|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
element naucz sie czytac ze zrozumieniem Grzadq wyraźnie napisal ze moze nie w meczu z Wislą ale w kolejnych napewno. Wolfy dlaczego nie jestes konsekwetny dales dwa bany forumowiczom przeciwnym negatywnemu przyjeciu Franka na R22 pod pretekstem prywatnych wycieczek i wjazdow a nie widzisz co robi element, ale co sie dziwie sam robisz to samo. martwi mnie to ze na naszym forum panuje az taka propaganda i cenzura!!!!!!!
juz drugi raz robisz taki wjazd osobistya do ego nieprawdziwy widocznie to twoj styl ale wolfy powinien byc konsekwentny w dzialaniu i rozdawac bany sprawiedliwie a nie politycznie! Ja rozumiem ze moze miec swoje zdanie ale ma odpowiedzialny obowiazek i powinien go wykonywac sumiennie !!!!!!!! Element kolejne przewinienie forumowe. Napisales dwa posty jeden pod drugim zamiast pierwszy edytowac, ale bana nie dostaniesz booslabilbys pewna opcje polityczna. Ps przynajmniej sie uczysz na bledach ![]()
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 02.03.2009 o godz. 00:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co robię? obrażam kogoś?
Jaki wjazd? o czym Ty piszesz pisz konkretniej ..Swoje zdanie właśnie wyraziłem na ten temat i jestem przeciwnym pozytywnemu przyjęciu Frankowskiego na Reymonta. I za to mam dostać bana? PS. No i trzeba było tak od razu że o to Ci chodzi. Zwykłe przeoczenie. Mój błąd. Właśnie Tobie było brak tych argumentów, wciskasz ściemę że mam bana dostać i pytam za co bo nie przypominam sobie żebym złamał jakiś regulamin. A tu się okazuje że Tobie chodziło o moje pytanie do Grzadq. Ojojoj, ależ się stało.
Ostatnio edytowane przez element : 02.03.2009 o godz. 01:04.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
I jeszce udajesz, brak ci argumentow? nie umiesz mmerytorycznie rozmawiac? koles jasno napisal ze bedzie mu dopingowal ale nie w meczu z Wislą a ty co napisales? przypomniec ci? ok: "Tzn liczył na to że strzeli kilka goli Wiśle i po każdym z nich będziesz szalał z radości czy jak to rozumieć?"
Dalej nie wiesz o co chodzi ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Frankowski. Jak ja nienawidzę tego tematu. Nie chce mi się już dziś tego czytać, więc jak wrzuciliście tu coś, czego się wstydzicie, to lepiej skasujcie to sami, zanim tu jutro jakiś inny mod zajrzy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.03.2009 o godz. 03:08.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jestem ciekaw czy te osoby, które nazywają Frankowskiego judaszem, tak samo będą traktować Clebera jeżeli teraz odejdzie...
![]()
TOMASZ FRANKOWSKI NAJLEPSZY NAPASTNIK POLSKI.
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Jezeli dalej nie rozumiesz to nie warto z Toba dyskutowac -- Edit: wlasnie, nie warto
Ostatnio edytowane przez mic : 03.03.2009 o godz. 10:10.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ponieważ gdy pojawia się temat Frankowskiego emocje zaczynają sięgać zenitu i zaczynają się osobiste wycieczki informuje, że od teraz za wyrażanie swoich opinii o intelekcie innych forumowiczów czy stopnia ich rozumienia świata będą bany
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja nie widzę większych różnic:
- odchodzi w jeszcze gorszym momencie niż odchodził Franek - też jest kluczowym zawodnikiem Wisły - deklarował przywiązanie do barw itp itd ![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
O, widzę, że Michel czekał, czekał i się doczekał kolejnego wątku, pod który można podpiąć sprawę Frankowskiego, (za każdym razem jak ktoś będzie z Wisły odchodził będziesz tak robił?) ale w tym wypadku o dziwo się z nim zgodzę (po części
Edit: Wplątywanie w całą sprawę Gołosia i transparentu dla niego to już jest... nawet nie wiem jak to nazwać. Kretynizm? Niektórzy widzę chorują tu na nienawiść do ultrasów czy ludzi związanych z SKWK. Sam nie jestem członkiem stowarzyszenia i sam nie popieram niektórych jego akcji, ale ****a, ludzie! Są granice. Co ma Frankowski do transu dla Gołosia?! Boli Was ten trans, to wywieście na następnym meczu "Konrad, choruj dalej, bo jesteś w SKWK". Ręce opadają.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 03.03.2009 o godz. 10:44.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie będę porównywał do Franka każdego piłkarza, który odchodzi z Wisły. Po prostu tak mi się skojarzyło, że jeśli Cleber odchodzi tak nagle, w trudnym momencie to też mógłby być judaszem dla niektórych z Was. Dla mnie Franek jest legendą, a Cleber ważną postacią ostatnich lat. Judaszem to można nazwać piłkarzy typu Uche i Kokoszka np.
Cleber na pewno nie jest taką postacią jaką był Frankowski. Jest za to podporom defensywy i wg mnie kluczowym zawodnikiem w tej chwili, a kapitanem też był chyba (tak mi się wydaję) ![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
dokladnie. z matematycznego punktu widzenia jak polowa chce mu bic brawo, druga polowa powiedzmy wygwizdac to wychodzi ze najlepiej bedzie jak nie doczeka sie zadnej reakcji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Tak sobie myślę że temat Franka i jego odejścia to pewnie jeszcze z 10 lat będzie forum podgrzewał.
Antagoniści zawsze będą i nikt nikogo nie przekona . Mam nadzieję ,że odejście "żywej legendy ", różnych " Kokoszek i innych Uch-ów" i cała szopka z tym związana wszystkich (piłkarzy, kibiców,klub) czegoś mądrego nauczy. Kokoszka (raczej szczurek Czytając wywiady, widać między wierszami że Brozio widzi co się na R22 , też mu się robi ciasno i szykuje kibiców na odskok.(podobnie jak kiedyś Żuraw) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
zaklinajcie rzeczywistość |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lemoniadowy Joe:
Zupełnie co innego miałem na myśli ale mniejsza z tym. W zaistniałej sytuacji (podpisany kontrakt Clebera z CZECZENAMI ) brawa dla niego za wkład w Mistrzostwo,bramki w Derbach i z Barcą, na stoperze był skałą. Żal nagłego odejścia ale szacunek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Żal nagłego odejścia ale szacunek. Podobnie jak i dla Clebera ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Problem w tym, że Frankowski "coś" tam wspominał o dzieciach, które przeziębiają się i chorują w zimnym polskim klimacie. Jak się później okazało, dla paru GBPounds więcej z Wolverhampton pogoda nagle przestała się liczyć.
![]() I jeszcze jedno. Frankowski odszedł, kiedy był bardzo potrzebny drużynie, rozbitej po przeklętym meczu o LM w Atenach. Mimo to wciąż graliśmy w pucharach (z Guimaraes w PUEFA już byliśmy bez Franka). Cleber teraz odchodzi, z pucharów dawno wypadliśmy, a włodarze Wisełki trochę wcześniej dali wyraźny znak, że każdy może odejść jak się trafi dobre $$$. Jednym słowem, zrobili z klubu wystawę z piłkarzami FOR SALE. EOT, bo to się robi klasyczne neverending story. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Innych argumentów już nie macie ? Wypominacie słowa o dzieciach i kasie. Przez takie potępianie Franka po odejściu zaczął się głupio i różnie tłumaczyć, to fakt. Ale to niektórzy kibice Wisły wytworzyli taką atmosferę po jego odejściu. Bohatera się tak nie żegna.
A jeśli chodzi o moment odejścia to wolelibyście żeby odszedł przed el.LM ? Nie przeżylibyście takiego emocjonującego dwumeczu jak ten z PAO. Bez Franka dostalibyśmy baty już w pierwszym meczu. Zresztą jak Franek odchodził to było kilku wartościowych napastników w składzie (Brożek, Kużba, Kryszałowicz czy Paulista), natomiast patrząc przez pryzmat odejścia Clebera to na środku obrony robi się ogromna dziura i tyle. ![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Aż strach pomyśleć co będzie się działo na meczu Wisłą - Jaga. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Bez względu na to ile by bramek strzelił to i tak jest ciągle kopaczem. Bohaterem to może być ktoś kto życie komuś uratował, a nie strzelił 3 bramki w jednym meczu.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Faktem jest, że też się boję jak niektórzy... przywitają Franka.
Sposób rozstania to tylko kwestia stylu człowieka (najważniejsze, że nie poszedł do Legii ani do pasów), ale za to ile wcześniej zrobił dla naszej Wisły zasługuje na dozgonną wdzięczność. Powód: Chcesz bana? Bo jeśli nie, to zastosuj się do wpisu Kominka...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.03.2009 o godz. 17:43.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeśli Frankowski zostanie wygwizdany na Reymonta to będzie wstyd na całą Polskę !!
![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie wiem co Wy macie na oczach - zaślepki jakieś czy co? Może wreszcie łaskawie zauważycie, że Frankowski Wiśle zawdzięcza więcej niż Ona jemu... Problem jest taki, że pojmujecie Wisłę tylko poprzez sukcesy sportowe i tak naprawdę - brzydko mówiąc - wali Was wszystko inne! Czytając posty takich michelów załamać ręce można - chłopcze, kibicujesz Wiśle czy Frankowskiemu? Ten pan wypiął dupę na klub, któremu zawdzięcza całą swoją karierę, wszystkie sukcesy, pieniądze... Miał w nosie kibiców, którzy nosili go na rękach... Ty będziesz mu jednak bił brawo, bo nastrzelał mnóstwo goli.
Najlepsze jest to:
ludzie trzymajcie mnie... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Franek się wypiął na Wisłę ?
Wypiął się jak każdy piłkarz, który odchodził, przypomnę, że Frankowski mógł odejść z Wisły już dawno. A grał w niej przez 7 lat. Już nikt nie pamięta jak Wisła się na niego wypięła i wysłała do rezerw, albo jak słabiej grał po kontuzji to Wisła chciała go sprzedać na Cypr bodajże. A jeśli chodzi o kasę, to jak na zawodnika tak ważnego to zarabiał mało. Już nie mówie, że zarabiał mniej niż Zuraw, Szymek czy Kosa. Ale Franek zarabiał mniej niż Kużba, Dawidowski, Kukiełka czy Kłos. Jakoś wtedy nie płakał, że dostaje mniej. Niektórzy po prostu mają krótką pamięć.... ![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie , opamiętajcie się i nie ośmieszajcie.
Gościu , czy jak ktoś tam woli "kopacz " zostawił bardzo dużo zdrowia na Reymonta. Siedem lat cieszyliśmy się z jego gry ,wiele zdrowia na boisku zostawił , GODNIE nas reprezentował i ZAWSZE się z Wisełką identyfikował (do dziś) czy wam się to podoba czy nie.. Nie raz także i jemu było pod górkę. Odszedł w sposób kontrowersyjny, nie da się zaprzeczyć, ale chyba pora nabrać jakiegoś dystansu i rozsądkiem się kierować a nie jadem pluć. A tu widze teksty o "sraniu, pluciu na twarz , judaszu". Pamięć widze , macie dobrą tylko strasznie wybiórczą. Negatywne ocenianie bardzo łatwo (za łatwo)niektórym przychodzi bo dużo łatwiej jest nienawidzieć niż wybaczyć . Traktujecie gościa jakby conajmniej na Kałuży przeszedł albo do Legii. Potęgowanie nienawiści budzi tylko niesmak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem jak Frankowski zawita na Reymonta z Jagiellonią to nie ma sensu robić wiochy i go wygwizdywać czy buczeć jak będzie przy piłce. Jak on nie miał żadnej klasy rozstając się nieprofesjonalnie z klubem i kibicami to nie zniżajmy się do jego żałosnego poziomu. Obecnie jest to zawodnik zaprzyjaźnionej drużyny więc powinniśmy się na wszelki wypadek zachowywać przyzwoicie i wykazywać po prostu obojętność. Każdy Wiślak powinien żywić w sercu głęboką pogardę dla tego osobnika za to ,że uprawiał dywersję i wymusił transfer na klubie w trudnym historycznie momencie. Frankowski strzelił bardzo dużo bramek dla nas ale trudno ,żeby właściwe wykonywanie zawodowych obowiązków za które pobierał wynagrodzenie uznać za przejaw dozgonnego oddania i poświęcenia (i tutaj casus Gabriela Batistuty i jego zaangażowania w klub Fiorentina swego czasu - to jest jakiś rodzaj poświęcenia). Frankowski wymuszając transfer po porażce w Atenach zamanifestował amatorszczyznę, nikczemność charakteru i infantylność objawiającą się tokiem myślenia "oni przegrali w Atenach [a powinien] my przegraliśmy w Atenach"....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Frankowski nic nie zawdzięcza klubowi, on wszystko zawdzięcza własnym nogom. Gdyby nie Wisła to strzelałby gole, zarabiał pieniądze i odnosił sukcesy w jakimś innym Lechu czy Legii. Zgodziłbym się gdybyś tak napisał o wychowanku, ale tak... to zwyczajna głupota.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Nie będzie to wstyd na cały kraj ,nie będzie to też działanie godne pochwały... Nie ma co panowie dyskutować bo i tak nikt nikogo nie przekona.Było, minęło. Nie ma do czego wracać .... Frankowski gra teraz w Jadze i niech sobie gra. Ja na temat tego grajka swoje zdanie mam..... Nie wygwizdam go , braw mu też nie będę bił (choćby strzelił niewiem ile bramek i jakiej urody....) Postaram sie zachowywać "neutralnie" i chciałbym aby wszyscy zachowali się podobnie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Powiedzcie mi co to oznacza " w trudnym historycznie momencie"?
Kiedy by nie odszedł, to można powiedzieć, że w trudnym momencie. Jakby np Wisła spadła z ligi i on odszedł. To wtedy można by było powiedzieć, że odchodzi w historycznie trudnym momencie dla klubu. Odpadnięcie z el LM to faktycznie cięzki moment, jak odpadaliśmy w ten sposób ze 4 razy. Trochę obiektywizmu i mniej złości proponuję ![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A jaki to to był historyczny moment,przecież LM mieliśmy z głowy.Dostaliśmy za 32-letniego zawodnika ok.1mln E.Niech za każdego tyle dostaniemy. Przecież Cupiał to pewnie skakał z radości gdy odzyskał część długu.Teraz już pojawiają się informacje,że Cleber nie był taki cacy.że wymusił itd... .Prawda jest taka ,że gdyby klub się nie zgodził to nie byłoby tematu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|