|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
ale fart 2:3 ;/ i Lech liderem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To nie jest fart.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Fuks Lecha to jedno, a nasza niemoc to drugie.
Jak od następnej kolejki nie zaczniemy seryjnie wygrywać to będzie ciężko nawet o podium, niestety. Nie ma co się oglądać na innych, trzeba grać. Do Lecha będzie chyba 5 punktów straty, to jest do odrobienia, bo mamy z nimi mecz do rozegrania, poza tym oni jakiś spadek formy też na pewno zanotują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czekajcie jak to leciało ?
"Lech w niedziele przegra i bedą tylko 2 pkty straty" hehhehehhe... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tak Krissu... Strzaly w ostatnich minutach to farty i fuksy. Moze dlatego Niemcy zdobyli ze 3 MS. Bo byli fuksiarzami
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To nie jest żaden fart, to jest konsekwentna gra do końca. Przy naszej piątkowej dyspozycji, 5 pkt to strata nie do odrobienia.
Banować każdego ziemniaka, który za chwilę pojawi sie na forum by się ponapinac. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak nie wygramy w Poznaniu to możemy chyba zapomnieć o mistrzostwie...
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie to Lech juz dzis jest mistrzem .Oni sa glodni tego mistrzostwa i juz napewno nie odpuszcza .Pozatym sa poza zasiegiem tak jak pisalem Lech bedzie pierwszy ,Legia z 5 punktow straty i Wisła na 3cim miejscu po ciezkiej walce z Polonia B. ,Slaskiem i GKSem,cudów nie ma..Wcale sie nie zdziwie tez po sezonie jak wywala Skorże
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Ale cóż - uczciwie trzeba przyznać że sami sobie jesteśmy winni. pzdrw |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Panie Skorża i gwiazdeczki ! Pobudka ! już 5 pkt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy Ty facet jakis dywersant z Poznania jestes? Zbastuj juz z tymi leszkami, bo poziom euforii po ich wygbraje robi sie juz niesmaczny.
Spokojnie, mam 5 pkt straty. Puknac pyry w Poznaniu, sami grac swoje no i czekac na przebieg wydarzen. Nie ma bara, ze taki fart bedzie im sie zdarzac co mecz. Ile mozna strzelac bramek w 91 minucie?! Poza tym to z przebiegu spotkania dla mnie ladniejszy i ciekawszy futol gral zdecydowanie GKS. ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakim jest czy bedzie mistrzem lech
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Wez wypierdalaj, bo nie moge. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
To nie był żaden fart. Drużyny, które tak grają wygrywają tytuł. Wystarczy w poprzednich sezonach popatrzeć na nas albo Legię
![]()
I pedzioł Herr Gott do wenża
Idź wek Ty pierońska szlango. I wenż był ab |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie ma co patrzyć na innych trzeba samemu zacząć grać tak jak potrafimy a nie liczyć na innych.Z Polonią Warszawa musi być zwycięstwo w przeciwnym razie mamy marne szanse.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ta dajcie mi bana ,że napisałem ,że sa najlepsi piłkarsko w Polsce...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
PS. Jak ktos bedzie miec linka do "strzalu" Lewandowskiego to niech zapoda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Zastanów się człowieku co napisałeś, pomyśl z godzinkę, wróć i użyj opcji kasuj. Na dzień dzisiejszy Lech jest w formie, owszem są głodni sukcesu, ale za nami stoi doświadczenie i sądze nie mniejsza chęć zdobycie mistrza. Początek ostatniego sezonu - remisujemy po słabym meczu z Koroną Kielce. Później zaczeliśmy grać lepiej i wypracowaliśmy jeszcze większą przewagę, niż na półmetku, mimo że wszyscy spodziewali się pogoni Legii. Wydaje mi się, że LEch gra dzis lepiej, bo musieli wczesniej zaczac runde i sa lepiej przygotowani. Spokojnie, poczekajmy, Lecha też dopadnie słabszy moment. Dzisiaj mieli szczęście, ale gdyby nie to i piątkowa wpadka to dziś tracilibyśmy do tego niedoszłego mistrza tylko 2 pkt! Wszystko zależy od nas! Rozegramy się, dogonimy i wygramy! ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
@mic
bramki i skrót z meczu pojawią się na www.ekstraklasa.tv A o meczu: podobała mi się gra GKSu, walecznie i z szybkim Wróblem na prawej stronie pokazali dobrą piłkę. Lech też zagrał poprawnie, aczkolwiek nie z aż takim zaangażowaniem jak Bełchatów. Następny mecz w PP z Wisłą, tu Wisła może wykorzystać fakt, że to będzie 3 mecz Lecha w ciągu 7 dni (Czw, Niedz, Środa). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Spokojnie, kupimy zawodników Spokojnie, nie kupilismy zawodników ale ten skład wystarczy bo w koncu było 12 pkt przewagi Spokojnie, Lech w niedziele przegra Spokojnie, mamy 5 pkt straty Spokojnie, jeszcze 12 kolejek Spokojnie, mamy 8 pkt straty ... Rozumiem - optymizm, ale spojrzmy prawdzie w oczy - mistrzostwo poszło się jebać... Cytat:
ps. Tak się zastanawiam ile jeszcze Lech ma strzelić bramek w 90+ minucie żeby połowa forum nie podniecała się ich niekorzystnym wynikiem na 3 min przed końcem meczu. Wiem że w przypadku Wisły bramka w plecy to już koniec meczu, ewentualnie czasem remis uda się wyciągnąć, ale jak widać da się grać do końca... |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Spokojnie ludzie, owszem, Poznaniacy wygrali, jest 5 punktów straty, ale jednocześnie dzisiejszy mecz pokazał, że wbrew opinii panującej w Polsce, można z drużyną z Wlkp. powalczyć. Nie jest to żadna drużyna z kosmosu, czy inna 'Brazylia Europy', jak to powiedział jeden ze 'specjalistów' w przerwie meczu z Udine. Bardziej niż o Poznaniaków martwiłbym się o naszą formę, bo jeżeli my nie zaczniemy wygrywać, to porażki naszych rywali do MP nic nam nie pomogą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Amika jest na innym etapie przygotowan,bo wczesniej muslaa l szykowac forme na mecze z Udine.
Na nich tez przyjdzie kryzys,i po tym jak z niego beda potrafili wyjsc duzo zalezalo bedzie dalsza walka o majstra. Teraz jest 5pkt,ale same tzw 3 "topowe" mecze moga to wszystko zmienic (Amika-Legia,Wisla-Legia,Amika-Wisla),a do tego dochodza "niespodzianki"czyli mecze z zespolami o utrzymanie ktore sa zawsze głodne punktów. A tych ktorzy tu na nasyzm forum juz płaczą ze Amika bedzie Mistrzem itd,polecam amika.poznan net tam na pewno podzielaja wasze poglady. ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 01.03.2009 o godz. 19:22.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
przypomnij mi kto wtedy był trenerem Legii i co dzieje się z nim teraz... ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sorry ale trzeba się pogodzić z tym że Lech zasługuje na tego mistrza, my nie wiem czy zagramy w pucharach z tym składem. Trzeba podziękować Cupiałowi że wywiesił białą flagę.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Moglismy wczoraj przegrac 0-3 z Polonia Bytom ,ale jakbym widział walke zaangazowanie,jakis postep,to dzis bym pisal ,ze mozemy spokojnie walczyc o mistrza..a widzialem to samo co bylo jesienia w meczach z Ruchem,Slaskiem, LKSem ,czy Gornikiem Zabrze. Staram sie byc obiektywny i to ze was to w****ia to nie moja wina,a teksty typu ,że nie jestem kibicem Wisly to sobie zachowajcie dla siebie .Kibice ŁKS tez dzis moga na forum pisac ze beda mistrzem a nie beda ,oczywiscie Wisła ma pare punktów straty ,ale nie wierze w mistrza z takim skladem i z takim stylem gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie- wiem że przez Was przemawia rozgoryczenie. Wiem że boli Was że jeden z naszych największych rywali wpierw trzepie nam dupę na naszym stadionie. Potem gra dosyć pomyślnie w pucharach. Na chwilę obecną bramkę na wagę 3 puntów zdobywa w 90 minucie. Wiem że Was to boli, mnie też. Wasza zazdrość, bezsilność kipi z Was niesamowicie.
Pogódźcie się że już nie jesteśmy bezapelacyjnie drużyną #1. I przestańcie strzelać tutaj puste posty o farcie. Czy chcemy tego czy nie, Lech sportowo na chwilę obecną jest najmocniejszy. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|