pawelos84 napisał(a):

|
W każdym normalnym przedsiębiorstwie (czy klubie) za dobrą pracę się płaci za brak efektów się z tej pracy wyrzuca. Pan Bednarz zmarnował pewnie jakieś kilkadziesiąt tysięcy euro na testy różnych piłkarzy (przedewszystkim darmowych bramkarzy) i oczywiście drużynę wzmocnił, tak że Skorży tylko pozostało się wk.... . Podziwiam cierpliwość Maćka, boję sie że w najbliższym czasie sam może złożyć dymisję, bo przecież z tą bandą wypalonych grajków nie osiągnie więcej niż 4 miejsce. A nie wiem jakim cudem Wilku i łysy oczekują od niego mistrza, nic Maćkowi nie pomagając. Niestety ciężko ze stremowanymi piłkarzykami przeskoczyć Legię, Polonię czy Lecha. Tylko że trema nie przeszkadza im brać po 100 tyś euro rocznie ...
|
co ty za przeproszeniem .......isz? To nie zarząd Wisły decyduje o finalizacji transferu tylko jak mi wiadomo Rada Nadzorcza TF Kable SA. Jakbys był doinformowany to przed sezonem propozycji ofensywnych było 17 - każda odrzucona.
Jak dla mnie Bednarz jest najlepszym dyrektorem sportowym od bardzo dawna, to dzieki niemu kadra została wyczyszczona noi teraz zawierane są mądre kontrakty(np taki trik ze jak nie grasz a druzyna jeszcze nie wygrywa to dostajesz bodajze 1/3 tego co moglbys zarobic)
Jedyny do zmiany jest trener bramkarzy ale to juz inna bajka
Skad sie tacy ludzie biorą? Drugi słynny juz adriano24