|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
"Miastowi" trochę szacunku .
Nie zapominajcie, że te forum nie czytają tylko kibice Wisły, ale też innych klubów.Na **** mamy upodabniać się do kibiców pewnego dużego klubu? W tej chwili absolutnie nie mamy powodów do chwalenia się czy napinania, a tego typu tekstami, tylko się pogrążamy. No chyba, że lubicie się tak napinać i srać we własne gniazdo na najpopularniejszym klubowym forum w Polsce. To ile jest w tej chwili warta nasza drużyna pokazał nam ostatni mecz.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 01.03.2009 o godz. 00:03.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Powiem tak, patrząc na Ligę po przerwie wiosennej:
-Chłopaki nie mają pomysłu na grę -są niezgrani... w meczu z Polonią B. grali jakby co najmniej pół składu wymieniło się w przerwie wiosennej. -na razie formy nie widać. -Ćwielong... jest królem strzelców... sparingów... -Diaz'a trzeba uspokoić bo za bardzo bawi się w Ronaldinho... Skorża ma dużo roboty... i mało czasu... bo musi wygrać w Poznaniu, przynajmniej w lidze, jeżeli nie wygra będzie po zamiatane. Mecz Lecha jutro odpowie na pytanie czy piłkarze Lecha nie poczuli się za wielcy i nie odpuszczą meczu... Z drugiej strony nie wiem, kto ma ciągnąć grę Bełchatowa. Jednym słowem, na razie nie gramy tak jak mistrz. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cetnarski, Gol, Rachwał, Kuklis, oni mają bardzo dobrą drugą linię, bardziej kreatywną niż nasza, nawet bez Garguły.
Ja bym się bardziej przejmował tym, że jak Bełchatów wygra to ma tyle samo punktów, co Wisła, a my możemy nie mieć Brożka w najbliższych kolejkach kiedy gramy z Polonią i Gieksą. I to może kosztować nas nie tylko marzenia o mistrzostwie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co TY chcesz od Ćwielonga
Równie dobrze mozesz napisać o Beto,który jest z reszta jak narazie przereklamowany, dlaczego nie strzelił bramki majac tylko na 4 minuty Ludzie jesteście strasznymi pesymistami, nie przyzwyczailiście sie jeszcze, że Wisła zawsze ma slabe początki rund Fakt faktem ze wczoraj tragicznie zagrali, ile był to ich pierwszy i ostatni tak słaby mecz w tej rundzie. ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() Skład Legii we wczorajszym meczu. Mucha - Broniewicz, Kowalczyk, Astiz, Komorowski - Rzeźniczak, Gamla, Dudek, Abidal, Szala - Guerreiro ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No Franek rozegrał wczoraj dobry mecz, jak zwykle był ,,lisem" pola karnego. Idealnie znajdywał sie w odpowiedniej sytuacji i strzelał bramki. Można powiedzieć, po dzisiejszym meczu, ze jest jescze w stanie coś wnieśc do ofensywy Jagielloni. Tak jak juz tu ktos wspomniał Jagiellonia moze nieźle namieszać zwłaszcza ze niedługo czekaja ich konfrontacje z Lechem i Legią.
Narazie Śląsk na 5 lokacie, aczkolwiek watpie, zeby GKS dzis nie zremisował z Amicą i to on wskoczył na miejsce Śląska. Może nawet wygrac bo i tak bedzie za nami. Bo jeśli Amica wygra to zrobi sie nieciekawie w kontekscie walki o misztrzostwo. Jeśli padnie remis albo zwyciezy GKS to wiosna w ekstraklasie bedzie ciekawa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A Lech już 1:0, Stilić.
Jakoś wcale mnie to nie zdziwiło... |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Amica nic rewelacyjnego nie gra....,Podobnie jak z Udinesse w drugiej połowie. Gol zupełnie przypadkowy. Wynikł z tego że Lewandowski zle trafił w piłkę ......i wyszło mu podanie do Stilica. Obiektywnie patrząc Bełchatów jest zespołem nie gorszym , a nawel lepszym,.... Podoba mi się gra Cetnarskiego.
Amica jak zresztą często w tym sezonie ma dużo szczęścia..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szczescie sprzyja lepszym ..........
Wisle tez kiedys sprzyjalo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ok mistrzu, czyli w meczu z Udinese byliście gorsi?
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Znowu co niektorzy sie osmieszaja...Fuks, szczescie, slaby przeciwnik..A moze Lech porpstu gra zawsze o jenda bramke conajmniej lepiej od przeciwnika, co? Az mnie neci co tez pokazemy z Lechem w PP. Bo ja w sytuacji jaka zaistniala(kontuzja Brozka, brak koncepcj na i gre w Wisle) i dobrego poczatku LEcha w tej rundzie, jestem naprawde ciekaw komentarzy po meczu Kuchenkorza z Wiselka.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak dla mnie bramkowa akcja Lecha była po spalonym - i nie chodzi o moment analizowany przez Canal+ ale moment wejścia z piłką w pole karne - ale coż, albo się mylę, albo sędzia nie zawsze musi wszystko widzieć.
A Belchatów gra calkiem dobrze, spokój, rozsądek, dobra organizacja, wysoka kultura gry. Co prawda brak Guły, ale przypominam, że Bełchatów ma na rozkładzie CFR Cluj, podczas zgrupowania w Turcji. Mam wrażenie, że jak Lechowi znowu nie będzie sprzyjało szczęście, to Bełchatów jest w stanie coś fajnego zrobić |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No to niestety Lech liderem :/ Trzeba gonić.
EDIT: No chyba się pośpieszyłem ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Nie wydaje mi się. Co więcej, gdyby nie strzał Murawskiego w ostatniej minucie doliczonego czasu nie byłoby Deportivo, nie byłoby Feyenoordu, nie byłoby tej dyskusji. Ja to nazywam fartem. Ale to moja opinia i nikt nie musi się ze mną zgadzać. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
5 punktów straty do Lecha ,a po meczu w Poznaniu bedzie 8 ,zatem juz bez zludzen mozemy sie bic o miejsce 2 i 3 ,choc z taka gra jak wczoraj to predzej nam do powtorki sprzed dwoch lat..a podobno wrozyłem z fusów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Oj hoho ostatnio straszne 'jeczymeczy' sie zrobiles. Zauwazylem tendecje w Twoich postach, ze najbardziej satysfakcjonuje Cie sytuacja gdy jest zle, wtedy dla Ciebie jest dobrze.
Spokojnie, Amica gra juz 3 mecz o stawke i to nie byle jaka. W innym momencie wchodzili w sezon wiec liczmy na to, ze zadyszka jeszcze ich zlapie. Wtedy zaczniemy gonic, a poki co koncentrujmy sie na mozolnym zdobywaniu punktow. ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
skąd wiesz że w poznaniu przegramy może akurat się uda. lech tak samo nie może wygrać wszystkich meczów spadek formy musi kiedyś przyjść !! trochę więcej OPTYMIZMU |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
2;2
A Bylo 2;0 dla Amiki Brawo dla Belchatowa Podoba mi sie ten Wrobel z GKS,przedewszkim szybki,goni do upadłego,takich nam potrzeba. Oglnie Caly Belchatow biega jakbym Premiership ogladał Ale przedewszytskim IM SIE CHCE.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 01.03.2009 o godz. 18:51.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
no to po problemie
edit. no to 2:3 a już było tak dobrze
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 01.03.2009 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ujek kochany chłop, pewnie go tym razem nasi przekupili
A swoją drogą, mimo remisowej kolejki na szczycie to i tak nasza Wisełka najbardziej się sfrajerowała, niestety :( ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Że też nie wygraliśmy z Bytomiem... Idealnie by się dla nas sytuacja ulożyla, wszyscy potracili punkty w czołówce...
Tzn na chwile obecną wszyscy potracili ![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no to parę minut radości mieliśmy
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dupa,dupa,dupa.....
Miala byc kolejka remisów co jest ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Haha jednak ja mialem racje,potwierdzili ,ze sa najlepsi :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no i kur** 2:3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie, Amika nie jest fartowna. Po raz enty to się okazuje hehe.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|