|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy z kartą kibica nie będzie można dostać biletów wcześniej nić w środę na D? I jeśli nie, to płacąc w kasie przed meczem, zapłacę 5zł więcej?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Raczej nie kupisz biletu wcześniej niż w środę jest to związane z ciągłą sprzedażą karnetów na sektor D, nie dopłacisz 5 zł bo na mecze Pucharu Polski nie ma dopłaty.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
na D lub E - 30zł, a na A lub B 40zł Dla osób nie posiadających Karty Kibica bilet droższy o 5 zł. http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5179 |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedzi, post skasowałem bo znalazłem odpowiedź. A jeszcze jedno pytanie od kiedy w kasach będą bilety na mecz z Polonią?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Znając dotychczasową praktykę to od czwartku ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ej i jadą kibice z Krakowa do Bełchatowa?BO śmieszny Lech pojechał tam dziśw 1500 osob na krzywy ryj czyli bilety kupywali bezposrednio przed meczem bo klub zamowil tylko 700.Wisła tez by tak mogła wejść licze na odpowiedz i czekam na was.
Kibic Wisły KRK z Wielkopolski ![]()
Wielkopolska Wisła Kraków.
Kraków do nas należy.Mistrz mistrz nasz TS! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
czy wie ktoś jak idzie sprzedaż karnatów na D, bo chciałem w środe przed meczem kupić bilet na D3 tylko nie wiem czy zostaną jakieś bilety:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na D3 bilet
Rozumiem ;pTego raczej nikt nie wie...zostać coś pewnie zostanie...dużo zależy na pewno też od FC jak dużo zamówiły...a tego pewnie nie wiadomo na razie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a kiedy mamy mecz w belchatowie bo chcialem przypomniec o naszym zakazie na 3 wyjazdy ...
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Skąd wiesz ze ich tam1500 bylo. To raczej nie możliwe, bo w PP bylismy tam w liczbie 1100 a zajęlismy cala trybune a nie troszku mniej niż połowe jak amica. Zresztą patrzac na to, ze ci siedzieli na miejscach GKS-u to mozna spokojnie jakos sie dogadac i jakos załatwic wejscie na ten mecz.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Na D3, bo w sumie słyszałem że nawet jak masz bilet np na D1 chcesz pośpiewać to idziesz na D3?, a stanie w miejscu i oglądanie meczu jest troche nudne, wolę coś pośpiewać. Raz byłem na A zaczełem śpiewać z kumplem to jakiś dziadek tak opiepeszył że on chce mieć tu ciesze:/ dlatego chce iść na D3
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie koniecznie musisz być na D3 żeby dopingować/pośpiewać (jak kto woli), na D2 i D4 też śpiewają
Nawet czasami D1 i D5 się ruszy.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
bedą jutro bilety po 10 zł? jeżeli tak to ile?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie kupię w czwartek o 16 bilet na D, na mecz z Polonią czy raczej nie ma szans?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wszystko dokładnie opisane jest na oficjalnej stronie
Kupisz. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiem, że jest opisane ale chodzi mi o to czy jeszcze jakieś zostaną hehe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A skąd my to mamy wiedzieć :|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed meczem powinnieneś kupić bileciki
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
wie ktos jak sie ma sytuacja z biletami
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
"- Ponieważ w niedzielę będzie światowy Dzień Kobiet, kierownictwo klubu na sobotni mecz z warszawską Polonią przygotowało wstęp wolny dla wszystkich przedstawicielek płci pięknej! A ja ze swej strony chcę zaprosić wszystkie dziewczynki, dziewczyny, kobiety na nasz mecz. Przychodźcie, przyjeżdżajcie, przylatujcie, a my postaramy się zrobić Wam prezent
))"za Cebanu ktoś coś wie na ten temat? Jeśli to jest prawda, to jestem będę bardzo zaskoczony |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A ja sprzedam wejście na Polonie jakby ktoś by był chętny to priv! sektor D
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Po ile są bilety na polonię na sektory D i E? I czy są jeszcze jakieś wejściówki?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
są 30 zł z kartą kibica na D, a 35 zł na D bez karty kibica
![]()
na oficjalnej stronie pisze, że mają tylko zniżkę na gadżety w wiślackim świecie, i przy wejściu na stadion dostają jakiś prezent, normalnie z biletami raczej.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 07.03.2009 o godz. 12:56.
![]() |
|
|