The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2009, 09:05
obawiam sie że teraz jak TF zwolniła 900 osób to pieniadze za Clebera nie pójdą na Ettiena tylko na utrzymanie fabryki.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.03.2009 o godz. 09:08.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.03.2009, 09:18
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
...
wyadje mi sie, że tu jest jeszcze wiara trenera w lepszą przyszłość, tzn 2-3 mecze, zobaczymy na co stać drużynę... i wtedy decyzja co i jak...
... zobaczymy jakie nastroje będą wieczorem
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.03.2009, 09:57
I znowu sie zaczyna... jeden mecz nie poszedl i juz mowi sie o zwolnieniu Skorży,tak być nie moze,co on jest temu winien ze nasz dyrektor sportowy to jedna wielka pomylka,jesli trzeba zaczać porządki to wlasnie od niego,kasa za Clebera powinna isc do budżetu klubu a nie gdzies indziej,Czy ktos wie ile WYNOSI BUDŻET WISLY na 2009?!przecierz mamy nowego sponsora- kasa powinna isc do budzetu,tak samo od Warki ktora sponsoruje nasza lige,takze nasz budzet powinien sie powiekszac!!!Czas by dzis na meczu dac poraz kolejny wyraz naszego poparcia dla Trenera Skorży!!!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 04.03.2009, 10:47
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Czas by dzis na meczu dac poraz kolejny wyraz naszego poparcia dla Trenera Skorży!!!
A moze lepiej dezaprobaty dla zarządu ?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Bo ogladać już mi mało
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 04.03.2009, 11:02. Cleber
Wedlug posrtalu transfermarket.de Cleber odszedl z Wisly za 150. euro...

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html

Ja dzis rano czytalem w prasie o 200 tysiacach potem pojawilo sie 300 i 400 mysle ze to jest pompowanie banki i wiecej niz 200.000 za niego nie dostalismy. ;/

Pozdrawiam
Bo oglądać już mi mało...
Zapraszam do dyskusji na moim blogu sportowy
www.gniazdowy.blox.pl
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.03.2009, 11:13
Wracajac do Garguły to moze klub doszedl do wniosku ze jest szansa na dofinasowanie z PFron-u i trzeba miec jakis procent niepełnosprawnych zawodnikow
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.03.2009, 11:18
Moim zdaniem glowna wine za to co sie dzieje ponosi Cupial i realizujaca jego wytyczne rada nadzorcza. Ale nie dam tez sobie wmowic, ze Jacek Bednarz jest tutaj bez winy i ze jest wrecz jakas ofiara jak niektorzy go przedstawiaja.

Nie wiem czy to wina jego wizji druzyny, w ktorej np. taki Ettien sie nie miesci, a lekka reka wydal 700 tys Euro na Jirsaka czy braku kontaktow za granica jakie mial np. Mielcarski czy niemoznoscia przeforsowania transferow ze wzgledow finansowych. Wydaje mi sie, wbrew powszechnemu mniemaniu, ze ostatnia przyczyna nie jest jedyna. Ze za obecna mizerie transferowa odpowiadaja wszystkie 3 czynniki.

Wizja Bednarza, ktory nie widzi lub nie chce widziec, ze Wisla nie ma w ogole ofensywnych graczy w pomocy, a od tego zalezy przeciez w duzej mierze jakosc poczynan druzyny w ataku. Jak ma ta druzyna grac, chocby Skorza wyszedl z siebie, jak pomoc tworza lewy obronca Diaz, defensywny Sobolewski, chimeryczny Jirsak i mlody, niedoswiadczony Malecki, ktory niedawno gral w ME. No sami zobaczcie jak druzyna ma atakowac, skad Brozek z Boguskim maja miec podania ?

I nie rozumiem dlaczego nie ma zadnych prob testowania ofensywnych pomocnikow. Przyjezdzaja bramkarze, a pomocnikow nie ma w ogole. O ironia jak przyjechal jeden rzeczywiscie dobry zawodnik to z jakiegos powodu nie moze przyjsc do Wisly.

Tutaj tez wychodzi baza kontaktow, czy ktos ma rozeznanie za granica, kontakty z menadzerami aby szukac takich zawodnikow.
Spojrzcie, ze w tym okienku prawie nikogo do pomocy i ataku nie testowalismy ! To jest wina Cupiala i RN ? Nie sadze... My nawet nie szukamy, jest kompletny zastoj w tym wszystkim.
Ostatnio edytowane przez nesta : 04.03.2009 o godz. 11:20.
Odpowiedz cytując
PaluchTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.03.2009, 11:19
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
A moze lepiej dezaprobaty dla zarządu ?
Lepiej zajmij się dezaprobowaniem zarządu tu na forum gdzie nikt sobie nie wezmie do serca tego co piszesz. A na stadionie to lepiej nie demonstrować twoich poglądów...
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI

Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS...

I dalej do boju do boju krocz Wisełko.......
Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło .....
A my wierni fani podążać będziemy wciąż ....
Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno !
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 04.03.2009, 11:29
Cytat:
Sprzedaż Clebera do klubu z Czeczenii za ledwie 200 tys. euro dziwi tych, którzy widzą w Wiśle Kraków kandydata do tytułu mistrza Polski. Nie dziwi tych, którzy znają sytuację w klubie
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,63...y_przezyc.html
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 04.03.2009, 11:45
Mamy 40 mln budżet a nie mamy kim grac i potrzebujemy wzmocnień to jest dopiero skandal ale może ktoś w klubie zrozumie że przeciętnemu obrońcy czy defensywnemu grajkowi nie płaci sie 200 tys euro.

Gre Wisły ciągną Brożki (prawie wychowankowie) Boguski (za frytki kupiony) Małecki (za grosze) plus Sobolewski stoperzy i czasem Zieńczuk a reszta to nie nie wiem za co bierze pieniądze równie dobrze na ich miejsce mogli by przyjść gracze z Ruchy czy Polonii Bytom i grając za 3-4 mniejsze sumy nie robiłaby tego gorzej

nesta napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy to wina jego wizji druzyny, w ktorej np. taki Ettien sie nie miesci,.

Ettien juz od ponad pół roku nie może znaleźć drużyny do której by pasował, nie może znaleźć a inna wersja że może nie chce

już to ładnie picasso napisał za Gargule mielibyśmy 4-5 młodych grajków
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 04.03.2009 o godz. 12:01.
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Stary 04.03.2009, 12:08
Sarnat
Adamczyk, M. Zając, B. Zając, Matyja
Giszka, Surma, Pasionek, Kulawik
Koniarek, Sydorenko

tak to mniej więcej będzie wyglądało.
Niektóre chłopaki to chyba jeszcze nawet w skórę kopią, może by ich ściągnąć tanio ?

Ja już dwa lata temu pogodziłem się że jedziemy po równi w dół. Mogą się nam zdarzyć jeszcze jednorazowe wyskoki, że może będziemy na pudle, że czasem ogramy jakąś Barcelonę ale planów na Wielką Wisłę to chyba już nie ma...
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 04.03.2009, 12:44
PaluchTSW napisał(a):Wyświetl post
Lepiej zajmij się dezaprobowaniem zarządu tu na forum gdzie nikt sobie nie wezmie do serca tego co piszesz. A na stadionie to lepiej nie demonstrować twoich poglądów...
Cóz za konstruktywna odpowiedź,widac od razu ,ze dorosły człowiek....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.03.2009, 17:25
Jasne. Mniej więcej rok temu głośno było o rekordowych zyskach Telefoniki za 2007 r. Jakoś nie pamiętam gigantycznej ofensywy transferowej i milionów euro wydawanych na wzmocnienia. Jeżeli jest tak, że Cupiał nie dokłada do Wisły, to co ma wspólnego kiepska sytuacja Telefoniki z debilną polityką transferową? Dobry pretekst i tyle. Kryzys to my sobie sami w kraju wywołamy ciągłym pisaniem o nim.
:/
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 04.03.2009, 17:29
Irman,

pozostaje mieć tylko nadzieję, że obecne schodzenie z kosztów i transfery zewnętrzne są wyrazem polityki oszczędnościowej wywołanej grą przez 2 lata poza macierzystym stadionem. I związanymi z tym kosztami.

I liczyć na to, że po okresie transferowej posuchy za 2 lata, przy nowym stadionie Boss da jakieś środki na wzmocnienia. Pomarzyć zawsze wolno
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.03.2009, 17:55
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Irman,

pozostaje mieć tylko nadzieję, że obecne schodzenie z kosztów i transfery zewnętrzne są wyrazem polityki oszczędnościowej wywołanej grą przez 2 lata poza macierzystym stadionem. I związanymi z tym kosztami.

I liczyć na to, że po okresie transferowej posuchy za 2 lata, przy nowym stadionie Boss da jakieś środki na wzmocnienia. Pomarzyć zawsze wolno
Myślę że Cupiał "nic" nie da i za dwa lata, ale wtedy Wisła grająca na nowym stadionie, tuż przed Euro 2012 może znaleźć nowego inwestora który wreszcie zadowoli finansowo Cupiała. (120 mln PLN?) Teraz to jest przeczekanie żeby do klubu nie dokładać i żeby za wiele nie stracić i finansowo i sportowo.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.03.2009, 18:52
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Myślę że Cupiał "nic" nie da i za dwa lata, ale wtedy Wisła grająca na nowym stadionie, tuż przed Euro 2012 może znaleźć nowego inwestora który wreszcie zadowoli finansowo Cupiała. (120 mln PLN?) Teraz to jest przeczekanie żeby do klubu nie dokładać i żeby za wiele nie stracić i finansowo i sportowo.
Może Cupiał ani nowy inwestor nie będą musieli nic dawać bo sam klub wygeneruje dodatkowe przychody. Ich źródłem powinny być:

1. Kibice przychodzący na nowy stadion. Moda na futbol wywołana przez zbliżające się Euro i nowa arena piłkarska powinny przyciągnąć nowych fanów, głównie pikników, którzy będą płacić nie tylko za bilety ale też np. jakieś usługi gastronomiczne.

2. Kasa z tyt. praw telewizyjnych. W poprzednim kontrakcie Canal+ płacił ok 50 mln zł za sezon. W nowym kontrakcie płaci już 120 mln za rok (do sezonu 2010/11). Ile będą kosztować prawa TV w roku organizacji Euro i po nim? Rok temu Gazeta Prawna pisała aż o 750 mln zł za sezon. To jest astronomiczna kwota na nasze obecne warunki ale w porównaniu do lig zachodnioeuropejskich wciąż niewielka więc w miarę realistyczna ( przynajmniej rząd wielkości: setki mln zł).

3. Pieniądze od sponsorów i być może sprzedaż produktów firmowanych logiem Wisły. Tu sytuacja jest jak wyżej. Większe zainteresowanie futbolem więcej chętnych na płacenie za reklamy na stadionie, na koszulkach itd.

Sęk w tym, żeby się utrzymać przez te 2-3 lata w ścisłej czołówce ligi bo te najpopularniejsze kluby będą zgarniać najwięcej.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.03.2009, 19:30
Problem polega na tym,że aby skutecznie działać w ten sposób jak obecnie działamy, czyli pozyskiwać zawodników z kartą w ręku i jeszcze ich testować, należy mieć gigantyczne kontakty w środowisku. A tymczasem u nas na kierowniczych stanowiskach w klubie, trudno szukać takiej osoby. Bednarz,jakby nie było jest znanym gościem w... Polsce, ale jako grajek. A co tu dopiero mówić o zagranicy. W kontekście Wisły, klubu z peryferii piłki, właśnie ktoś kojarzony w europejskim świecie piłkarskim by się szczególnie przydał. Pogada, uśmiechnie się,ktoś go skojarzy, wymieni informacje.

Funkcję którą sprawuje Bednarz, zazwyczaj w klubach, wysoce rozwiniętych, obsadzane są przez gości, którzy na biznesie menagerskim zjedli zęby, przechodząc wszystkie szczebla wtajemniczenia, lub przez znanych piłkarzy, za którymi jest sztab specjalistów. Mają jakiś plan działania, pomysły. Natomiast u nas, już Zarzeczny o tym wspominał, jak się zrobi dyrektorem sportowym( nie wiedzieć czemu zazwyczaj) byłego piłkarza, to on zaraz mknie kupować. Oczywiście towar trzeciego sortu. Nie pomyśli jak by tutaj zreorganizować szkolenie młodych grajków. Nie zbuduje sieci scautingu, wreszcie nie pomyśli nad rozbudową bazy treningowej, aby młodzi i pierwsza drużyna miał gdzie kopać piłkę. U nas jest wszytko na łapu capu. Tylko telefon do menagera na zasadzie przyślij no kogoś to popatrzymy lub kupimy. A jak się już kupuje to wygląda to na transfer nie do końca przemyślany. Zamiast rozglądać się za bramkarzem, to nie wiedzieć czemu Marcelo swego czasu jest ściągany, Gargula za pół roku niby ma przyjść. Sądzę,że przy takich transferach i ich załatwianiu to nawet dyrektor sportowy CHFC by długo stanowiska nie utrzymał. Dodatkowo fajnie jest jak swoimi pomysłami, dyrektor sportowy nie kompromituje klubu, uderzając w jego wizerunek. vide testy niezliczonej liczby bramkarzy. Przykre to ale nasz klub jest zarządzany amatorsko, co wiemy nie od dziś, ale brak pieniędzy nie oznacza posunięć kompromitujących. W dalszym ciągu nie wiem, czemu Cupial nie zatrudni kogoś kto potrafiłby tym wszystkim pokierować. Ciężkie czasy przed nami, więc odpowiednich ludzi trzeba by ściągnąć.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.03.2009, 19:32
Raphael napisał(a):Wyświetl post
Może Cupiał ani nowy inwestor nie będą musieli nic dawać bo sam klub wygeneruje dodatkowe przychody. Ich źródłem powinny być:

1. Kibice przychodzący na nowy stadion. Moda na futbol wywołana przez zbliżające się Euro i nowa arena piłkarska powinny przyciągnąć nowych fanów, głównie pikników, którzy będą płacić nie tylko za bilety ale też np. jakieś usługi gastronomiczne.

2. Kasa z tyt. praw telewizyjnych. W poprzednim kontrakcie Canal+ płacił ok 50 mln zł za sezon. W nowym kontrakcie płaci już 120 mln za rok (do sezonu 2010/11). Ile będą kosztować prawa TV w roku organizacji Euro i po nim? Rok temu Gazeta Prawna pisała aż o 750 mln zł za sezon. To jest astronomiczna kwota na nasze obecne warunki ale w porównaniu do lig zachodnioeuropejskich wciąż niewielka więc w miarę realistyczna ( przynajmniej rząd wielkości: setki mln zł).

3. Pieniądze od sponsorów i być może sprzedaż produktów firmowanych logiem Wisły. Tu sytuacja jest jak wyżej. Większe zainteresowanie futbolem więcej chętnych na płacenie za reklamy na stadionie, na koszulkach itd.

Sęk w tym, żeby się utrzymać przez te 2-3 lata w ścisłej czołówce ligi bo te najpopularniejsze kluby będą zgarniać najwięcej.

Chciałbym żeby to się przełożyło na poziom sportowy a nie na kasę dla właścicieli.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Stary 04.03.2009, 20:54
jak narazie nasz jedyny transfer Beto pokazuje sie z całkiem przyzwoitej strony
mam nadzieje ze pan Maciej Skorza da mu zagrac cały mecz... widac ze chłopakowi trzeba gry..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.03.2009, 20:57
Moim zdaniem super gra Beto
Dokładnie taki typ piłkarza był nam potrzebny.
.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 04.03.2009, 20:59
Dopiero ludzie mówili przed startem rundy że Beto taki czy taki a teraz wystarczyła jedna połowa żeby niektórzy zmienili zdanie.Mnie cieszy że dobrze gra.Mam na dzieje że w lidze też zagra w dłuższym wymiarze czasowym niż ostatnio.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Stary 04.03.2009, 21:28
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
Dopiero ludzie mówili przed startem rundy że Beto taki czy taki a teraz wystarczyła jedna połowa żeby niektórzy zmienili zdanie.Mnie cieszy że dobrze gra.Mam na dzieje że w lidze też zagra w dłuższym wymiarze czasowym niż ostatnio.
noo kolego... pokaz mi chociaz jednego mojego posta w ktorym oceniałem Beto...
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.03.2009, 23:19
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem super gra Beto
Dokładnie taki typ piłkarza był nam potrzebny.
No dokladnie taki.9 mecz 0 goli ,i jak zazwyczaj 0 strzalow na bramke.Myslalem ze napastnik jest od szybkiego biegania i strzelania goli a widze ze u nas potrzebny jest taki co stanie na 40 metrze tylem do bramki i odegra na 2 metry do najblizszego partnera.

Jak u bukmacherow przyjmuje sie zaklady czy dany zawodnik strzeli gola w meczu, to u Beto trzeba by chyba przyjmowac zaklady czy strzeli w kierunku bramki, natomiast co do goli to czy strzeli gola do konca sezonu
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.03.2009 o godz. 23:22.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.03.2009, 23:24
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No dokladnie taki.9 mecz 0 goli ,i jak zazwyczaj 0 strzalow na bramke.Myslalem ze napastnik jest od szybkiego biegania i strzelania goli a widze ze u nas potrzebny jest taki co stanie na 40 metrze tylem do bramki i odegra na 2 metry do najblizszego partnera.
Wg. mnie (z trybun) gra Beto wyglądała bardzo dobrze. Świetnie się zastawiał i zgrywał piłeczki na skrzydła. Nie jego wina że Zieniu i Pan Pokraka na skrzydłach nie wychodzili w tempo do jego piłek. 1q2 nie wiem dlaczego jedziesz po chłopaku ale dla mnie wypadł on dużo lepiej niż Paweł Brożek.

Pytanie kontrolne, ile bramek w sparingach, w lidze i PP zdobył Paweł Brożek

Trochę obiektywizmu polecam.

Pozdrawiam
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 04.03.2009, 23:24
oddał strzał z główki ale leciał gdzieś 2m od bramki i ledwo doleciała do linii ^^
poza tym nie grał, az tak źle, spodobała mi się akcja jak wjechał w pole karne, ale gdzieś na 4-5 zawodniku się zatrzymał
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.03.2009, 23:25
Tak wysokie ocenianie Beto świadczy o tym, jak bardzo kibice marzą o napastniku, którego aktualnie brak.
Każde pozytywne zagranie Beto będzie rozdmuchiwane na portalach, jaki to gigant nam się trafił.
Niestety, statystyki mówią same za siebie. 9 meczów - 0 bramek.
Napastnik ma strzelać bramki. Miejmy nadzieję, że kryzys, który ciągnie się od końca rundy jesiennej, niedługo minie, oby nie było za późno.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.03.2009, 23:28
JohnnyH napisał(a):Wyświetl post

Trochę obiektywizmu polecam.

Pozdrawiam
No dobra....moze to dlatego ze marzyl mi sie jakis w miare szybki i blyskotliwy napastnik a Beto porusza sie troche jak mucha w smole i przez ta jego powolnosc, ciezko stwierdzic czy on w ogole jakis strzal ma...ale masz racje, nie ma co siadac na chlopaku bo akurat on najmniej winny ze gra wyglada nieciekawie.Wiec przepraszam za te drwiny ale po naszych ostatnich wyczynach to cos mi sie tylko wisielczy humor udziela;/
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.03.2009 o godz. 23:33.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 04.03.2009, 23:30
Nie wincie Beto,bo trzeba mu dac przynajmniej pol roku szansy.To jest jedyna jaskółka tak naprawde w tym zespole bo reszte skłądu to mam opisana w podpisie
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 04.03.2009, 23:55
Beto - fajny grajek, ale mam wrażenie że ja szybciej stoję niż on biega.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.03.2009, 23:57
gigant napisał(a):Wyświetl post
Beto - fajny grajek, ale mam wrażenie że ja szybciej stoję niż on biega.
i wysoki jest. tyle ze Frankowski gra lepiej głową.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów