Czerwien i wolny/karny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
czasem nie nasz Andrzej Iwan jako pomocnik komentatora? Trochę na humor sobie chyba chłop dziabnął
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
88 minuta ŁKS- pejsy 3-3
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na meczu Cracovii to jaja jak berety są . Widać że że ktoś pomylił przelew i na na konto sędziego co nie co spłynęło taki mały cash flow
Ale tak poważniej to nawet 2 outsaiderów potrafi "zrobić " całkiem ładny mecz. Licze że o 20.00 tez będzie można oglądnąć bez zgrzytów Arka-górnik a a jutro wreszcie zobaczymy na to na co czekamy od bardzooo dawna. 3:3 Powód: edyta
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 06.03.2009 o godz. 19:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie bulwersuje sie jakos przesadnie, bo spalony byl minimalny, ale jednak. A mecz rzeczywiscie niezly jak na poziom obu druzyn, a zwlaszcza jak na LKS.EDIT : YES YES YES Zasluzyli sobie na to zwyciestwo |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
4-3 !!!! Vahan
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
LOL
masakra ten mecz Lekki spalony byl. Co sedzia zabral to teraz dal... ![]() Wszystkie bramki dla ŁKSu to padaly po gornych pilkach
Ostatnio edytowane przez mic : 06.03.2009 o godz. 19:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No to starozakonni mają emocje, swoją droga 7 bramek na początek kolejki i nie zły mecz.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Oby wszystkie mecze w tej kolejce obfitowały w taką ilość bramek
Oczywiście przegrana Cracovii cieszy |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie ten mecz zmiażdżył wszystkie poprzednie!!
![]() PS: A ja postawiłem że w 2 połowie będzie więcej bramek. HEHE |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Hahaha nie lubię kolesia ale pokuszę się o cytat "Yes yes yes mamy..porażkę "
Mecz dobry nawet sam podskoczyłem na 4 gola Widać że Płatek ustawił Cracovię , natomiast ŁKS nieźle "jedzie" w tej rundzie -. Wygrana z Odra na wyjeździe teraz wygrana po emocjonującym meczu . Zdobyli narazie pulę. Walka o mistrza jest zazarta ale o utrzymanie może być jeszcze twardsza , w końcu więcej kandydatów ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wynik w Łodzi baaardzoo dobry ! Mała rzecz, a cieszy ! Oby tak dalej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie myslałem że się będę interesował meczem starozakonnych , a tu prosze , jaki "hiczkok", pecha mieli, bramka ze spalonego, 3 gole na wyjeździe strzelili i do domu na tarczy .
Po tak FRAJERSKO przegranym meczu droga do domu będzie dłuuuga. No i jeden kupon mi nie weszedł , to jest większy problem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Płatek robi dobrą robotę - formacje grają blisko siebie, ładnie wychodzą do kontr...no walka o utrzymanie będzie pasjonująca
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ślusarski widać że coś gra w ataku
szkoda że Moskała na ławie bo by nic nie strzelili..... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawno mi tak bebechów od śmiechu nie rozwaliło.
2 połowa to jeden wielki cyrk. Szkoda że tak szybko się skończyło bo ubaw był po pachy. Cieszy natomiast wynik ![]() ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|