The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2009, 00:34
element naucz sie czytac ze zrozumieniem Grzadq wyraźnie napisal ze moze nie w meczu z Wislą ale w kolejnych napewno. Wolfy dlaczego nie jestes konsekwetny dales dwa bany forumowiczom przeciwnym negatywnemu przyjeciu Franka na R22 pod pretekstem prywatnych wycieczek i wjazdow a nie widzisz co robi element, ale co sie dziwie sam robisz to samo. martwi mnie to ze na naszym forum panuje az taka propaganda i cenzura!!!!!!!

juz drugi raz robisz taki wjazd osobistya do ego nieprawdziwy widocznie to twoj styl ale wolfy powinien byc konsekwentny w dzialaniu i rozdawac bany sprawiedliwie a nie politycznie! Ja rozumiem ze moze miec swoje zdanie ale ma odpowiedzialny obowiazek i powinien go wykonywac sumiennie !!!!!!!!

Element kolejne przewinienie forumowe. Napisales dwa posty jeden pod drugim zamiast pierwszy edytowac, ale bana nie dostaniesz booslabilbys pewna opcje polityczna.
Ps przynajmniej sie uczysz na bledach
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 02.03.2009 o godz. 00:50.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.03.2009, 00:52
Co robię? obrażam kogoś?

Jaki wjazd? o czym Ty piszesz pisz konkretniej ..

Swoje zdanie właśnie wyraziłem na ten temat i jestem przeciwnym pozytywnemu przyjęciu Frankowskiego na Reymonta. I za to mam dostać bana?

PS. No i trzeba było tak od razu że o to Ci chodzi. Zwykłe przeoczenie. Mój błąd.
Właśnie Tobie było brak tych argumentów, wciskasz ściemę że mam bana dostać i pytam za co bo nie przypominam sobie żebym złamał jakiś regulamin. A tu się okazuje że Tobie chodziło o moje pytanie do Grzadq. Ojojoj, ależ się stało.
Ostatnio edytowane przez element : 02.03.2009 o godz. 01:04.
Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 02.03.2009, 00:59
I jeszce udajesz, brak ci argumentow? nie umiesz mmerytorycznie rozmawiac? koles jasno napisal ze bedzie mu dopingowal ale nie w meczu z Wislą a ty co napisales? przypomniec ci? ok: "Tzn liczył na to że strzeli kilka goli Wiśle i po każdym z nich będziesz szalał z radości czy jak to rozumieć?"
Dalej nie wiesz o co chodzi ?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.03.2009, 03:06
spartan napisał(a):Wyświetl post
Chcesz powiedzieć, że życzenia powrotu do zdrowia były skierowane do niego dlatego, że jest zwykłym kopaczem?
Nie, raczej - jest fajnym człowiekiem i ma wielu kolegów wśród kibiców Wisły. Tyle.

spartan napisał(a):Wyświetl post
Goły dostał specjalne pozdrowienia i basta. Z mojego punktu widzenia nic w tym złego. Ale warto postawić sprawę jasno. Dostał dlatego, że jest ofiarą losu (tak się chyba mówi o wiecznie poszkodowanych, bez obrazy) a do tego jest z SKWK. Zaprzeczysz, że to nie miało znaczenia?
Życzę Ci z całego serca, żebyś nigdy nie został(jak to ładnie określasz) "ofiarą losu". EOT z mojej strony.

Frankowski. Jak ja nienawidzę tego tematu. Nie chce mi się już dziś tego czytać, więc jak wrzuciliście tu coś, czego się wstydzicie, to lepiej skasujcie to sami, zanim tu jutro jakiś inny mod zajrzy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.03.2009 o godz. 03:08.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
michel
Member

Od: 12.2003

Stary 03.03.2009, 09:52
Jestem ciekaw czy te osoby, które nazywają Frankowskiego judaszem, tak samo będą traktować Clebera jeżeli teraz odejdzie...
TOMASZ FRANKOWSKI NAJLEPSZY NAPASTNIK POLSKI.

FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 03.03.2009, 09:57
michel napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekaw czy te osoby, które nazywają Frankowskiego judaszem, tak samo będą traktować Clebera jeżeli teraz odejdzie...
Przeczytaj sobie poprzednie posty, moze wtedy zrozumiesz dlaczego F jest judaszem, a potem porownaj to z sytuacja Clebera.

Jezeli dalej nie rozumiesz to nie warto z Toba dyskutowac
--
Edit: wlasnie, nie warto
Ostatnio edytowane przez mic : 03.03.2009 o godz. 10:10.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 03.03.2009, 10:03
Ponieważ gdy pojawia się temat Frankowskiego emocje zaczynają sięgać zenitu i zaczynają się osobiste wycieczki informuje, że od teraz za wyrażanie swoich opinii o intelekcie innych forumowiczów czy stopnia ich rozumienia świata będą bany
Odpowiedz cytując
michel
Member

Stary 03.03.2009, 10:08
Ja nie widzę większych różnic:
- odchodzi w jeszcze gorszym momencie niż odchodził Franek
- też jest kluczowym zawodnikiem Wisły
- deklarował przywiązanie do barw
itp itd

FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.03.2009, 10:40
O, widzę, że Michel czekał, czekał i się doczekał kolejnego wątku, pod który można podpiąć sprawę Frankowskiego, (za każdym razem jak ktoś będzie z Wisły odchodził będziesz tak robił?) ale w tym wypadku o dziwo się z nim zgodzę (po części ). Nie wiem jak wyglądała sprawa Clebera w klubie, tzn. czy jego transfer był przygotowywany, czy nie, ale odchodzi w nieciekawym momencie. Czy gorszym od tego po meczu z PAO? Nie powiedziałbym, ale na pewno teraz też nie jest wesoło. Różnica jednak jest taka, że Cleber grał u nas ile? 2 lata? 2,5? Nie był kapitanem i to na pewno nie na nim ma (miała) się opierać gra Wisły przez najbliższy sezon, albo i kilka. Inna sprawa, że zamieszanie w okół Clebera jakoś za bardzo mnie nie zajęło. Odchodzi, to odchodzi. Ani mnie to chłodzi, ani grzeje. Natomiast jak dowiedziałem się o Franku najpierw byłem załamany po czym to uczucie przerodziło się w tradycyjne polskie w****ienie, które to trwa do dziś. No i jeszcze moja opinia na temat przyjęcia Franka podczas meczu z Jagą- ja bym był za tym, żeby nie robić nic. Po prostu zignorować całą sprawę, a nie silić się na jakieś pokazy fochów itp. Co o nim myślimy dowiedział się z płótna "mogłeś być żywą legendą...", reszta powinna być milczeniem.

Edit: Wplątywanie w całą sprawę Gołosia i transparentu dla niego to już jest... nawet nie wiem jak to nazwać. Kretynizm? Niektórzy widzę chorują tu na nienawiść do ultrasów czy ludzi związanych z SKWK. Sam nie jestem członkiem stowarzyszenia i sam nie popieram niektórych jego akcji, ale ****a, ludzie! Są granice. Co ma Frankowski do transu dla Gołosia?! Boli Was ten trans, to wywieście na następnym meczu "Konrad, choruj dalej, bo jesteś w SKWK". Ręce opadają.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 03.03.2009 o godz. 10:44.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
michel
Member

Stary 03.03.2009, 10:58
Nie będę porównywał do Franka każdego piłkarza, który odchodzi z Wisły. Po prostu tak mi się skojarzyło, że jeśli Cleber odchodzi tak nagle, w trudnym momencie to też mógłby być judaszem dla niektórych z Was. Dla mnie Franek jest legendą, a Cleber ważną postacią ostatnich lat. Judaszem to można nazwać piłkarzy typu Uche i Kokoszka np.

Cleber na pewno nie jest taką postacią jaką był Frankowski. Jest za to podporom defensywy i wg mnie kluczowym zawodnikiem w tej chwili, a kapitanem też był chyba (tak mi się wydaję)

FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!!
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 03.03.2009, 11:07
dokladnie. z matematycznego punktu widzenia jak polowa chce mu bic brawo, druga polowa powiedzmy wygwizdac to wychodzi ze najlepiej bedzie jak nie doczeka sie zadnej reakcji.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 03.03.2009, 11:46
Tak sobie myślę że temat Franka i jego odejścia to pewnie jeszcze z 10 lat będzie forum podgrzewał.
Antagoniści zawsze będą i nikt nikogo nie przekona .

Mam nadzieję ,że odejście "żywej legendy ", różnych " Kokoszek i innych Uch-ów" i cała szopka z tym związana wszystkich (piłkarzy, kibiców,klub) czegoś mądrego nauczy.

Kokoszka (raczej szczurek ) wolała za pieniądze Włochom jajka znosić ,dobrze jej tam, konto się zgadza ,po boisku nawet biega ,ale sama oficjalnie mówi że po Krakowie spacerować w najbliższych latach nie zamierza , czyli cenę ZDRADY KLUBU zna.

Czytając wywiady, widać między wierszami że Brozio widzi co się na R22 , też mu się robi ciasno i szykuje kibiców na odskok.(podobnie jak kiedyś Żuraw)
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 03.03.2009, 11:55
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie myślę że temat Franka i jego odejścia to pewnie jeszcze z 10 lat będzie forum podgrzewał.
Antagoniści zawsze będą i nikt nikogo nie przekona .

Mam nadzieję ,że odejście "żywej legendy ", różnych " Kokoszek i innych Uch-ów" i cała szopka z tym związana wszystkich (piłkarzy, kibiców,klub) czegoś mądrego nauczy.

Kokoszka (raczej szczurek ) wolała za pieniądze Włochom jajka znosić ,dobrze jej tam, konto się zgadza ,po boisku nawet biega ,ale sama oficjalnie mówi że po Krakowie spacerować w najbliższych latach nie zamierza , czyli cenę ZDRADY KLUBU zna.

Czytając wywiady, widać między wierszami że Brozio widzi co się na R22 , też mu się robi ciasno i szykuje kibiców na odskok.(podobnie jak kiedyś Żuraw)
zaraz sie okaże że to Frankowski odszedł w najlepszym stylu, teraz zaczyna sie przy... do Brożka

zaklinajcie rzeczywistość
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 03.03.2009, 12:11
Lemoniadowy Joe:
Zupełnie co innego miałem na myśli ale mniejsza z tym.

W zaistniałej sytuacji (podpisany kontrakt Clebera z CZECZENAMI ) brawa dla niego za wkład w Mistrzostwo,bramki w Derbach i z Barcą, na stoperze był skałą.
Żal nagłego odejścia ale szacunek.
Odpowiedz cytując
runner
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.03.2009, 13:39
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
W zaistniałej sytuacji (podpisany kontrakt Clebera z CZECZENAMI ) brawa dla niego za wkład w Mistrzostwo,bramki w Derbach i z Barcą, na stoperze był skałą.
Żal nagłego odejścia ale szacunek.
W zaistniałej sytuacji (podpisany kontrakt Franka z Elche CF) brawa dla niego za wkład w Mistrzostwa, bramki w Lidze i w Pucharach, w ataku był snajperem.
Żal nagłego odejścia ale szacunek. Podobnie jak i dla Clebera
Runner

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 03.03.2009, 14:13. Sadness in the night
runner napisał(a):Wyświetl post
Żal nagłego odejścia ale szacunek. Podobnie jak i dla Clebera
Problem w tym, że Frankowski "coś" tam wspominał o dzieciach, które przeziębiają się i chorują w zimnym polskim klimacie. Jak się później okazało, dla paru GBPounds więcej z Wolverhampton pogoda nagle przestała się liczyć.

I jeszcze jedno. Frankowski odszedł, kiedy był bardzo potrzebny drużynie, rozbitej po przeklętym meczu o LM w Atenach. Mimo to wciąż graliśmy w pucharach (z Guimaraes w PUEFA już byliśmy bez Franka). Cleber teraz odchodzi, z pucharów dawno wypadliśmy, a włodarze Wisełki trochę wcześniej dali wyraźny znak, że każdy może odejść jak się trafi dobre $$$. Jednym słowem, zrobili z klubu wystawę z piłkarzami FOR SALE.

EOT, bo to się robi klasyczne neverending story.
Odpowiedz cytując
michel
Member

Stary 03.03.2009, 14:29
Innych argumentów już nie macie ? Wypominacie słowa o dzieciach i kasie. Przez takie potępianie Franka po odejściu zaczął się głupio i różnie tłumaczyć, to fakt. Ale to niektórzy kibice Wisły wytworzyli taką atmosferę po jego odejściu. Bohatera się tak nie żegna.

A jeśli chodzi o moment odejścia to wolelibyście żeby odszedł przed el.LM ?
Nie przeżylibyście takiego emocjonującego dwumeczu jak ten z PAO. Bez Franka dostalibyśmy baty już w pierwszym meczu. Zresztą jak Franek odchodził to było kilku wartościowych napastników w składzie (Brożek, Kużba, Kryszałowicz czy Paulista), natomiast patrząc przez pryzmat odejścia Clebera to na środku obrony robi się ogromna dziura i tyle.

FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!!
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.03.2009, 15:29
Innych argumentów już nie macie ? Wypominacie słowa o dzieciach i kasie. Przez takie potępianie Franka po odejściu zaczął się głupio i różnie tłumaczyć, to fakt. Ale to niektórzy kibice Wisły wytworzyli taką atmosferę po jego odejściu. Bohatera się tak nie żegna.

A jeśli chodzi o moment odejścia to wolelibyście żeby odszedł przed el.LM ?
Nie przeżylibyście takiego emocjonującego dwumeczu jak ten z PAO. Bez Franka dostalibyśmy baty już w pierwszym meczu. Zresztą jak Franek odchodził to było kilku wartościowych napastników w składzie (Brożek, Kużba, Kryszałowicz czy Paulista), natomiast patrząc przez pryzmat odejścia Clebera to na środku obrony robi się ogromna dziura i tyle.
Po co ty go cały czas tak bronisz ? Dla większości to już temat zamknięty. I nie porównuj Clebera do Franka. Brazylijczyk nie miał szansy stać się legendą jak Frankowski.

Aż strach pomyśleć co będzie się działo na meczu Wisłą - Jaga.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.03.2009, 15:32
A ktoś tak żegnał bohatera? Bez względu na to ile by bramek strzelił to i tak jest ciągle kopaczem. Bohaterem to może być ktoś kto życie komuś uratował, a nie strzelił 3 bramki w jednym meczu.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.03.2009, 16:15
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Aż strach pomyśleć co będzie się działo na meczu Wisłą - Jaga.
Faktem jest, że też się boję jak niektórzy... przywitają Franka.
Sposób rozstania to tylko kwestia stylu człowieka (najważniejsze, że nie poszedł do Legii ani do pasów), ale za to ile wcześniej zrobił dla naszej Wisły zasługuje na dozgonną wdzięczność.
Powód: Chcesz bana? Bo jeśli nie, to zastosuj się do wpisu Kominka...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.03.2009 o godz. 17:43.
Odpowiedz cytując
michel
Member

Stary 03.03.2009, 17:38
Jeśli Frankowski zostanie wygwizdany na Reymonta to będzie wstyd na całą Polskę !!

FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 03.03.2009, 17:58
Nie wiem co Wy macie na oczach - zaślepki jakieś czy co? Może wreszcie łaskawie zauważycie, że Frankowski Wiśle zawdzięcza więcej niż Ona jemu... Problem jest taki, że pojmujecie Wisłę tylko poprzez sukcesy sportowe i tak naprawdę - brzydko mówiąc - wali Was wszystko inne! Czytając posty takich michelów załamać ręce można - chłopcze, kibicujesz Wiśle czy Frankowskiemu? Ten pan wypiął dupę na klub, któremu zawdzięcza całą swoją karierę, wszystkie sukcesy, pieniądze... Miał w nosie kibiców, którzy nosili go na rękach... Ty będziesz mu jednak bił brawo, bo nastrzelał mnóstwo goli.

Najlepsze jest to:

cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Sposób rozstania to tylko kwestia stylu człowieka (najważniejsze, że nie poszedł do Legii ani do pasów), ale za to ile wcześniej zrobił dla naszej Wisły zasługuje na dozgonną wdzięczność.

ludzie trzymajcie mnie...
Odpowiedz cytując
michel
Member

Stary 03.03.2009, 18:08
Franek się wypiął na Wisłę ?

Wypiął się jak każdy piłkarz, który odchodził, przypomnę, że Frankowski mógł odejść z Wisły już dawno. A grał w niej przez 7 lat.
Już nikt nie pamięta jak Wisła się na niego wypięła i wysłała do rezerw, albo jak słabiej grał po kontuzji to Wisła chciała go sprzedać na Cypr bodajże.
A jeśli chodzi o kasę, to jak na zawodnika tak ważnego to zarabiał mało. Już nie mówie, że zarabiał mniej niż Zuraw, Szymek czy Kosa. Ale Franek zarabiał mniej niż Kużba, Dawidowski, Kukiełka czy Kłos. Jakoś wtedy nie płakał, że dostaje mniej.
Niektórzy po prostu mają krótką pamięć....

FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!!
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 03.03.2009, 19:03
Ludzie , opamiętajcie się i nie ośmieszajcie.

Gościu , czy jak ktoś tam woli "kopacz " zostawił bardzo dużo zdrowia na Reymonta.
Siedem lat cieszyliśmy się z jego gry ,wiele zdrowia na boisku zostawił , GODNIE nas reprezentował i ZAWSZE się z Wisełką identyfikował (do dziś) czy wam się to podoba czy nie.. Nie raz także i jemu było pod górkę.
Odszedł w sposób kontrowersyjny, nie da się zaprzeczyć, ale chyba pora nabrać jakiegoś dystansu i rozsądkiem się kierować a nie jadem pluć.
A tu widze teksty o "sraniu, pluciu na twarz , judaszu". Pamięć widze , macie dobrą tylko strasznie wybiórczą.
Negatywne ocenianie bardzo łatwo (za łatwo)niektórym przychodzi bo dużo łatwiej jest nienawidzieć niż wybaczyć . Traktujecie gościa jakby conajmniej na Kałuży przeszedł albo do Legii.
Potęgowanie nienawiści budzi tylko niesmak.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 03.03.2009, 19:31
Moim zdaniem jak Frankowski zawita na Reymonta z Jagiellonią to nie ma sensu robić wiochy i go wygwizdywać czy buczeć jak będzie przy piłce. Jak on nie miał żadnej klasy rozstając się nieprofesjonalnie z klubem i kibicami to nie zniżajmy się do jego żałosnego poziomu. Obecnie jest to zawodnik zaprzyjaźnionej drużyny więc powinniśmy się na wszelki wypadek zachowywać przyzwoicie i wykazywać po prostu obojętność. Każdy Wiślak powinien żywić w sercu głęboką pogardę dla tego osobnika za to ,że uprawiał dywersję i wymusił transfer na klubie w trudnym historycznie momencie. Frankowski strzelił bardzo dużo bramek dla nas ale trudno ,żeby właściwe wykonywanie zawodowych obowiązków za które pobierał wynagrodzenie uznać za przejaw dozgonnego oddania i poświęcenia (i tutaj casus Gabriela Batistuty i jego zaangażowania w klub Fiorentina swego czasu - to jest jakiś rodzaj poświęcenia). Frankowski wymuszając transfer po porażce w Atenach zamanifestował amatorszczyznę, nikczemność charakteru i infantylność objawiającą się tokiem myślenia "oni przegrali w Atenach [a powinien] my przegraliśmy w Atenach"....
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.03.2009, 19:38
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ten pan wypiął dupę na klub, któremu zawdzięcza całą swoją karierę, wszystkie sukcesy, pieniądze...
Frankowski nic nie zawdzięcza klubowi, on wszystko zawdzięcza własnym nogom. Gdyby nie Wisła to strzelałby gole, zarabiał pieniądze i odnosił sukcesy w jakimś innym Lechu czy Legii. Zgodziłbym się gdybyś tak napisał o wychowanku, ale tak... to zwyczajna głupota.
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Stary 03.03.2009, 19:39
Jeśli Frankowski zostanie wygwizdany na Reymonta to będzie wstyd na całą Polskę !!
Nosz k...wa ! Wstyd na cały kraj to był jak kibice "tworu" z Poznania wywiesili transparent wsparcia dla "Reksia" , który ich przez lata robił w h..ja.......

Nie będzie to wstyd na cały kraj ,nie będzie to też działanie godne pochwały... Nie ma co panowie dyskutować bo i tak nikt nikogo nie przekona.Było, minęło. Nie ma do czego wracać .... Frankowski gra teraz w Jadze i niech sobie gra. Ja na temat tego grajka swoje zdanie mam.....
Nie wygwizdam go , braw mu też nie będę bił (choćby strzelił niewiem ile bramek i jakiej urody....)
Postaram sie zachowywać "neutralnie" i chciałbym aby wszyscy zachowali się podobnie.
Odpowiedz cytując
michel
Member

Stary 03.03.2009, 19:39
Powiedzcie mi co to oznacza " w trudnym historycznie momencie"?

Kiedy by nie odszedł, to można powiedzieć, że w trudnym momencie. Jakby np Wisła spadła z ligi i on odszedł. To wtedy można by było powiedzieć, że odchodzi w historycznie trudnym momencie dla klubu. Odpadnięcie z el LM to faktycznie cięzki moment, jak odpadaliśmy w ten sposób ze 4 razy.

Trochę obiektywizmu i mniej złości proponuję

FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!!
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.03.2009, 19:43
Powiedzcie mi co to oznacza " w trudnym historycznie momencie"?

Kiedy by nie odszedł, to można powiedzieć, że w trudnym momencie. Jakby np Wisła spadła z ligi i on odszedł. To wtedy można by było powiedzieć, że odchodzi w historycznie trudnym momencie dla klubu. Odpadnięcie z el LM to faktycznie cięzki moment, jak odpadaliśmy w ten sposób ze 4 razy.

Trochę obiektywizmu i mniej złości proponuję
Tak człowiek z Frankowskim w awatarze i odpowiednim podpisem wróży stu procentowy obiektywizm
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.03.2009, 19:51
A jaki to to był historyczny moment,przecież LM mieliśmy z głowy.Dostaliśmy za 32-letniego zawodnika ok.1mln E.Niech za każdego tyle dostaniemy. Przecież Cupiał to pewnie skakał z radości gdy odzyskał część długu.Teraz już pojawiają się informacje,że Cleber nie był taki cacy.że wymusił itd... .Prawda jest taka ,że gdyby klub się nie zgodził to nie byłoby tematu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów