The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 19:45
Nikt nie twierdzi że Franek jest bez grzechu, nie ma sie co oszukiwać , ale nie macie prawa tytułowac gościa zdrajcą .
KIbice też są bardzo różni i niejedno dobro dla Wisły zrobili , niestety też sporo ZŁEGO w imię źle pojętej miłości.
Jak zwykle w Polsce pokutuje skłonność do popadania w skrajności .

Płótna o Judaszu wywieszają "najwierniejsi" i posiadający (w ich mniemaniu) monopol na prawdę i rację , nieskazitelni i wierni , ci co pod kasami honoru koników bronią i wiele innych cięższych grzeszków na sumieniu( ?) mają....
I nie oszukujcie się "twardogłowi" , znakomita większość na R22 szanuje Franka, pamięta jego zasługi i mimo wszystko go docenia.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.03.2009, 19:46
pietruch napisał(a):Wyświetl post
Franek nie dopłacił wcale ze swojej kieszeni do transferu do 2ligowego, hiszpańskiego, średniaka.
Franek nie powiedział, że za tyle ile on zarabia nie jest w stanie utrzymać rodziny.
Franek nie powiedział, że jego dzieci potrzebują cieplejszego klimatu i po pół roku nie przeniósł się do Anglii.
Franek nie dostał od nikogo w przerwie meczu z Pao, tylko w ferworze determinacji i ambicji potknął się o korki Zieńczuka (to przecież przez niego przegraliśmy mecz rewanżowy).
Franek nie zostawił nas pogrążonych w kryzysie zostawiając nam jedynie młodego Brożka i Kryszałowicza za pięć dwunasta.
Franek nie chciał zostawić Wisły, zapierał się rękoma i nogami jak tylko mógł we framudze klubowego budynku, ale tę framugę Zieńczuk wysmarował wazeliną, by znaleźć winnego za mecz z PaO.

Franek nie jest judaszem. Jego sława przyćmiewa sławę Reymana, a stawianie ich na równi, lub Reymana nad Frankiem, to nietakt.

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ej ale ty chyba jakiś krewny Miśka jesteś, pewnie z kosami latasz po ulicach

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.03.2009, 19:49
Mogę tolerować kibiców piłkarskich interesujących się tylko wynikami sportowymi.
Rozumiem ludzi, dla których Wisła jest "czymś więcej".
Identyfikuję się z tymi, którym dyskusja na ten temat już się znudziła, bo wszystko zostało powiedziane.
Dla wszystkich jest miejsce w tym temacie i na tym forum.
Ale chamstwa i wjazdów personalnych tolerować nie będę.
Poszły dwa bany ostrzegawcze, tylko tygodniowe.
Tyle w temacie z mojej strony.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.03.2009, 19:50
[quote=jerry.lii.lewis;684902]To od Millera się naumiałeś Gratuluję autorytetu .

Ale wyskoczyłeś z tym Millerem

No tak rozumiem, dla was to pewnie i Jacek Bobrowicz jest wielkim Wiślakiem bo przecież tak pięknie bronił przez parę sezonów, i tyle meczy nam wybronił...
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.03.2009, 19:50
Franek nastrzelał mnóstwo bramek dla nas.to prawda.
Franek jak poczuł zapach kasy wypiął się na nas i poprostu uciekł.to też jest prawda.
teraz niech każdy sobie sam rozstrzygnie co jest dla niego ważniejsze.dla mnie nigdy,ale to nigdy nie będzie miał on prawa stanąć w jednym rzędzie z np Tomkiem Kulawikiem.zwykły wyrobnik który z gęby zrobił sobie cholewę.sam.odemnie braw nie dostanie.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.03.2009, 20:01
ogladalem skrot meczu APOELu, Kosa jak na dłoni wyłożył koledze piłke, a mogl sam strzelac bo było sam na sam.

Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.03.2009, 20:09
Dla ludzi o pewnym poziomie kultury najlepszym sposobem wyrażenia dezaprobaty jest zignorowanie. Frankowski odszedł w brzydki sposób ale wywieszanie teraz transparentów czy inne zachowania jest po prostu dziecinne. Nie jest też na miejscu ze względu na dawną przyjaźń z Jagą. A cała ta dyskusja powinna zostać zamknięta bo do niczego nie prowadzi.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.03.2009, 20:23
Napier**lanie na Franka, zresztą tak samo jak na każdego innego grajka uważanego za bohatera, to nic innego jak dziecinna frustracja tych, którzy tym bohaterem owego ludzia obwołali. Dopóki fani nie pojmą, że wśród sportowców nie ma czegoś takiego co my uważamy za przywiązanie do barw a jest tylko zimna kalkulacja i przywiązanie do kasy, dotąd będziemy chodzić rozczarowani. Franek był wspaniałym napastnikiem, razem z Żurawiem tworzyli strzelecki duet wszechczasów tego klubu, ale mam kompletnie w D.. jak odszedł i dokąd odszedł. To jego decyzja. Świat piłkarzy nijak się ma do świata kibicowskiego. To dwa odrębne byty mimo, że co tydzień się ze sobą stykające. I wyjątki z SKWK (B. G. M) nic tu nie zmienią.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.03.2009, 20:28
Żuraw odszedł
Szymkowiak odszedł
Błaszczykowski odszedł
Stolarczyk odszedł
itp itd..

ktoś ma do nich pretensje i oczekiwał od nich żeby zostali w klubie do końca kariery? NIE!
Wręcz przeciwnie, dostali prezenty i ogrom oklasków.

Po raz enty zaznaczam nie chodzi o to że odszedł tylko w jakim stylu i momencie.
I tak na pewno nie zachowuje się BOHATER. (swoją drogą szczytem hipokryzji jest nazywaniem go Bohaterem hehe, zalecam sprawdzić czym charakteryzuje się Bohater)
Nikt nie ma za złe Frankowskiemu że nie zakończył kariery w Wiśle
Nie mylcie pojęć.
Ostatnio edytowane przez element : 01.03.2009 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 01.03.2009, 20:46. It has to be over
Panowie, mówiąc bez zbędnej przesady, odejście Frankowskiego pozostanie dla wielu z nas bolesnym wydarzeniem w życiu Wisełki. I TYLE. Zaciekła obrona tego piłkarza, jak i odsądzanie go od czci i wiary niewiele zmieni, jako że czasu nie cofniemy. Przecież w sierpniu 2005 mieliśmy 3 katastrofy pod rząd - odpadnięcie z PAO (pomocą złodzieja z gwizdkiem Rileya), strata zgody z Jagą, odejście Frankowskiego. To BARDZO dużo.

Dla kibiców Wisełki, pochodzących z okolic Białegostoku lub po prostu nadal emocjonalnie związanych z Jagą, był to wyjątkowo smutny czas. Myślę, że Frankowski przyjeżdżając na R22 mógłby dorzucić od siebie jeszcze kilka słów wyjaśnienia, co uspokoiłoby tę całą emocjonalną burzę. Inna rzecz - nie wiem, co gorsze: nasza "ikona" która uciekła do Elche, czy "ikona" poznańska, o którą upomniał się Wrocław?
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 01.03.2009, 20:56
arti napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekaw czy Franek zwinie się z Jagi po jej zrzuceniu do 1 ligi. W canal+ powiedział, że chce zakończyć. A co do zachowania względem Franka na meczu Wisła-Jaga to jestem przeciw jakichkolwiek akcjom szkalującym tego gracza.Myślę, że neutralne zachowanie jest ok, a ja ktoś będzie chcial zaklaskać to dla mnie też jest ok.
Aha - czyli jak ktoś chce zaprezentować postawę negatywną wobec F. to jest beee, ale jak chce zaklaskać to ok ? Ciekawe ...
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.03.2009, 20:59
mając na uwadze naszą długoletnią przyjaźń z Jagiellonią (bardzo żałuję,że jej nie ma ,ale żyję nadzieją na powrót starych czasów) i pamietając zachowanie kibiców Jagi w Krakowie uważam,że powinniśmy ich piłkarzy przywitać brawami...a przy panu Tomku po prostu niech zapanuje cisza.to bardziej zaboli niż gwizdy...
Żmijka
to samo pomyślałem...
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 01.03.2009, 21:00
picasso napisał(a):Wyświetl post
mając na uwadze naszą długoletnią przyjaźń z Jagiellonią (bardzo żałuję,że jej nie ma ,ale żyję nadzieją na powrót starych czasów) i pamietając zachowanie kibiców Jagi w Krakowie uważam,że powinniśmy ich piłkarzy przywitać brawami...a przy panu Tomku po prostu niech zapanuje cisza.to bardziej zaboli niż gwizdy...
I to bedzie chyba najlepsze rozwiazanie. Poprostu jakby go nie bylo
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.03.2009, 21:26
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Aha - czyli jak ktoś chce zaprezentować postawę negatywną wobec F. to jest beee, ale jak chce zaklaskać to ok ? Ciekawe ...
Wiesz co - myślę, że forum jest po to, żeby wyrażać różne opinie i pkt widzenia na dany temat to raz.
Jak chcesz się bawić w żal ,niechęć, złość na Franka za jesień 2005 to się baw - nawet do końca świata i oby na zdrowie...
7 lat gry, 150 albo i więcej goli dla Wisły i nieładne odejście (ale pieniądze za niego wpadły, dlaczego nie kupiono wartościowego następcy) czy może całe 5goli (wliczając sparingi),ława i bycie przez prawie 4 lata na liście płac za to prawie regularne deklarowanie w wywiadach swojej miłości do Wisły+składki na SKWK - kogo/czego nam bardziej potrzeba-oto jest pytanie...
Ostatnio edytowane przez arti : 01.03.2009 o godz. 21:40.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.03.2009, 21:45
Wiesz co - myślę, że forum jest po to, żeby wyrażać różne opinie i pkt widzenia na dany temat to raz.
Jak chcesz się bawić w żal ,niechęć, złość na Franka za jesień 2005 to się baw - nawet do końca świata i oby na zdrowie...
7 lat gry, 150 albo i więcej goli dla Wisły i nieładne odejście (ale pieniądze za niego wpadły, dlaczego nie kupiono wartościowego następcy) czy może całe 5goli (wliczając sparingi),ława i bycie przez prawie 4 lata na liście płac za to prawie regularne deklarowanie w wywiadach swojej miłości do Wisły+składki na SKWK - kogo/czego nam bardziej potrzeba-oto jest pytanie...
W tej kwestii to ty się z łaski swojej od Gołosia odepnij.
Sam się tu sprowadził?
Robi ktoś z niego bohatera?
Wywiesza ktoś transparenty z jego podobizną?

Jeżeli chciałeś coś udowodnić, to bardzo kiepsko Ci to poszło.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.03.2009 o godz. 21:52.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.03.2009, 21:53
kompletnie nic.
a co ci się wydawało, że chciałem udowodnić?
a w ogóle to oczywiście jak zwykle masz rację...
a kto ma rację-ten stawia kolację...
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 01.03.2009, 21:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
W tej kwestii to ty się z łaski swojej od Gołosia odepnij.
Sam się tu sprowadził?
Robi ktoś z niego bohatera?
Wywiesza ktoś transparenty z jego podobizną?

Jeżeli chciałeś coś udowodnić, to bardzo kiepsko Ci to poszło.
To celowa manipulacja Pana z czerwonym podpisem?
Podobizny wprawdzie nie było ale trans jak najbardziej.... (z Polonią?)
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.03.2009, 22:00
kompletnie nic.
a co ci się wydawało, że chciałem udowodnić?
a w ogóle to oczywiście jak zwykle masz rację...
a kto ma rację-ten stawia kolację...
Po prostu nie rozumiem, po co go ruszasz w dyskusji o Frankowskim? Chcesz pokazać, że jest gorszym Wiślakiem, albo człowiekiem? Bo o tym, że jest gorszym piłkarzem wiedzą wszyscy, pewnie włącznie z nim samym. W dodatku ma niesamowitego pecha( kontuzje kontuzjami, ale ta borelioza - to i tak sukces, że wrócił w ogóle do piłki).
Ale pokazałeś klasę, przypiąłeś się do niego, bo się do SKWK zapisał. Brawo. Prawdziwy z Ciebie fajter.
W transferowym jest drugi kolega, on się doczepił do Błaszczykowskiego, z tego samego powodu. Myślę, że łatwo znajdziecie wspólny język...
spartan napisał(a):Wyświetl post
Podobizny wprawdzie nie było ale trans jak najbardziej.... (z Polonią?)
Tak, o ile pamiętam - dotyczył życzeń szybkiego powrotu do zdrowia.
Faktycznie, przegięcie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.03.2009 o godz. 22:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Stary 01.03.2009, 22:01. A tymczasem w serie B
Dla poprawienia sobie humoru rzuciłem okiem, co porabia uciekinier Kokos. W ostatnich tygodniach Empoli z Adamem w składzie poczyna sobie coraz "lepiej": najpierw dostali łomot 3:0 od przedostatniej w tabeli Modeny, kolejkę później przegrali z Cittadellą (też niżej notowaną). Tak trzymaj, Adaś! W piątek (przedwczoraj) Empoli, wreszcie bez Kokosa w składzie, zremisowało bezbramkowo z liderem Livorno. Czyżby trener Empoli znalazł wreszcie sposób, jak przestać przegrywać? "Idź drewno do drewna" czyli Kokos na ławkę?
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 01.03.2009, 22:08
Czekaj, bo się zgubiłam Co do całej sprawy ma Gołoś ... bo nie bardzo pojmuję ... stwierdziłam tylko, że masz ciekawą "logikę", a raczej jej brak. Ale to w sumie normaln - punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ...

A i pozwól, że rzeczywiście będę robiła to co uwazam za stosowne wobec Frankowskiego czy innych kopaczy ... ale NIE MAM BLADEGO POJĘCIA gdzie wyczytałeś, że mam zamiar "bawić się w żal, złość ect", czy cokolwiek ?! Słowem nie wspominiałam o mojej postawie wobec pana F.
Nie wiem, brakło argumentu czy co ? Jak koniecznie chciałeś się odnosić do mojego stwierdzenia to trzeba było się odnieś MERYTORYCZNIE do mojego zdania a nie robć sobie wycieczek nt. Bogu ducha winnego Gołosia czy też mojej rzekomej postawy wobec F. Także wystopuj ...

A co do tematu to nikomu źle nie życzę, ale nie pogniewałabym się jakby F. przed meczem z Wisłą skręcił nogę czy cokolwiek i nie przyjechał do Krk w ogólę poprostu ... albo nawet niech się "wykitra" (a wiem, że ten mecz "siedzi" mu już w głowie). Bo oczyma wyobraźni już widze te płacze na forum, stronach, gazetach ...
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 01.03.2009, 22:09

Tak, o ile pamiętam - dotyczył życzeń szybkiego powrotu do zdrowia.
Faktycznie, przegięcie.
I po co "szydera" ?
Czy napisałem, że przegięcie? Padło pytanie o trans - dostałeś odpowiedź. Na przyszłość nie szastaj słowami.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.03.2009, 22:14
spartan napisał(a):Wyświetl post
I po co "szydera" ?
Czy napisałem, że przegięcie? Padło pytanie o trans - dostałeś odpowiedź. Na przyszłość nie szastaj słowami.
Nie zasłużyłeś?
Doskonale wiesz, że nie o to w moim poście chodziło - wynikało to jasno z kontekstu. Chciałeś zabłysnąć, średnio Ci się udało.

Moim zdaniem na meczu każdy zrobi to, co uzna za słuszne. Zobaczymy, czy na Reymonta będzie słychać brawa, czy wręcz przeciwnie.
Skoro Frankowski ma tylu fanów, to powinni oni chyba spać spokojnie. Kilku "twardogłowych" nie przebije się pewnie przez wasze "standing ovation".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.03.2009 o godz. 22:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.03.2009, 22:24
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Dla poprawienia sobie humoru rzuciłem okiem, co porabia uciekinier Kokos. W ostatnich tygodniach Empoli z Adamem w składzie poczyna sobie coraz "lepiej": najpierw dostali łomot 3:0 od przedostatniej w tabeli Modeny, kolejkę później przegrali z Cittadellą (też niżej notowaną). Tak trzymaj, Adaś! W piątek (przedwczoraj) Empoli, wreszcie bez Kokosa w składzie, zremisowało bezbramkowo z liderem Livorno. Czyżby trener Empoli znalazł wreszcie sposób, jak przestać przegrywać? "Idź drewno do drewna" czyli Kokos na ławkę?
Ulżyło Ci Pewnie wg Ciebie lepiej siedzieć na ławie w marnej lidze polskiej, w klubie w którym nic chyba nie zmienia się na lepsze i w dodatku zarabiać 10x mniej. Każdy jest taki bohater jak to nie dotyczy jego osoby. Już widzę jakbyś ty odmówił takiej oferty, bo kochasz Wisłę. Łatwo się tak mówi dopóki samemu się nie stanie przed takim wyborem. Żeby nie było.. nie bronię Kokosa, uważam go za przeciętnego kopacza, nie lubiłem go specjalnie, jest marnym człowiekiem bo odszedł w sposób niefajny. Ale daruj sobie takie wywody
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 01.03.2009, 22:26
Nie zasłużyłeś?
Doskonale wiesz, że nie o to w moim poście chodziło - wynikało to jasno z kontekstu.
Chcesz powiedzieć, że życzenia powrotu do zdrowia były skierowane do niego dlatego, że jest zwykłym kopaczem?
Proszę, nie traktuj innych tak jak sam nie chcesz być traktowany. Chyba tylko kompletny ignorant jest w to w stanie uwierzyć. Gdyby tak było, podobną troską zostaliby objęci Dawid i Wtorek.
Goły dostał specjalne pozdrowienia i basta. Z mojego punktu widzenia nic w tym złego. Ale warto postawić sprawę jasno. Dostał dlatego, że jest ofiarą losu (tak się chyba mówi o wiecznie poszkodowanych, bez obrazy) a do tego jest z SKWK. Zaprzeczysz, że to nie miało znaczenia?
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 01.03.2009, 22:29
W obliczu powyższych "argumentów" wypada cieszyć sie że np.Grzesiu Niciński nie płaci na SKWK , bo co by to wtedy niektórzy fascynaci-lojaliści-ortodoksi musieli nawymyślać.

Sporo pieniędzy jestem gotów postawić że w "erze Cupiała" nikt począwszy od Dubickiego(pierwszy) po Beto (ostatni) nie przyszedł na R22 z pobudek miłosnych. A dbanie o PR w mediach i poklask u kibiców to już całkiem indywidualna sprawa poszczególnych ZAWODOWYCH piłkarzy. Każdy to robi tak jak umie i uważa.

Nic do Gołego nie mam , życzę mu zdrowia i sukcesów z Wisełką.Do Frankowskiego z żadnej strony przyrównywac go nie umiem , bo chyba się nie da.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.03.2009, 22:30
(ale pieniądze za niego wpadły, dlaczego nie kupiono wartościowego następcy)
Jak to nie kupiono wartościowego następcy?! A garbaty Kryszałwoicz to niby był kto dla trenera Engela? Jego pupil, gwiazda jego reprezentacji

Gollreador prawdziwy

A co do sprawy Frankowskiego najbardziej szkoda tego, że nie można jakoś wypośrodkować tych wszystkich uczuć jakie w Krakowie panują i poprostu traktować go chłodno, obojętnie a nie udowadniać, że jest dla jakiejś części, zerem i "judaszem" i kreować to jako prawdę objawioną dla części kibiców, która go tak jednoznacznie nie trakuje.

Nikt na tym nic nie zyska, a atmosfera możę stracić. I to jest najsmutniejsze.

Co do Kokosa to trzeba zaczekać może walnie znów GW jakiś wywaid z gwiazdorem co tam u niego słychać. Czy mieszkanie już większe. Czy dzwonią z Interu, Milanu, Juve? Czy może znów ktoś mu pod górkę robi. Ale Kokos nic się nie martw jeszcze 2.5 roku i znów możesz odejść na Websterze.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Stary 01.03.2009, 22:52. Chętnie będę polemizował
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Ulżyło Ci
Wiesz, mam do Kokosa takie same pretensje, jak niektórzy do Frankowskiego , a nawet większe. NIE ulżyło mi dlatego, że piszę o Kokoszce negatywnie, tylko że jego odejście było zwykłą KRADZIEŻĄ - wiesz chociaż o czym piszę? Nawet w myśl bandyckiego (tak uważam) prawa Webstera - zawodnik żeby odejść musi się wykupić. Kokoszka tego nie zrobił, Empoli ma nas gdzieś, UEFA przyznała tymczasowy certyfikat. Mam się cieszyć że okradziono klub któremu kibicuję?

Dam ci przykład, ciacho. Twój kolega pożycza od ciebie - dajmy na to pięć stów. Potem nagle wyjeżdża za granicę, tam pracuje, a ciebie ma gdzieś i długu spłacić nie chce. Jeszcze wszystkim się chwali, jaką ma fajna pracę, i miłych ludzi w okolicy. "Bo w Polsce to tylko z takim jednym idiotą pracowałem..." Nie wściekałbyś się w takiej sytuacji? Dlatego postaraj się zrozumieć takich kibiców jak ja, którzy uważają, że zapłata za Kokosa bezwzględnie musi przyjść.
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 01.03.2009, 22:54
A gdzie Ty wyczytalas w moim poscie, ze gwizdanie na Franka jest beee, prosze o MERYTORYCZNE odnoszenie sie do mojego posta
Buziaczki Zmijko...
Jestem ciekaw czy Franek zwinie się z Jagi po jej zrzuceniu do 1 ligi. W canal+ powiedział, że chce zakończyć karierę w Białymstoku. A co do zachowania względem Franka na meczu Wisła-Jaga to jestem przeciw jakichkolwiek akcjom szkalującym tego gracza.Myślę, że neutralne zachowanie jest ok, a ja ktoś będzie chcial zaklaskać to dla mnie też jest ok.
Tutaj?
Oczywiście pewnie nie zrozumialam ... fakt.

Aha i daruj sobie te prywatne "wycieczki", naprawdę ...
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 01.03.2009, 23:45
Zgodzę się z wami że uciekł jak szczur z tonącego okrętu. Nie wyszło znowu (PAO), nie chciało mu się, poleciał na kasę, okłamał nas z tym że Wisłę ma w sercu. Ale dla mnie był, jest i będzie wielkim piłkarzem, wielką postacią bez której Wisła nie miałaby 50% sukcesów które miała, bez którego nie przeżyłbym tych pięknych chwil, m.in mecze ligowe, Saragossa, PAO i tak dalej. Mimo tego co zrobił, symbol jak dla mnie i dlatego jak wybiegnie na Reymonta będę bił brawo i życzył mu jak najlepiej. Może nie koniecznie w meczu z Wisłą, ale w kolejnych na pewno
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.03.2009, 23:57
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
dlatego jak wybiegnie na Reymonta będę bił brawo i życzył mu jak najlepiej.

Tzn liczył na to że strzeli kilka goli Wiśle i po każdym z nich będziesz szalał z radości czy jak to rozumieć?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów