The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 18:56
ale fart 2:3 ;/ i Lech liderem
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

To nie jest fart.

Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Fuks Lecha to jedno, a nasza niemoc to drugie.
Jak od następnej kolejki nie zaczniemy seryjnie wygrywać to będzie ciężko nawet o podium, niestety.
Nie ma co się oglądać na innych, trzeba grać.
Do Lecha będzie chyba 5 punktów straty, to jest do odrobienia, bo mamy z nimi mecz do rozegrania, poza tym oni jakiś spadek formy też na pewno zanotują.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.03.2009, 18:57
Czekajcie jak to leciało ?
"Lech w niedziele przegra i bedą tylko 2 pkty straty"
hehhehehhe...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 01.03.2009, 18:58
Tak Krissu... Strzaly w ostatnich minutach to farty i fuksy. Moze dlatego Niemcy zdobyli ze 3 MS. Bo byli fuksiarzami Twoje odkrycie zrewozucjonizowaloby filozofie futbolu.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

To nie jest żaden fart, to jest konsekwentna gra do końca. Przy naszej piątkowej dyspozycji, 5 pkt to strata nie do odrobienia.

Banować każdego ziemniaka, który za chwilę pojawi sie na forum by się ponapinac.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Jak nie wygramy w Poznaniu to możemy chyba zapomnieć o mistrzostwie...
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 01.03.2009, 18:59
Jak dla mnie to Lech juz dzis jest mistrzem .Oni sa glodni tego mistrzostwa i juz napewno nie odpuszcza .Pozatym sa poza zasiegiem tak jak pisalem Lech bedzie pierwszy ,Legia z 5 punktow straty i Wisła na 3cim miejscu po ciezkiej walce z Polonia B. ,Slaskiem i GKSem,cudów nie ma..Wcale sie nie zdziwie tez po sezonie jak wywala Skorże
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 01.03.2009, 19:00
MCX napisał(a):Wyświetl post
Do Lecha będzie chyba 5 punktów straty, to jest do odrobienia, bo mamy z nimi mecz do rozegrania, poza tym oni jakiś spadek formy też na pewno zanotują.
No a my będziemy grać cudownie i wygrywać wszystko jak leci do samego końca - przebłyski formy już nawet było widać w piątek - Polonia Bytom była dla nas tłem ;-)

Ale cóż - uczciwie trzeba przyznać że sami sobie jesteśmy winni.

pzdrw
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 01.03.2009, 19:00
hoho napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to Lech juz dzis jest mistrzem .Oni sa glodni tego mistrzostwa i juz napewno nie odpuszcza .Pozatym sa poza zasiegiem tak jak pisalem Lech bedzie pierwszy ,Legia z 5 punktow straty i Wisła na 3cim miejscu po ciezkiej walce z Polonia B. ,Slaskiem i GKSem,cudów nie ma..Wcale sie nie zdziwie tez po sezonie jak wywala Skorże
czy Ty jestes kibicem Wisly ? Ba, czy Ty w ogole jestes kibicem ?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.03.2009, 19:04
Panie Skorża i gwiazdeczki ! Pobudka ! już 5 pkt.
Odpowiedz cytując
JacaTS
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.03.2009, 19:04
Czy Ty facet jakis dywersant z Poznania jestes? Zbastuj juz z tymi leszkami, bo poziom euforii po ich wygbraje robi sie juz niesmaczny.

Spokojnie, mam 5 pkt straty. Puknac pyry w Poznaniu, sami grac swoje no i czekac na przebieg wydarzen. Nie ma bara, ze taki fart bedzie im sie zdarzac co mecz. Ile mozna strzelac bramek w 91 minucie?!

Poza tym to z przebiegu spotkania dla mnie ladniejszy i ciekawszy futol gral zdecydowanie GKS.
Tylko Wisła
Ukochana Wisła
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 01.03.2009, 19:05
A wez sie do nich zapisz jak masz tak mówic.Rozumiem obiektywizm,ale uwielbienie to lekka przesada....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.03.2009, 19:08
Jakim jest czy bedzie mistrzem lech Oni juz padają ze sił, interwały Smudy daja juz o sobie znać. Sa coraz słabsi, zaczynają robić głupie błedy w obornie i dają coraz większe pole do popisu dla drużyny przeciwnej.

Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.03.2009, 19:09
No to skoro juz wszystko wiesz, jaki jest dalszy sens rozgrywania ligi. Zadzwon do PZPN i powiedz jak to wszystko bedzie, to oszczedzisz pilkarzom zdrowia, kibicom pieniedzy itd.
Haha jednak ja mialem racje,potwierdzili ,ze sa najlepsi :(
Wez wypierdalaj, bo nie moge.
Odpowiedz cytując
lizzy
Senior Member

Od: 05.2003

To nie był żaden fart. Drużyny, które tak grają wygrywają tytuł. Wystarczy w poprzednich sezonach popatrzeć na nas albo Legię
I pedzioł Herr Gott do wenża
Idź wek Ty pierońska szlango.
I wenż był ab
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Nie ma co patrzyć na innych trzeba samemu zacząć grać tak jak potrafimy a nie liczyć na innych.Z Polonią Warszawa musi być zwycięstwo w przeciwnym razie mamy marne szanse.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 01.03.2009, 19:10
Ta dajcie mi bana ,że napisałem ,że sa najlepsi piłkarsko w Polsce...
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 01.03.2009, 19:10
JacaTS napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie, mam 5 pkt straty. Puknac pyry w Poznaniu, sami grac swoje no i czekac na przebieg wydarzen. Nie ma bara, ze taki fart bedzie im sie zdarzac co mecz. Ile mozna strzelac bramek w 91 minucie?!

Poza tym to z przebiegu spotkania dla mnie ladniejszy i ciekawszy futol gral zdecydowanie GKS.
Dokladnie, jakby GKS mial tyle szczescia co Lech to wynik moglbyc zupelnie inny. Szkoda, ale trzeba walczyc i liczyc na potkniecia reszty. Ale przede wszystkim wygrywac swoje mecze.

PS. Jak ktos bedzie miec linka do "strzalu" Lewandowskiego to niech zapoda
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 01.03.2009, 19:11
Cytat:
Póki co "nasze" od kilkanastu kolejek wygląda tak, że nie mamy pomysłu na grę, męczymy się z większością rywali i albo odnosimy zwycięstwa bez błysku, albo tracimy punkty ze średniakami i słabeuszami. Jeszcze można wierzyć w mistrzostwo, ale zanosi się raczej na powtórkę z sezonu 06/07 niż na nagły wzrost formy i obronę tytułu.
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.03.2009, 19:11
Jak dla mnie to juz dzis Wisła spada z ligi. Za bardzo są tego głodni kibice Legii i Lecha, że nie odpuszczą. Wypada się ładnie pożegnać i już dziś zacząć rozpracowywać Flotę Świnoujście i GKP Gorzów Wielkopolski...ŻENADA!!!

Zastanów się człowieku co napisałeś, pomyśl z godzinkę, wróć i użyj opcji kasuj.
Na dzień dzisiejszy Lech jest w formie, owszem są głodni sukcesu, ale za nami stoi doświadczenie i sądze nie mniejsza chęć zdobycie mistrza.
Początek ostatniego sezonu - remisujemy po słabym meczu z Koroną Kielce. Później zaczeliśmy grać lepiej i wypracowaliśmy jeszcze większą przewagę, niż na półmetku, mimo że wszyscy spodziewali się pogoni Legii. Wydaje mi się, że LEch gra dzis lepiej, bo musieli wczesniej zaczac runde i sa lepiej przygotowani.
Spokojnie, poczekajmy, Lecha też dopadnie słabszy moment. Dzisiaj mieli szczęście, ale gdyby nie to i piątkowa wpadka to dziś tracilibyśmy do tego niedoszłego mistrza tylko 2 pkt! Wszystko zależy od nas! Rozegramy się, dogonimy i wygramy!
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
tomaszek67
Member

Od: 01.2009

Stary 01.03.2009, 19:13
@mic
bramki i skrót z meczu pojawią się na www.ekstraklasa.tv

A o meczu: podobała mi się gra GKSu, walecznie i z szybkim Wróblem na prawej stronie pokazali dobrą piłkę. Lech też zagrał poprawnie, aczkolwiek nie z aż takim zaangażowaniem jak Bełchatów. Następny mecz w PP z Wisłą, tu Wisła może wykorzystać fakt, że to będzie 3 mecz Lecha w ciągu 7 dni (Czw, Niedz, Środa).
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 01.03.2009, 19:14
Ta dajcie mi bana ,że napisałem ,że sa najlepsi piłkarsko w Polsce...
po co bana skoro zaraz zarejestrujesz sie pod innym nickiem

tak jak pod innym nickiem występuje teraz Amica
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.03.2009, 19:15
JacaTS napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie, mam 5 pkt straty. Puknac pyry w Poznaniu, sami grac swoje no i czekac na przebieg wydarzen.
Spokojnie, mamy 3 pkt straty
Spokojnie, kupimy zawodników
Spokojnie, nie kupilismy zawodników ale ten skład wystarczy bo w koncu było 12 pkt przewagi
Spokojnie, Lech w niedziele przegra
Spokojnie, mamy 5 pkt straty
Spokojnie, jeszcze 12 kolejek
Spokojnie, mamy 8 pkt straty
...

Rozumiem - optymizm, ale spojrzmy prawdzie w oczy - mistrzostwo poszło się jebać...

Cytat:
Nie ma bara, ze taki fart bedzie im sie zdarzac co mecz. Ile mozna strzelac bramek w 91 minucie?!
Legia w ten sposób zdobyła mistrzostwa 3 lata temu.

ps.
Tak się zastanawiam ile jeszcze Lech ma strzelić bramek w 90+ minucie żeby połowa forum nie podniecała się ich niekorzystnym wynikiem na 3 min przed końcem meczu. Wiem że w przypadku Wisły bramka w plecy to już koniec meczu, ewentualnie czasem remis uda się wyciągnąć, ale jak widać da się grać do końca...
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.03.2009, 19:16
Spokojnie ludzie, owszem, Poznaniacy wygrali, jest 5 punktów straty, ale jednocześnie dzisiejszy mecz pokazał, że wbrew opinii panującej w Polsce, można z drużyną z Wlkp. powalczyć. Nie jest to żadna drużyna z kosmosu, czy inna 'Brazylia Europy', jak to powiedział jeden ze 'specjalistów' w przerwie meczu z Udine. Bardziej niż o Poznaniaków martwiłbym się o naszą formę, bo jeżeli my nie zaczniemy wygrywać, to porażki naszych rywali do MP nic nam nie pomogą...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.03.2009, 19:19
Amika jest na innym etapie przygotowan,bo wczesniej muslaa l szykowac forme na mecze z Udine.

Na nich tez przyjdzie kryzys,i po tym jak z niego beda potrafili wyjsc duzo zalezalo bedzie dalsza walka o majstra.

Teraz jest 5pkt,ale same tzw 3 "topowe" mecze moga to wszystko zmienic (Amika-Legia,Wisla-Legia,Amika-Wisla),a do tego dochodza "niespodzianki"czyli mecze z zespolami o utrzymanie ktore sa zawsze głodne punktów.

A tych ktorzy tu na nasyzm forum juz płaczą ze Amika bedzie Mistrzem itd,polecam amika.poznan net tam na pewno podzielaja wasze poglady.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 01.03.2009 o godz. 19:22.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem - optymizm, ale spojrzmy prawdzie w oczy - mistrzostwo poszło się jebać...
Bo co, bo mamy 5 punktów straty? Lech pojedzie na Legię, przegra z nami i już po przewadze, a ile jeszcze razy się potknie po drodze...
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Legia w ten sposób zdobyła mistrzostwa 3 lata temu.
przypomnij mi kto wtedy był trenerem Legii i co dzieje się z nim teraz...
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Janusz13
Member

Od: 02.2009

Sorry ale trzeba się pogodzić z tym że Lech zasługuje na tego mistrza, my nie wiem czy zagramy w pucharach z tym składem. Trzeba podziękować Cupiałowi że wywiesił białą flagę.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 01.03.2009, 19:20
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
po co bana skoro zaraz zarejestrujesz sie pod innym nickiem

tak jak pod innym nickiem występuje teraz Amica
Moglismy wczoraj przegrac 0-3 z Polonia Bytom ,ale jakbym widział walke zaangazowanie,jakis postep,to dzis bym pisal ,ze mozemy spokojnie walczyc o mistrza..a widzialem to samo co bylo jesienia w meczach z Ruchem,Slaskiem, LKSem ,czy Gornikiem Zabrze. Staram sie byc obiektywny i to ze was to w****ia to nie moja wina,a teksty typu ,że nie jestem kibicem Wisly to sobie zachowajcie dla siebie .Kibice ŁKS tez dzis moga na forum pisac ze beda mistrzem a nie beda ,oczywiscie Wisła ma pare punktów straty ,ale nie wierze w mistrza z takim skladem i z takim stylem gry.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.03.2009, 19:21
Panowie- wiem że przez Was przemawia rozgoryczenie. Wiem że boli Was że jeden z naszych największych rywali wpierw trzepie nam dupę na naszym stadionie. Potem gra dosyć pomyślnie w pucharach. Na chwilę obecną bramkę na wagę 3 puntów zdobywa w 90 minucie. Wiem że Was to boli, mnie też. Wasza zazdrość, bezsilność kipi z Was niesamowicie.

Pogódźcie się że już nie jesteśmy bezapelacyjnie drużyną #1. I przestańcie strzelać tutaj puste posty o farcie. Czy chcemy tego czy nie, Lech sportowo na chwilę obecną jest najmocniejszy.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów